Clasa politica sunt toti anti-români. Ei nu asculta de Poporul Român ci în foarte mare măsură ceea ce li se dictează din afară

11825086_1139938399356860_449657799657227694_n

Netrebnicilor, nu vă mai prefaceţi că avem o ţară ! Nu ne mai minţiţi că România e un stat suveran şi nu ne mai chemaţi la vot !  Ce să alegem, o gaşcă de  târâtoare la porţi străine  ? Nişte nevertebrate încolonate, cu căciulile în mână, la uşa ambasadelor stăpânitoare  aici ? De ce să ne amăgim  că vă dăm puterea, când, de fapt, cei de afară o au  şi o exercită după cum le vine cheful ? Cheltuim degeaba bani şi energie, iluzionânu-ne  aiurea că bătălia electorală va decide asupra destinului nostru. Nouă ne-a rămas doar dreptul de a scoate din urnă numele slugilor, nu altceva. Deşi, inşii ăştia  – parlamentari şi  miniştri, nu-l pomenesc pe preşedintele ilegitim – nu au identitate. Şi-au abandonat-o voluntar, ca nu cumva să-şi supere şefii de la Bruxelles şi Washington.

Oameni fără chip şi stare civilă, nişte contururi amorfe şi confundabile unul cu altul, goale. Copii abjecte ale politicianului născocit de o Europă globalizată şi insensibilă la tradiţiile naţionale. Legile trebuie să aibă musai girul ocupanţilor, ca şi mărimea lefurilor, a pensiilor, nimic nu trece de ochiul lor  satrapic. Ne-am vândut economia şi independenţa la ordinele cancelariilor euroatlantice, ne-am  trimis aşijderea cetăţenii în pribegie  să cerşească o firimitură de condiţie umană inferioară. Suntem monitorizaţi de ani de zile  de parcă am fi infractori, ni se interpretează în toate felurile orice gest şi mişcare. Trădătorii  s-au înmulţit şi circulă la vedere, unii sunt chiar formatori de opinie. Statul îi decorează şi-i saltă în grade şi ranguri,  se bucură de onoruri şi privilegii. Se laudă cu relaţiile lor de dincolo de graniţe şi, din vocaţia  delaţiunii, şi-au făcut piedestal. Schengen-ul  este  sperietoarea cu  care ne ameninţă stăpânul, titulatura  compromisului suprem. Intraţi în  spaţiul nostru doar goi şi de-a buşilea, uitaţi că  sunteţi români  ! ni se repetă întruna. Şantajul politic e botezat corectitudine politică, iar de nu schimbăm legislaţia internă pe placul afaceriştilor străini, ioc investiţii ! Întreprinzătorii muscali ne-au furat la bucată metalurgia, dar nimeni  nu le cere socoteală.

Subminarea economiei naţionale şi spionajul sunt vini indigene. Procurorii  români sunt preocupaţi să-i bage la zdup numai pe afaceriştii neaoşi. Ceilalţi sunt  curaţi  şi cinstiţi, americanii ne-au chevronizat şi bechtelizat de ni s-a dus buhul, dar ne predau lecţii de morală. Parlamentarii băştinaşi s-au sculat cu noaptea în  cap şi s-au îmbulzit, spăşiţi, la un ataşat diplomatic, un  ţâşti-bâşti trimis de peste Ocean să ne măsoare lipsa de demnitate. Au cearcăne pământii, de la nesomn, şi le tremură bărbăţia de frică. Vocea li s-a piţigăiat şi păşesc umil în salonul yankeului. Îi explică pierit că sunt puterea  legiuitoare şi se scuză că nu l-au întrebat înainte, că nu i-au cerut permisiunea de a legifera. Gazda îi cercetează cu dispreţ  şi mestecă arogant chewing-gum. Bleah, ce popor de lingăi ! îşi zice în gând individul care şi-a ataşat la carâmb România.

