Grupul infractional planetar sionist-american vor să impună noua ordine mondială cu ajutorul ISIS

zionist-plan-copy1

Statul Islamic și susținătorii săi din regimurile din Orientul Mijlociu, aliați ai SUA, sunt doar instrumentele bogaților de pe Wall Street care vor să domine lumea, scrie analistul politic Caleb Maupin.

Statul islamic este „prelungirea armată a capitalismului occidental și imperialismului”, care vizează ștergerea frontierele statelor naționale în Orientul Mijlociu și lovește împotriva celor care încearcă să reziste procesului de descompunere impus de Occident, arată analistul.

Insă la ce nu se așteptau bogații de pe Wall Street a fost reacția celorlalți, care încă mai cred că oamenii sunt egali. Oameni și state care inițial nu au nimic în comun, dar văd cum o mână de oameni bogați le fură identitățile, scrie jurnalistul

Deși pare incredibil, coaliția anti-ISIS a reunit patrioți ruși, socialiști sirieni, jurnaliști creștini arabi, revoluționari islamici și naționaliști kurzi. Ce au aceste grupuri în comun? Toate aceste forțe au ajuns să lupte cot la cot pentru o economie care funcționează în interesul oamenilor. Acești oameni luptă pentru că ei știu că într-o ordine mondială normală, marile puteri corporatiste sunt controlate de guverne și nu invers. Ei luptă pentru a crește standardele globale de trai, a subliniat în articolul său pentru New Est Outlook

Maupin a subliniat că nimeni nu poate nega faptul că cei de la Washington au luat parte la crearea statului islamic. În primul rând, Statele Unite ale Americii au bombardat Irakul în haos, apoi au contribuit la destabilizarea Siriei. Împreună cu SUA, aliații europeni și cei din Orientul Mijlociu ai Washingtonului a aruncat miliarde de dolari în proiectul lor de schimbare de regim îndreptat împotriva Siriei.

Un punct demn de remarcat, în componența ISIS sunt războinicii ceceni, ceea ce nu ar trebui să mire având în vedere că aici este mâna Statelor Unite, arată Maupin. Și asta din cauză că de zeci de ani Statele Unite au finanțat extremiști sunniți să destabilizeze Caucazul de Nord și părțile sudice ale Uniunii Sovietice și Federației Ruse. Aceste forțe au găsit foarte ușor drumul spre Siria, scrie analistul.

Lui Maupin i se pare curios și faptul că în timp ce Washingtonul a răsturnat guvernul lui Saddam Hussein foarte repede, coaliția anti-ISIS condusă de SUA funcționează extrem de prost și nu dă randament.

Se pare că liderii SUA sunt fericiți să facă publice atrocitățile ISIS în scopul de a demoniza Islam și pentru a-și justifica propriul război, notează Maupin.

În finalul articolului, analistul arată că lupta împotriva curentului ISIS în Siria este de fapt o luptă între două viziuni economice diferite și sisteme etice.

Toți recunosc adevărul etern că iubirea de bani nu este un motor al lumii, dar este, în realitate, rădăcina tuturor relelor, a conchis Caleb Maupin.

S-a terminat cu ciuma, cancerul si terorismul Israelian-American. Ne trebuiaTerorism American sa intram in NATO sa sprijinim crimele si jafurile planetare Israeliene-Americane pe Terra si mai mult, sa le si finantam, dar nu avem bani pentru salarii si pensii si scoli si spitale. O sa vina rapid ziua cand vor veni AMERICANII in Parlament sa ne roage sa atacam Rusia si China pentru ca AMERICA e in COLAPS economic si financiar si nu mai au petrol si vor incepe HAOSUL si APOCALIPSA in America. Priviti intreaga Europa si va dati seama ca a inceput HAOSUL: crima, jaf, somaj si violuri, iar in America povestea e antica si de mult timp. America si Israel si tot occidentul si-au facut-o cu mana lor. Au crezut ca sunt DUMNEZEU PE TERRA. S-a trezit planeta. Acum trebuie sa ne trezim si noi si sa spunem: Yannkee go home! Nu ne trebuie puscariasi si criminali americani in Romania. Sa fie la ei acolo. Ne ajunge 25 de ani de fascism sionist AMERICAN in care se fura si se distruge tot in numele unei DEMOCRATII AMERICANE, bazata pe violuri, droguri, jafurii si crime.

Război informaţional condus de ONG-urile finanţate de Soros şi proteste în Europa

Bombardamentele Rusiei asupra pozițiilor SI din Siria au pus în mișcare mașinăria dezinformării. Din care nu putea lipsi omul care face și desface guverne, miliardarul George Soros.

