GENERALUL WESLEY CLARK POVESTESTE CUM A INCEPUT RAZBOIUL IMPOTRIVA TERORISMULUI. SUA isi facuse planul de interventii militare asupra a 7 tari arabe

970903-D-9880W-028 Gen. Wesley Clark, U.S. Army, supreme allied commander Europe, briefing the Pentagon press Sept. 3, 1997, on the current situation in Bosnia and Herzegovina.  DoD photo by R. D. Ward.

Gen. Wesley Clark, U.S. Army

Interesant, nu?

Dar să nu înțelegeți că acționau doar dintr-un impuls de moment. Își pregătiseră o justificare în prealabil, nu pentru a salva lumea de teroriști ci pentru a o teroriza ei prin statul polițienesc al viitorului prea apropiat. Totul era calculat chiar dacă unii mai (aparent) neinformați afișează un aer inocent/naiv în această relatare.

Nu porneau contra Irakului pentru că așa li s-a pus pe chelie brusc ci mergeau după petrol. SIMPLU!

Cine e gen. Wesley Clark:

Generalul trece insa cu gratie peste alta decizie controversata a SUA – atacarea Serbiei pe motivul apararii pasnicei populatii albaneze din Kosovo. Adica… a teroristilor de la UCK, dovediti mai an ca faceau trafic de organe luate de la prizonieri ucisi in acest scop. Sa fie aceasta omisiune din cauza faptului ca pe atunci NATO se afla sub conducerea onor generalului?

Intrebarea: Ce cautau americanii in Libia, Irak, Afganistan, Kosovo s.a.m.d.?

Statele Unite au inceput cu 13 colonii mici si vulnerabile, agatate de coasta estica a continentului nord-american. In secolul care a urmat, cele 13 state s-au extins pana in capatul celalalt al continentului, subjugand si exterminand populatiile bastinase si smulgand Texasul, New Mexico, Arizona si California din posesia Mexicului. A urmat un razboi civil, anexarea unor colonii modeste si o prezenta intarziata in ambele Razboaie Mondiale.

De cand a devenit o mare putere, la cumpana dintre secolele 19 si 20, SUA a fost implicata in mai mult de zece razboaie importante si a intervenit militar de nenumarate ori. In 2008, americanii l-au ales pe Barack Obama in fruntea Statelor Unite pentru ca au crezut ca noul presedinte va avea o gandire diferita de cea a predecesorului sau, mai ales in ceea ce priveste implicarea in conflicte militare. Era clar pentru toata lumea ca George W. Bush lansase un razboi inutil in Irak, o eroare pe care a amplificat-o prin proasta administrare a situatiei. In consecinta, electoratul american s-a indreptat catre candidatul care se opunea razboiului din Iraq.

Mai presus de orice, americanii au crezut ca Obama va fi mai intelept in alegerea situatiilor care necesita forta. La fel au crezut si norvegienii care i-au acordat Premiul Nobel pentru pace, nu pentru ceva ce facuse ci pentru ceva ce sperau ca n-o sa faca in viitor. Doi ani mai tarziu, soldatii americani s-au vazut tarati inapoi in transee. De cand a preluat functia de presedinte, Obama a marit implicarea SUA in Afghanistan si a lansat un nou razboi impotriva Libiei. Ca si in Irak, scopul adevarat al interventiei este schimbarea regimului cu forta armelor de foc. La inceput, toata lumea credea ca armele vor sta in mainile europenilor sau in cele ale rebelilor, care au si inceput exportul de titei.

Evident, ce e mai important nu este atins in acest articol destul de general. Daca sunt furnizati cativa factori care explica de ce SUA este o putere imperiala in adevaratul sens al cuvantului, lipseste un raspuns la intrebarea CE urmaresc acele think-thankuri si agentii guvernamentale care ofera justificarea ideologica pentru implicarea SUA in teatre de razboi. Acest CE insemnand, practic, o agenda geopolitica cu numeroase ramificatii.

