Bil Gates doreste un Guvern Mondial pentru a combate problemele urgente ale omenirii ! Incearca sa le „combata” prin vaccinuri, incercand sa reduca populatia Planetei !

Blaine+Gates+Kissinger+Bloomberg

Mai demult cineva distribuise un mesaj de propagandă ateistă, în care spunea că Bill Gates “poate fi bun”, referindu-se la acţiunile sale “caritabile”. Trebuie să înţelegeţi că Bill Gates nu este un om bun, care îşi foloseşte averea în scopuri caritabile. El este un satanist nemilos, care practică eugenia şi genocidul prin metode ştiinţifice la scară globală.

Bill Gates propune reducerea populaţiei lumii prin vaccinuri

Bill Gates începe să descrie modul în care primul număr – P (pentru persoane) – ar putea fi redus. El spune: “Lumea de azi are 6,8 miliarde de oameni… număr ce va ajunge până la aproximativ 9 miliarde. Acum, dacă facem o treabă foarte bună cu noile vaccinuri, cu serviciile medicale, cu serviciile de sănătate reproductivă, am putea, cel mai probabil, să reducem acest număr cu 10 sau 15%. ”

Mai multe în link

http://dantanasescu.ro/2011/02/07/bill-gates-propune-reducerea-populatiei-lumii-prin-vaccinuri.html

Daca tot este asa de preocupat dl Bill Gates de reducerea emisiilor de CO2, de ce nu incepe diminuarea factorului P chiar cu sotia si copiii lui? Asta asa, pentru exemplul personal. Sau teoria este valabila pentru ceilalti, saracii lumii, cei greu de suportat pentru bogatii lumii? Cei care uita ca s-au imbogatit si prin exploatarea acestora, pentru ca niciodata nu ar fi muncit pentru ei alti bogatasi.

Ei fac parte din Elită, nu se compară cu muritorii de rând, mulţi şi proşti! Plus de asta teoria cu CO2 e o minciună cu scopul tocmai să reducă populaţia, pentru că aşa au chef, aceste “Elite”.

Bill-Gates-One-World-Government

Ticalosia acestui „parinte” al vaccinarii in masa, nu are limite ! Acesta, mai nou, a inceput sa faca propaganda, pe fata, ideii de Guvern Mondial, respectiv Noua Ordine Mondiala, care ar combate „problemele urgente” ale omenirii. De fapt, el incearca sa „rezolve” aceste „probleme urgente” prin vaccinare, asa cum Henry Kissinger, incearca sa combata „problemele omenirii” prin reducerea lor, folosindu-se de Codex Alimentarius si Corporatia Monsanto, al carei rol este acela de a produce Organisme Modificate Genetic, organisme ce provoaca cancer si alte boli mortale.

Ce incearca acest individ aici, nu inseamna „salvarea planetei”, ci este o propaganda, in vederea reducerii populatiei planetei.
De ce ii deranjeaza sapte miliarde de oameni ?

Nu poti vorbi despre planuri de reducere a populatiei Planetei, fara sa-l ai in discutie, pe nimeni altul, decat criminalul de razboi, evreul-khazarm,Henry Kissinger, care in 2011, era la un pas sa fie arestat, dar a avut mare noroc. Acest ticalos, a trasat in 1973, planul de reducere al populatiei Planetei cu 90%, prin ceea ce azi se numeste Codex Alimentarius si tentacula sa speciala numita Monsanto, care are rolul de a produce Organisme Modificate Genetic, Organisme, ce au fost demonstrate de oamenii de stiinta rusi ca, provoaca cancer si mutatii genetice ale noilor nascuti. Iluminatii au lansat o epidemie de Ebola pentru reducerea populatiei planetei ! Henry Kissinger si Bil Gates isi frec mainile de bucurie !

Ebola este una dintre principalele arme ale Iluminatilor prin care doresc sa faca „curat” destul de rapid, pentru ca, Chemtrails („darele mortii”), se pare ca nu prea mai au efect, la fel nici Codex Alimentarius (Monsanto), deoarece oamenii cauta numai hrana bio, asa ca au trecut la o forma radicala de manifestare. Multi-miliardarul, Bil Gates, „tatal propagandei vaccinarii”, este unul dintre „emintele cenusii” (cele mai cenusii), din tagma Iluminatilor, care a spus de nenumarate ori ca „este nevoie de reducerea populatiei Planetei”, finantand vaccinari masive in Africa, SUA, Europa, evident si in Romania, impotriva unor „boli fantoma”, cum ar fi „gripa porcina”, care se pare ca, „n-a cam fost deloc”, dar absolut deloc.

