Illuminati – conspirație pură

7123

Întregul sistem politic al Statelor Unite și Marii Britanii este controlat de un grup restrâns de ocultiști care au jurat credință Ochiului Atotvăzător al lui Lucifer. Timp de mai bine de două secole, aristocrația din Anglia și America a fost implicată în societăți secrete satanice, care dețin în prezent controlul asupra celor mai influente poziții din lumea politică, mass-media și armată.

În Camera Comunelor există temple masonice și regina Angliei este Înalta Patroană a Francmasoneriei.

8025_1

Importante grupuri infracționale din Marea Britanie sunt folosite lojile francmasonice pentru a corupe polițiști din Scotland Yard. Celebre clanuri mafiote din Marea Britanie, cum ar fi familia Adams sau banda condusă de David Hunt, au mituit mai mulți foști și actuali detectivi pentru a avea acces la date confidențiale ale poliției, pentru a obține informații strategice în cadrul anchetelor penale, cunoștințe de specialitate legate de supravegherea suspecților și tehnici care să îi ajute să se sustragă urmăririi penale. Polițiștii corupți chiar au ajuns să ia parte la acte criminale cum ar fi importul de droguri și spălarea de bani.

Margaret Thatcher, “doamna de fier” a Marii Britanii, era membră a lojii masonice oculte “Steaua Răsăritului” din Washington

Margaret Thatcher, prim-ministrul Marii Britanii timp de 11 ani (1979-1990), a fost caracterizată, în septembrie 1989, în Camera Comunelor, drept „doamna de fier al Marii Britanii” şi acuzată, în nenumărate alte ocazii, pentru stilul ei dictatorial. Puţini cunosc faptul că pentru atitudinea ei arogantă, chiar insultătoare faţă de aristocraţia de tradiţie, de lumea intelectuală, de cler şi chiar faţă de popor, întreaga Marea Britanie a fost cuprinsă de ură împotriva ei. Nimeni, în întreaga istorie a naţiunii, şi acest lucru ne interesează, nu a adus atâtea daune învăţământului, ştiinţei, culturii şi vieţii universitar-academice britanice, precum o făcuse ea.

Eminenţa sa cenuşie a fost Keith Joseph, ministru al învăţământului, apoi al Industriei. Acest tandem, prin măsurile luate, a pus învăţământul preuniversitar, cultura, cercetarea ştiinţifică şi universitară la cheremul liberei concurenţe, pentru a da acestora o orientare spre „economia de piaţă”. Zeci de ani, măsurile adoptate au avut efecte dezastruoase asupra dezvoltării intelectuale, spiritului şi moralei culturale ale tineretului.

Margaret Thatcher

Un membru al Camerei Comunelor a interpelat-o în Parlament, cerându-i lui M. Thatcher să recunoască dacă este sau nu membră a lojii masonice „Steaua Răsăritului” („Eastern Star”), ce-şi are sediul la Washington. A fost privit cu răceală şi nu a primit niciun răspuns.

Masoni englezi celebri

Isaac Newton (1642-1726)

Matematician, fizician şi astronom englez, prieten al pastorului John Theophilus Desaguliers (Mare Maestru al primei Mari Loji din Anglia între anii 1719-1720). Membru şi preşedinte al Societăţii Regale Britanice de Ştiinte. Concepţia sa a fost adoptată ulterior de Masonii englezi. A fost, de asemenea, Cavaler Rosicrucian.

Voltaire (François-Marie Arouet) (1694-1778)

Pseudonimul anagramă al lui François-Marie Arouet, gânditor şi scriitor iluminist francez. A criticat concepţia providenţială, propunând în schimb ideea dezvoltării progresive a societăţii.

