Preşedintele Johannis face simbolul francmasonic al “mâinii ascunse”!

Johannis-mana-ascunsa

Toată lumea politică, toate televiziunile, toate ziarele nu mai contenesc să discute despre noua stea a gimnasticii politice româneşti, marele, neprihănitul, înţeleptul, organizatorul, salvatorul Klaus, Paşă de Sibiu.

Preşedintele nostru, Klaus Johannis, în timpul participării la festivităţile zilei unirii de la Iaşi din 24 ianuarie 2015, a făcut un semn masonic binecunoscut în istoria ocultă: mâna ascunsă.

E doar o coincidenţă faptul că mulţi dintre marii conducători ai istoriei îşi ascund mâinile în tablouri şi fotografii?

Mâna ascunsă doreşte să le arate celorlalţi iniţiaţi că cel care face acest simbol face parte din frăţia secretă, iar acţiunile sale au fost inspirate de filozofia şi credinţele masonice. Mai mult, mâna care execută acţiuni este ascunsă în spatele hainelor, acest lucru referindu-se la natura schimbărilor din acţiunile masonilor.

Iată în continuare câţiva oameni celebri care au folosit acest simbol:

1) Napoleon Bonaparte

Napoleon Bonaparte (1769-1821), a fost celebru lider militar şi împărat francez de la sfârşitul secolului al 18-lea şi începutul secolului al 19-lea. El a fost în loja francmasonică Philadelphe în anul 1798. Fraţii săi, Joseph, Lucian, Louis şi Jerome, erau şi ei de asemenea francmasoni. Cinci din cei şase membri ai Marelui Consiliu al Imperiului francez a lui Napoleon, erau şi ei fracmasoni. Cercetătorul istoriei masoneriei Tuckett afirmă: “Există o dovadă incontestabilă că Napoleon era conştient de natura, scopurile şi organizarea francmasoneriei”.

2) Karl Marx

În ciuda negării de către unii masoni, se spune că Marx era mason de gradul 32 al Lojii Marelui Orient. Marx a devenit purtătorul de cuvânt al ateiştilor din Europa.

3) George Washington

George Washington, primul preşedinte al SUA, este considerat a fi cel mai important dintre masonii americani.

4) Mozart

Mozart este considerat a fi unul dintre cei mai prolifici şi mai influenţi muzicieni din toate timpurile. El a fost de asemenea şi un mason, căci a fost primit în loja francmasonică austriacă pe 14 decembrie 1784. Una din operele sale celebre, “Fluierul fermecat” conţine importante elemente masonice. Progresia muzicală în “Fluierul fermecat” se bazează pe “Raportul de Aur” (1,6180…), proporţia tuturor lucrurilor, considerată a fi divină de către Şcoala Misterelor francmasonice.

5) Marchizul de Lafayette

Marchizul de Lafayette era un francmason de grad 33. El era un ofiţer francez, ce a devenit general în războiul revoluţionar American şi lider al Gărzii Naţionale în timpul Revoluţiei franceze. Mai mult de 39 de loji masonice din SUA au luat numele de “Lafayette”.

6) Salomon Rothschild

Salomon Rothschild a fost fondatorul ramurii vieneze a cunoscutei familii Rotschild, cea mai puternică familie din lume, ce a avut mare influenţă în ţări ca Germania, Franţa, Italia şi Austria. Familia Rotschild e cea care a stat în spatele creării statului Israel. În mod cert, ei au fost şi în spatele mişcării francmasonice.

7) Simon Bolivar

Cunoscut la “Liberatorul”, Bolivar este considerat a fi un fel de “Washington al Americii de Sud”. El s-a alăturat francmasoneriei în Cadiz (Spania), a obţinut ritul de grad scoţian în Paris şi a înfiinţat loja “Protectora de las Vertudes” în Venezuela. Ţara Bolivia şi-a luat numele de la acest Simon Bolivar.

8 ) Iosif Stalin

Stalin este prezent adesea în imagini, folosindu-se de semnul mâinii ascunse. Nu a fost găsită nicio înregistrare oficială care să demonstreze că Stalin ar fi făcut parte din francmasonerie. Totuşi, gestul ascunderii mâinii poate oferi indicii că ar fi făcut parte dintr-o frăţie ocultă.

9) Lenin

El a fost un cunoscut evreu mason, care l-a detronat pe ţarul Rusiei şi a instalat “teroarea roşie”.

