DNA-ul este brațul de forță al SUA si UE

Captură de ecran 2015-09-30 la 23.12.14

A devenit clar și limpede. România este condusă de procurori, judecători și magistrați. Una dintre cele mai bizare idei care bântuie în noosfera filoamericanilor din România este legată de încrederea oarbă în interesul americanilor de a rezolva problema corupției. Ceea ce nu înțeleg cei care se bucură de încarcerarea mafioților de școală veche este că aceștia sunt înlocuiți cu ”băieții și fetele de la Harvard” care vor perpetua același sistem în care implicarea în acte de corupție este un element principal al controlului asupra coloniei. Cine poate fi mai obedient decât un politician vulnerabil și șantajabil? Despre ce calitate a actului politic, despre ce eficiență se poate discuta în condițiile în care cei incoruptibili sunt ”filtrați” la intrare în clasa politică?

Atât timp cât electoratul se complace în ideea ”las că-i dăm afară pe ăștia corupți și va fi bine!” fără să înțeleagă că sistemul politic neocolonial este baza și principala cauză a corupției, toate schimbările pe scena politică nu fac altceva decât să ofere un show palpitant pentru unii și dezgustător pentru alții.

Pentru cine are ochi de vazut si urechi de auzit, aceasta ofensiva a DNA are menirea de a a epura toata clasa politica de elementele care nu sunt „de încredere” pentru unchiul Sam. DNA si ANI (ale caror embleme arata clar ca nu se mai subordoneaza statului român) sunt de-abia la început. Dar norodul nu-si da seama ca numitele institutii sunt de fapt noul Gestapo care va veghea de acum încolo cu strasnicie ca toata suflarea sa „mearga neabatut sub mantia cu dungi si stele a marelui licurici”. Adica,mai pre limba tuturor:

ba, mergeti numai în directia ce v-o indicam noi, nimeni nu misca în front. Mai ales, nimeni nu câraie! Care o face, fie dispare misterios, fie se stinge încet, în saracie si boli, lipsit de cele mai elementare drepturi.un om fara identitate.

Cine a vazut va remarca imediat coincidenta izbitoare dintre sistemul dictatorial din America de Sud a anilor’ 70 si sistemul ce prinde contur în România. Adica subordonare totala fata de „licurici” ,iar organizatiile coordonate de ambasada SUA taie si spânzura! Din pacate, aici nu vor exista oponenti activi cum au fost atunci Los Tupamaros. Pentru ca românii, în mare parte, fata de americani sunt LOS PUPAMAROS !!

Nu, in Romania nu se da batalia “independentei justitiei”, nici cea impotriva “privatizarilor frauduloase” sau a “pilonilor securitatii”! Se da o batalie intre doua complexe securistico-mafiote – una de sorginte euro-atlantica, alta de extractie autohtona. E o batalie pentru resursele tarii si pentru mintile oamenilor. In anii ’90 securistii au fost cel mai bine plasati pentru a se infrupta din bunurile statului. Unii au facut-o sistematic, direct, deruland ei insisi afaceri.

Aceasta patura securistica, singura cu capacitatea logistica indeajuns de ramificata si de performanta pentru a “valorifica” proprietatile statului, este responsabila direct de pozitia inferioara a Romaniei in sistemul capitalist occidental. Unii dintre ei, mai prosti, nu si-au dat seama ca daca nu te “subordonezi” total (inclusiv sau in primul rand economic) “Marelui Licurici”, nu ai ce sa cauti pe tarla.

Şi că faimosul parteneriat strategic cu SUA este „temelia viitorului luminos” al ţării! Viitor de colonie, ştim deja şi trăim asta clipă cu clipă! O colonie în care „instituţiile statului de drept” nu sunt decât nişte instrumente prin care ciracii de la Washington se comportă ca pe propria feudă!

Având în vedere că americanii au dat „semnale repetate” ca să nu se atingă nimeni de DNA nici cu o şoaptă, având în vedere că şefii DNA au fost lăudaţi în discursurile americane, având în vedere că Joe Biden în persoană a venit în România şi a dat „indicaţii preţioase” acestei instituţii, ne este clar tuturor că toate aceste acţiuni de intimidare în forţă, atitudinea arogantă, dispreţul faţă de cetăţean, sunt „metodă de lucru” implementată la ordin extern!

Iată ce se întâmplă când nişte conducători nevolnici, având în spate o populaţie prostită de „american dream”, se închină „înaltei porţi” de peste ocean o ţară întreagă, cu toate bogăţiile sale, cu tot potenţialul său uman! Necondiţionat şi cu umilinţă! Nu-i de mirare că unchiul Sam, gras ca un porc, plesnind de trai bun, are faţă de români comportamentul de vătaf pe plantaţie!