Aviația rusă a efectuat primele raiduri asupra pozițiilor ISIS din Rusia la 30 septembrie. După cererea de ajutor militar formulată de președintele Bashar al-Assad și OK-ul dat de Senatul rus, în cursul după-amiezii de miercuri au avut loc primele zboruri asupra țintelor. Dar mașinăria dezinformării fusese activată înainte de primele lovituri aeriene.

Organizația ”White Helmets”, sponsorizată de George Soros, unul dintre cele mai mari ONG-uri prezente pe teritoriul sirian, a pornit tăvălugul dezinformării, potrivit Global Research.

Incepe razboiul global?

Intrarea Rusiei in război, alături de trupele lui Bashar Al-Assad, e un moment cheie al conflictului cu Statul Islamic. De asemenea, Iranul sprijină această solutie de fortă, dar si, foarte interesant, China, care urmeaza să participe la bombardamente.

Impotriva măsurii militare abordată de Putin se declara SUA, unele state ale Europei occidentale, precum si Turcia, prin vocea lui Erdogan. Precum se vede, Statul Islamic este atacat de la nord-est, de la est si de la sud-est, fapt ce determina militanii ISIS să se deplaseze spre vest, ceea ce va conduce, implicit, la un balans spre mica fasie de la granita Siriei cu Israel.

După cum aţi observat, ruşii n-au stat degeaba. După deplasarea de echipament militar şi trupe de suport în Latakia au început ofensiva împotriva ISIS. În urma unor bombardamente efectuate cu precizie chirurgicală s-a reuşit – spre disperarea SUA – destabilizarea ISIS.

Modul în care a fost gestionată până în prezent situaţia trădează o extrem de bună pregătire. Este cât se poate de limpede faptul că ruşii, dincolo de armele deplasate în teren, se bazează pe o extrem de bine documentată situaţie. Platforma de intelligence pe care au pus-o la punct între Siria, Iran şi Irak se dovedeşte a fiu una extrem de utilă.

Nu a existat publicatie apartinind evreilor, in plan mondial, care sa nu critice fara justificare si dovezi, interventia militara a Rusiei impotriva ISIS

IRAN-PROPAGANDA-ISIS-e1405062932131

Aceste publicatii cu jurnalisti minjiti si fara coloana vertebrala, aidoma celor din Romania, au povestit varianta lor din Siria, cum ca avioanele militare ruse au bombardat zonele in care se gaseau “rebelii”.

Dar cine sint acesti “rebeli” si de ce nu lupta impotriva gruparilor teroriste, daca chiar vor o Sirie libera? De ce ei sint “cantonati” de americani, sauditi si qatarezi, in aceasi zona cu ISIS, al Nusra Front si alte grupari teroriste care activeaza in Siria la comanda CIA? De ce ISIS nu ii omoara pe acesti “rebeli” sirieni, daca nu sint pe placul lor?

Dar, la foarte scurt timp, “bravii” soldati americani au bombardat un spital in Afganistan, la Kunduz,  lasind in urma morti atit dintre pacienti cit si din personalul medical, dar Obama a iesit la rampa cu fata lui de milog si a spus ca este “un incident tragic”, fara nici macar sa isi ceara scuze, care oricum nu erau nici pe departe suficiente pentru cei ce au pierdut membri din familii si nici pentru Doctors Without Borders sau Medecins Sans Frontieres(MSF).

Evident, americanii au justificat prin faptul ca “erau luptatori talibani in spital..” Ce rusine, pentru o armata care a stationat si stationeaza acolo de 14 ani si au sistem de informatii in toate zonele tarii….

Prima estimare este ca sint peste 19 morti din cadrul personalului medical, 3 copii si multi altii raniti grav, fara se stie exact care dintre ei mai au sansa sa traiasca..

In acest moment se va implica ONU, ceea ce va duce la situatia in care SUA va trebui sa plateasca in spagi sume impresionante, din banii contribuabililor, care nu inteleg ce se intimpla si sint ignoranti si infectati de presa si televiziunea jewmericana.

Americanii au bombardat acest spital afgan din Kunduz, la ora 2:15 am, in plina noapte, iar in spital se aflau peste 200 de pacienti si angajati in acel moment, singurul spital din zona care poate trata cit de cit probleme medicale grave, dupa cum anunta MSF.

In cadrul spitalului, un perete de sustinere a colapsat, aruncind in tot spitalul moloz, usi, parti din timplarie si mobilier, cit si fragmente de sticla si ciment, dupa cum anunta doctorul Saad Mukhtar, directorul spitalului din Kunduz. Puteti vedea aspecte terifiante in filmul de mai jos…

Obama a oferit, in final, condoleante, de parca asta era ceea ce rudele acelor amariti doreau…

Intreg personalul medical din spital a refuzat orice varianta mincinoasa a SUA si guvernului minjit de la Kabul, cum ca in spital ar fi fost luptatori talibani..

