Din ciclul „LUAȚI VRĂJEALĂ – AZI VRĂJEALĂ CU GRECI!”

11703152_2234336953371870_4480172831614387364_n

Nu e nicio palmă dată neocolonialismului UE, pentru că rezultatul referendumului a ieşit exact aşa cum au vrut ei, lăsând oamenilor impresia că au obţinut o mare victorie.

GRECII AU ÎNVINS DAR AU PIERDUT şi cu ei au pierdut şi toate popoarele Europei. Cum adică? Ce s-a întâmplat de fapt la referendum? În fapt, Inamicii Umanităţii au prins şase iepuri cu o lovitură! Pe scurt: SYRIZA a fost organizată ca să substituie ZORII AURII pentru a atrage care ea opoziţia la UE şi să o canalizeze spre scopurile proprietarilor care au inventat escrocheria internațională ce poartă numele de Uniunea Europeană. Ce se întâmplă este simplu şi limpede însă numai pentru cei care nu îşi iau informaţia de la programele de televizor. Se ştie că SCOPUL programelor de televiziune este să inducă în eroare dar puţini ştiu că de fapt este doar unul singur: nu doar să ascundă adevărul ci SĂ DISTRUGĂ ADEVĂRUL, pentru că publicul să nu poată şti ce se întâmplă și să acţioneze în orb fără să ştie în ce scop. Iar când îşi vor da seama, va fi întotdeauna prea târziu precum în trecut.

The Flintstones Season 7 Full Episodes 4 Hours

Hai să urmărim puţin:

Prima etapă: ZORII AURII a fost o reacţie în Grecia la tirania impusă clandestin de nişte anume străini asupra popoarelor Europei in special. E o formă clasică de opoziţie la vedere, formă de altfel perimată ca eficacitate întrucât Inamicii Umanităţii au dezvoltat măsuri de contracarare eficace. Şi iată cum au acţionat şi în acest caz: ZORII AURII a fost acuzată în MASS MEDIA de tot felul de „nenorociri”: şefii acuzați de crimă, de antisemitism, de trădare, puţinii şefi ajunşi chiar deputați sunt ţinuţi arestați fară motiv, unii membrii au fost asasinaţi de motociclişti cu cagulă, li s-au atribuit incendii, s-au făcut demonstraţii fictive împotriva lor etc.. În final, ZORII AURII a fost compromisă şi scoasă din vederea publicului.

A doua etapa: Apare SYRIZA cu puternică prezenţă în MASS MEDIA, Întotdeauna pozitivă, conducătorul Tzipras, deși este spion evreu cu fals nume grecesc, numele real fiind Cipra, ateu declarat, deși fiu de miliardar MASS MEDIA îi păcălește grecii că ar fi mare conducător… socialist (simpatic, nu?)!!!! Este promovat strălucitor de MASS MEDIA ca un nou Mesia politic, salvator al celor oprimaţi, câştiga alegerile. Întreaga Lume este bombardată cu ideea că un întreg popor se opune tiraniei Uniunii Europene. Iată că se poate!!!

A treia etapă: Tzipras anunţa referendum în legătură cu ceva contra UE. Nimeni nu înţelege de fapt ce se cere poporului grec sa aleagă, cei lucizi văd o manevră dar cum să se facă auziţi? Poporul sta cu ochii în televizor şi sorb ceea ce ei cred că ar fi adevărul. Popoarele Lumii afla din programele de televiziune că grecii sunt un model de popor erou care se revoltă împotriva monstrului bancar. Aliluia!

A patra etapă: Tzipras semnează un acord cu UE chiar cu câteva zile înainte de referendum. În hărmălaia televizionistică, puţini se prind că ce a semnat Tzipras este cam acelaşi lucru cu acordul stabilit de UE dar are aparența că e din intiațivă autohtonă.

A cincea etapă: Se ține referendumul în care grecii sunt întrebaţi într-un mod mai complicat, o întrebare simplă: „Vreţi austeritate?”. Spre surprinderea celor lucizi, peste 38% din votanţi spun că vor. Păi care om în cunoştinţă de cauză ar spune că vrea austeritate în favoarea unor ticăloşi? Doar 62 % au spus că nu vor austeritate. Ce dovadă mai clară poate fi în dovedirea faptului că grecii nu au înţeles ce au de făcut la referendum? Dacă înţelegeau escrocheria grotescă la scara planetară ca nu era nimic de ales, nu ar fi votat nici un grec întrucât în ambele părţi se afla acelaşi lucru: într-o parte unul avea o aparentă autohtonă grecească şi în cealaltă parte avea o aparentă internaţionalistă europeană. Clasic ca la orice alegeri, substanţa ambelor părţi este aceeaşi, oferta este unică din partea aceloraşi Criminali ai Umanităţii, doar forma mediatică fiind contrară, după care alegeri, popoarele se minunează cum diferențele dispar, în mod inexplicabil si ca să se dumirească, se năpustesc asupra …. televizoarelor unde, actorii de tocșou inundă mințile publicului cu nonsens profesionist prin care publicul este convins ca a conduce state este o treabă de mare competenţă, grea, complicată, de neînţeles, ţinându-i in acelasi cerc vicios al dependenţei de Inamici.

