Iudaizarea vietii politice si economice a Romaniei de către ciuma portocalie

11752633_1641303276084723_5017787316951039636_n

Stim din istorie ca pe la mijlocul veacului al XIX-lea, francmasoneria hotara prin Conventia de la Paris din anul 1858, unirea Principatelor Romane intr-un singur stat. Pentru ca aceasta unire sa aiba loc, cele doua principate romane trebuiau sa accepte un proiect de constitutie in care evreii sa fie primiti in noul stat. Era o conditie importanta impusa de marile puteri, celor doua principate romanesti. Ce sa-i faci daca acesti evrei se inmulteau ca sobolanii si faceau cate 10-15 plozi, umpland apusul european! Asa ca, in timpul lui Cuza au fost cooptați evrei în posturi publice, iar legea comunală din 1864 le asigura dreptul de a participa în anumite condiții, la alegerile municipale.

Asta a fost inceputul pentru niste venetici, dornici de capatuiala si avizi de cuceriri politice. Dupa ce au cumparat aproape toti politicienii vremii, acestia au inceput sa faca regulile la noi in tara. Se pare ca Alexandru Ioan Cuza a fost cel care a inceput sa acorde drepturi sporite evreilor ce se pripasisera prin cele doua principate romanesti.

Mai tarziu, la Congresul de la Berlin din 1878 au fost facute presiuni asupra reprezentantilor romani, Ion Bratianu și Mihail Kogalniceanu, ajungandu-se sa se condiționeze recunoașterea independenței Romaniei, de acordarea cetațeniei romane tuturor evreilor din țara, la gramada. Aceste presiuni au fost facute în special de cancelarul Otto von Bismarck, care era in relații stranse cu un mare bancher evreu din Germania. Reprezentantii romani nu au cedat presiunilor, argumentand ca marea masa a evreilor recent sositi în tara nu erau integrabili în societatea romaneasca si ca naturalizarea se va face în mod individual. Din cauza acestor presiuni externe, facute de catre marile puteri, de nerecunoastere a independentei Romaniei fata de Imperiul Otoman daca nu se va modifica art. 7 din Constitutia promulgata in 1866, mai tarziu, printr-un decret regal de-al lui Carol, din 13 octombrie 1879, modifica acest articol aparand astfel: “Diferenţa de credinţe religioase şi confesiuni nu constituie în România o piedică spre a dobândi drepturile civile şi politice şi a le exercita”.

Impământenirea era totuşi individuală (cu excepţia a 1.074 de evrei împământeniţi în bloc în urma participării lor la Războiul de Independenţă), iar cel care o cerea trebuia să demonstreze că este util ţării. Titu Maiorescu îşi argumenta părerea că evreii nu trebuie naturalizaţi în masă prin faptul că „nu putem primi în mijlocul nostru noi cetăţeni decât cu buna primire a ţării”. Mai multe despre acea perioada tulbure in care Romania a fost practic invadata de evrei, gasiti in scrierile lui Mihai Eminescu din “Chestiunea Evreiasca”. Scrieri care mai tarziu i-au adus chiar moartea din 15 iunie 1889. Asta a fost inceputul unei campanii puternice de evreizare a Romaniei, sustinuta de catre francmasonerie, scopul acesteia fiind crearea unui stat evreiesc la coada Europei.

Intre timp a venit decembrie 1989. S-a organizat o lovitura de stat pusa la cale de catre MOSSAD care a voit destramarea Romaniei, soldandu-se cu uciderea voita a peste 1.100 de romani. A fost numit un guvern provizoriu in componenta caruia se gaseau foarte multi indivizi cu origini evreiesti. Deasemenea a fost numit si un presedinte de aceeasi factura.

Astazi evreii au creat un mecanism politic, social, economic foarte bine pus la punct, antrenand in acest plan diabolic etnia tiganeasca. Vedeti pe toate ecranele televizoarelor indivizi de etnie tiganeasca folositi de catre evreii ce conduc destinele Romaniei. Promovarea tuturor “vedetelor” provenite din casatoriile mixte romano-tiganesti fiind foarte agresiva. Intre timp, granitele Romaniei s-au deschis, iar primii care au luat calea pribegiei au fost evident tiganii, acestia apucandu-se de lucruri mai putin ortodoxe, evident cu un scop precis: Crearea unui stat tiganesc, condus de catre evrei.

SUA si Israel inca se bat pentru acest pamant. Evreii s-au aliat intre timp cu toata Europa si cu SUA in planul lor diabolic de tiganizare si control asupra Romaniei, astfel noi romanii ramanand prinsi intr-o capcana fara prea mari sorti de izbanda. Acesta este pe scurt, tabloul situatiei Romaniei.

5aj3fa

Indatorarea externa fara precedent in istoria Romaniei care poate fi comparata cu cea din perioada fanariota sau cu birurile platite Inaltei Porti, promovarea unor nulitati portocalii in toate structurile statului, curvasaria politica ridicata la rang de arta prin numirea amantelor si “prietenelor” in cele mai inalte demnitati ale statului, instrainarea intreprinderilor profitabile si a resurselor tarii cu o lipsa de scrupule demna de structurile mafiote, slugarnicia in fata FMI si a altor unelte ale Noii Ordini Mondiale carora, probabil le datoreaza intreaga sa cariera politica sunt doar cateva bile negre ale mandatelor lui Basescu.