Dar, indiferent de situatie, este imposibil de imaginat ca vreo aramata de pe glob, poate bombarda un spital.

Nu exista nici o ratiune, indiferent de ratiunile prostesti gasite de americani, mai ales ca printre pacienti erau un numar mare de copii cu probleme generate de razboiul de “suprafata” dus de americani in Afganistan, in special pentru intretinerea pietei drogurilor din SUA.

Personalul MSF a telefonat imediat la Cartierul General NATO din Kabul si Washington, dupa primele atacuri, insa surprinzator, bombele cadeau in continuare si creau panica si disperare. Atacul a durat mai bine de o ora, dupa cum spune un oficial al MSF.

Parodia parodiilor a fost la numai citeva ore, in aceasi dimineata, cind Ministrul Apararii afgan a felicitat rezidentii zonei, pentru curajul aratat, iar elicopterele aruncau mesaje tiparite prin care sugerau rezidentilor sa colaboreze cu guvernul si armata pentru recuperarea materialelor militare….

Intreaga suflare din zona Kunduz si-a aratat dezaprobarea fata de atacul american si pozitia guvernului afgan, ceea ce face cu siguranta ca multi dintre ei sa se indrepte catre talibani in curind.

Martorii oculari ai scenelor de groaza generate de militarii americani declarau ca in spital si in curtea spitalului erau corpuri sfisiate in bucati de bombardamentul american. Intreaga capacitate a spitalului a fost afectata, nemaifiind energie electrica, gaze si apa in incinta… Va dati seam ace se poate intimpla cu ranitii grav si cu cei ce trebuiesc mutati la spitale care nu prea exista…

Sub aceste auspicii, MSF si intreg personalul s-a retras pentru ca au spus ca “orasul nu mai este in siguranta si nebunia americana le poate aduce moartea oricind….”, dupa cum declara  doctorita Kate Stegeman, managerul de comunicatii al grupului de medici MSF…

Evident, americanii au promis “full investigation” in acest caz, ca deobicei, fara sa fi rezolvat vreunul vreodata, asta in timp ce seful pentru drepturile omului de la ONU, spunea ca atacul poate fi tratat ca fiind o crima de razboi…

Gleen Greenwald, spunea cu putin timp in urma, ca “este imposibil sa fie ascuns de catre Media, ceea ce a facut militarii SUA in Kunduz, iar aceasi Media sa scoata in evidenta atacurile Rusiei asupra dispozitivelor ISIS din Siria, punind fara nici o justificare in evidenta ca acolo erau “rebeli”. Ceea ce este uimitor, este faptul ca guvernul nostru (american), a reactionat mut si in final cu scuze”, asa cum cu citeva zile in urma, o caricatura a lui Jebb Bush(candidat la Presedentia SUA) il arata cum privea masacrul de la colegiul din Oregon, unde un tinar dezaxat(cum s-a intimplat de foarte multe ori), a impuscat noua studenti de la colegiu si a ranit alte zeci, Bush spunind: “Staff Happens!”.

Ce sa mai spunem??? Asta este calitatea liderilor americani, de care unii romani se mai indoiesc si cred toate minciunile lor…

Adrian Cosereanu

ShowImage.ashx

În realitate RUSIA este obligată să mute piesele pe tabla de șah globală funcție de mutările americanilor! Dacă americano-britanicii și-ar vedea de treburile lor și RUSIA ar duce o politică externă mai relaxată! Când însă USA a decis demoalrea blocului comunist și a ajuns acum la KIEV este clar că RĂZBOIUL GLOBAL ESTE ÎN DESFĂȘURARE IAR RUSIA se simte atacată și obligatoriu trebuie să răspundă!

Asta nu înțeleg toți suporterii pro occidentali care nu mai contenesc să verse lături: FIECARE ACȚIUNE ANTIRUSEASCĂ va avea un răspuns ADECVAT!
Acțiunile din SIRIA au vizat clar răsturnarea regimului ASSAD prin crearea acestui instrument satanic numit ISIL.Răsturnarea regimului ASSAD viza eliminarea prezenței RUSIEI din MEDITERANĂ și restrângerea rolului său PLANETAR! La fel cum invazia portocalie a UCRAINEI viza eliminarea prezenței militare a RUSIEI din MAREA NEAGRĂ! Numai că rușii nu sunt proști! Rezultatele le vom vedea: CRIMEEA si DONBASSUL recuperate iar in SIRIA vo vedea o prezență extrem de puternică a armatelor FEDERAȚIEI RUSE! Adică exact ce nu doreau americanii!

