Români, dormiți liniștiți!

12143124_710429125755562_7758400258352735624_n

Oamenii nu înţeleg ce se întâmplă cu adevărat şi se lasă conduşi de emoţii, păreri subiective şi de manipulare. În România în prezent legile se fac conform dispoziţiilor de la UE, de la FMI, Banca Mondială şi alte asemenea instituţii mafiote. Problema planetei sunt corporaţiile şi băncile, care prin mecanismul pe care l-au creat, risipesc şi distrug rapid resursele planetei distrugând în acelaşi timp armonia naturii şi a societăţii.

Există un plan de exterminare a popoarelor din cornul Africii şi Africa centrală pentru preluarea resurselor naturale ale acestora. La fel şi în Pakistan şi Afganistan se acţionează cu drone de ani de zile pentru uciderea unor civili nevinovaţi. Vânzările, privatizările şi liberalizările sunt rezultatul aplicării politicilor neoliberale, cele care au declanşat criza mondială, nu au nicio legătură cu comunismul. Iar cel care a susţinut până la sacrificiu politicile neoliberale impuse de americani şi UE a fost Traian Băsescu. Ăştia de acum practic nu mai au ce să facă pentru că legile şi acordul cu FMI au fost deja adoptate.

Cele mai multe privatizări şi lichidări au fost făcute pe vremea lui Emil Constantinescu între 1996 şi 2000. Toate guvernele de la Revoluţie încoace au făcut privatizări şi au dat legi împotriva României, dar nu pentru că aşa au avut ele în cap, ci din cauza politicilor neoliberale care le-au fost impuse de americani şi de UE. Ceea ce voiam să explic e că ceea ce se face în România nu are nicio legătură cu comunismul ci cu nişte politici şi filosofii create în America prin anii ’70 şi aplicate apoi de Ronald Reagan, Margaret Tatcher şi apoi răspândite în întreaga lume prin aşa numita Globalizare care este Noua Ordine Mondială.

Dacă stăm să analizăm aceste lucruri vom observa că tot „profeţii” în genul lui Nouriel Roubini, nu vin decât să ameninţe cu tot felul de catastrofe, crize, războaie, apocalipse, dar niciodată nu vin cu soluţii. Rolul lor este doar să creeze panică şi să împingă popoarele să adopte soluţiile propuse de Sistem la problemele create tot de Sistem. Pe de altă parte, de câte ori se anunţă falimentul unui gigant precum Goldman Sachs, de suferit suferă popoarele în timp ce proprietarii băncii fac profituri fabuloase. Deci totul e doar manipulare. Ni s-a băgat în cap că e dezastru şi că trebuie salvată Grecia şi UE, când în realitate au fost salvate nişte bănci cu banii cetăţenilor din Europa.

De la Dan Tănăsescu

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s