1896865_1003339359685457_7108909102585491420_n

Aceasta agenda, in prezent, pare ca este legata de o reconfigurare radicala a lumii, de macinarea actualului status quo international si de inaugurarea unei perioade de tranzitie catre ALTCEVA. Numit de unii drept Noua Ordine Mondiala, sintagma care spune totul si nimic, acest “altceva” inseamna, de fapt, aruncarea lumii intr-un haos geopolitic, economic si social care va duce intr-un final la coacerea conditiilor concrete (caci cele duhovnicesti exista deja) pentru instaurarea imparatiei lui Antihrist. Pana atunci, insa, mai sunt alte etape de parcurs si alte profetii din Apocalipsa de implinit. Pana atunci, se va produce si al treilea razboi mondial, consecinta directa a actiunilor SUA de pana acum si din viitorul apropiat.

Odată pus la punct mecanismul de funcţionare al Imperiului Binelui, adică SUA, singurul lucru care rămânea de facut era găsirea unor vinovaţi de serviciu, care să poată juca mai bine sau mai prost drama gnostică. Aşa că, rând pe rând, rolul acuzatului a revenit URSS, Iraq, Al Queda, Afganistan, din nou Iraq şi, mai nou, Libiei.

În primul experiment mitologic, partitura Răului a revenit URSS, cu toate că informaţiile disponibile nu justificau nici pe departe un rol de o asemenea amploare. Totuşi, un imens aparat de propagandă şi manipulare a fost pus în mişcare pentru a convinge lumea întreagă de adevărul mitului, chiar dacă evidenţele se lăsau aşteptate, iar realitatea nu dorea să confirme fanteziile marţiale ale filozofilor neoconservatori, căci ei erau cei care vroiau şi încă vor să schimbe faţa întregii lumi printr-o încleştare planetară.

În consecinţă, colapsul imperiului sovietic a fost interpretat nu ca o implozie economică a unui sistem decrepit, ci drept o înfrângere provocată de loviturile aplicate de mesagerul providenţial al binelui.

Practic, adevărul nu avea şi nu are nicio valoare în viziunea unui Paul Wolfowitz, Donald Rumsfeld sau Irving Kristol, tot ceea ce îi interesează fiind mitul şi consecinţele sale imediate: frica şi teroarea pe care le inspiră populaţiei. Documentarul „Power of Nightmares” ilustrează admirabil această fantasmagorie politică şi este presărat de exemple care ar putea fi fascinante intelectual, dacă în urma lor nu s-ar afla mii de victime omeneşti.

Astfel, filmul arată cum Al Queda este în totalitate o invenţie americană, în sensul în care nu există ca entitate, iar luptătorii de care Osama bin Laden se înconjoară în filmele propagandistice sunt închiriaţi cu ora. (În aceste condiţii întrebarea care se pune firesc este cum a fost capabilă o „grupare” organizată atât de primitiv să pună la punct atacurile de la 11 septembrie, dar filmul, din păcate, nu raspunde la această problemă)

cia_al-qaeda_01

Marea inovaţie neoconservatoare constă în faptul că războiul nu cunoaşte sfârşit, chiar dacă „duşmanii” sunt înfrânţi pe rând. La nevoie, locul lor poate fi suplinit cu brio de lupte relativ impersonale, cum este de pildă lupta împotriva incălzirii sau a răcirii globale, după caz.

În felul acesta populaţia, prin intermediul unor mass media tot mai obediente, este ţinută sub teroare, drepturile dispar (vezi Patriot Act, scandalurile din închisori, inflaţia galopantă, şamd), iar drumul spre totalitarismul global se pavează cu mituri strălucitoare şi victime colaterale.

isisTM

Cel mai cunoscut dintre acestea a fost mitul luptei (războiului) dintre Bine si Rău, interpetat într-o lectură maniheistă, în care atributele esenţiale se împart matematic, fără posibilitatea introducerii de nuanţe şi grade. Al doilea era cel al unei elite inteligente, capabile sa producă iluzii, să înşele oamenii cu aparenţa binelui, să evolueze în permanenţă în clarobscurul puterii şi să fie dincolo de accepţiunea cuerentă a binelui si a răului.