Benjamin Franklin (1706-1790)

Fizician, filozof, economist şi om politic american. Născut într-o familie franceză cu 14 copii. În 1776 a fost unul dintre redactorii Declaraţiei de Independenţă a S.U.A. În 1778, la Versailles, a fost recunoscut oficial de Ludovic al XVI-lea ambasador al Statelor Unite. În 1731 a fost iniţiat Francmason în loja Sf. Ioan din Philadelphia. În anul 1734 tipăreşte prima ediţie americană a Constituţiilor lui Anderson din 1723. În acelaşi an, 1734, devine Mare Maestru Provincial al Marii Loji Provinciale din Pennsylvania (aflată sub jurisdicţia Marii Loji a Angliei), după cum se menţionează în 1760 în registrele Marii Loji a Angliei.

Din 1757, timp de 17 ani, a susţinut în metropola britanică interesele americane. Apoi a prezentat în Franţa cauza insurgenţilor obţinând asistenţă financiară şi militară. Este unul dintre semnatarii Declaraţiei de Independenţă din 4 iulie 1776 a celor 13 state americane, precum şi al altor documente pentru poporul american. În luna mai 1779, devine Maestru Venerabil al celebrei loji „Nouă Surori” din Paris, al cărei membru fusese şi ilustrul Voltaire. În 1785 se reîntoarce în Statele Unite, iar în 1790 încetează din viaţă la Philadelphia.

Johann Wolfgang Goethe (1749-1832)

A fost iniţiat Francmason la 23 iunie 1780 în Loja „Amalia zu den drei Rosen” din Weimar. Deja Loja din Frankfurt la care aderase tatăl iubitei sale – Lili Schonemann – ar fi vrut să-l primească printre membri. În autobiografia sa „Dichtung und Wahrheit”, Goethe scria mai târziu: „Loja masonică din Frankfurt, respectabilă şi solid fondată, căreia eu îi cunoşteam membrii cei mai influenţi, graţie legăturii mele cu Lili, mă invita discret să mă unesc cu ea. La 11 februarie 1783 aderă la Ordinul Iluminaţilo. Daniel Beresniak este de părere că „modul simbolic de abordare practicat de Francmasonerie este vizibil în toată opera lui Goethe”. De asemenea, s-a exprimat cu privire la unele planuri ale Francmasoneriei din timpul său:

„Francmasoneria este un stat în stat”.

Wolfgang Amadeus Mozart (1756-1791)

Mozart fiul a participat ulterior, la primirea în Masonerie a lui Leopold Mozart, tatăl sau, conducătorul Orchestrei Curţii Regale şi autorul celebrei „Simfonii a jucăriilor”. Iniţierea în Francmasonerie a lui Haydn se datorează tot lui Mozart. Wolfgang Amadeus Mozart participa cu regularitate la Ţinutele Lojii „Adevărata Armonie”, al cărui Maestru Venerabil era Ignatius von Born, consilier apropiat al împăratului Iosif al II-lea.

George Washington (1732-1799)

General şi om politic american. Primul preşedinte al S.U.A. (1789-1797). În 1774 a fost delegat la primul Congres. A îndeplinit apoi funcţiile de comandant al Armatei Continentale (1775), comandant al armatei americane în timpul razboiului pentru Independenţă (1776), membru şi preşedinte al Convenţiei constituţionale federale, Philadelphia (1787).

Între 4 noiembrie 1752 şi 4 august 1753 a primit primele trei grade masonice în „Fredericksburg Lodge” (actualmente, nr. 4 din Virginia). La 28 aprilie 1788 este ales Maestru Venerabil al Lojii Alexandria, nr. 22, din Obedienţa Marii Loji din Virginia, iar la 6 martie 1789, membru onorific al Lojii „Olanda” (azi nr. 8) din Obedienţa Marii Loji din New York. Jurământul de preşedinte al Statelor Unite ale Americii – primul stat făurit de Masoni în Istorie.

