STOP dictaturii cipurilor RFID

StopRfid

Tehnologia identificării prin radiofrecvenţă (RFID) presupune stocarea informaţiilor prin codurile de bare, ci prin intermediul unor cipuri electronice integrate în etichete (tag-uri) RFID. Aceste informaţii pot fi citite de la distanţă prin unde radio. RFID a contribuit la succesul marilor companii şi grupuri de retail din lume. Tehnologia RFID devine tot mai mult parte integrantă a lanţurilor de distribuţie şi retail, marile companii din retail au implementat şi utilizează de multă vreme soluţii RFID.

Identificarea prin frecvenţă radio (eng: Radio-Frequency Identification sau RFID) este o metodă de identificare automată care se bazează pe stocarea şi regăsirea datelor la distanţă, folosind dispozitive numite etichete RFID. Tehnologia necesită o cooperare a unui aparat cititor de RFID cu eticheta RFID.

Este o tehnologie ce va permite CONTROLUL TOTAL ASUPRA CETĂŢENILOR! Această tehnologie este un atentat la libertate! Ea este concepută să poată observa şi controla fiecare mişcare a cetăţenilor, astfel încât să se ştie în orice clipă unde suntem, cu cine suntem, tranzacţiile noastre financiare, cumpărăturile făcute, obiectele personale, rutele de călătorie, timpul petrecut în anumite locuri, datele noastre biologice intime, cum ar fi de exemplu ADN-ul sau compatibilitatea noastră din punct de vedere biologic, precum şi alte date personale importante ce ar putea fi folosite şi abuzate după bunul plac al posesorilor acestor baze de date. Este o tehnologie ce permite o formă de SCLAVIE MODERNĂ. Această tehnologie poate să permită alterarea de la distanţă a capacităţii noastre de decizie, fiind capabilă să recepţioneze unde transmise de la distanţă care să ne poată influenţa capacitatea de discernământ. Au fost folosite deja astfel de tehnologii pe animale pentru a le putea controla sau a le menţine într-un anumit perimetru, sau pentru a le controla comportamentul agresiv!

Cipurile RFID provoacă forme grave de CANCER!!!

Microcipurile implantate la animale au provocat cancer în aproximativ 10% din cazurile implanturilor. Ţesutul cancerigen a apărut întotdeauna în jurul cipului RFID.

Ale dezavantaje CUMPLITE ale cipului RFID

Informaţiile din memoria cipului RFID pot fi citite de către oricine, cu un simplu calculator performant. Orice date, oricât de criptate ar părea, pot fi sparte în cel mult patru ore şi apoi chiar falsificate! Se ştie câte clonări de carduri şi ce amploare a luat furtul electronic în zilele noastre. Astfel, cipul RFID va permite furtul de identitate, fapt care a fost deja demonstrat. VEI PUTEA FI ACUZAT Şl ÎNCHIS PE NEDREPT PENTRU FAPTE COMISE DE ALTCINEVA SUB IDENTITATEA TA!

RFID – Sfârşitul vieţii private în România?

Dacă vom avea acte electronice, acestea vor include dispozitive RFID, iar infrastructura RFID – omniprezentă în spaţiile publice şi comerciale – va face să putem fi urmăriţi continuu, peste tot, fără ca noi să realizăm că este suficient să avem cartea de identitate sau paşaportul la noi (în buzunar sau în geantă) pentru a fi identificaţi oriunde ne ducem. Nu vom şti niciodată când suntem legitimaţi şi, practic, ne pierdem dreptul la viaţă privată şi, de ce nu, la anonimat. Aceste intruziuni sunt inadmisibile din punct de vedere al demnităţii umane şi al normalităţii societăţii în care trăim.

ROMÂNI, GUVERNANŢII V-AU VÂNDUT CA PE O MARFĂ! ACUM VOR SĂ VĂ IMPLEMENTEZE ETICHETA!

Este RFID semnul fiarei?

Codul de bare de pe majoritatea covârşitoare a produselor aflate azi pe piaţă conţine explicit numărul 666, cu trimitere directă la pasajele din Apocalipsă referitoare la numărul numelui fiarei. Înlocuirea codului de bare cu cipul RFID pentru produsele din comerţ nu a fost niciodată adusă la cunoştinţa publicului ca pe o cucerire ştiinţifică cu care pe viitor vom reuşi să scăpăm de numărul 666 de pe cumpărăturile noastre. Dimpotrivă, cu mult mai grav chiar, prezenţa obligatorie a cipurilor în documentele de identitate personală şi pe majoritatea produselor de pe piaţa viitorilor ani, adică atât la cumpărător, cât şi la produsul cumpărat, ne trimite automat cu gândul la versetul 13:17 din Apocalipsă: „Ca nimeni sa nu poată cumpăra sau vinde, fără numai cel ce are semnul, sau numele fiarei, sau numărul numelui ei. Aici este înţelepciunea. Cine are pricepere să socotească numărul fiarei; căci este număr de om. Şi numărul ei este 666.”
Până astăzi nici una din firmele producătoare de cipuri RFID nu a făcut dovada lipsei numărului 666 din memoria acestor cipuri, pe care unii le vor obligatorii şi în actele de identitate din România.

