Sistemul economico financiaro politico militar in care fiecare cetatean este prizonier

12063421_942893589082504_3306785619856682377_n

De cate ori vorbesc acasa in Romania, cu rudele si prietenii, o singura chestiune apare cu amaraciune: BANII! Mai exact lipsa lor!
Cum au ajuns BANII ceva atat de necesar precum OXIGENUL sau APA? fara de care nu putem trai?
Banii sunt o inventie minunata zic eu atat timp cat ei reprezinta un mijloc de schimb LIBER intre munca si beneficiarul MUNCII!
Asadar BANII inseamna ENERGIE, TIMP, MUNCA!
Acum problema este ca ROMANIA este parte integranta a unui SISTEM ECONOMICO-FINANCIAR GLOBAL aflata undeva la baza piramidala a EXPLOATARII!
De ce munca unei femei de serviciu in ROMANIA poate fi schimbata pentru 200 de litri de benzina sau 200 de kg de cartofi iar aceeasi munca efectuata in acelasi timp in LONDRA se poate schimba pentru 1000 de litri de benzina si 1000 de kg de cartofi?
Pentru ca CINEVA (am denumit acest GRUP INFRACTIONAL PLANETAR) a creat un sistem economico-financiaro-politico-militar in care fiecare cetatean este prizonier intr-o inchisoare a datornicilor! Iar femeia de serviciu din RO trebuie determinata prin mijloacele de inginerie sociala sa plece la LONDRA sa fie sclava! Sa lase glia stramoseasca, copiii si barbatul si sa vina sa fie exploatat la maxim in centrul SCLAVAGISMULUI MONDIAL!
Banca Nationala a ROMANIEI este o banca PRIVATA iar actionarii sai secreti detin si sistemul de distribuire al leilor (BANCILE COMERCIALE).BNR tipareste o cantitate de bani insa bancile comerciale folosind o legislatie total impotriva unei economii LIBERE dau credite cu camata o cantitat de bani de 20 de ori mai mare.
Practic bancile din ROMANIA fac bani din nimic. Banii acestia fizici si virtuali merg in economie si la un moment dat toti banii sunt blocati la BNR si la bancile comerciale.In acel moment economia este blocata si companiile dau faliment.Inainte sa dea faliment concediaza angajatii in speranta ca vor supravietui.Somajul ajunge la cote maxime si astfel se realizeaza INGINERIA SOCIALA: oamenii fie fug din tara (cum cu rusine recunosc ca am facut si eu) fie accepta orice conditii mizerabile si orice salariu numai sa aiba un loc de munca.
Daca BNR ar apartine poporului roman si ar sluji interesele acestuia nu ar tine cursul LEU EURO la un nivel artificial decis la BASEL ELVETIA ci ar decide o paritate fixa leu-euro de 1:1.
In acele conditii salariul minim pe economie ar deveni undeva 900-1000 de euro si standardul de viata ar creste imediat.
In Romania si mai in toate tarile cu resurse (incluisv RUSIA) STANDARDUL DE VIATA este mentinut artificial JOS pentru ca astfel poporul sa fie determinat fie sa plece, fie sa cedeze pe lucru de nimic resursele tarii respective.
Cum BNR a devalorizat artificial in octombrie 2008 euro de la 3.3 RON la 4.3 RON tot atat de usor poate sa seteze acest curs la 1 euro egal 1 RON.Exact asa isi bate joc de viata noastra IMPERIUL SIONISTO-GLOBALIST ale carui slugi sunt prim ministru si presedintele Romaniei.
Solutia?
Eliberarea nationala executata obligatoriu in mod violent si NATIONALIZAREA SENIORAJULUI si al tiparirii mijloacelor de plata in prima faza iar mai apoi NATIONALIZAREA tuturor resurselor si activelor corporatiste existente pe teritoriul Romaniei.
In 6 luni -1 an cu un management decent in ROMANIA se poate trai ca in Occident! VRETI O TARA CA AFARA? nATIONALIZATI TOTUL IN Romania!
dar mai intai eliberati-o de sub jugul strain!!!

Luci Lucescu

Modelul colonial anglosaxon este ÎN PRIMUL RÂND UNUL FINANCIAR.Bazat pe CREDIT ȘI CAMĂTĂ! Camăta (dobânda) este garanția că CREDITUL NU VA FI ÎN VECI PLĂTIT! Iar națiunea va sărăci perpetuu!
Rusia pierde doar din operațiunile de capital aproximativ 180-200 de miliarde de euro anual.Totuși părerea mea este că cifra e de zece ori mai mică decât cea reală!
Acest model este aplicabil tuturor țărilor cu resurse inclusiv ROMÂNIA! România este furată anual prin intermediul acestui sistem de 120-150 de miliarde de euro!
NUMAI NAȚIONALIZAREA MIJLOACELOR DE PLATĂ READUCE INDEPENDENȚA ȘI SUVERANITATEA NAȚIUNII! Indiferent care ar fi ea!

Luci Lucescu

Datoria totală a întregii populații planetare este de 233.3 mii de miliarde de dolari! Fiecare copil care se naște preia o datorie care crește în fiecare zi! Cum am ajuns aici? Cum de a fost posibil ca o structură de tip infracțional l nivel planetar să înrobească și să sclavizeze întreaga UMANITATE prin intermediul DATORIEI? Dacă tiparnițele de bani (TOATE de pe PLANETĂ) sunt în mâna acestor ȘERPI cum poate UMANITATEA să se elibereze vreodată?
Singurul model civilizațional care să restabilească normalitatea pe planeta pământ este cel rusesc! SOCIALISM și NAȚIONALIZARE! Începând de la tiparnițele de bani și terminând la terenul agricol, apă și oxigen!

Sursa : Luci Lucescu

Petrol Ieftin, Carburant Scump!

Desi articolul este scris in 2014 (acum un an) concluziile sunt mai actuale ca oricand!

http://www.thinkagain.ro/petrol-ieftin-carburant-scump/

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s