Nu este vorba de un blat ruso-american! Rusii nu se vor inteleg niciodata cu americanii dar nici una din parti nu va intra in conflict direct cu cealaltă!
Dacă americanii ar fi inteligenti ar accepta schimbarea la nivel global si preluarea de catre RUSIA a suprematiei puterii! Insa americanii sunt prea orgolisoi si nu vor sa cedeze puterea folosindu-se de tot felul de trucuri murdare ca sa isi mentina statutul!
Vrem , nu vrem , ne place, nu ne place tot de la EST va răsare SOARELE întotdeauna!

Modelul colonial anglo-saxon este ÎN PRIMUL RÂND UNUL FINANCIAR. Bazat pe CREDIT ȘI CAMĂTĂ! Camăta (dobânda) este garanția că CREDITUL NU VA FI ÎN VECI PLĂTIT! Iar națiunea va sărăci perpetuu!
Rusia pierde doar din operațiunile de capital aproximativ 180-200 de miliarde de euro anual.Totuși părerea mea este că cifra e de zece ori mai mică decât cea reală!

Acest model este aplicabil tuturor țărilor cu resurse inclusiv ROMÂNIA! România este furată anual prin intermediul acestui sistem de 120-150 de miliarde de euro!

NUMAI NAȚIONALIZAREA MIJLOACELOR DE PLATĂ READUCE INDEPENDENȚA ȘI SUVERANITATEA NAȚIUNII! Indiferent care ar fi ea!

Luci Lucescu

ISIS  “antrenati si echipati” de CIA si finantati de Israel, Arabia Saudita, Qatar si Emiratele Arabe

11846587_1654078981516134_6316809418005349500_n

Putin, legat de modul cum “zburda” prin desert “razboinicii” ISIS, dupa doar trei zile de bombardamente, liderul de la Kremlin s-a distrat copios, rizind asa cum nu a mai facut-o de mult timp.

A fost un ris al arogantei fata de circul american instalat in Orientul Mijlociu, aratind cit si ce a insemnat acest ISIS, despre care americanii spun ca este o retea terorista de prima mina si organizata foarte bine. Obama spunea ca va lupta cu acesti teroristi si chiar o face, fictiv, evident, de mai bine de un an si in final ii va “degrading and defeating”, dupa cum spunea el in fata Casei Albe…

Nu a mai fost cazul sa se prelungeasca circul, iar cind un criminal international de teapa Senatorului McCain, a vazut cum ruleaza ostilitatile in Orient, sub comanda liderului rus, a declarat ca “rebelii” bombardati ar trebui sa aiba la indemina armament care sa doboare aviatia rusa…

yqBZkH2

Ce ziceti de bosorogul asta senil, care se lauda ca a fost luat prizonier in Vietnam, intr-un razboi in care nici el nu stie cum a ajuns si de ce a ajuns. Acest McCain este Presedintele comitetului care raspunde politica militara si de inarmarea armatei americane din Congresul American. El a ajuns bataia de joc a lui Donald Trump, candidatul miliardar actor, la Presedentia SUA… si acum are opinii cu privire la actiunea militara blitz a Rusiei in Siria, care va duce cu siguranta la prigonirea si omorirea unor fanatici intretinuti de SUA.

Deci, dupa ce, cea mai avansata tehnologic armata de pe Terra, cea americana, dupa cum le place lor sa spuna, nu a putut nici degrada si nici invinge ISIS, i-a trebuit Presedintelui Putin trei zile ca sa rida de ei cum fug dezbracati si desculti prin desert lasind in urma toata “captura” si nemaidind nici un comunicat si nedorind sa mai ameninte “agresorul” rus.

Ce rusine de proportii a invaluit America si cit de mult s-au facut de ris si au degradat chiar propria armata in ochii unui glob. Am urmarit scene in care acesti “militanti” ISIS, pe care americanii ii defineau ca “rebeli” dupa primele raiduri ale aviatiei ruse, fugeau in pantofi de sport rupti prin desert tragind ca bezmeticii cu mitralierele, nici ei nestiind in ce directie trag si nici in ce directie fug.

Ce mai pot spune jurnalistii americani acum si ce cred evreii si sauditii despre “investitia” lor in aceasta sleahta de golani care au facut atit de mult rau zonei?

