Ora Pamantului este o campanie globala de manipulare

incalzire-globala

Marea escrocherie a încălzirii globale

Nu se întâmplă nimic cu polii Pământului. De vină este sistemul HAARP cu care Elitele încearcă să controleze clima şi mişcările tectonice.

Sistemul HAARP este alcătuit dintr-o reţea de antene care emit radiaţii electromagnetice în domeniul microundelor şi al frecvenţelor foarte joase.

Globalistii au inventat teoria incalzirii globale platind bani grei pentru promovarea acesteia. Pentru a-si promova teoria globalistii au organizat tot felul de conferinte, simpozioane, intalniri globale anuale.
Tot globalistii au creat si ciudata sarbatoare: „Ziua Pamantului”.

Folosindu-se de oameni de stiinta, globalistii au fabricat grafice controversate care aveau menirea, de a demonstra faptul ca planeta se incalzeste din cauza emanatiilor de CO2 . Mare parte din media a preluat studiul (fabricat) globalist participand la manipularea generala.

La un moment dat, insa, s-a intamplat ceva ce i-a luat prin surprindere pe globalisti – s-a constatat ca planeta, in loc sa se incalzeasca, se cam raceste. Fireste, n-a durat prea mult si pseudoteoria si-a schimbat denumirea din „incalzire globala” in „schimbare climatica”. De aceea, astazi nu se mai vorbeste de „incalzire globala” ci de „schimbare climatica” – in fapt, aceeasi pseudoteorie fabricata in laboratoarele globalistilor.

De ce este atat de importanta teoria incalzirii globale pentru globalisti?
Pentru globalisti nu omul este pe primul loc ci … planeta. Intregul esafodaj al NOM (Noua Ordine Mondiala) este construit, in mare parte, in jurul protectiei mediului. Toata manipularea si tot controlul planetar se vor realiza folosind motivatia eco: energia verde, taxe pe aer, Gaia, control alimente, agricultura, medicamente …

E cazul sa luam mult mai in serios avertismentele legate de aparitia acestor forte oculte, inumane, globaliste. Nu mai este vorba de nicio conspiratie – lucrurile se intampla la vedere, planul NOM fiind indeplinit pas cu pas.

Ceea ce nu a înţeles nimeni până acum, fapt care mă întristează, este faptul că PLANETA NU ARE NEVOIE SĂ FIE SALVATĂ. Planeta nu are nimic!!! Totul este doar propagandă pentru introducerea de noi taxe! Cei care trebuie salvaţi sunt oamenii, în primul rând de prostie şi apoi de la moarte datorită mediului şi hranei otrăvite cu chimicale.

Earth Hour – ocupaţie pentru fraieri

Toată propaganda mondială, legată de încălzirea globală are un caracter politic şi urmăreşte forţarea populaţiei să-şi reducă drastic standardul de viaţă şi să facă pregătirea psihologică pentru acceptarea de noi taxe de mediu, mai precis taxa pe dioxid de carbon, atât de necesară în edificarea Noii Ordini Mondiale. Puteţi privi acest lucru mai bine în contextul crizei mondiale artificial provocate şi a paranoiei legate de anul 2012, planeta X, extratereştri şi alte bazaconii menite să intoxice minţile slabe ale oamenilor de rând.

Adevărul este că presupusa încălzire globală nu se datorează factorului uman, care este neglijabil, ci activităţii solare ciclice, ale cărei perioade de maxim fac să crească temperatura globală a întregului sistem solar, nu numai a Terrei. Deci marea acţiune de salvare a planetei este doar o furtună într-un pahar cu apă. Nu trebuie să neglijăm însă efectele poluării care ne afectează sănătatea şi distrug ecosistemul planetar. Dar asta e o altă poveste.

În România a secolului 21, oamenii sunt foarte entuziaşti şi dornici să se joace cu întrerupătorul la lumină. Există chiar şi un site, care a început o campanie de mobilizare pe Internet şi în blogosferă, primită cu aplauze de marea masă de idioţei ai Noii ordini Mondiale. Nimeni nu a stat puţin să se gândească măcar la faptul că nu este nicio legătură între întreruperea funcţionării unor aparate electrice timp de o oră şi reducerea emisiilor de CO2. Nimeni nu vorbeşte despre traficul auto care degajă tone de noxe în aer pe lângă banalul dioxid de carbon.

Dar pentru că e „cool” şi „funny”, de ce să nu profităm de ocazie şi să facem şi noi un „party” pe întuneric în Piaţa Constituţiei? Că aşa e „trendy” să pleci vara în „Vamă”, să citeşti scrisorile lui Tudor Chirilă şi să fii ecologist!

Încălzirea globală este o farsă înstrumentată de elita mondială, având scopuri geopolitice şi economice stabilite.

Preluat de pe danl33

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s