De ce refugiații invadează Europa ? Țările bogate occidentale le-au distrus şi jefuit ţările de origine şi le-au făcut de nelocuit!

11896268_694268704038271_7924972976328723356_o

Toleranța la ipocrizie și dublu-standard

În 2003, Statele Unite, alături de Marea Britanie, Australia și Spania, invadau Irakul, în dispreț total.
Franța în 2011, a declanșat intervenția armată în Libia, giganticul său președinte de la acea vreme, Nicolas Sarkozy, reprezentînd unul din principalii factori de presiune care au condus la rezoluția Consilului de Securitate al ONU privind invadarea Libiei de forțele NATO.

Acum, cînd Europa se confruntă cu problema valului masiv de imigranți, veniți din Orientul Mijlociu și Nordul Africii, aceleași țări, adică membrele europene ale NATO, care au distrus, alături de SUA, casele, modul și mijloacele de trai ale oamenilor din Siria, Irak, Afganistan, Libia, șamd, se jură, cu mîinile pe portofele, că ele nu au nici o vină în toată tărășenia asta și nu își pot identifica nici o responsabilitate, cît de mică.

Anglia, imperiul mondial care și-a atras bogăția din coloniile sale risipite pe toată fața Pămîntului, inclusiv în Orientul Mijlociu și Nordul Africii, care a decimat populații întregi, în numele intereselor proprii și care a reprezentat principalul sprijin militar și diplomatic (sic!) al SUA pentru invaziile militare din ultima vreme, plînge cu fața în pumni, ca o țară mică și neajutorată, în fața valului de imigranți.

Germania, motorul economic Europei, Cornul Abundenței, Casa Dreptății și a Europenismului, Das Vaterland, face apeluri disperate către celelalte țări din UE, vizînd ”solidaritatea” în privința gestionării costurilor generate de invazia imigranților. Aceeași Germanie care acum două luni de zile uitase complet de solidaritatea europeană și își arăta pumnii încleștați către Grecia și celelate țări cu datorii publice semnificative din Europa, strigînd sus și tare că, atunci cînd vine vorba de obligații, fiecare e pe datoria și barba lui.

România, Stîlpul NATO, Avangarda Anti-Comunistă, Trompeta de Serviciu a stăpînilor din NATO și UE, care s-a grăbit să trimită mîndră trupe în Afganistan, în Irak și fregată de război în Libia, ridică neputincioasă din umeri, suspinînd că nu e pregătită să primească refugiați. Să trimită trupe în diferite teatre de război și să cumpere diverse troace, cu titlu de armament și tehnică militară, a fost pregătită România, dar, văzînd că scutul de la Deveselu nu o apără de valul de imigranți, face acum pe ruda mai săracă de la țară.

Destrămarea Imperiului Otoman, după Primul Război Mondial, a aruncat țările arabe în sfera de influență a imperiilor vest-europene, ca Franța și Anglia, care le-au supus politicii colonialiste clasice, prin care țări întregi din toată lumea au fost efectiv jupuite de bogății și resurse, iar popoarele lor asuprite fără nici o urmă de omenie.

Ulterior, după cel de-Al Doilea Război Mondial, cînd mișcarea de emnacipare națională a popoarelor arabe a condus la crearea statelor independente și la alungarea asupritorilor, lupta împotriva colonialismului a fost dusă în Orientul Mijlociu și în Magreb cu precădere de regimurile de sorginte socialistă, care au stat în calea planurilor de extindere a sferelor de influență și a hegemoniei asupra zonei, venite din partea unor țări precum SUA și Israel.

Așa că a fost nevoie de introducerea ”democrației” și a ”libertății” în zonă, prin intermediul recentei ”Primăveri arabe”, care a răsturnat regimurile socialiste din Irak, Siria și Libia, o dată cu ele fiind distruse și sistemele de valori și de forțe care reușiseră să creeze un echilibru relativ stabil în Africa de Nord și cu precădere în Orientul Mijlociu.

România a participat cu entuziasm la aceste intervenții ilegitime și cu spirit de agresiune externă, ale țărilor membre NATO, împotriva țărilor arabe, sperînd că va fi făcută părtașă la prada de război.

În schimb, țara noastră este făcută părtașă, de către puterile europene, la distribuirea imigranților veniți din țările distruse de intervențiile militare ale NATO.

Așa poate vor înțelege și românii că marile imperii nu își vor trata niciodată pe picior de egalitate coloniile.

Sursa articol

http://www.invectiva.ro/lady-politicaca/toleranta-la-ipocrizie-si-dublu-standard-ii

În timp ce fraierii îşi fac griji din cauza musulmanilor, adevăraţii criminali ai planetei îşi văd mai departe, liniştiţi, de treabă!