A şasea etapă: referendumul este prezentat drept o victorie a democraţiei asupra tiraniei. Ca să nu cumva să se înţeleagă greşit, unul din agenţii care şi-a terminat treaba şi a plecat azi 06 iulie 2015 să îşi continue viaţa în linişte, a lăsat un mesaj foarte limpede în acest articol:

http://www.activenews.ro/externe/Mesajul-EXCEPTIONAL-al-Ministrului-grec-de-Finante-i-a-infuriat-pe-liderii-europeni.-A-fost-postat-cu-o-zi-inainte-de-DEMISIONA-120054

Citez din articol: „… Am împrăștiat speranța în afara granițelor Greciei că democrația poate respira în spațiul unei uniuni monetare ce până acum era dominată de frică.”

Reformulat pentru că omul normal să poată înţelege, agentul Varoufakis a spus: popoare din Europa, mergeţi tot înainte cu integrarea în EU mai ales monetară fără dubii, temeri, cu încredere că aveţi totul în control, iată grecii au demonstrat că în Uniunea Europeană se poate că poporul să conducă, este o adevărată democraţie dacă poporul o vrea. Democraţia a învins tirania în UE, trăiască UE, trăiască integrarea popoarelor, integrarea economiilor, integrarea populaţiilor. Daţi voi toţi frumos patrimoniul lăsat vouă de strămoşi în administrarea UE, prin acordurile semnate cu UE, şi veţi trăi în cel bun sistem din lume pe care voi îl conduceţi negreşit.

Trăiască democraţia, iată, inventatorii ei, grecii, au demonstrat-o cu succes ca poporul poate înfrânge ticălosul sistem bancar în chiar interiorul sistemului Uniunii Europene. Deci se poate, Poporul chiar este suveran. Poporul a învins prin el însuşi.

Prin această manevra, Criminalii Planetari au întărit ideea că democraţia chiar există, întărită chiar de cei care chipurile au inventat-o, că viitorul cel mai bun este integrarea în UE, că lucrurile se schimbă de către popor, doar să vrea, prin demonstraţii şi votare ietâcâ ietâcâ ietâcâ cu reversul că, dacă le e rău, doar popoarele sunt de vină. Simpatici, nu?

În etapa a şaptea în curs de desfăşurare, greutăţile pe capul grecilor vor fi atribuite de mass media direct poporului grec care a ales liber şi neconstrâns, în totală aparenta suveranitate. Doar ca suveranitatea este de două feluri: fizică şi a conştiinţei. Iar Inamici Umanităţii au instituit control prin telecomandă asupra suveranităţii conştiinţei fără ca popoarele să bage de seamă.

Toate acesta se bazează pe un singur mecanism: pe prezumţia popoarelor ca programele de televizor transmit adevărul. Desigur prin ele transmit şi ceva fracţiuni de adevăr dar acelea sunt împănate în pachete de informaţii asamblate cu precizie de profesionişti aflaţi la a şasea generaţie de experţi în formatarea informaţiei audio-video care să cauzeze comportamente planificate ale popoarelor în scopul planurilor Criminalilor Umanităţii în timp ce poporarelor au iluzia că se comportă din proprie voinţă. Cu cât sunt mia confuzaţi, oamenii se întorc şi se uită tot mai mult la televizor să se lămurească, confuzându-se tot mai intens.

Acest nivel de viclenie este peste puterea de gândire a omului normal – nu i se poate arăta şi nu poate înţelege și nu poate crede că cineva îşi poate pregăti persoane care să joace diverse roluri după cum va fi nevoie peste 20-40-60 de ani şi că se poate condiţiona comportamentul a milioane de oameni simultan. Omul normal este antrenat prin programele audio-video la TV radio şi filme să obţină rezultate imediate şi să dispreţuiască orice aspect pozitiv privind planificarea. Cine vrea să salveze Umanitatea de la distrugere trebuie să devină şi specialist în planificare.

Dar mai mult. În MASS MEDIA se găsesc doar două mesaje: ce e bine ce e rău pentru viaţa spectatorilor.

Mesajul despre ce este BINE arată aşa: „PENTRU ADEVĂR VENIŢI LA NOI, LA TELEVIZIUNE, LA RADIO, LA FILME. NOI VĂ ARĂTĂM CE ÎNSEAMNĂ VIAŢA: SĂ TE SIMŢI BINE, SĂ AI BANI PE ORICE CALE, SĂ AI BUNURI, SĂ TE OCUPI CU TINE ŞI CU GRIJĂ BUNURILOR TALE!”

Mesajul despre ce este RĂU arata aşa: sunteţi păcăliţi de popi, de biserică, sunteţi toţi nişte popoare de nimic, abia romanii v-au scos din întuneric, tot ce aveţi azi datoraţi masonilor şi creaţiilor lor. Ce atacă MASS MEDIA mia tare şi neîncetat? Dacă aţi răspuns” Creştinismul” aţi răspuns corect dar parţial. Nu ataca orice creştinism ci selectiv, în România ataca doar… ORTODOXIA.

MASS MEDIA strecoară direct în subconştientul romanilor că adevărul îl găseşte la televizor şi să îşi ducă viaţa precum sunt învăţaţi prin programele de televizor şi sunt îndepărtaţi cât mia departe de ortodoxie, nu care cumva să îşi ia vreo informaţie din ortodoxie, să afle ceva despre Hristos sau din istoria reală a poporului român.

Omul inconştientizat alege ce este mai atractiv, mai emoţional. Omul conştient cântăreşte lucid la rece aceste două aspecte şi decide corect.

Autor : Adrian Grigoriu

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s