Dr. Eric Pianka – Profesor de ecologie evolutivă la Universitatea din Texas, a arătat soluții pentru reducerea populației lumii la o audiență cu privire la controlul populației:

„Războiul și foametea nu sunt suficiente. În schimb, boala a oferit cel mai eficient și mai rapid mod de a ucide miliarde care trebuie să moară în curând pentru a fi rezolvată criza populației. SIDA nu este un criminal ineficient, deoarece este prea lent. Candidatul meu favorit pentru eliminarea a 90% din populația lumii este Ebola (Ebola Reston), deoarece este extrem de letală și ucide în câteva zile, în loc de câțiva ani. Trebuie să creștem mortalitatea cu 90% la om. Uciderea oamenilor… Gândiți-vă la asta… Știți, gripa aviară e bună, de asemenea. Pentru că cel care supraviețuiește, va îngropa mai apoi nouă”.

În România nu s-a înregistrat niciodată vreun caz de Ebola. Dar chiar şi aşa Ministerul Sănătăţii a decis să ia măsuri suplimentare – a trimis către Unităţile de Primiri Urgenţe şi Poliţia de Frontieră informări privind simptomele bolii. Cei mai cunoscatori in domeniul manipularii maselor prin mesaje „apocaliptice”, intelegeti limbajul si efectul acestuia fata de receptorii psihicului. Mai va aduceti aminte cum se prezenta „gripa aviara” ? Morti, morti, morti, morti peste tot.

Principiul Hegelian al Manipularii are la baza:

1, PROBLEMA (TEZA)

2, REACTIE (ANTITEZA)

3, SOLUTIE (SINTEZA)

Creezi o problema, falsa , astepti o reactie, manipulezi oamenii prin mass-media sa aiba o anumita reactie, dupa care vii cu solutia, pe care oamenii trebuie s-o accepte. E posibil ca in urma acestei nebunii, sa apara si „campaniile de vaccinare”. Cinic e ca, niciun medic, care n-are pregatire in chimie, nu doreste sa vorbeasca despre mercurul care se afla in vaccinuri.

departamentul-zero.ro

Bill Gates: Viața ar fi mai buna cu un guvern mondial

Bill Gates, cel mai filantrop calculatorist al planetei, de graba saritor cu vaccinuri pe populatie, actionar la o companie care produce organisme modificate genetic si vesnic propagandist pentru controlul populatiei.

Potrivit lui Gates,din 2010, in care antreprenorul recomanda „comisii ale mortii” pentru pacientii in varsta, cu scopul, vezi Doamne, de a salva banii si a-i redirectiona spre educatie, cercetare, orice.

Bill Gates, fondatorul Microsoft, s-a pronunțat în favoarea unui guvern mondial.

„Să luăm ca exemplu ONU, care a fost creată special pentru securitatea pe glob. Suntem pregătiți pentru război pentru că am luat măsuri de siguranță. Avem NATO, avem divizii, jeepuri, oameni antrenați. Dar ce facem cu epidemiile? Avem doctori câte avioane avem, dar cercetători? Dacă ar exista ceva precum un guvern mondial, am fi mai bine pregătiți”, spune acesta.

Acesta este contextul în care Gates a făcut referirea la guvernul mondial, care este de cele mai multe ori considerat un subiect ce ține de teoria conspirației. Din când în când însă, unii dintre cei mai puternici oameni de pe planetă aruncă ideea în spațiul public. Dar să nu uităm că doar cu 4 ani în urmă, un document emis de Consiliul Pontifical pentru Justiție și Pace pleda pentru o „autoritate politică mondială”, în acord cu viziunea prezentată de papa Ioan al XXII-lea, în 1963, și de papa Benedict al XVI-lea, în 2009.

Până la urmă, acesta este punctul spre care liderii politici încearcă să împingă lucrurile, stabilirea unor centre politice regionale, prin organizații politico-financiare precum Uniunea Europeană.

Bill Gates vrea un GUVERN MONDIAL pentru a combate „problemele urgente” ale omenirii

Bill Gates, cel mai filantrop calculatorist al planetei, de graba saritor cu vaccinuri pe populatie, actionar la o companie care produce organisme modificate genetic si vesnic propagandist pentru controlul populatiei, a declarat, intr-un interviu recent, ca „este nevoie neaparata de instituirea unui guvern mondial”. Motivul, in acest caz, nu il reprezinta combaterea incalzirii globale, cum se intampla de obicei cu astfel de propuneri, ci a epidemiilor. Potrivit lui Gates, NATO poate sustine fara probleme rolul de jandarm mondial, dar in privinta bolilor si a combaterii lor, omenirea sta foarte prost. Daca am avea un stat mondial, spune fondatorul Microsoft, probabil ca am scapa de multe neplaceri din directia asta. Pentru a intelege cam care ar putea arata viitorul dupa Gates, urmariti acest interviu din 2010, in care antreprenorul recomanda „comisii ale mortii” pentru pacientii in varsta, cu scopul, vezi Doamne, de a salva banii si a-i redirectiona spre educatie, cercetare, orice.

