De ce vor la guvernare PDL si PNL ? Să taie pensii şi salarii

10376338_781363635342553_251445853873834556_n

Romani , vreti taieri de pensii si salarii ? Daca asta va doriti atunci cand vine vremea sa votati nu aveti decat sa votati PNL si PDL pentru ca ei sunt dispusi sa taie orice .

Ca sa ne intelegem si sa ne fie foarte clar care este „agenda” PNL-ului portocaliu daca vine la guvernare. Mai clar de atat nu cred ca se poate.

Iustin Cionca, vicepreşedinte PNL Arad susţine cu cinism : „Dacă trebuie, vom tăia şi pensii şi salarii… Nu ştim asta, vedem ce o să se întâmple…Eu ca om politic, dacă trebuie să tai orice, asta fac! ”

Un nesimtit,,e bine ca acest videoclip sa-l vada cat mai multi oameni,in felul acesta isi vor aduce aminte de ce sunt si au fost in stare sa faca PDL-listii ==actualii PNL-isti

Ăştia taie orice, dar nu şi de la ei. La ei doar adaugă. De aia vor la guvernare. Huo!!!

Ar fi bine daca Basescu si-ar primi pedeapsa pentru toate ticalosiile comise, dar se pare ca este de neatins pentru ca si-a creat o retea de protectie din asa zisa justitie independenta plus serviciile.

Basescu,omul americanilor si Israelului care minte,fura,si isi bate joc de Romania

Basescu,omul care timp de 10 ani de zile minte,fura,isi bate joc de profesori,medici,elevi,saraci,someri,etc,cel care se batea cu pumnul in masa cerand taierea salariilor cu 25 % taierea salariilor,ci reducerea cheltuielor. Evident nu era rezonabil sa taiem contractele clientelei,ci era rezonabil sa taiem salariile si pensiile,sa inchidem spitalele,sa reducem alocatiile pentru mame,someri,ajutoarele sociale,etc.

Sa-l admiram pe individul care ii trimitea pe romani la munca in strainatate,daca nu le convine in aceasta tara.

Si se pare ca in continuare foarte multi romani il admira pe acest rebut al speciei umane,pe aceste exemplar rusinos dat de natia romana.

Uluitor!

12122866_898462040202629_7112313040300194508_n

Hai să vă zic care e şpilul, în opinia mea, la faza în care Băsescu şi postacii lui securişti, lovesc cu putere în Iohannis! Kioru e omul SUA/Israel, Iohannis e omul Germaniei/Austriei. La ora actuală SUA este la cuţite cu Germania, pentru că Germania şi aliaţii ei europeni nu vor să se implice într-un război împotriva Rusiei (vezi atacurile SUA cu invazia refugiaţilor, criza din Grecia, scandalul Volkswagen, BMW etc.) Prin urmare Kioru crede că, lovind în Iohannis, omul Germaniei, americanii îl vor răsplăti cu un post de prim-ministru în locul lui Ponta.

Dan Tănăsescu

Un gând despre &8222;De ce vor la guvernare PDL si PNL ? Să taie pensii şi salarii&8221;

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s