Si asta nu este tot – ar mai fi cateva: iudaizarea vietii politice si economice a Romaniei, favorizarea gruparilor de teroristi si oportunisti economici cu interese contrare intereselor Romaniei, campania concertata de erodare a capitalului romanesc si transformarea unor mari mase de oameni fie in someri, fie in sclavi pe plantatiile strainilor chiar aici in Romania, subordonarea serviciilor secrete unor interese straine, campaniile concertate de restrangere a proprietatii romanilor asupra terenurilor agricole, alungarea romanilor din tara in lipsa unor mijloace minime de subzistenta, dezastrul demografic, etc.

Chiar daca va ramane un mare gol in urma PDL si a lui Basescu, acesti pigmei politici nu au cum sa-l umple. Din pacate, si constatam asta cu mare regret, nici asa-numitele formatiuni politice nationaliste si crestine nu sunt prea conectate la spiritul acestui popor pe care, se pare, nu prea il inteleg. Sunt oarecum defazate cu pi pe doi. Dovada e faptul ca aceasta miscare le-a luat prin surprindere prin spontaneitatea si virulenta lor.

Unele organizatii de acest fel, desi foarte active, sunt cantonate in stereotipii sterile de gandire si actiune ancorate intr-un trecut idilizat de la care, in aparenta, se revendica. Rezultatul – o bufonerie dezgustatoare care nu prea impresioneaza pe nimeni.

Traian Basescu a facut experimente pe seama poporului roman si a refuzat orice opinie contrara deciziei sale de taiere a salariilor cu 25%, a pensiilor, a bugetului pentru educatie si sanatate, a consumului intern, etc. Esecul monumental al planului de austeritate in anii 2009, 2010, 2011 a distrus destine, a condamnat generatii de tineri la somaj, a incurajat exodul de inteligenta.

Aceste Structuri in combinatie cu Clanurile Interlope interne sau externe constituie in Fond acest Regim de Dictatura Basist care incearca sa Supravietuiasca impingand in fata un „Presedinte de Carton” sters, umil, obedient si absolut incompetent in persoana lui K.W.Johannis ! In spatele acestei Nulitati Patentate si Imorale, lipsite de Dumnezeu incearca sa se ascunda si sa scape de Pedeapsa pe care o merita.

Alaturi sau in spatele acestui Regim Basist, neo Securist si Mafiot se afla structurile la fel de nocive pentru Romania ale Ciumei Portocalii sprijinite de alde Soros sau Gitenstein !

Este necesar ca cei care isi iubesc Patria Romana sa inteleaga Pericolul care ne pandeste si ne ameninta ! Pericolul de a ramane mai departe Sclavii acestei Ciume Portocalii. Avem de a face cu aceeasi Ciuma a Bolsevismului si a Masoneriei Oculte dezumanizante si Anticriste !

O noua si aceeasi Ciuma care s-a Spoit acum in Portocaliu pentru o noua tentativa de a pune stapanire peste Lume prin Globalizare, peste Credintele Oamenilor si peste toata Creatia Lui Dumnezeu !

Asadar este absolut necesar si obligatoriu pentru toti Cetatenii si Oamenii de Buna Credinta sa nu-si abandoneze Casa, Familia, Patria, Poporul, Credinta in Dumnezeu si Sufletele in mainile acestor Organizatii si personaje Oculte si Anticriste !

SA VOTAM IMPOTRIVA IUDELOR TRADATOARE SI ANTICRISTILOR REPREZENTATI DE BASESCU, DE MARIONETA SA K.W.JOHANNIS, DE CAMARILA PDL-PNL-PMP SI DE STAPANII LOR OCULTI !

Asemenea tăieri din drepturile băneşti nu au fost aplicate în nicio ţară din lume, de către preşedinte şi Guvern împotriva propriului popor, indiferent de gradul ei de îndatorare externă. La toate aceste tăieri se adaugă creşterea continuă, necontrolată şi nejustificată a preţului carburanţilor.

Băsescu încearcă să-i păcălească, din nou, pe cetăţenii români . Oamenii săraci şi disperaţi vor avea ocazia să vadă palatele majorităţii demnitarilor, în special ale liderilor P.D.L. Spre sfârşitul anului 2010 datoria externă a României a depășit 200 miliarde euro, ca urmare a angajamentului preşedintelui Băsescu de a plăti Israelului datoria de 20 miliarde dolari pentru cei 400.000 evrei dispăruţi în holocaust. Ce va urma? Băncile străine vor solicita, în contul datoriei externe, o parte din teritoriul României, adică numai Ardealul, unde a existat cea mai veche civilizaţie din lume!

Băsescu cere ca nota de plată să fie achitată nu de către cei vinovaţi, ci de către
pensionari, salariaţii bugetari, şomeri, cetăţenii foarte săraci, persoanele cu handicap etc. Când ţara arde, cei de la P.D.-L. se pregătesc de congres, îşi împart funcţiile .

De asemenea, se păstrează la mare secret informaţiile privind soarta bogăţiilor naturale ale Poporului Român, cele privind privatizările şi destinaţia sumelor obţinute, precum şi milioanele de hectare de sfânt pământ românesc cumpărate de către străini în ultimii 15 ani. În anul 2009, băncile străine din România au avut cele mai mari profituri, comparativ cu celelate bănci din Europa, evident cu concursul Guvernelor Boc I-IV şi pe spinarea Poporului Român. Această realitate a omis să o abordeze tripleta Băsescu-Isărescu-Boc. Fără a avea mandat, echipa Băsescu-Isărescu-Boc a negociat cu F.M.I. viitorul Poporului Român şi al României în următorii 20 de ani!

3 gânduri despre &8222;Iudaizarea vietii politice si economice a Romaniei de către ciuma portocalie&8221;

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s