Puterea globalizării

index

Atât de mare este puterea globalizării încât, în cursul vieţii noastre este probabil să asistăm la integrarea, chiar dacă inegală a tuturor economiilor naţionale din lume într-un singur sistem global de piaţă liberă.
–Jim Garrison

Lumea este preluata de către o mână de puteri ale afacerilor care domină resursele naturale de care avem nevoie pentru a trăi, în timp ce ei controlează banii de care avem nevoie pentru a obţine aceste resurse. Rezultatul va fi monopol global bazat nu peviaţa umană dar pe puterea financiară si corporativă. În timp ce inegalitatea creşte, din ce în ce mai mulţi oameni devin disperaţi. Stabilimentul a fost forţat să găsească o nouă metodă de a acţiona în cazul celor care se împotrivesc sistemului. Aşa s-au născut teroristii.


Termenul „terorist” este o distincţie goală care desemnează orice persoană sau grup care alege să se împotrivească stabilimentului. Nu trebuie confundat cu ficţionalul „Al Qaeda”, care a fost de fapt numele unei baze de date a Mudjahidinilor susţinuţi de SUA in anii 1980. „ Adevărul este că nu există o armata islamică sau grup terorist numit Al Qaeda si orice ofiţer informat al serviciilor de informaţii ştie asta. Dar este o campanie de propagandă pentru a face publicul să creadă în existenţa unei entităţi identificate. Ţara din spatele acestei propagande este SUA.”
–Pierre Henry Bunel- serviciul de inteligenţă francez

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s