Discursul de mai jos, rostit în octombrie 2009 la Salamanca, este o prezentare a ideilor din articolul autorului, Activitatea bancară, statele naţiune şi politica internaţională.

În lumina noului război din Libia, în care SUA conduce „natural” bombardamentele, mulţumită capacităţilor sale „unice”, ultima parte a prelegerii este deosebit de interesantă şi relevantă, pentru că analizează situaţia internaţională din perspectiva crizei începute în 2008. Hoppe sugerează că imperiul american va încerca să se smulgă din prăbuşire prin transferarea responsabilităţii şi legitimităţii monetare asupra unei bănci centrale mondiale şi prin căutarea unui nou război.

Saudi King Abdullah bin Abdul Aziz al-Saud (R) listens to U.S. Secretary of State John Kerry before a meeting at the Royal Palace in Jeddah September 11, 2014. The United States signed up Arab allies on Thursday to a

Abdullah – John Kerry

În privinţa războiului, predicţia pare că se verifică. Şi în privinţa declinului iminent al dolarului şi a unei noi arhitecturi monetare mondiale, probabil că revoluţiile din lumea arabă vor fi determinante, mai devreme sau mai târziu.

imagesgg

Ce cauta un general american, fost comandant al trupelor NATO, pe Wall Street?

Wesley Clark, intr-un interviu, dupa retragerea lui de la conducerea NATO, organizatie care face un circ peste tot in lume, anunta ca are in vedere sa intre intr-o afacere din care sa agoniseasca cel putin 40 de milioane de dolari (frumoasa tinta de afaceri, chiar pentru un general, care in fond nu fusese in lumea afacerilor).

El a mai spus ca ar dorii sa realizeze o miniversiune a afacerilor lui George Soros, care stim ca a facut banii din specula internationala si influenta.

Dupa care, a doua tinta a lui Clark, ar fi fost sa devina profesor coordonator, iar a treia mare ambitie, ar fi fost sa se dedice predarii cursurilor de golf, profesional. Totul de inteles, insa treaba cu Wall Street-ul este mai dificila de perceput, pentru ca el era si este o figura internationala si cu multa influenta de-a lungul anilor, ba chiar cu multe secrete si strategii care ar putea face diferenta, cind este vorba de bani.

Dar sa vedem pina unde a ajuns acest consilier al lui Ponta si cum isi facea banii si poate Ponta a invatat ceva de la el, dar in nici un caz cum sa ajute Romania. As vrea sa il intreb pe Ponta, cu cit il platea si il plateste pe generalul afacerist de pe Wall Street si daca are vreo legatura si el cu firmele chinezesti care au comis infractiuni pe Wall Street (este adevarat ca acolo sint numai infractori, dar unii mai mari iar altii mai mici, insa toti sint infractori finanicari internationali).

Fara discutie ca nu este usor pentru o persoana de rind, sa faca 40 de milioane de dolari, fara sa investeasca si mai mult, sa detina informatii dintr-o pozitie similara generalului Clark, pentru care a fost platit de catre contribuabilii americani, iar acum face bani cu trafic de influenta legat de firme chinezesti dubioase…. Fara discutie ca in aceasta afacere, un cuvint greu de spus l-a avut cariera sa militara si relatiie la toate nivelele politice.

In acest fel, Wesley Clark, consilierul lui Ponta, a ajuns sa fie definit ca presedinte al unei banci chineze care promova investitiile asiaticilor prin frauda pe Wall Street, un tip de firma „penny-stock-pushing”.

