Dispretul lui Traian Basescu pentru oamenii de rand

constitutia-lui-base

De-a lungul anilor, Traian Băsescu şi-a construit o imagine de om popular, care face chefuri, care participă la adunări câmpeneşti, unde dansează cu ţigăncile, sau care face glume la emisiuni televizate. Un om din popor şi pentru popor.

Dar aceasta este doar o spoială, o construcţie artificială atent elaborată şi distribuită mass-media, de către consilierii săi de imagine. În realitate Băsescu este o persoană arogantă, tiranică şi impulsivă care nu dă doi bani pe oamenii obişnuiţi, din popor.

Nu spun aceste lucruri bazându-mă pe ce am citit în presă, sau pe ce am văzut la televizor, nici ascultând părerile altora, ci am această părere din experienţă personală.

În anul 2001, dacă îmi aduc bine aminte, când Traian Băsescu era primarul capitalei, s-a întâmplat să am ceva treabă la Primăria Generală a Bucureştiului. La intrare era mare aglomeraţie, tot felul de persoane mai mult sau mai puţin oficiale, poliţişti, oameni obişnuiţi etc. Tocmai când mă pregăteam să intru, Traian Băsescu ieşea grăbit din clădire îndreptându-se probabil spre una din limuzinele negre parcate în faţă. Îmi amintesc că purta un costum gri şi făcea total abstracţie de mulţimea din jurul lui.

La un moment dat, un bărbat îmbrăcat modest, cam trecut de 50 de ani, bine făcut, a ţâşnit din dreptul unui copac după care stătuse ascuns până atunci. (??) S-a îndreptat grăbit înspre Băsescu având în mâna întinsă o hârtie, probabil o petiţie. “Domnu’ primar, domnu’ primar, staţi puţin!”. Primarul Traian Băsescu îl priveşte arogant, peste umăr, fără să se întoarcă şi îi răspunde: “Ce vrei, bă? Cine eşti tu??” Omul încearcă să-i explice ce necaz are, dar Băsescu i-o taie scurt: “Mergi la registratură!” Adică îl trimite acolo unde s-ar fi dus şi fără să-i ceară lui ajutorul.

Atunci mi-am dat seama pentru prima oară cât de mare este diferenţa între ce se vede la televizor şi ce este în realitate.

Această aroganţă, această atitudine de superioritate faţă de omul de rând, nu îi este caracteristică numai lui Traian Băsescu, este reprezentativă pentru întreaga clasă politică, care ne “conduce” de 20 de ani. Pentru ei nu suntem decât nişte vite înhămate la jugul căruţei, în care găştile lor se luptă cu disperare să prindă hăţurile puterii.

Sursa :http://dantanasescu.ro/2010/07/05/dispretul-lui-traian-basescu-pentru-oamenii-de-rand.html

Traian Basescu e un adevarat dictator

Regimul moşieresc Traian-băsist a fost bazat pe duşmănie față de popor cu sprijinul americanilor. Acest regim s-a dezmățat în uz de propagandă calpă , mincinoasă . Susținută cu ticăloşie din bani furați de la popor .
Acest regim s-a folosit de sprijin venit pervers din ambasadele străinătățurilor sabotoare şi duşmănoase nouă . Pe tot ce este ticălos şi urâciune-n lumea asta mare . Pe tot ce vrea ca să-i jupoaie pe români ca să-i îmbuibe pe străini .

Băsescu-Obama

Acest regim politic a fost nepasător şi sfidător cu orice fel de realitate , indiferent de cum s-a arătat aceasta .
Pentru că regimul şi domnia lui BĂSESCU CRIMINAL MONGOL a fost o lovitură de stat perpetuă , dată împotriva poporului .
Urzită cu sprijinul americanilor şi-al ghiutănştainilor aferenți . Ce-au fost răsplătiți şi îmbuibați cu zeci de miliarde de euro drept plată trădătoare pentru susținerea fățişă a acestui regim .
A fost regimul Nulandelor , Redingilor şi-a altor putori şi arătări ; al celor ce au înşfăcat şi storc această țară . Ei şi numai ei sunt forța criminală şi ocultă ce-a oploşit , încurajat şi a ținut în viată acest regim . Regim care se perpetuează şi acum , când se zice mincinos c-ar fi plecat Traian Băsescu .

Acest regim s-a lăbărțat în rânjet hâd în fața oricărui argument . Şi încă ne sfidează . Şi ne batjocoreşte ca pe câini .

Acest regim A FOST duşman de om şi de popor . Acest regim e viu , trăieşte , bințuie şi ESTE duşman de om şi de popor . Şi se întinde ca un cancer hâd . Prin sprijinul şi în folosul regimului Iohannis . Care îi este sălbatic şi nedemn urmaş mongolului turbat , predecesor .

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s