Unul din liderii Ocultei Mondiale, George Soroş, tot ne ameninţă cu războiul mondial! Probabil că şi-l doreşte cu ardoare…

soros-fergie12

Văd că unul din capii Ocultei Mondiale, George Soroş, este obsedat de războiul mondial… parcă şi-l doreşte cu orice preţ. Şi asta nu deodată, ci de o perioadă bună de timp. Ieri, de exemplu, avertiza de pericolul acestui război. Citez de pe mariustuca.ro:

În interesul păcii globale, Statele Unite trebuie să repare relațiile cu China. Altfel, vor trebui să suporte consecințele celui de-Al Treilea Război Mondial, a avertizat miliardarul George Soros, potrivit Sputnik International (…) Soros spune că există pericolul unui alianțe ruso-chineze, care ar putea atrage întreaga lume în război.

Acelaşi avertisment al aceluiaşi George Soroş îl mai putem citi acum o lună. Citez de pe capital.ro de pe 22 mai 2015:

Miliardarul american George Soros a avertizat asupra riscului izbucnirii unui nou război mondial, afirmând că multe depind aici de sănătatea economiei chineze, într-un discurs susţinut recent la o conferinţă Bretton Woods a Băncii Mondiale, relatează site-ul Market Watch.

Credeţi că miliardarul dă doar avertismente, pentru ca lumea să aleagă până la urmă pacea? Nu! El chiar incită la un război împotriva Rusiei, aşa cum putem citi pe 23 noiembrie 2014 pe site-ul activenews.ro:

Omul de afaceri american de origine ungară, George Soros, a declarat recent pentru revista franceză Paris Match că Europa ar trebui să se pregătească pentru un iminent război. Astfel, întrebat de publicația franceză dacă este de părere că un război este posibil, George Soros răspunde: “Da. Doar că atât responsabilii cât și cetățenii europeni nu par să conștientizeze acest pericol. Europa trebuie să se trezească, urgent. Să se înarmeze. Statele membre ale Uniunii Europene ar trebui să acționeze ca și cum ar fi plasate indirect în situație de război”.

George Soroş, ca om al Ocultei Mondiale, îşi doreşte să existe război în lume şi va acţiona din umbră pentru ca acest lucru să se întâmple. Dar, pe de altă parte, individul ăsta nici nu se poate abţine public în a-şi arăta susţinerea sa indirectă pentru declanşarea unui război mondial. Din cauza unor oameni ca el (şi nu sunt mulţi în lume), războiul generalizat îşi arată din ce în ce mai mult colţii…

Viitori candidaţi la preşedinţia SUA în 2016 doi războinici!: Hillary Clinton,Jeb Bush

f64b74a4d2ce0fdf79eee70fa00e7a40abe6eb3d71cce2f410ffcc5f3c421105_large

Indiferent cine ar ajunge noul preşedinte al SUA, în 2016, acesta va fi mult mai rău decât actualul preşedinte Obama. De ce spun asta? Pentru că în momentul actual, se întrevede că doi candidaţi vor avea şanse să ajunge preşedinte în alegerile americane din noiembrie 2016: Hillary Clinton (din partea democraţilor) şi Jeb Bush (din partea republicanilor). Hillary Clinton e soţia fostului preşedinte Bill Clinton, iar Jeb Bush e fratele fostului preşedinte George Bush Jr., ceea ce arată că şi în America (considerată eronat drept cea mai avansată democraţie din lume) funcţiile publice sunt doar nişte afaceri de familii mafiote.

Dar, precum am mai spus şi altă dată (Mesajul meu pentru alegătorii americani: scăpaţi America din ghearele corporatiştilor şi bancherilor!),ambii candidaţi fac jocul marilor corporaţilor, al marilor bogătaşi şi magnaţi, aşa că nu ai de unde alege. Iată, de exemplu, ce declara Hillary Clinton: “Vreau ca iranienii să știe că dacă am să fiu preşedinte, voi ataca Iranul”. Adică Hillary Clinton vrea să declanşeze imediat un război nedorit de nimeni, decât de militari şi corporatişti.

Să nu credeţi că şi Jeff Bush, celălalt candidat posibil, ar fi mai bun. Din contra, cred că ar chiar mai rău decât Hillary Clinton (dacă vă vine a crede acest lucru!). Aşa cum scriam în aprilie 2013 (E clar: din ianuarie 2017 vom avea ca preşedinte al SUA pe Jeb Bush, un războinic din familia Bush, un “neocons” ce va aduce catastrofe mondiale pe Pământ), dacă acesta va ajunge la preşedinţia SUA în noiembrie 2016, Jeb Bush, ce face parte din familia războinică Bush, ar putea declanşa un război generalizat în lume începând cu anul 2017, atacând în primul rând Rusia.

Dintre o războinică şi un războinic şi mai mare, pe cine să alegem!?

lovendal.ro

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s