Oligarhii ruşi complotează cu americanii la răsturnarea lui Putin şi dezmembrarea Rusiei

hqdefault

Parlamentarul rus Evgheni Fedorov susține că oligarhii ruși sunt în negocieri cu corporaţii de top americane și Casa Albă pentru a instiga o revoluție care va duce la înlăturarea președintelui Vladimir Putin și prăbușirea Federației Ruse în termen de doi ani.

Pe parcursul unui interviu de 34 minute pe un canal media rusesc, Feodorov a făcut o serie de afirmaţii bombă susţinând că a fost planificată o lovitură de stat în stil Ucraina.

“Ei poartă un proces de negociere cu elitele ruse pentru extrădarea lui Putin”, a declarat Fedorov, menționând că același proces a fost efectuat şi înainte de lovitura de stat de la Kiev care l-a înlăturat pe Viktor Yanukovici. El l-a identificat pe John F. Tefft, ambasadorul Statelor Unite în Rusia, ca fiind figura centrală din spatele acestei conspirații.

Sursa : dantanasescu.ro

Evrei au pus toate tunurile pe Presedintele Putin, cu presa, institutii financiare, ONG uri, mari corporatii, embargouri mascate si asa mai departe.

Obiectivele SUA si ale celorlalti pradatori sunt clare: INVADAREA RUSIEI pe orice cale, INLATURAREA PRIN orice mijloc al lui PUTIN si dezmembrarea RUSIE ca natiune si transformarea ei in sursa de bunastare pentru Occident!

Un gând despre &8222;Oligarhii ruşi complotează cu americanii la răsturnarea lui Putin şi dezmembrarea Rusiei&8221;

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s