Imperialismul american si vest european ne-au adus tara in faliment si trebuie alungati imediat din tara

11813503_678948865570255_1252947395186671289_n

De la Balici Mihai

Sa se faca un referendum si sa se voteze daca poporul roman doreste sau nu stationarea trupelor americane pe teritoriul Romaniei , daca mai doreste integrarea in UE,NATO care ne-au adus in faliment si traim din imprumuturi externe si punctul in care ne apropiem de faliment.

Stati sa vedeti ca imperialistii americani si vest europeni inca nu au pus mana pe rezervele de gaz romanesc ,dar in cativa ani vor fi stapanii gazului romanesc, pe care il vor exporta ieftin in tarile Austria ,Germania etc si noi vom importa tot de la rusi la pretul pietii. Imperialisti nenoriociti ati distrus Romania , plecati din tara noastra ati dus in faliment aceasta tara. Acesti imperialisti trebuie distrusi cu orice pret, reprezinta imperiul raului pentru omenire.
acum ne dam seama ca arabii au dreptate , le-au furat bogatiile , baga numai intrigi si dezbina pentru a suge singele acestor popoare.

ROMANIA TREBUIE SA IASA DIN STRUCTURILE MAFIOTE UE,NATO CARE NE-AU ADUS IN FALIMENT

Am participat toti cu bucurie ca am scapat de Ceausescu , ca vin acesti nenorociti de americani si vest europeni , ca va fi foarte bine si cand colo ne-au transformat in colonie si am ajuns in faliment. Desigur propaganda revansarda imperiallista si-a atins scopul in Romania care a devenit colonie moderna pentru imperialismul american si vest european.

Ne-au distrus industria ,agricultura, bancile ,ne-au furat bogatiile solului si subsolului ,ne-am indatorat cu 150 de miliarde de euro datorie externa. Oamenii calificat sterg la fund babe din Occident, in loc sa lucreze in tara langa familie.

Solutia nu este pentru ca orice guvern ar veni , PDL , Basescu , USL , nu are solutii pentru ca visteria este goala , locuri de munca nu exista, bogatiile solului sunt vandute imperialistilor straini. Viitorul este amanetat , cand ne vor sechestra bancile imperialiste straine , muntii , raurile , campiile , padurile etc.

Toate acestea din cauza blestematului de capitalism imperialism in ultima faza de putrefactie , care ne-a dus in faliment , la o coruptie generalizata , la instrainarea tuturor bogatiilor solului si subsolului ,distrugerea bancilor ,industriei etc
Romania trebuie sa iasa din structurile mafiote UE,NATO ,FMI care apara interesele marilor companii multinationale imperialiste.

In plus ni se impun politicile comandate de marile monopoluri multinationale imperialiste care sunt in spatele acestor structuri mafiote si al privatizari ce au distrus industria, agricultura, petrolul ,gazele ,energia electrica , aurul , cuprul etc. Deci analizand la rece situatia dramatica a Romaniei , cred ca cea mai buna solutie de evitare a scoaterii tarii la mezat este iesirea din aceste structuri UE,NATO ,FMI.

Romania trebuie sa nu mai plateasca miliardede euro anual la bugetul UE ,sa desfiinteze toate organismele asa zise de autoritati de management pentru fonduri structurale si sa isi ia soarta in maini si sa dea direct unde trebuie tarii banii necesari fara a mai asculta de UE ,NATO ,FMI ce nea adus in faliment ,ne-a impus distrugerea industriei ,agriculturii , sistemului bancar ,medical ,invatamant ,armata , juridic etc. Haitele de la companiile multinationale din spatele UE ,NATO tuna si fulgera ,aloca miliarde de euro pentru a nu scapa Romania din ghearele lor.

Romanii trebuie sa ia soarta in maini si nu lasati pe mana imperialistilor americani si vest euriopeni care ne-au adus in sapa de lemn. Romania se afla intr-o mare cumpana , Romania se afla in asemenea situatie datorita aderarii la UE, NATO , structuri mafiote ,care au in spate interesele multinationalelor imperialiste colonialiste americane si vest europene. Romania credea ca daca intra in UE ,vor veni banii pe topogan , dar nu si-a pus problema cat va cheltui. Prin integrare interesele marilor companii ,Fondului Monetar International a fost de jefuirea tarii ,distrugerea industriei , furtul bogatiilor solului si subsolului ,distrugerea bancilor ,etc de am ajuns cu o datorie istorica. Deci Romania in UE, NATO nu are decat un viitor sumbru.

Numai prostii aveti in cap

V-a bagat in cap Basescu ca Rusia ne va ataca ,apoi Iohannis turistul vesel voiajor cu NATO lui. Romania este intr-o saracie lucie ,este pe panta in faliment si voi visati ca ne ataca rusii.
Chia ar trebui ca cei ce scriu asemenera tampenii si baga zazanie intre poporul roman si poporul rus , dusi putin in Siberia vreo 25 de ani.
Terminati cu prostiile si cu asemenea zvonuri alarmiste instigati de americani si vest europeni.

Asa am fost dusi in eroare de posturile de radio Europa Libera ,Vocea Americii , Londra in anii 1950-1960 , cand ma puneau parintii sa ascult la aceste vipere de posturi care aruncau numai venin si instiga poporul la revolta ,mai ascultam si pe gangaitul de rege cu ocazia Anului Nou cand instiga ca va veni in tara si sa luptam cu ciuma rosie.

Multi romani au cazut prada acestor nemernici de instigatori nenorociti ,de au facut puscarie sute de mii de romani , familiile lor distruse ,copii nu au facut scoala.
De aceea sunt dator ca om care a cunoscut adevarata fata a americanilor si vest europenilor , saracia mostenita de la regimul burghezo-mosieresc (nu va luati dupa ce se spune ca in perioada interbelica era numai miere era o saracie lucie ,se nastea sub caruta cate 10 copii si traiau 2 -3 , se umbla descult pana la caderea zapezii , se manca mamaliga mucegaita cu castraveti murati ,cartofi prajiti pe plita ca nu era ulei ,in schimb aveam maresali de curte , care la primul glont au fugit peste hotare si un rege incapabil ,care acum a venit sa isi ia averile) sa va spun sa nu va incredeti in yankey , ca ne vand ca pe o masea stricata.

Am fost un anticomunist convins pana in 1989, dar acum traind si vazand adevata fata a acestui sistem capitalist feroce ,imi dau seama ca este un sistem ticalos si care trebuie distrus cu orice pret.

Un gând despre &8222;Imperialismul american si vest european ne-au adus tara in faliment si trebuie alungati imediat din tara&8221;

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s