În ziua de 18 septembrie 1793, în calitate de preşedinte al S.U.A. şi îmbrăcat în ţinută masonică, George Washington pune piatra de temelie la construcţia Capitoliului Statelor Unite ale Americii din oraşul care-i poartă azi numele, în Districtul Columbia. Piatra de temelie a Capitoliului a pus-o după ritualul masonic, mistria folosită cu acest prilej fiind reutilizată în 1923, când s-a pus piatra de temelie la fundaţia Memorialului care-i poartă numele.

Simon Bolivar (1783 – 1830)

Revoluţionar şi om de stat, numit şi “Liberatorul”. A fost implicat în mişcările revoluţionare ale Americii Latine de la începutul secolului al XIX-lea. Devine preşedinte al teritoriului numit Gran Colombia (teritoriu ce aparţine în zilele noastre statelor Columbia, Venezuela, Ecuador, Panama, nordului şi nord-vestului Braziliei), precum şi cârmuitor al Peru.

Contactul cu ideile unor gânditori precum Locke, Hobbes, Buffon, d’Alembert, Helvetius, Voltaire, Montesquieu, Rousseau, ce-i conturează lui Bolivar ideea şi dorinţa eliberării Americii Latine.

Lajos Kossuth (1802 – 1894)

Guvernator al Ungariei în timpul Revoluţiei de la 1848, orator şi susţinător al cauzei ungare. Revoluţia Franceză de la 1848 îl propulsează pe Kossuth ca Ministru al Finanţelor şi mai apoi drept conducător al Guvernului. Se soldează cu plecarea sa în exil în Turcia, de unde ajunge în Statele Unite ale Americii. Lajos Kossuth a fost iniţiat ca Mason în „Cincinnati Lodge”, nr. 133, în anul 1852. Sunt consemnate şi păstrate până astăzi discursuri ale sale susţinute în diferite Loji din America de Nord şi Europa, în care elogiază Frăţietatea, Egalitatea, lupta pentru libertate şi progres.

Giuseppe Garibaldi ( 1807-1882)

Figură emblematică şi artizan al unificării Italiei. Fiind cunoscut şi sub numele de “erou al celor două lumi”. A fost încă din perioada vieţii un personaj cunoscut, apreciat şi susţinut de nume importante ale vremii. El revine în Italia în perioada tumultuoasă a Revoluţiilor ce au cuprins Europa începând cu 1848. Garibaldi ajungând în Statele Unite ale Americii, unde rămâne până în 1854. A adunat mii de voluntari şi a participat succesiv la mai multe campanii ce au condus la unificarea Italiei, într-un efort susţinut de menţinere şi răspândire a ideilor revoluţionare. În 1874 Garibaldi intra în Parlamentul Italian.
A fost iniţiat in Masonerie în anul 1844, în Montevideo, iar în 1862 a devenit Mare Maestru al Marelui Orient din Palermo. În 1864 a fost ales Mare Maestru al Masoneriei Italiene, iar în 1881 Mare Maestru al Ritului Memphis.

Mark Twain (1835-1910)

Pseudonimul lui Samuel Langhorne. Iniţiat în 1861 în Loja „Steaua polară”, nr. 71, din Orientul de Saint Louis, unde i-au fost acordate primele trei grade.

Joseph Rudyard Kipling (1865-1936)

Laureat al Premiului Nobel pentru Literatură în 1907. Gândirea masonică a lui Kipling este ilustrată în faimosul său poem „Loja Mamă”, precum şi în unele fragmente din lucrările sale. Este celebru prin povestirea sa „Cartea Junglei” (1894), romanul indian de spionaj „Kim” (1901), poemele „Gunga Din” (1892) şi „If—” (1895). În 1934 i s-a acordat, alături de William Butler Yeats, Premiul Gothenburg pentru Poezie.