Alţi câţiva diplomaţi s-au repezit  la Palatul din Dealul Arsenalului să-i ia la refec pe aleşi, să-i iscodească faţă în faţă. Parlamentarii din  republica vasală îşi pun cenuşă  în cap, o ţin langa cu proasta comunicare  şi promit că nu se va mai întâmpla. Îşi iau angajament să nu-şi mai necăjească supraveghetorii, ce vreţi ?, naivii şi-au imaginat că procedura  de legiferare  le aparţine lor,  nu străinilor ! Năimitul de la Cotroceni râde cu gura lăbărţată şi hăhăie cu tâlc, are şi motive. Păi, nu le spune el mereu,  useliştilor, să fie atenţi că altfel îi pârăşte Apusului ?!  Ăştilalţi şi ei aidoma, nu se lasă, fiecare  umblă cu  turnătoriile pe afară.

Netrebnicilor, n-o mai batjocoriţi România prin oficinele străinătăţii !

Autor: MARIAN NAZAT

Mulţi naivi ar putea crede că politcienii români se luptă pentru binele nostru, încearcă să găsească soluţii, ne apără interesele în faţa UE şi FMI şi vor să facă în aşa fel încât lucrurile să meargă mai bine în România.

Mă îndoiesc că au avut vreodată măcar gândul sau intenţia să facă aşa ceva. Politcienii noştri, în general, nu fac ce vor ei, ci în foarte mare măsură ceea ce li se dictează din afară de la Bruxelles, Washinton şi de către comisarii FMI.

Lucrurile pe care ei le au de făcut şi le vor face întocmai şi după cum a fost planificat, indiferent cine e la putere, sunt: să vândă nişte companii, mai precis să înstrăineze pe aproape nimic ce a mai rămas din obiectivele strategice ale economiei naţionale (Oltchim, Hidroelectrica, CFR marfă, Tarom, Poşta, aurul etc.), să mai dea nişte legi anti-naţionale, aici incluzând şi modificarea Constituţiei pentru ca România să devină pe deplin o colonie şi un stat federal, dezmembrabil conform intereselor stăpânilor şi deloc de neglijat,să se strângă foarte mulţi bani din taxe, impozite şi ce or mai inventa, în contul datoriei externe ajunsă la scadenţă.

Pentru ca toate acestea să se întâmple fără incidente şi tulburări sociale, politcienii noştri fac un permanent circ mediatic, un fel de “alba-neagra”, ce are rolul de a adormi conştiinţa cetăţeanului şi de a-l zăpăci şi demoraliza în aşa hal încât acesta să fie lipsit de orice capacitate de reacţie la toate mizeriile şi greutăţile la care va fi supus. Sau cel puţin protestele populare să nu îi deranjeze prea mult pe cei aflaţi la putere.

În acelaşi timp, poporul trebuie păcălit să mai voteze încă o dată, peste câteva luni, aceiaşi escroci pe care îi tot votează de 26 de ani, regrupaţi în noi găşti ce trebuie să pară noi-nouţe şi curate ca zăpada. De aceea au început deja noi mişcări de trupe, întâlniri de taină şi negocieri anticipate a bucăţilor de ciolan ce trebuie împărţite, în aşa fel ca toată lumea să fie mulţimită.

Aşa se face că avem zilnic parte de tot felul de telenovele politice, care trebuie să ne ţină tot timpul ocupaţi şi departe de ceea ce se întâmplă în realitate cu ţara noastră.

Sursa : dantanasescu.ro

De mai bine de 20 de ani, de cînd România a intrat pe mîna străinilor care au regizat şi susţinut (împreună cu alogenii şi “cozile de topor” româneşti) lovitura de Stat din decembrie 1989, se aplică un program diabolic, care pentru unii pare incredibil, vizînd lichidarea Poporului Român, precum si a României ca Stat…

Preşedinţii alogeni ai României, toti afiliati la Masonerie si alte organizatii oculte, împreună cu eternul guvernator al BNR, Mugurel Constantin Isărescu, membru de vaza al Ordinului Illuminati, cu guvernele şi majorităţile parlamentare pe care le-au format şi cu care i-au păcălit pe români, au pus în aplicare numeroasele etape ale acestui plan diabolic de terorizare şi exterminare a Poporului Român.