11053532_435866743264102_2947118617932645515_n

Dovada că “islamiştii” din Statul Islamic nu sunt islamişti. Aşa-numitele grupări teroriste islamice gen ISIS sau Statul Islamic sunt nişte armate de mercenari şi criminali psihopaţi, organizate de CIA/Mossad şi finanţate la greu de SUA, Israel şi Arabia Saudită. Acei criminali care comit atrocităţi în numele Islamului nu au nicio legătură cu vreo religie, credinţă sau crez politic, ci sunt doar nişte unelte oarbe, care servesc scopurilor geopolitice ale celor care se află în spatele lor. Dovadă că aşa este, sau cel puţin că membrii aşa-numitului Stat Islamic nu au nicio legătură cu religia musulmană, este seria de atentate comise chiar azi.

http://dantanasescu.ro/2015/06/26/dovada-ca-islamistii-din-statul-islamic-nu-sunt-islamisti.html

11990530_435850479932395_7713065398517030532_n

Cine a distrus Egiptul, Siria, Irak, Libia mai intai?
Nu NATO, Israel si SUA? Musulmanii se bat si ei, ca dobitocii, intre ei, e adevarat, dar totul e o inscenare a mafiei sioniste care vrea sa conduca lumea si pe voi care ingititi tot ce va dau le televizor-ale evreilor,pe facebook-al evreul zukemberg etc. Pe mine nu ma pot manipula pentru ca fata de multi dintre voi gindesc. Sic! De ce nu si voi?

Este programul cheie al Ordini Mondiale Evreieşti, sub conducerea băncilor şi a agenţilor politici. Un om „important” care a contribuit la crearea mişcării politice în UE a fost Kalergi.

La începutul anilor 1924 Kalergi a venit prin baronul Louis de Rothschild în contact cu Max Warbug care s-a oferit să-i finanţeze mişcarea pentru următorii 3 ani dându-i 60.000 de mărci de aur; Warbug în cele din urmă rămânând sincer interesat pentru această mişcare întreaga sa viaţă şi a servit ca un om intermediar ca să îl aducă în contact cu personalităţi influente din America, precum bancherul Paul Warburg şi finanţatorul Bernard Baruch, acompaniindu-l acolo. În aprilie 1924 Coudenhove-Kalergi a pus bazele revistei Paneuropa (1924-1938), al cărei redactor şi autor principal a fost el. Anul următor a început publicarea lucrării sale principale, Kampf um Paneuropa (Lupta pentru Paneuropa,1925-1928, 3 volume). În 1926, primul congres al Uniunii Pan-Europene a avut loc la Viena, precum şi 2.000 de delegaţi aleşi care l-au ales pe Coudenhove-Kalergi ca preşedinte al Consiliului Central, poziţie care şi-a păstrat-o până la moarte (1972).

UK,SUA,UE sunt conduse de brokeri ai puterii internaţionale evreieşti. Evreii mereu au aceaşi agendă.

Ceea ce urmeaza este Ordinea Mondiala

La 1 mai 1776, Adam Weishaupt a emis instrucţiuni suplimentare spre Iluminatii din Bavaria: ‘Noi muncim în primul rând pentru a atrage în Asociaţia noastră toţi scriitorii buni şi învăţaţi. Ne imaginăm asta ca fiind uşor de obţinut, deoarece aceştia trebuie să obţină un avantaj de pe urma ei. Pe lângă aceştia, căutăm să-i cumpăram şi pe şefii şi secretarii oficiilor poştale pentru a ne înlesni corespondenţa. ‘Familia Tasso din Bologna, mai târziu, Thurn si Taxis, a câştigat controlul oficiilor poştale şi a activităţilor de informare în Europa şi a susţinut puterea timp de 5 secole. Deşi aceste grupuri au apărut aparent ca nişte organizaţii caritabile sau de arte plastice, scopul lor fiind anarhia unde s-au ascuns toate eforturile lor. În secolul al XX-lea, au culminat în Liga Naţiunilor, Naţiunile Unite (ONU),Institutul Regal al Afacerilor Internaţionale, Consiliul pentru Relaţii Externe, bazele, şi o serie de grupări mai mici. Contele Coudenhove Kalergi al mişcării Pan-Europa, cu sprijinul său puternic alcătuit din aristocraţi şi finanţatori internaţionali, a fost reprezentat în SUA prin sucursala sa americană, fondată de Herbert Hoover şi colonelul House, care de asemenea a fost de acord cu ratificarea SUA în Liga Naţiunilor. Coundenhove Kalergi a menţionat în autobiografia sa că a fost finanţat de familiile Rothschilds şi Warburgs, şi în SUA, de Paul Warburg şi Bernard Baruch. A avut legături cu familia Thurn şi Taxis. Bunicul său, contele Francis Coudenhove Kalergi – ambasador al Austriei în Paris, s-a casătorit cu Maria Kalergie în 1850. Ea a fost una dintre cele mai bogate moştenitoare din Europa, descendentă a Împăratului Nikophor Phikas, în 1300, când Veneţia a fost puterea dominantă în Marea Mediterană, Alexios Kalergis a semnat tratatul care a făcut Creta dominantă peste Veneţia. Un premier recent al Greciei, Emmanuel Tsouderos, a fost un Kalergi.”

Metin Cerchez

Bogdan

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s