Sir Winston Leonard Spencer-Churchill (1874-1965)

Om politic britanic. Începand din 1906 a fost de mai multe ori ministru şi de două ori prim-ministru al Marii Britanii (1940-1945 şi 1951-1955). A fost unul dintre inspiratorii războiului rece. Este considerat drept a fi unul dintre cei mai mari lideri de război ai secolului al XX-lea. Este singurul prim-ministru britanic laureat al Premiului Nobel pentru Literatură (în 1953, Pentru opera sa principală, „Memorii asupra celui de-al doilea război mondial”) şi a fost prima persoană care a primit titlul onorific de Cetăţean de Onoare al Statelor Unite.

Simboluri francmasonice la nunta prinţului Marii Britanii

Vineri, 29 aprilie 2011, a avut loc nunta regală a prinţului William Windsor cu logodnica sa, Kate Middleton. Evenimentul a beneficiat de o publicitate răsunătoare, declanşată cu câteva luni înainte de data fixată pentru ceremonie. Nunta regală britanică a fost transmisă în direct prin intermediul posturilor de televiziune şi de radio în peste 180 de ţări. Un lucru mai puţin cunoscut de către cei care au urmărit la televizor nunta prinţului William este faptul că la aceeaşi dată, 29 aprilie, dar în anul 1945, Hitler se căsătorea cu Eva Braun.
Deşi mass-media nu a spus nimic despre legăturile familiale ale casei de Windsor cu oficiali de rang înalt din cadrul Reich-ului nazist, totuşi, pentru cei înzestraţi cu bun-simţ este evident că această „coincidenţă” a datei aleasă pentru nuntă este elocventă şi deloc întâmplătoare.

Prinţul Phillip, soţul reginei Elisabeta a II-a şi bunicul lui William, a fost crescut în rândurile „tineretului lui Hitler” iar trei dintre cumnaţii săi au devenit membri importanţi în cadrul Partidului Nazist. În cartea Membrii familiei regale şi Reich-ul, scrisă de Jonathan Petropoulos, sunt prezentate poze şi informaţii nedezvăluite până atunci, care atestă legăturile strânse pe care soţul reginei actuale a Marii Britanii, Elisabeta a II-a, le-a întreţinut cu naziştii prin intermediul celor patru surori ale sale căsătorite cu prinţi germani.

ats27483_%A350_note

De asemenea, prinţul consort Phillip, din ale cărui grosolane gafe publice repetate transpare dispreţul faţă de semenii săi, militează în favoarea măsurilor criminale de reducere a populaţiei mondiale, susţinând în mod public eugenia (îmbunătăţirea prin metode genetice a rasei umane pentru crearea unei rase superioare), idee aberantă aparţinând în principal „filozofiei” naziste.

0

Nunta regală a fost prezidată de un mason de grad 33
Cununia religioasă a prinţului William cu logodnica sa Kate Middleton s-a oficiat la faimoasa catedrală londoneză Westminster, fiind prezidată de Arhiepiscopul de Canterbury, Rowan Williams. Conform afirmaţiilor unora dintre cercetătorii în domeniu, Arhiepiscopul de Canterbury, cel mai înalt ierarh al Bisericii Anglicane, este mason de grad 33, mărturie fiind fotografiile sale din mass-media, pline de simboluri oculte „iluminate”.

Francmasoneria şi aristocraţia britanică

Timp de multe generaţii, membrii elitei aristrocraţiei britanice au făcut parte din sinistra organizaţie a francmasoneriei, constituindu-şi loji masonice proprii, cum ar fi Ordinul Jartierei, Ordinul Scaietelui (scaietele este emblema naţională a Scoţiei), Ordinul Regal Victorian, Ordinul Cavalerilor de Malta, ale căror scopuri tenebroase şi interese oculte criminale au fost păstrate secrete. Edward al VII-lea, primul fiu al reginei Victoria a fost numit Mare Maestru al Francmasoneriei Engleze. La ora actuală, marele maestru al Marii Loji Engleze este vărul reginei, Ducele de Kent. Elisabeta a II-a mai este denumită şi „Marea Patroană a Francmasoneriei”.