Sistemul băsist este în viață și se simte mai bine și mai puternic decît oricînd, susținut cu nădejde de stăpînii de la Washington și Bruxelles. Așa cum se poate vedea cu ochiul liber, ANI și DNA, chintesența băsismului în România și brațul de forță cu care SUA și UE își impun samavolnic interesele în țara noastră, sînt mai active ca niciodată și fac prăpăd în rîndul celor ce ezită să se alinieze noii stăpîniri. ”Statul de drept”, de nerespectarea căruia trag Washingtonul și Bruxellul de urechi Bucureștiul, este tocmai statul băsist, ca formă de opresiune brutală a populației, implementată de Traian Băsescu, Monica Macovei, Laura Codruța Koveși, Daniel Morar și alte asemenea exemple de slugi devotate ale intereselor americane și internaționale în România. În plus, este cunoscut faptul că paravanul cel mai des întîlnit sub care acționează serviciile secrete americane în afara SUA este acela al organizațiilor non-profit și al altor asemenea entități ”independente”.

Să amintim doar faptul că fostul ministru al Justiției, în prezent procuror – șef peste DNA, Laura Codruța Koveși, a primit, în aprilie 2014, de la ambasada americană la București, premiul cel mare al Departamentului de Stat american pentru cele mai ”Femei curajoase din întreaga lume”. Iar crema ”statului de drept” pus la cale de Traian Băsescu și Monica Macovei în România, cu sprijinul nemijlocit și fățiș al SUA și UE, este toată ziua – bună ziua la ambasada americană de la București. Președintele Curții Supreme de Justiție, Oana Hăineală, șefa Înaltei Curți de Casație și Justiție, Livia Stanciu, Zegrean de la Curtea Constituțională, Koveși, Morar și toată ceata veselă din zăvoiul cu acoperiți, diverși magistrați și procurori care trudesc zi-lumină la zidirea ”democrației”, lătrăii din mass media băsistă, alți factori de influență din societatea civilă și formatori de opinie care au grijă să recite pe la televizor propaganda americană, toți se află permanent pe lista de invitați la sindrofiile trîntite de ambasada americană la București, ca semn distinctiv al aprecierii pe care o arată SUA sclavilor săi supuși.

Mai mult decît atît: ambasada SUA este primul loc unde fug băsiștii cu jalba în proțap, chiar și cei ce ocupă funcții înalte în statul român, atunci cînd nu le ies învîrtelile și se mai găsesc prin România oameni care nu sînt dispuși să le facă jocul. Toate ticăloșiile și nemerniciile pe care le-a făcut Traian Băsescu în ultimii zece ani au fost realizate cu voința SUA și UE, ba, mai mult, de cele mai multe ori au fost chiar impuse de stăpînii din exterior ai Chiorului, care a primit susținerea totală din partea acestora tocmai pentru a le reprezenta și aplica interesele în România. Acest lucru a ieșit cel mai bine la suprafață cu ocazia referendumului de demitere eșuat din vara lui 2012.

Valentin Mândrăşescu

Marian Rădulescu

invectiva.ro

2 gânduri despre &8222;DNA-ul este brațul de forță al SUA si UE&8221;

  1. Pai bine, am citit cu interes descrierea, nu pot sa nu fiu de acord in totalitate, profund dezgustata de toata aceasta mascarada care se petrece fara voia si fara stiinta poporului, si asa cum bine descrii pozitia slugilor care pupa in dos America, este independent de alegerea electoratului….orice am alege prin vot, nu are importanta pt ca ora exacta se stabileste din afara Romaniei si nu are legatura cu interesele cetatenilor sai….asta am inteles….judecand dupa mintea proprie si dupa imprastierea bucatilor de industrie, de economie, de pamant, ale sufletelor plecate in pribegie pt supravietuirea celor de-acasa, cred ca asa stau lucrurile….si totusi, intreb si eu….tinand cont de toate acestea pe care le-ai descris, exista vreo solutie pt noi, ca natie? Mai putem face ceva sa ne castigam independenta si poate demnitatea? Se mai poate sa devenim ce n-am fost niciodata, dar ne-am dorit, adica adunati si uniti, intr-un spirit? Daca poti da si o varianta a cum ar trebui sa iesim din troaca asta, ca de stiut, cum si unde suntem simtim cu totii….solutii nu avem si cineva sa le puna in practica ne lipseste

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s