REEDUCAREA OMENIRII PENTRU ACCEPTAREA DICTATURII GLOBALE

corporatocracy2010-12-31_12-31-33

În acest articol voi încerca să evidenţiem şi alte aspecte despre reeducare. Fară îndoială că asistăm astăzi la un proces extins al reeducării omului la nivel global. S-a ajuns de asemenea, la o uniformizare a gândirii şi stilului de viaţă, dar şi la un nivel de mediocritate care s-a generalizat.

Cine a analizat, cât de cât în ultima vreme, programele de televiziune a sesizat probabil ceea ce am afirmat mai sus. Pentru că, una este să asişti pasiv în postura de telespectator şi cu totul altceva este să analizezi tu însuţi totul în ansamblu, ca un observator activ şi lucid.

Pentru a înţelege şi combate reeducarea, cred că ar fi utilă cercetarea în treacăt a originii acesteia. Cine sunt cei care insistă şi urmăresc să dărâme lumea veche (fundamentată pe valorile creştine şi naţionale) pentru a ridica în locul acesteia O LUME NOUĂ (NOUA ORDINE MONDIALĂ)? Aici remarc asemănarea izbitoare în plan material, cu dărâmarea fabricilor construite în timpul comunismului şi apariţia unor supermarkete şi mall-uri luxoase şi ,,civilizate” în locul lor.

Cine sunt cei care încearcă cu toate mijloacele posibile, cu toată ardoarea şi viclenia, să ne reeduce pe toţi în masă, începând de la cea mai fragedă vârstă? De ce aceste autoproclamate ,,elite mondiale” urmăresc obsesiv să ne ţină pe fiecare sub strictă supraveghere şi control (azi prin acte biometrice cu cipuri, mâine prin biocipuri)? De ce ne vor imbecilizaţi prin televiziune şi alte mijloace de comunicare în masă?

De ce umorul sănătos şi revitalizant e pe cale de dispariţie şi asistăm la o invazie a muzicii gen manele şi rock, care promovează în mod cert multe mesaje contrare învăţăturilor creştine?

De ce românii nu mai au simţul civic ?  De ce atât de puţini români iau atitudine în societate? De ce s-a atrofiat atât de mult simţul lor critic?

Răspunsul este următorul. Pentru că, formatorii opiniei publice şi mass-media în general lucrează intens împotriva românilor, inoculându-le o stare morbidă de apatie şi lehamite, stimulând totodată viciile, egoismul, carierismul, goana după îmbogăţire, materialismul, consumerismul ş.a. Astfel, remarc doar o părticică din reeducarea actuală la nivel global. Prin aceasta se lucrează asupra schimbării psihicului uman (prin procesul denumit spălarea creierului), se operează asupra mentalităţilor şi concepţiilor de viaţă dobândite deja, şi se impune în societate stilul nou de viaţă al proiectatului ,,OM MODERN”, lipsit cică de ,,prejudecăţi”, dar şi de scrupule (de caracter)…

Dacă aruncăm doar o singură privire, până şi alimentaţia tip fast food de astăzi, energizantele, reclamele TV şi altele, conduc mereu la creşterea numărului de supraponderali şi persoane care suferă de obezitate. Iar obezitatea favorizează o serie întreagă de boli grave şi prin urmare serveşte politicii de reducere a populaţiei! Acesta fiind desigur un alt obiectiv important pe agenda francmasoneriei, pentru care folosesc şi alte metode şi practici (vaccinuri care provoacă şi sterilitate, cabinetele de planificare familială, avorturile, metodele contraceptive, homosexualitatea, prostituţia, libertinajul sau concubinajul etc.).

Putem spune aşadar că REEDUCAREA ACTUALĂ LA NIVEL GLOBAL ARE ROLUL DE A PREGĂTI OMENIREA PENTRU ACCEPTAREA VIITOAREI DICTATURI GLOBALE. Instrumentul prin care se realizează este mass-media globală, aservită aproape în întregime intereselor evreilor sionişti şi francmasoneriei.

