De ce darwinismul e o tâmpenie

12046688_442935662557210_5265405660510723483_n

În cazul de faţă, când spun „darwinism” nu mă refer la „Teoria originii şi evoluţiei speciilor” elaborată de Charles Darwin, ci la distorsionarea şi transformarea ei într-o ideologie satanică, de către vrăjmaşii lui Dumnezeu, în încercarea lor de a răsturna ordinea naturală a lucrurilor şi de a pune în practică tot felul de teorii şi sisteme totalitare inumane (nazism, comunism, eugenie, rasism).

Teoria lui Darwin susţine că toate speciile de animale şi plante au evoluat dintr-un strămoş comun şi s-au diversificat printr-un proces îndelungat de selecţie naturală în urma interacţiunii cu factorii de mediu interni şi externi. Această teorie a fost deformată şi aplicată şi în cazul societăţii umane sub forma „supravieţuirii celui mai puternic şi/sau mai bine adaptat”.

Ideea de bază este aceea că indivizii mai puternici şi mai bine înzestraţi genetic i-ar elimina pe cei mai slabi şi ar avea şi dreptul să facă acest lucru în numele păstrării vitalităţii şi purităţii speciei. Teoriile mai noi, care au la bază genetica susţin că ar exista o luptă a genelor pentru a supravieţui şi de aceea, genele indivizilor mai puternici şi mai bine adaptaţi s-ar transmite în mod mai uşor urmaşilor, indivizii mai slabi fiind eliminaţi din competiţia pentru reproducere prin selecţie naturală.

Acest lucru este o aberaţie şi poate fi demonstrat empiric, fără o prea mare pregătire în domeniu. Să luăm de pildă exemplul cu insectele cu abilităţi de camuflaj pe care îl dau adesea evoluţioniştii, pentru a ilustra selecţia naturală. Insectele care pot imita frunze, crenguţe, pietre şi au culori identice cu ale mediului în care trăiesc, şi-ar fi dezvoltat această adaptare cu ajutorul păsărilor care au efectuat „selecţia naturală”, acestea hrănindu-se doar cu insectele care nu aveau aspect de crenguţe, frunze, pietricele, coajă de copac etc. şi prin urmare au supravieţuit numai cele la care adaptarea este prezentă.

Această teorie nu explică de ce numărul speciilor de insecte care au abilităţi de camuflare este mult mai mic decât restul speciilor de insecte şi de ce în acelaşi habitat trăiesc multe alte specii de insecte care nu se pot camufla şi prin urmare sunt mâncate de păsări. Plus de asta, cred că vă daţi seama că, dacă toate insectele s-ar putea camufla în frunze, crenguţe şi alte chestii, atunci multe specii de păsări ar muri de foame, sau ar trebui să se adapteze pentru alte tipuri de hrană. Deci, teoria nu se verifică.

Dacă megem mai departe, la specia umană şi aplicăm ideea aberantă că doar genele indivizilor puternici, inteligenţi, frumoşi, înalţi, sănătoşi se transmit urmaşilor, iar cele „rele” dispar, ar însemna ca pe Pământ să existe la ora actuală 7 miliarde de oameni care sunt geniali, super sănătoşi, super puternici, musculoşi, înalţi, frumoşi, blonzi şi cu ochii albaştri. Realitatea însă e cu totul alta, majoritatea oamenilor având o inteligenţă mediocră, fiind urâţi sau cel mult comuni ca înfăţişare, având înălţimi, trăsături şi constituţii diverse şi suferind mai mult sau mai puţin de tot felul de boli. De fapt practica a demonstrat că rasele pure şi calităţile de excepţie atât la om cât şi la animale sunt mai mult o excepţie decât o regulă. Atunci când omul a încercat să creeze tot felul de rase pure de animale, acestea s-au dovedit a fi fragile, suferind de diverse boli rare, iar reproducerea lor s-a dovedit dificilă, urmaşii fiind puţini şi cu şanse reduse de supravieţuire.

Dacă mergem şi mai departe cu această teorie, având în vedere că omul este considerat cea mai evoluată specie de pe planetă, după atâtea milioane de evoluţie a vieţii şi de „selecţie naturală”, omul ar fi trebuit să rămână singura specie de pe Pământ, pentru că, nu-i aşa, este cea mai evoluată. Numai că, realitatea nu confirmă acest lucru, viaţa manifestându-se în forme foarte variate şi cu grade diverse de complexitate, iar unele specii sunt vechi de milioane de ani, fără să fi suferit modificări deosebite. Asta demonstrează că ideologiile satanice, care folosesc ca pretext teoria lui Darwin, pentru a înrobi umanitatea şi planeta, sunt doar nişte tâmpenii.

Sursa si Autor articol

http://dantanasescu.ro/2015/10/01/de-ce-darwinismul-e-o-tampenie.html

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s