Manipulările făcute de profesionişti, numeroasele scenarii, stratageme şi diversiuni şi-au atins scopurile şi majoritatea populaţiei nu a înţeles ce se urmăreşte şi de ce de către cei care, prin fraudarea alegerilor, au fost aleşi să conducă România. Niciodată, Poporul Român nu a fost consultat prin Referendum Naţional şi nu a decis în legătură cu prezentul şi viitorul său, respectiv pe următoarele teme: orînduirea socială; valorificarea bogăţiilor naturale; privatizarea; programul de dezvoltarea economică şi socială; aderarea la NATO,Uniunea Europeană; împrumuturile externe. În locul şi împotriva Poporului Român au decis mulţi alogeni care s-au aflat sau se află în funcţiile de preşedinte al României, prim-miniştri, miniştri, conducători ai Parlamentului, senatori şi deputaţi, membri ai Consililului de Administraţie al Băncii Naţionale a României, şefii altor instituţii centrale de Stat. Pe baza unor comenzi externe, alogenii din fruntea României au făcut praf şi pulbere toate ramurile economiei naţionale existente la începutul anului 1990, au desfiinţat peste 5 milioane locuri de muncă, au alungat din ţară peste 4 milioane cetăţeni români şi continuă depopularea ţării, au facilitat jefuirea societăţilor comerciale privatizate şi a bogăţiilor naturale, au înrobit Poporul Român, luînd credite de peste 200 miliarde euro. La toate acestea se adaugă genocidul pus la cale şi aplicat împotriva cetăţenilor români. Niciodată, în ultimii aproape 26 de ani, preşedinţii României nu au prezentat Starea reala a Naţiunii!

Pentru atingerea acestui scop, s-a acţionat sistematic împotriva Poporului Român şi a României, în ultimele două decenii. Românii nu pot înţelege şi nici unul dintre cei care au condus sau conduc România nu încearcă să-i lămurească de ce, după ce s-au vîndut societăţile comerciale cu o valoare de peste 700 miliarde euro, s-au concesionat bogăţiile naturale cu o valoare de 1.000 miliarde euro, s-au luat credite externe de peste 200 miliarde euro, ei au ajuns cei mai săraci cetăţeni ai Europei?

Actuala clasă politică şi susţinătorii ei dau vina pe “lenea şi nemunca” poporului pentru a-şi ascunde propria incompetenţă (în economie) şi nepăsarea faţă de viitorul ţării.

Mai multe în link

http://dantanasescu.ro/2010/08/20/economia-este-o-stiinta.html

M-am saturat de acesti agenti anti Romania

Ce înseamnă să fii terorist? Să răspândeşti teroarea! Cine răspândeşte teroarea? MASS-MEDIA! În spate stă Imperiul cămătăresc anglo-iudeo-american, ca de obicei.

Suntem in Imperiul capitalist Anglo-American care domina toata lumea si ne multumim cu frimiturile de la stapani

Romania se afla, in acest moment, si nu e prima oara cand se intampla asa ceva in istoria ei, la rascrucea unor interese imperialiste. Atacul global asupra statelor nationale al superstructurilor anglo-americane este pentru supravietuirea imperiului. Destabilizarea celor care incearca sa evadeze din imperiu. Cum a fost destabilizarea Europei prin spionii britanici in 1848.