Statele europene incearca sa introduca noi sanctiuni impotriva Rusiei, dupa atacul desfasurat de separatisti asupra orasului Mariupol. Nu este deloc clar cine poarta responsabilitatea pentru incidente, dar monolitul comunitar nu are indoieli. Chiar si in cazul probabil in care vina apartine rebelilor lucrurile nu sunt nici pe departe foarte cuser. Anul trecut, o demonstratie prorusa la Odesa s-a incheiat cu moartea prin ardere a catorva zeci de oameni de catre activistii Maidanului. In urma atacurilor din Est ale armatei ucrainene, (bombardamente, rachete si tot arsenalul din dotare) aproape un milion de persoane au parasit tara si s-au refugiat in Rusia (epurare etnica?). Donetskul a ajuns o ruina din cauza atacurilor, iar civilii morti pe strazi o obisnuinta. In toate aceste incidente, nu a existat nicio problema morala, pentru ca Binele trebuia sa triumfe, mai ales ca la fata locului si-au facut aparitia si soldati anglo-saxoni deghizati in militari ai regimului de la Kiev. Pentru a intregi tabloul haotic, Seful Statului Major al armatei ucrainene a recunoscut ca nu a avut loc nicio invazie ruseasca, in timp ce presedintele Poroshenko a asigurat elitele, la Davos, ca 9.000 de soldati rusi lupta in Est.

Dupa o perioada de acalmie, pricinuita de sarbatori, s-a reluat in forta sezonul de arestari si, cel mai probabil, va continua in acelasi ritm electrizant. Printre consecintele inevitabile se afla si cateva, mult prea putin luate in seama. De pilda, economia se va afla in vecinatatea paraliziei. Sufocat de reglementari, controale si impozite, pentru sectorul privat spaga, evitarea impozitelor si mita reprezentau solutiile rapide de rezolvare a dificultatilor unui stat obez. De cand „justitia a devenit independenta”, aceste iesiri au devenit mult prea riscante, asa ca multe afaceri se vor inchide inevitabil sub presiunea birocratica, rece si onesta a statului. Apoi, arestarile aproape ca au ras o intreaga clasa de antreprenori politici si economici, fara ca vreo persoana sa se intrebe in mod rezonabil daca nu ar putea exista probleme de sistem, in conditiile in care „toti fura”, iar majoritatea arestarilor au loc pentru infractiuni ca „evaziune fiscala”, „spalare de bani”, „trafic de influenta”.

Henry Kissinger, fostul secretar de stat american, era cat pe-aci sa fie arestat pentru crime de razboi de catre membrii unui grup de stanga, intitulat Code Pink. Acestia au dat buzna in Senatul american, unde Kissinger participa la o reuniune despre ce altceva decat „provocari globale si securitatea nationala a SUA”. Activistii i-au aruncat fostului diplomat o pereche de catuse si i-au adresat o serie lunga de injuraturi. Insa nu trebuie supralicitata actiunea grosolana a Code Pink, ci ar trebui sa ne reamintim foarte pe scurt cv-ul impresionant al unui criminal international. Kissinger s-a distins ca agent oficial al familiei Rockefeller, ca un activist devotat si explicit pentru Noua Ordine Mondiala, ca suporter al unui superstat european, ca un avocat al bombardarii Iranului si, nu in ultimul rand, ca un criminal in Indochina, Banglades, Chile, Cipru si Timorul de Est.

Un cercetator medical de la Harvard a vrut sa vada cat de usor ii poate fi acceptat un text in revistele academice de specialitate. Asa ca a inventat un articol despre „rolul chirurgical al cacao in cerealele de la micul dejun” si l-a trimis sub numele, evident false, de Orson Welles si Pinkerton A. Le Brain catre 37 de reviste, iar 17 i-au acceptat deja contributia stiintifica. Jurnalele inca nu i-au publicat capodopera, deoarece asteapta bani din partea cercetatorului sub pretextul unui comision de evaluare. Dar alte publicatii i-au trimis aprecieri pentru contributia sa s i-au descris metodele ca „inovatoare”. Morala povestii tine de increderea nelimitata acordata unor reviste pretins stiintifice si posibilitatea de manipulare nemarginita care deriva de aici.

karamazov.ro

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s