ATENŢIE! EŞTI ÎN PERICOL! INFORMEAZĂ-TE!

„CUNOAŞTEREA E PUTERE” – OARE DE CE MASS MEDIA NU ZICE NIMIC ?

Dacă încorporarea datelor personale într-un RFID (dispozitiv de identificare prin intermediul undelor radio) implantat într-un paşaport sau într-un permis de conducere vi se poate părea o alternativă „inteligentă“ la cozile nesfârşite de la aeroport sau la întrebările deranjante ale personalului de securitate din diverse zone, vă sfătuiesc să va mai gândiţi.

Încă din anii ’90, susţinătorii corporaţiilor au lăudat „beneficiile“ acestor transmiţătoare, prezentându-le drept un mijloc „comod“ şi „ieftin“ de a eticheta diverse produse, unul ce va „revoluţiona“ modul de administrare a mărfurilor şi va contribui la prevenirea furturilor. Într-adevăr, toate obiectele, de la şerveţelele de hârtie până la papuci, animale de companie şi lenjerie de corp, a fost „etichetate“ cu cipuri. Iar „economiile“ realizate astfel vor deveni „beneficii“ pentru consumatori.

Etichetele RFID sunt mici cipuri, cu o antenă în miniatură, care pot fi fixate sau implantate în interiorul diverselor obiecte, inclusiv a fiinţelor umane. Cipul RFID conţine un „Cod Electronic de Articol (Produs)“ care poate fi „citit“ atunci când un cititor RFID emite un semnal radio.

Ascunderea etichetelor RFID

Etichetele RFID pot fi încastrate în obiecte şi documente, fără ca individul care cumpără acel produs să ştie de existenţa lor. O undă radio poate trece uşor printr-o ţesătură, plastic sau alte materiale; este perfect posibilă citirea unei etichete RFID ascunsă într-o căptuşeală sau ataşată pe obiecte conţinute într-o geantă, sacoşă, etc.

Cod de identificare unic pentru toate obiectele din întreaga lume
Codul Electronic de Produs permite ca fiecare obiect de pe faţa pământului să deţină un cod unic. Utilizarea unor coduri unice poate duce la crearea unui sistem global de contorizare (supraveghere) în cadrul căruia fiecare obiect este identificat şi pus în legătură cu cumpărătorul sau deţinătorul lui în momentul în care este vândut sau transferat

Acumularea masivă de informaţii

Utilizarea dispozitivelor RFID necesită crearea unei baze de date masive care să conţină datele unice ale fiecărei etichete. Aceste înregistrări pot fi puse în legătură cu datele personale de identificare, ţinând mai ales cont de faptul că memoria computerelor şi capacitatea lor de procesare se extind pe zi ce trece.

Dispozitive de citire ascunse

Dispozitive de citire ascunse au fost deja încastrate în mod experimental în dalele pardoselii, în covoare, în cadrele uşilor, în rafturile magazinelor şi la ghişee, devenind astfel imposibil pentru un cumpărător să ştie dacă a fost sau nu „scanat“.
– Supravegherea individului şi colectarea unor date personale.

Dacă identitatea personală este pusă în legătură cu codurile unice ale unor etichete RFID, indivizii pot fi monitorizaţi şi se pot obţine date personale despre ei, fără ca aceştia să ştie şi fără să li se ceară acordul cu privire la astfel de acţiuni. De exemplu, o etichetă RFID încastrată într-un pantof poate servi pur şi simplu ca mijloc de identificare a persoanei care poartă acei pantofi.

Securitatea statului corporatist mondial

Pe măsură ce statul poliţienesc corporatist îşi dezvăluie tot mai mult tentaculele în SUA, nu ar trebui să ne mire faptul că birocraţii ce se ocupă cu securitatea ridică în slăvi „beneficiile“ dispozitivelor RFID, în ceea ce priveşte „securitatea statului“. Nu trebuie să fi un geniu să înţelegi că atunci când faci legătura dintre acestea şi masivele baze de date comerciale, cât şi bazele de date întocmite de cele 16 agenţii de informaţii diferite – cum ar fi de exemplu Terrorist Identities Datamart Environment (TIDE), agenţie ce hrăneşte monstruosul sistem guvernamental de supraveghere cu numele celor suspectaţi de „terorism“ – arhitectura unui vast proiect totalitar a ajuns din stadiul de idee, pe străzi, în realitatea de zi cu zi.

„Unitatea de monitorizare individuală“ IBM

Industria a primit un puternic imbold din partea statului când Serviciul Administrativ Guvernamental a emis un memorandum în decembrie 2004, care îndemna conducătorii tuturor agenţiilor federale „să analizeze acţiunile ce pot fi întreprinse pentru ca industria RFID să avanseze“. În anul 2006, IBM a obţinut un patent care va fi folosit pentru monitorizarea şi obţinerea de informaţii despre un consumator, pe măsură ce acesta se deplasează printr-un magazin, chiar dacă accesul la bazele de date comerciale este strict limitat. Când vine însă vorba de supravegherea şi obţinerea de informaţii despre un grup de oameni – de exemplu pentru a fi exterminaţi în masă concernul IBM are o poziţie unică.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s