Păpuşarii lumii vor să scape de musulmani prin acceptul populației

11990553_488429101326703_3638531644338168722_n

Criza refugiaților a reușit din nou să ne dezbine. Manipularea face parte din plan. Unii consideră că e datoria noastră morală de a ajuta persoanele aflate la ananghie. Acești oameni vin din zone de conflict. Război în toată regula. Mergând pe acest principiu tot mai multe ONG-uri cu finanțare mai mult sau mai puțin dubioasă militează pentru într-ajutorarea  acestor năpăstuiți nevinovați. Aceleași ONG-uri care nu au militat, cum ar fi trebuit să o facă o astfel de insitutie, când cei din fâșia Gaza au fost masacrați. Acei oameni nu au avut posibilitatea să se refugieze. Nu i-a ajutat nimeni si nimeni nu le-a plâns de mila.Ipocrizie la cote maxime. Femei, copii și bătrâni sunt prezentați la buletinele oficiale ale mass-mediei făcând apel la latura sensibilă a oamenilor.

În cealaltă tabără se află cei care susțin cu dovezi de la fața locului că acești refugiați nu sunt tocmai năpăstuiți. Proporția de femei, copii, bătrâni nu este mai mare de 25-30% din totalul celor ce fug din calea războiului. Tineri cu vârste cuprinse între 20 și 35 de ani, care te-ai fi așteptat să stea și să își apare țara, vin să ceară azil în țările europene. îmbrăcați modern, având tehnologie occidentală, (apropos, tehnologia asta modernă e acceptat de Coran?) mărșăluiesc pe străzile europene, sunt îmbarcați în autocare puse la dispoziție de către autorități cu destinații preferențiale: Germania și Marea Britanie. țările care îi primesc, obligați sau nu, trebuie să le asigure casă, masă, îngrijiri medicale, ba chiar au fost situații în care standardele de viață au fost modificate. în unele locuri femeile au fost înștiințate că trebuie să își acopere mâinile și picioarele pentru a nu ofensa refugiații.

Viitorul pare deja scris. Tot mai mulți încep să observe asta. Se pare că Păpușarii vor să scape de musulmani prin acceptul populației. Cum? Am să mă explic:

Situațiile tensionate nu vor întârzia să apăra. Teroriștii infiltrați printre refugiați vor acționa la un moment dat. (să crezi că nu sunt astfel de persoane printre ei înseamnă să fii idiot, o spun cu discernământ și cu asumarea răspunderii). Când vor acționa, o vor face într-un mod istoric. Dar până atunci vor trebui să instaureze groază printre toți aceia care încă îi mai sprijină. Acea umanitate izvorâtă din interiorul nostru va fi înăbușită de ororile la care vom lua parte. Nu exclud posibilitatea că unele atentate să fie de o avengura atât de mare încât drepturile constituționale de care încă se mai bucură cetățenii din câteva țări europene să fie sugrumate „pentru siguranța” lor. Nici americanii nu credeau că vor fi „atacați” chiar la ei în țara. Mass-media se va alinia trendului. Refugiații vor fi închiși la propriu în anumite locații. Asemănarea cu lagărele de concentrare nu va fi departe. În SUA sunt mii de astfel de amplasamente. Toți s-au întrebat la ce folosesc. În timpul celui de-al doilea război mondial toate persoanele de origine japoneză au fost închise în locații speciale. Puțini știu asta pentru că americanii prezintă istoria doar din perspectiva lor.

În ochii occidentalilor acești musulmani vor fi dezbrăcați de latura lor umană. În primul rând pentru că aparțin altei etnii. La fel a făcut și Hitler, la fel au făcut și americanii când au omorât sute de mii de japonezi civili cu bombele atomice dar nu au fost judecați de către populație pentru că reușiseră să inducă ideea de „rasă inferioară” fără a pronunța această sintagmă. Fără să realizăm că cei vinovați  de toată această migrație sunt Păpușarii prin subalternii lor aflați la guvernare, ne vom năpustii să arătăm cu degetul violurile, crimele, talhăriile și atentatele teroriste comise de către musulmani și nu doar că vom accepta planuri disperate dar le vom și cere.

conspiratiisimistere.wordpress.com

Criza refugiaților : Manipulare

Criza refugiatilor in Europa. Sa terminam cu speculatiile si sa gandim inteligent si organizat. Se pare ca semnalizeaza insistent ceva intrebari despre asa-zisa criza a refugiatilor in Europa!