Vedem cum strategia adoptată este una disimulată, cea a paşilor mărunţi, deoarece EI ŞTIU CĂ OAMENII NU SUNT CHIAR ATÂT DE PROŞTI (IGNORANŢI) ŞI S-AR ÎMPOTRIVI UNOR SCHIMBĂRI  RADICALE RAPIDE. Un exemplu este chiar legalizarea homosexualităţii la noi în România dar şi în lume.

De ce televiziunea are un rol major în acest diabolic proces de reeducare? Pentru că ea a devenit cu adevărat biblia omului modern iar banalul televizor este icoana la care el se închină astăzi. Pe de altă parte, dependenţa de televiziune a devenit chiar mai nocivă decât alte patimi: jocurile de noroc, fumatul, consumul excesiv de alcool etc. Ea este rivalizată poate doar de jocurile pe calculator (în special, cele agresive şi cele virtuale) şi filmele pornografice. Nu întâmplător observăm cum tot mai mulţi oameni îşi argumentează ideile şi acţiunile spunând că ,,aşa s-a spus la televizor”…

(articol scris de Radu Iacoboaie, 18 august 2013)

Cine si de ce are interes in raspandirea PROPAGANDEI ROMANILOR NEMUNCITORI?

Mihai Razvan Ungureanu: Criza este doar pentru cei care nu doresc sa munceasca

Nici masonul Silviu Prigoana nu e departe : Prigoană: Suntem un popor plângăcios, n-avem d-alea, n-avem d-alea, dar nici nu punem mâna!

MRU nu face altceva decat sa urmeze “taticului” sau politic, Traian Basescu.

Desigur ca este vorba de o mentalitate a “elitelor” romanesti, dispretuitoare fata de poporul “de rand”, dar nu poate fi doar atat.

Este si o propaganda cinica destinata a tine romanul in zona fortei de munca ieftine si obediente fata de angajator. O propaganda care culpabilizeaza si inferiorizeaza romanul, ca sa se vanda ieftin. Romanul nu trebuie sa aiba pretentii, nu trebuie sa aiba idei, personalitate, identitate. El trebuie sa stea la coada vacii europene si sa curete balegarul, multumindu-se cu roscovele si cu bordeiul sapat in pamant. Si, pentru asta, sa multumeasca in genunchi binefacatorilor de la BNR si politicienilor “vizionari” ca il rabda pe pamant, asa lenes si imputit cum e el.

Revenind la argumente mai tehnice si la declaratia lui MRU: criza, chipurile, e pentru cei care nu muncesc.

De ce atunci Anglia,Germania, care munceste cel mai putin, este stapana Europei, iar România , unde se munceste cel mai mult, este bataia de joc?

Demontarea miturilor despre LENEA ROMÂNILOR

Nu cumva problema nu tine de munca sau nemunca, ci de ORGANIZAREA procesului muncii si de VALORIZAREA acesteia?

Si, in acest caz, cine se face vinovat si cine ar trebui tras la raspundere, in primul rand? Romanul obisnuit, sau conducatorii acestora, care nu sunt in stare sau care, si mai rau (si, in cazurile de aici), in mod voit, mentin popoarele lor in stadiul de colonii ale Occidentului?

capsunari-elena

UN SCUIPAT PE OBRAZUL UNUI POPOR. Despre ticaloasa propaganda a poporului betiv si nemuncitor si “efectul lucifer” la scara nationala

Revin asupra unor afirmatii pe care fostul președinte le-a facut asupra poporului roman nemuncitor, betiv si care nu este in stare sa isi lucreze nici macar ogorul din spatele casei. Revin pentru ca subiectul merita tratat putin mai atent. Asadar, zice presedintele, romanii letargici ar trebui sa inteleaga ca statul nu da, ci creeaza oportunitati. Scribii de discursuri si constructorii de mesaje au vrut, prin aceasta afirmatie, sa induca ideea ca programul de ”modernizare” a Romaniei se confrunta cu o mentalitate a poporului, retrograda, pasiva, de parazit asistat.