a_pike

La începutul secolului XX, Albert Pike, unul dintre cei mai proeminenţi lideri masoni, a recunoscut public în cadrul Convenţiei Supremului Consiliu al francmasoneriei de la Paris că masonii se închină în ascuns lui Lucifer: „Ceea ce trebuie să spuneţi mulţimii este că îl venerăm pe Dumnezeu, dar că este vorba de acel Dumnezeu care este adorat fără nici un fel de superstitiţie. Pentru voi însă, Suverani Mari Inspectori Generali (adică gradul 33 în Ritul Scoţian n.n) vom spune aşa, şi aşa veţi repeta iniţiaţilor de grad 32, 31 şi 30: religia masonică trebuie să fie menţinută de către toţi iniţiaţii gradelor înalte în puritatea doctrinei luciferice.[…] Adevărata şi pura religie filozofică este credinţa în Lucifer, egalul lui Dumnezeu.”

Căsătorie din iubire sau din interes?

Deşi mass-media a insistat asupra aspectului de „poveste romantică” dintre un prinţ şi o fată „din popor” care a devenit Ducesă de Cambridge în urma căsătoriei, de fapt, la o cercetare mai atentă, lucrurile par a fi diferite. Şi nu ne referim aici la faptul că prinţul William a refuzat să poarte verighetă cu ocazia căsătoriei sale… Conform descendenţei genealogice a mirilor, descoperim că William şi Kate sunt „rude de sânge”, verişori de gradul 12. Strămoşul care îi leagă pe cei doi a fost Sir Thomas Leighton, un guvernator despotic şi sângeros din secolul XVI al insulei Guernsey, a cărei soţie era verişoara reginei Elisabeta I.

De-a lungul istoriei, întâlnim numeroase exemple de „căsătorii aranjate” între rude de „sânge nobil” pentru a păstra în cadrul familiei propietăţile, averea şi poziţia socială. În astfel de situaţii, căsătoria era privită ca uniunea unor linii genealogice şi nu a doi oameni care se iubesc.

Importanţa descendenţei genealogice pentru elita aristocraţiei „iluminate”

Există la ora actuală unele informaţii demne de crezare descoperite faptul că cele mai importante familii regale europene sunt înrudite între ele. Conform investigaţiilor asupra istoriei acestor familii foarte influente, se pare că, în ciuda aparenţelor, membrii elitei aristrocraţiei „iluminate” europene se căsătoresc doar între ei (adeseori formal) menţinându-şi astfel averea considerabilă şi puterea economică şi politică pe care le-au acumulat pe parcursul a sute de ani.

Aceste dinastii oligarhice de „sânge nobil” sunt denumite „aristocraţia neagră” şi provin pe linie directă din genealogia familiilor veneţiene care deţineau monopolul comercial în secolul XII. După unii cercetători, cum ar fi Dr. John Coleman, Yan Van Helsing, , membrii „aristocraţiei negre” şi-au „câştigat” acest titlu în urma manevrelor oculte şi criminale pe care le folosesc în vederea obţinerii puterii de influenţă.

maxresdefault

Prima ca importanţă pe lista „aristrocraţiei negre” europene este Casa de Guelph din care provine actuala Casă Regală a Marii Britanii (Windsor), împreună cu toate familiile care aparţin arborelui său genealogic.

Potrivit unora dintre cercetători, este posibil ca nunta regală din Marea Britanie să fi fost (dincolo de aparenţele mediatizate) doar un aranjament ocult al cărui scop principal a fost păstrarea nealterată a arborelui genealogic al Casei de Windsor.

Illuminati-i sau „Iluminaţii” reprezintă aşa-numita elită planetară, grupul persoanelor care îşi autoarogă supremaţia asupra destinului umanităţii.

Această grupare are în mână frâiele planetei, iar singurul interes pe care îl au în vedere cei care o alcătuiesc este propria lor prosperitate. Ei sunt cei care au pus la cale „Noua Ordine Mondială” spre care ne îndreptăm cu paşi din ce în ce mai repezi în ultimii ani.