Deci: 1. De unde provin acesti refugiati? Veti constata cu mare stupoare ca ei nu provin numai din randurile populatiei din Orientul Mijlociu sau Nordul Africii ci si din Europa, Kosovo, Serbia.

2. Cine a fost in spatele crearii acestui stindard negru ce flutura amenintarea islamisto-terorista? Sau

3. Cine a manipulat opinia publica astfel incat sa creeze o corelare directa – mentala in mintile oamenilor intre termenul de terorist si cel de musulman. Manipulare insinuoasa, prelinsa orgasmic in creierele europenilor: Terorist=Musulman!

Totalmente gresit dar a mers. Bravo CIA si Mossad! Tineti minte tehnica de manipulare in masa este atat de uimitor de simpla incat nici nu ne vine sa credem cand o vedem cand o traim:

CREAZA O PROBLEMA!

INCITA LA REACTIA MASELOR ASUPRA ACELEI PROBLEME
PROPUNE O SOLUTIE! SI, EVIDENT…SOLUTIA ESTE CEA CARE SE GANDEA A FI PROPUSA INCA DINAINTE DE CREAREA PROBLEMEI. PROBLEMELE SE CREAZA ANUME, INTENTIONAT PENTRU A FI ADUSA PE TAPET TOCMAI ACEA ANUMITA SOLUTIE!

Despre ” criza refugiatilor” iata ce cred eu : numai cine a creat fenomenul,cine îl foloseste si in ce scop si unde se doreste sa se ajunga! Imperiul, desigur, are interes sa incite europenii la conflict geopolitic. În spate stă Imperiul cămătăresc anglo-iudeo-american, ca de obicei…

Musulmanii adevărați nu omoară oameni în numele lui ALLAH! Presa românească controlată perfect de INAMICUL PLANETAR AL TUTUROR POPOARELOR face un joc extraordinar de interesant. Incită la ură împotriva musulmanilor. ISIS nu au nici o treaba cu religia. Asta e o alta diversiune occidentala. Aia de fapt sint niste mercenari condusi si platiti de CIA. De asta l-au creat…sa puna semnul egal intre criminali si islam….

Ortodoxia îi deranjează fiindcă tine omul in legatura directa si profunda cu DUMENZEU iar CORANUL interzice CAMĂTA!

Dacă ar isca un război între musulmani și creștini (mai ales ortodoxi) au rezolvat al treilea război mondial! „Statul Islamic” este una din cele mai mari manipulari realizate de MAFIA sionista-masonica mafia asta vrea sa stapineasca lumea. Asta este,cind nu existi ca stat,cind esti o colonie de ultima speta,cind numarul tradatorilor e enorm de mare,e perfect normal sa se intimple asta.

Doru Neacsu :

Germania suspendă Schengenul (din cauză de refugiați). Austria, Italia la fel, anunță ca își vor inchide granițele..
Upss…povestea frumoasă a luat sfârsit…
Vor trebui să găsească urgent o altă poveste fermecatoare să ne-o vândă, pentru ca sa le cedăm și pe mai departe suveranitatea și resursele..

Autori :

Beatrice Mcartney

Sorin Bele Sorin

Luci Lucescu

12006201_1813679258858725_8576156129250373898_n

În Turcia sunt în prezent peste 2 milioane de refugiaţi din Siria. 90% dintre refugiaţii care vin în Europa provin din taberele din Turcia, nu direct din Siria.

Detalii în link

http://dantanasescu.ro/2015/09/01/turcia-este-responsabila-pentru-exodul-masiv-al-musulmanilor-in-europa.html

Ayatollahul Khamenei este omul Israelului. Sunniţii sunt o sectă creată de evrei, pentru a-i dezbina pe musulmani. Irak şi Libia sunt controlate de americani. Iranul este manipulat şi controlat din umbră de Israel, prin oameni infiltraţi în posturi cheie. Şi fostul preşedinte Ahmadinejad era tot omul Israelului.
 
De ce este speriată Europa de invazia musulmană?! Europa este speriată că îşi va pierde valorile liberalo-marxiste. Fii ei nu vor mai putea să bea în public până la comă alcoolică, nu vor mai putea practica sodomia şi alte perversiuni, nu se vor mai putea droga şi dezmăţa prin WC-urile cluburilor în week-end, consumând droguri şi/sau făcând sex cu necunoscuţi, femeile şi fetele nu vor mai putea să umble pe străzi îmbrăcate ca nişte prostituate ieftine… şi asta e ceva absolut îngrozitor!!! =D
De la Dan Tănăsescu

Un gând despre &8222;Păpuşarii lumii vor să scape de musulmani prin acceptul populației&8221;

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s