Sa ne amintim insa cateva lucruri.

In primul rand, Romania anilor trecuti, daca a existat social si economic, nu a existat datorita creditelor lui Isarescu (ne referim, evident, la procesul prin care BNR a impulsionat isteria creditelor de consum). Acestea au fost abia capcana in care au fost atrasi salariatii din Romania si datorita celebrilor investitori straini. Dar cele mai mari intrari de bani in tara, fara creditare, fara ipoteca, au venit de la romanii plecati in strainatate. Sa ce? Sa munceasca.

Dar nu oricum, nu orice. Romani care au muncit zi-lumina, sau zi si noapte. Care au stat in conditii mizere, toti gramada, unii in case parasite, alergati de politie, sans-papiers ai unei lumi care ii izgoneste, oficial, in mod ipocrit, dar care are nevoie de munca de sclav caci altfel, ar muri sufocata de propria sa ineficienta. (Da, Occidentul se asemeana cu URSSul datorita raportarilor oficiale, ci datorita muncii la negru. Acolo se fac banii. Cu sclavi din Africa, Europa de Rasarit si Asia. Munci grele: in constructii, agricultura; munci de jos, in restaurante sau in cine stie ce mici intreprinderi, ca ingrijitori, oameni bun la toate dar pretuiti pentru nimic.

Banii castigati de acesti sclavi moderni au fost trimisi in tara, la familie, sub chip de remitente. Remitentele au facut sa creasca cererea interna, au ingrasat, prin TVA si alte taxe, bugetul de stat si au permis lafaitorilor de serviciu ai Romaniei sa raporteze cresteri grandioase ale economiei.

In al doilea rand, acesti romani – se aproximeaza in jur de 3 milioane, insa nimeni nu stie cifra exacta, foarte posibil sa fie mai mare – provin in marea lor majoritate de la sate. Cum ar fi aratat tara aceasta cu 3 milioane de angajati sau de oameni activi? Platitori de taxe? Ar fi aratat ca o tara care nici prin cele mai negre cosmaruri ale ei nu are cum sa ajunga in situatia de a nu putea plati salarii si pensii. Pentru ca nu ar fi avut niciodata raport negativ intre salariati si pensionari (acum raportul fiind undeva in jur de 4 milioane vs 6 milioane, aproximativ).

Toti acesti oameni care si-au lasat casa si familie (atunci cand nu le-au luat dupa ei, ulterior), asadar, voiau sa munceasca. Daca toti acesti oameni ar fi avut sanse normale in tara lor sa castige un venit decent, sa aiba perspectiva unui viitor social oarecare pentru intreaga familie, atunci nu si-ar fi luat campii, riscand cu actele, acceptand riscul de a sta de pripas pana cand isi gaseau de lucru sau reuseau sa isi legalizeze situatia. Asadar, in limbajul de lemn, in limbajul propagandistic al oficialilor, ACESTI OAMENI NU AU AVUT OPORTUNITATI – CREATE DE STAT – DE A MUNCI SI DE A TRAI IN PROPRIA LOR TARA.

Acesti oameni au trimis in tara, pe anul 2009 (deci cand lucrurile deja stateau prost, dpdv economic, si in Occident) suma estimata de 6,7 miliarde de euro. Pe anul 2007, numai BNR a anuntat ca au fost trimisi, oficial, 6,2 miliarde de euro.

Cand au reusit vreodata decidentii acestei tari sa faca politici care sa genereze astfel de sume de bani?

In cazul in care vi se pare ca suma este apreciabila, nu ati aflat tot. Banii netrimisi in tara si pastrati in banci straine ai romanilor plecati in bejenie sunt estimati la …40 de miliarde euro. Da, la 40 de miliarde. Daca decidentii nostri sunt atat de destepti, atat de modernisti, atat de reformisti, de ce nu sunt in stare sa creeze oportunitatile necesare pentru ca macar o parte din acesti oameni sa se intoarca in tara, pentru a investi acei bani aici? Mai ales ca o treime, cel putin, din romanii plecati ar vrea sa revina si sa traiasca acasa!