Pe de o parte, interesele euro-atlantice, reprezentate de Anglia și SUA si imperiul european in formare. De fapt, institutiile executive ale UE si proiectul SUE par a fi, mai degraba, proiecte anglo-americane prin care incearca sa isi prelungeasca politica pe continentul european. Apartenenta la blocul euro-atlantic ne-a transformat intr-o colonie second-hand, exportator de forta de munca ieftina pentru Vest, tarla de resurse minerale date pe degeaba “partenerilor”. Din punct de vedere cultural, blocul euro-atlantic este Sodoma si Gomorra, ca ideologie: promovand agresiv drepturile homosexualilor.

Suntem in cea mai ingrata pozitie din toate tarile din regiune: exploatati la maxim de euro-atlantici. Ne ajuta la ceva apartenenta la complexul euro-atlantic? In afara statutului de colonie-teren de experimente sociale si de teritoriu util pentru cateva garnizoane militare, nu.

Comercianţii evrei din imperiul anglo-american sunt cei care au înfiinţat şi au condus Marele Business, ca mijloc de exploatare şi opresiune a oamenilor din multe popoare. Acest fapt se aplică în special la oraşele Londra şi New York, fortăreţele Marelui Business. Acest fapt este atât de vizibil în America, încât există un proverb în legătură cu oraşul New York, care spune: “Este proprietatea evreilor”.

Imperiul anglo-american își urmărește doar propriile interese și se folosește de Europa pe post de vasal pentru a-și atinge scopurile expansioniste.

Acest IMPERIU are nevoie constanta de noi si noi teritorii, de noi si noi vasali, de noi si noi cantitati de resurse pentru a supravietui. Acest Imperiu GLOBAL isi are centrii sai de putere in trei locatii de pe planeta: centrul financiar (CITY OF LONDON locul de unde va scriu cu drag aceste ganduri ale mele) , centrul militar (Washington DC) si centrul propagandistic-religios (VATICAN). Bogăţiile ţării sunt exploatate masiv de multinaţionale din Vest. Mass-media oficiale sunt aservite şi fac propagada pro SUA/UE/NATO. Generaţiile tinere sunt sub influenţa totală a culturii pop americane.

Oamenii nu înţeleg că soluţia ca să trăim mai bine este să ne câştigăm independenţa faţă de UE, SUA şi finanţa occidentală. Până nu vom face asta nu se va schimba nimic în bine. În prezent populaţia nu a înţeles că, începând cu decembrie 1989, conducerea României a fost preluată de puteri străine. Politicienii de până acum, nu au fost conducătorii ţării, care au luat decizii şi au condus destinele ţării, ci doar nişte marionete, nişte păpuşi manevrate din umbră de către agenţii puterilor străine care conduc România de facto. Până nu va înţelege asta toată lumea nu vom avea nici o şansă să redevenim o ţară independentă şi suverană.

Conditia aderarii Romaniei la NATO si UE: privatizarile strategice, distrugerea agriculturii, promovarea homosexualitatii, saracirea si inrobirea populatiei.

Un gând despre &8222;Clasa politica sunt toti anti-români. Ei nu asculta de Poporul Român ci în foarte mare măsură ceea ce li se dictează din afară&8221;

  1. Romania nu mai are sanse :

    Mancareala de cacat peste tot si atat..! Romanii au inceput sa realizeze, ca in Romania, pe cale politica nu mai sunt sanse. Cand toti politicienii vor fi „exterminati” din politica si bagati la puscarie, doar atunci se va putea rezolva ceva. Si nu numai politicieni, ci si uneltele acestora:SRI< SIE, magistrati< generali de armata, etc…dar atentie nu de DNA. Aceasta entitate este bratul lung al SUA. De popor..! Oricum e greu de realizat, dar nu imposibil. Toata sansa de reusita e ca poporul sa se lepede de sustinerea tuturor partidelor, sa se reuneasca din vesnica dezbinare bine aranjata si sa-i scormoneasca cu batul pe toti de prin vizuini, palate, domenii si mosii. Adusi legati in piete publice si judecati de adevaratul Tribunal Suuprem: POPORUL!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s