In articolul retelei ABC de mai jos, vedeti cu ce se ocupa Wesley Clark, atunci cind avea o pauza de la consilierea lui Ponta si vedeti in ce postura de infractor a fost pus si ce mecanisme economice frauduloase derula, ce intilniri si petreceri de senzatie organiza si ce numar de firme chineze „deservea”, unele dintre ele fiind retrase fara mare tam tam, de pe Wall Street, datorita „opacitatii” activitatii lor..

SEC a adus peste 40 de cazuri si dovezi ale fraudelor create si derulate de firmele chineze, in paza lui Clark, care era jucatorul lor din America si care promova aceste companii chineze in fata investitorilor, ele existind in realitate dar dupa investitiile facute de acesti investitori, erau devalizate si evident investitorii pierdeau banii, dar Clark stia ca are balta peste, asa cum poate a facut si in Romania, dar Ponta si cu nasul lui George Maior au stiut sa tina ascuns secretul si deci, de acolo nu se stie nimic, iar acest neamt venit la SRI, Helwig, este sluga lui Iohannis, iar la rindul lui, Iohannis este sluga vestului, deci putin probabil sa stim rolul jucat de Clark ca si consilier al lui Ponta, deocamdata, dar vedem ce a facut la el acasa si ne este greu sa crede, ca ar fi favorizat Romania…

Compania care promova firmele chineze si le crea toate legaturile pe Wall Street, se numeste Rodman&Renshaw, o companie tip botique, cu „cartierul general” la New York si care avea ca presedinte pe…. Wesley Clark, care in 2004 ar fi vrut sa fie si presedinte al SUA… Dar a devenit presedintele acestei firme in 2009, care este in investigatii federale acum, el fiind unul dintre cei mai activi promotori ai firmelor chineze in economia SUA, dar aceste firme erau un paravan al veniturilor consilierului  lui Ponta.

Prins cu mita in sac, Clark a declarat ca nu stie nimic, cum era si normal si ca el a dorit sa faca un bine prin aducerea acestor companii si bancii care le tuteleaza, in America, dar si sa le implice in mecanismele de pe Wall Street, fara discutie, in sensul speculei.

Conferintele de promovare aveau loc unde oamenii de rind, care platesc pensia lui Clark, nu vad decit in filme, ca asa este in capitalism.. la hotel Waldorf, in New York si la Le Royal Meridien in Shanghai.

In compania lui Cark, avind in vedere ca firma la care era presedinte avea terminatia…”..man” , se gasea permannent si stimatul Henry Kissinger, un alt evreu, convertit din Secretar de Stat in om de afeceri, dupa ce a pus foc in intreg Orientul Mijlociu, care a dus la moartea a sute de mii de oameni sau poate chiar milioane. O alta figura care il seconda pe Clark la aceste intilniri de lux, era senatorul „democrat” Chris Dodd, de Connecticut. Evident ca la aceste petreceri, cinta Diana Ross sau En Vogue, pentru a-i face pe potentialii investitori si pe chinezi sa se simta bine…

Nu veti vedea nicaieri aceste informatii in presa romana, iar jurnalisti romani zdrente, care vor „binele” poporului, vor „uita” complet aceste aspecte si faptul ca Primul Ministru roman, are un consilier, potential infractor international…

Nimeni nu va intreba, dintre jurnalistii romani, care a fost participarea lui Clark in politica economica a Romaniei si nici care au fost rezultatele sau salariul pe care l-a primit, el fiind platit pentru a organiza aceste petreceri fastuoase si de…. contribuabilii romani, pentru ca doar nu a facut pe degeaba acest gest de consiliere…

In urma cu 16 ani, Wesley Clark, era general al armatei SUA, cu patru stele, el fiind sfatuitorul pentru razboiul din Kosovo, dar in acea perioada el se ocupa tot de afeceri cu tarnsportul de alimente in care implica veterani ai armatei SUA, dar ajuta si un fost condamnat, infractor financiar international recunoscut, pentru a stringe fonduri in vederea intensificarii productiei de salata verde in sistem hidroponic… chiar daca era general patru stele….