Haideti sa comparam cu sumele date tarii de FMI si UE. Ce parere aveti de maxim 20 miliarde euro, suma teoretica a tuturor acordurilor incheiate de tara noastra cu aceste institutii? Pentru ca efectiv nu am luat decat aproximativ jumate din suma, destinata si ea, de fapt, bancilor straine. Si, in schimbul acestui praf de pe toba, ne-am inhamat la cele mai drastice conditii sociale posibile din toata Europa. In schimb, daca romanii muncitori ar fi avut unde se intoarce, ei ar fi venit cu alte ”conditii”: ar fi vrut un sistem sanitar bun, performant, ar fi vrut scoli bune, sosele bune etc. Ar fi vrut o tara. Lucru care trebuie evitat cu orice pret! Romania nu trebuie sa fie o tara…

Sa ne amintim: statul nu da, ci creeaza oportunitati.

Oportunitati, da, dar pentru cine? Pentru multinationale, care isi pot exploata si mai mult angajatii, in conditiile in care Codul Muncii si viitor Cod Social lasa mana libera angajatorilor si leaga mainile angajatilor. Exista insa mase enorme de ne-cetateni, de imigranti economici, ca romanii nostri, care fac toata treaba urata si necesara pentru functionarea acelor societati si care nu au niciun fel de drepturi. Nici acolo, nici la ei in tara.

Oportunitati pentru cei care se ocupa cu jumulirea banilor publici. Oportunitati pentru propagandistii lor platiti. Oportunitati pentru toti puternicii si cruzii acestei lumi.

Dar nu pentru romanul ”prost”, pentru talpa tarii. Pentru acela avem doar vorbe. Pana mai an, vorbe de gadilat urechile, iar acum, vorbe de dispret cinic.

Fenomenul migratiei e un fenomen dureros, care destrama familiile si duce la tragedii greu de inchipuit. Deci raul care bantuie tara noastra nu ar tine de vreo mentalitate a nemuncii si a asistatului social. Nu lenea e problema noastra.

Inca un exemplu: producatorii autohtoni nu isi pot vinde produsele marilor supermarketuri din tara, care aduc marfa agricola din strainatate, in cea mai mare parte din tari europene. Faptul ca acesti producatori nu au putere de negociere in fata supermarketurilor se explica prin doua cauze: odata, in fata acestor mari concernuri, micii producatori nu au nicio sansa sa se impuna. Dar nici macar in fata intermediarilor care formeaza o adevarata mafie in jurul pietelor urbane nu prea au mari sanse. Solutia ar fi aceeasi ca in trecutul interbelic: incurajarea si protejarea cooperatiilor rurale. Evident, in acest sens, statul nu a facut si nu face nimic pentru a proteja si incuraja productia micilor intreprinzatori agricoli autohtoni, lasati de izbeliste in fata mafiilor mai mult sau mai putin spilcuite.

A doua oara, nu au sanse de a ajunge pe pietele din suprmarketuri pentru ca sunt concurati din tarile europene. Produsele din Polonia, Italia, Ungaria, Olanda, Germania, Italia etc. – care se gasesc in supermarketuri, in locul produselor romanesti, sunt vandute la un pret inferior celor autohtone. In plus, toata aceasta situatie sociala este foarte bine cunoscuta de actualii conducatori.

Taranul lenes si betiv este o alta imagine de propaganda, ca si bugetarul gras, care este nu doar falsa, ci exact contrara realitatii sociale.

Problema reala care ar trebui sa se puna ar fi: ce ati facut acestei tari de prefera oamenii ei sa fuga sa fie sclavi la straini in loc sa ramana acasa la ei?!

Basescu o lichea politica, un ticalos, care vrea sa ne convinga ca a salvat Romania, ca in bancul cu batrana care nu voia sa treaca strada! Unii care au printre preferinte ,,Nasul tv ,, si Vali Vijelie , asa de rau am ajuns ? Băsisme/ Johannisme , manele !!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s