Presedintele Putin a ajuns icoana la care se inchina nu numai sirienii ci o multime de oameni, crestini si musulmani din Orientul Mijlociu, insa “dansul” nu s-a incheiat si cel mai sigur vor aparea surprize cu acesti vagabonzi ai desertului si sustinerea lor de catre cei ce au pierdut sume enorme crezind in superioritatea unei gasti de infractori radicalizati.

In timp ce SUA declara prin toate gurile de la Casa Alba ca Rusia amplifica conflictul din Orientul Mijlociu, avioanele militare ruse curata toata zona infectata la comanda americanilor de catre acesti ISIS si incepe sa permita truelor siriene, iraniene, irakiene si ale Hezbolah sa ii decimeze pe teroristi terestru.

Acum este un moment al adevarului in care aceasta campanie terestra va aduce prin sistemele de inteligenta, o serie de informatii de care americanii se feresc sa fie publicate… dar Presedintele Putin o va face.

CIA a dovedit inca o data o confidenta mult prea mare si aroganta in tratarea globala a strategiilor geopolitice, aducind un mare dezavantaj de imagine SUA.

Un intreg glob a fost curios sa vada cit va rezista ISIS bombardamentului rus si cum vor reactiona in contact militar cu o armata pregatita si organizata.

Adrian Cosereanu

Netanyahu in fata unui cor de aplaudaci perversi si mincinosi, in plenul Natiunilor Unite. Minciuni si teatru de la inceput si pina la sfirsit.

maxresdefault

Actorii de la Hollywood ar putea sa fie usor eclipsati de Netanyahu. Primul ministru israelian, prin calitatea lui actoriceasca, minciunile fara sa clipeasca si tonalitatile schimbatoare functie de perceptia audientei, a incercat sa dovedeasca ceea ce un intreg glob stia ca sint dezinformari…

El a inceput cuvintarea la ONU, cu minciuni sfruntate si a continuat-o cu circ si teatru, intr-un mod in care a fost aplaudat „la scena deschisa” de aplaudacii din sala..

Cam asa cum vedeti mai sus, iubesc evreii pacea, copiii, viata pe pamint si se „roaga” pentru binele umanitatii….. Ce ziceti de mascariciul asta si inceputul pledoariei lui?

Netanyahu discuta de acordul Americano-iranian in domeniul nuclear ca fiind o eliberare a Iranului de sanctiunile dictate de ani de zile de vest, spunind ca aceasta ridicare a sanctiunilor, paveaza calea spre razboi. Dar a uitat sa spuna ca America ofera in fiecare an Israelului peste 3 miliarde de dolari “ajutor”, in echipament militar…

Aceast aspect, nu alimenteaza tensiunea in zona datorita amplasarii in Israel a tot mai multe echipamente militare americane?

Pe linga alte minciuni cu arme trimise de Iran pe tot mapamondul si celule teroriste, Netanyahu a readus aminte audientei despre cei “6 milioane de evrei” care au murit in cel de Al Doilea Razboi Mondial si a criticat audienta, cu un tupeu de neimaginat, pentru tacerea fata de intentiile Iranului, care de fapt nu exista si sint in totala consonanta cu legile internationale.

Netanyahu a avut tupeul sa impuna 45 de secunde de liniste in sala, in memoria evreilor omoriti si nu a sutelor si milioanelor de oameni pe care i-au omorit ei nevinovati, femei, copii, batrini si tineri…

Asistenta a ramas uimita de “cunostiintele” lui Netanyahu legate de construirea de catre Iran a rachetelor balistice intercontinentale, un alt circ, ca de fapt si cel generat de Bush la adresa Irakului, prin care Collin Powel spunea in plenul ONU, ca Saddam Hussein detine arme nucleare… ceea ce am vazut ce a insemnat si de ce a facut aceasta declaratie..

Netanyahu spune ca Iranul reprezinta o teroare nu numai pentru Orientul Mijlociu, dar si pentru intreg globul…

Dar evreii, nu reprezinta o teroare pentru zona Orientului Mijlociu si o teroare si mai mare, de data asta financiara, pentru intreg globul, prin Rotschild si multi altii care conduc banii global si au inceput sa le cam tremure picioarele, pentru ca aceasta gasca se vad in situatia in care Rusia si China vor sa faca un alt joc???

Nu am sa intind discutia pe marginea discursului, pentru ca ar fi prea mult si este foarte clar ca intreaga lui pledoarie a fost presarata cu amenintari, atitudini belicoase la adresa Iranului si minciuni cu fapte ce nu pot fi verificate de nimeni.. Asta este Netanyahu si mentalitatea aliatilor lui, care pun in prim plan minciuna si dezinformarea…


Adrian Cosereanu
– alternativaromaniei.com

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s