De 25 de ani românilor li se induce ideea că sunt suboameni!

548231_devushka_angel_3d_5184x3456_www.Gde-Fon.com

DE CE NE ÎNVAȚĂ NOUA STĂPÂNIRE CĂ SUNTEM IDIOȚII EUROPEI?

Românii au parte, în ultima perioadă, de un atac teribil asupra fiecărui element ce îi definește ca și popor

Nu știu alții cum sunt, dar eu când mă uit la televizor sau citesc știrile pe internet în ultima perioadă am senzația că cineva încearcă să ne transforme într-o țară de idioți. Pe lângă metehnele tradiționale și problemele pe care societatea românească le are și sunt demne de evidențiat, observ o campanie din ce în ce mai agresivă care tinde să lovească exact în identitatea la care românii nu au renunțat nici atunci când au fost ocupați prin forța armelor de diverse imperii vecine.

Da, internetul în general poate naște tâmpiți dacă nu este utilizat cu mare grijă și mai ales fără un oarecare discernământ. Există o masă critică de indivizi și individe care navighează deja pe internet doar pentru a citi diverse prostioare sau povești de can-can, pe care le promovează și comentează apoi cu obstinație.

Violurile, crimele monstruoase și accidentele teribile fac deja parte din ideea de a face presă în România, deoarece presarii și-au dat seama că sunt la mare căutare și le bagă pe gât cititorilor orice poveste cu iz de melodramă care poate aduce turme de cititori și, prin urmare, o oarecare sumă de bani.

Dar pe lângă aceste melodrame de zi cu zi, românii au început să fie atacați pe toate fronturile, în special de publicațiile “HyQuality” cu tot felul de studii și opinii avizate în priviința modului lor de a fi. De la studii pompoase făcute în laboratoarele externe, din care reiese că suntem retarzii Europei, până la opinii emise de diverși intelectuali la modă care spun răspicat că noi, românii, avem o mare problemă pentru că suntem.

Pentru că suntem corupți la nivel macro și micro social vinovat este românul de rând, deoarece nu are educație internaționalistă, pentru că se duce prea mult la biserică și pentru că nu înțelege la adevărata lor valoare noile tendințe europene și globalizatoare.

Televiziunile, ziarele și intelectualii plătiți cu bani grei de parveniții sistemului care a distrus România se chinuie din răsputeri să ne convingă că suntem o nație de incompetenți și că avem o mare problemă care ține de fibra noastră interioară.

Agresiv, bine pus la punct și foarte bine finanțat, atacul este coordonat prin toate gurile de foc ale celor care s-au angajat în această acțiune pe care majoritatea nu o văd și o înțeleg mai degrabă ca o acțiune de reformă profundă a societății românești. O reformă care, prin finalitatea ei, ar trebui să aducă bunăstare milioanelor de români sărăciți de tranziție și săturați de politicienii corupți. Singurul lucru care ne scapă din vedere este că avalanșa reformei ascunde, nu de puține ori, în spatele ei, în calitate de păpușari, aceeași oameni care au avut grijă să aibă parte de o viață cât mai bună în perioada în care România a fost jefuită de corupții pe care acum îi privim cu bucurie cum înfundă (pentru o scurtă perioadă) pușcăriile.

Oameni care, cu ajutorul instrumentelor date de mormane de bani, caută să ne convingă că nu suntem demni nici măcar să ieșim pe stradă doar pentru ca avem neșansa să ne fi născut români. Și că trebuie să ne schimbăm în profunzime, să renunțăm la tradițiile care deranjează și să ținem capul cât mai jos în fața reformei care nu poate fi contestată și nici judecată în vreun fel.

Care este ideea?

Teo Larisa

Preluare: blastingnews.com

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s