Aceşti oameni sunt principalii jucători pe tabla de joc pe care ei înşişi au configurat-o pe întreaga planetă. Cei mai bogaţi, influenţi şi puternici oameni de pe Pământ fac parte cu toţii. Aceste familii sunt principalele personaje care conduc din umbră lumea. Aceste familii au creat Ordinul secret al Illuminati-lor şi îl controlează în totalitate.

Illuminati-i ocupă cele mai înalte poziţii în toate ierarhiile existente, sunt cu toţii extrem de bogaţi şi se află „deasupra legii”. Cu toate acestea, majoritatea dintre ei nu apar niciodată pe listele cunoscute de noi cu cei mai bogaţi oameni din lume. Ceea ce îi interesează pe ei nu este nicidecum să fie cunoscuţi, ci doar să deţină bogăţiile şi controlul planetei, precum şi să îşi urmeze planurile de dominare a umanităţii.

Puterea pe care au ajuns să o aibă Illuminati se bazează pe de o parte pe cunoaşterea anumitor aspecte oculte şi pe de altă parte pe forţa banului prin care ei controlează întreaga economie mondială. Ei sunt cei care deţin băncile internaţionale, afacerile cu petrol, cele mai importante corporaţii din industrie şi comerţ. Ei controlează şi manipulează politicienii şi deţin efectiv majoritatea guvernelor, sau măcar le controlează. Un exemplu foarte bun este modul în care se fac alegerile prezidenţiale în majoritatea ţărilor aşa-zis democratice.

Nu mai este un secret pentru nimeni că acel candidat care dispune de cea mai consistentă sponsorizare este cel care câştigă alegerile, cu extrem de rare excepţii. În acest mod, politica este controlată prin forţa banului. De cele mai multe ori, Illuminati susţin principalii candidaţi doar pentru a fi siguri că vor câştiga. Acest mecanism simplu de control explică faptul că în SUA, marea majoritate a preşedinţilor americani aleşi „democratic” prin vot popular din 1776 şi până în prezent sunt înrudiţi între ei. Toţi aceştia sunt rude de sânge şi prin urmare se poate afirma că ei alcătuiesc un fel de „casă regală” sau dinastie.

Illuminati-i urmăresc instaurarea Noii Ordini Mondiale, în care planeta va fi condusă de un unic guvern mondial, controlat de ei. În acest sens, în ultimele decade au avansat mai mult decât în sute de ani. Pentru sceptici, cel mai bun exemplu este crearea Uniunii Europene, care face ca toate ţările europene să aibă un guvern unic – Comisia Europeană. Niciunul dintre adevăraţii conducători ai Europei de azi nu este ales şi nu există nici un mecanism efectiv prin care popoarele europene pot controla deciziile acestui guvern european.

Desigur că aceste informaţii, precum şi scopurile mârşave ale Illuminati-lor sunt ascunse publicului larg – acesta este unul dintre motivele pentru care societatea modernă este împânzită de societăţi secrete. Putem chiar afirma că toate societăţile secrete care sunt structurate pe sistemul „iniţierilor oculte secrete” sunt controlate de către Illuminati. Francmasoneria este cea mai cunoscută astfel de grupare, dar nu este nicidecum unica.

Controlul acestor societăţi secrete este realizat prin practici oculte de magie neagră. Fără excepţie, toate acestea sunt sataniste – adică „divinitatea” cărora ei se închină este Satana, chiar dacă îl numesc „Purtătorul de lumină” sau „Marele Arhitect”. Practicile de magie neagră sunt la originea tuturor tehnicilor de manipulare şi influenţare a maselor. Practic putem spune că în acest mod planeta noastră este actualmente condusă şi controlată prin magie neagră, deşi maşina de propagandă a avut grijă să îndoctrineze oamenii cu ideea că nu există satana și Dumnezeu.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s