Băsescu i-a promis lui Erdogan încă din 2014 o moschee la Bucureşti

11139984_436429719874471_5141402080840584715_n

În 2014 Băsescu i-a promis lui Erdogan moschee la Bucureşti

Traian Băsescu se dă acum mare apărător al neamului românesc în faţa invaziei refugiaţilor musulmani şi aruncă responsabilitatea, în scandalul cu construirea unei mari moschei la Bucureşti, în spinarea lui Victor Ponta. Evident Băsescu îşi face campanie electorală pentru la anul, când speră, probabil, să devină fie prim-ministrul României, fie primar general al Capitalei.

Numai că, ce să vezi, în luna februarie, în 2014, Băsescu a efectuat o vizită în Turcia şi la întâlnirea cu premierul Recep Tayyip Erdogan şi-a început discuţia cu problema construirii unei moschei la Bucureşti, asigurându-l pe liderul turc de faptul că Primăria Capitalei a dat aprobare pentru terenul necesar construcţiei!

Nu m-aş mira ca la anul să îl văd pe Băsescu prim-ministru sau primar general al Capitalei. Pentru funcţia de premier văd că deja îşi face campanie electorală pe tema refugiaţilor musulmani, iar pe Oprescu îl bagă în puşcărie, deci fotoliul de primar e liber.

Marele mincinos Basescu ! El a promis moschee in Bucuresti lui Erdogan

Băsescu, lui Erdogan: Primăria Capitalei a declanşat procedurile pentru alocarea unui teren pentru o moschee.

Băsescu l-a asigurat la Ankara, pe premierul turc, Recep Tayyip Erdogan, că Primăria Capitalei a declanşat procedurile pentru alocarea unui teren pentru o moschee.

„Aş vrea să încep cu o problemă care a fost în oarecare dispută azi dimineaţă. Am verificat şi vă pot spune că, într-adevăr, Primăria Capitalei a declanşat procedurile pentru alocarea unui teren pentru o moschee”, i-a spus Băsescu premierului turc, în debutul întrevederii cu acesta.

Băsescu a avut întrevederi cu omologul turc, Abdullah Gül, cu premierul Recep Tayyip Erdogan şi cu preşedintele Marii Adunări Naţionale, Cemil Çiçek.

De asemenea, preşedintele Băsescu a avut o întâlnire şi cu reprezentanţi ai comunităţii româneşti din Republica Turcia.

PS : Basescu a spus duminica 5 iulie ca Ponta pune in pericol securitatea nationala, ca el a decis constructia unei moschei in Bucuresti. Declarațiile lui Băsescu riscă să divizeze societatea românească pe criterii confesionale, să lanseze false subiecte de dezbatere.

Detalii în link-uri

http://dantanasescu.ro/2015/09/12/in-2014-basescu-i-a-promis-lui-erdogan-moschee-la-bucuresti.html

http://cristina-scacun.blogspot.ro/2015/07/marele-mincinos-basescu-el-promis.html

Un gând despre &8222;Băsescu i-a promis lui Erdogan încă din 2014 o moschee la Bucureşti&8221;

  1. DOAMNE AJUTA. Ne-ai lipsit in ultima perioada. Te inteleg ai fost plecat pe teren. Data viitoare nu te mai las. Vin si eu pe teren. Cin’se aseamana se aduna. Puteam sa comentez la alt articol dar nu intiplator o fac aici. Restul inteleg ceilalti de la MONITORIZARE. Nu mi-e frica de ei ci de DUMNEZEU. Si totusi astazi e o mare sarbatoare in sufletul meu. Poate si al tau. Mantuire asta ne dorim. AMIN.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s