Politica elitelor bancar -corporatiste este de abolire a natiunilor

11037008_681349115330230_5992574300014502334_n

Politica elitelor bancar -corporatiste este de abolire a natiunilor,ca atare, si instaurarea unui guvern mondial, UE este doar un stagiu intermediar in aceasta constructie. Atit stinga radicala cit si dreapta radicala reprezinta doua fete ale aceleiasi filozofii colectiviste care, asigura domninatia oligarhiei prin intermediul statului politienesc, a dictaturii.
Tot circul acesta organizat ideologic, bazat pe antagonismul dreapta-stinga, nu are decit scopul de a fi o perdea de fum care sa ascunda publicului adevarata natura a acelor care , de fapt, controleaza destinele natiilor. Media se afla in mainile lor, tot ce are legatura cu natura privata a cartelului financiar bancar este exclus din discutia publica sau academica. Sunt perfecti organizati , dispun de resurse financiare nelimitate si de cooperarea inteligentiei din domeniile supravegherii, psihologiei maselor, propagandei etc.

Puterea economica (implicit influenta asupra politicii natiunilor) se afla, in mare parte, in mainile capitalismului financiar. Capitalul financiar are o singura putere: prostia.

12027825_439563282894448_3047406363380144643_n

Oligarhii îşi privatizează profiturile şi naţionalizează pierderile provocate de jaful lor. Astfel naţiunile devin tot mai sărace, statele dau faliment, iar ei devin tot mai bogaţi. Capitalismul, ca mod de producție, este o formă particulară de a dispune și organiza social munca oamenilor, adică, mai exact spus, este un fel particular de acțiune în vederea extragerii de resurse în vederea producției . Capitalismul este separarea oamenilor de mijloacele necesare asigurării traiului și astfel transformarea muncii în marfă. Privatizarea se face la comanda strainilor dar, bancherii straini controleaza ( prin rata dobinzilor) companiile si chiar bugetul familiilor din clasa mijlocie. BNR executa decit ordinele cartelului bancar privat de la Basel, am devenit o colonie a oligarhiei bancar corporatista prin tradarea clasei politice infiltrate si organizate in organizatii oculte de agenti straini. Membrii ai executivului participa la sedinte secrete straine.

In 1988 revista „The Economist” profetea aparitia peste 30 de ani a unei monede unice globale numita phoenix.

http://dantanasescu.ro/2015/07/01/moneda-unica-globala-profetita-de-revista-the-economist-in-1988.html

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s