Nu stia CIA despre activitatile lui? Greu de crezut, insa este o problema a sistemului capitalist, in care frauda si minciuna sint pilonii principali si institutionalizati.

Imediat dupa campania prezidentiala din 2009, cind a dorit sa fie presedinte al SUA, Clark a fost parte a peste 18 consilii de conducere ale unor companii publice, pentru a vedea mai bine de unde si cum se poate fura, cel putin zece dintre ele fiind de tipul „penny stock, ale caror actiuni s-au vindit deschis pe piata, aceastea reprezentind un „tampon” al fraudei si manipularii cuplate la Wall Street, lucru extrem de comun in lumea financiara capitalista.

Culmea, imediat, dupa ce Clark a parasit conducerea acestor 10 companii, absolut toate, absolut toate, au dat faliment, iar sefiii lor, dupa plecatea lui Clark, au fost condamnati pentru frauda…

In afara acestor „joburi”, Clark a lucrat pe post de consultant financiar si banker in investitii, iar unul din clientii lui il include pe infractorul cu care se cuplase in afacerea hidroponica cu salata verde, Dennis Levine, de la VFT Global …. Acest Dennis Levine, partener in afacerea „salata verde hidroponica” cu Wesley, a. fost condamnat la doi ani cu executare, in anii 80, impreuna cu Ivan Boesky si Michael Milken, niste „regi” ai manevrelor cu bonduri de pe Wall Street…

Seria hotiilor lui Clark si implicarii lui in fel de fel de scandaluri, o pot reproduce pe mai multe pagini, dar cel mai intersant este faptul ca liderii romani si-au ales ca mentori, infractori americani de  clasa si cu relatii, pentru ca, atit acestia cit si liderii politici romani sa fure nestinjeniti.

Citim in ziarele romanesti si auzim la TV, cit de rau este Presedintele Putin, cit de mult rau au facut afaceristii rusii economiei romanesti, cite companii rusesti au distrus economia tarii noastre, cit de dictator si autocrat este liderul de la Kremlin, cita a furat sau citi bani a pus in banci, toate fiind numai bazaconii pe care nu le poate baga in seama cineva serios.

Dar cum puteau rusii si firmele lor, sa devalizeze economia nationala a Romaniei, din moment ce Wesley Clark era in fruntea bucatelor  si Basescu, pentru atitia ani?

Cum putea rusi sa fure si distruga ramuri intregi ale economiei, in timp ce politica economica a Romaniei era dictata si este in continuare , de catre Wesley Clark si gasca de terminatori de la Washington si Berlin?

De ce nu au scos in evidenta acesti consilieri pe probleme economice ai lui Basescu, problemele care au aparut si vinovatii, mai ales daca erau rusi? Pai, cum puteau sa o faca, din moment ce Clark fura pe toate meridianele si venise in tara sa distruga economia Romaniei si sa il invete pe Ponta ce se mai poate fura din cenusa unei economii care a avut absolut tot ce era necesar pentru a reface intreg complexul economic national….

americanii in tari ca Romania, cum beneficiaza de aportul tradatorilor nationali votati, din pacate, de popor, cum rid de romani si ce fel de infractori internationali cu experienta trimit pentru a devaliza economii in tari unde lumea inca mai crede in sistemul capitalist si binefacerile americane…

Adrian Cosereanu

http://www.alternativaromaniei.com/index.php?option=com_content&view=article&id=1675:consilierul-lui-ponta-fostul-comandant-al-nato-si-general-american-cu-patru-stele-isi-vinde-numele-unor-firme-si-este-investigat-pentru-fraude-majore-pe-wall-street-ponta-a-ales-un-potential-infractor-international-wesley-clark&catid=1:latest-news&Itemid=50

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s