OK, acum reveind la subiectul nostru, îl observăm pe noul preşedinte ales, Klaus Johannis, cum îşi ţine o mână ascunsă sub haină.

Johannis-mana-ascunsa-1

Îi era frig preşedintelui? A făcut acest gest involuntar, fără să-şi dea seama că a făcut un gest masonic? Sau totul a fost premeditat, pentru a arăta că şi el face parte din francmasonerie? Vă las pe voi singuri să judecaţi…

Ţinerea ascunsă a mâinii – semn al francmasoneriei

Luând în considerare marea importanţă a acestui gest în ritualurile masonice, precum şi faptul că marea majoritate a elitei conducătoare a lumii face parte din francmasonerie, e imposibil ca apariţia acestui semn să fie doar o coincidenţă. Această “mână ascunsă” poate fi găsită în ritualurile gradului “Arcii Regale” a francmasoneriei, iar liderii mondiali care folosesc acest semn vor să spună: “Din asta fac parte, în asta cred şi pentru asta lucrez”.

Ce este gradul Arcii Regale a francmasoneriei?

Arca Regală a francmasoneriei (al 13-lea grad al ritului scoţian sau al 7-lea grad al ritului de York) mai este cunoscut ca “masonul secretului”. În timpul acestei iniţieri, cei aleşi primesc marile adevăruri masonice.

Cităm din opera lui John Fellows – “O analiză în origile, istoria şi sensul francmasoneriei”:

Membrilor acestui grad li se explică integral misterele ordinului; în gradele anterioare, ei sunt cunoscuţi prin apelativele comune şi familiare de “fraţi” şi sunt ţinuţi într-o stare profundă de ignoranţă în ceea ce priveşte secretul sublim.

Iată şi mărturia unui francmason (George Oliver, în cartea sa “Lecturi privind francmasoneria”):

Dacă trecem prin Arca Regală, vom primi o mulţime de cunoştinţe; de aceea Masoneria este unică şi nu va putea niciodată fi depăşită de vreo instituţie omenească.

lovendal.ro

România- tot partener strategic de mâna a treia

Statele Unite ale SUA au trimis mesaje de îmbărbătare domnului Johannis. După primul mesaj trimis sau transmis din partea nu ştiu cui de la un departament pentru armament şi muniţii al nu ştiu cărui departament al SUA,ai fi crezut că americanii sunt supăraţi pe Johannis sau pe România şi ne-a scăzut din ratingul de ţară. Păi de la secretar 2-3 la ambasadă, eram trecuţi la un oarecare şef de departament armament. Bine că nu a fost Pușcașu Marin, șeful depozitului de muniție. Dar în ziua investirii s-a ”reparat” greşeala diplomatică şi am fost din nou onoraţi cu cuvintele cuiva de la ambasadă, că ambasador tot nu merităm. Ce înseamnă să fii partener strategic al marelui licurici şi să îți dai sângele, armata şi pământul pentru interesele acestuia. La comportament de slugă primim tratament de slugă. Unii ar fi tentaţi să spună că gata, de acum a trecut, de acum graţie apropierii şi dublei cetăţenii a noului preşedinte, vom fi şi noi trataţi ca parteneri mai egali, cel puţin ca Germania. Da, este posibil, acum telefoanele lui Merkel şi Johannis pot fi ascultate simultan numai de ”ascultătorii” NSA de limbă germană. Mare avantaj. Așa că cei care s-au speriat că se schimbă ceva, pot sta liniștiți sub acest aspect, tot plantation boys am rămas.

Cine spunea că America este ţara tuturor posibilităţilor nu a cunoscut România. Cine spune că America sau Germania se află înaintea noastră cu un secol, nu ştie ce vorbeşte. Păi ei sunt acuma din punct de vedere juridic cum eram noi încă pe vremea lui Vlad Ţepeş, din punct de vedere economic cum eram noi acum 25 de ani, din punct de vedere al reformelor, cum eram noi pe vremea lui Cuza, se dă pământul înapoi la greu, chiar şi ce nu avem. Cine vrea să vadă cum evoluează o ţară şi unde ajunge respectând pas cu pas normele europene şi indicaţiile partenerilor strategici, înţelegerile cu FMI, monitorizările MCV, dezvoltarea economică cât şi reforma armatei, să vină în România de azi. administraţie, media, justiţie. Ce se întâmplă la noi de 25 de ani şi în mod special de câteva luni bune este departe de a însemna o reformă este mai degrabă o bălăcărire şi o bătaie de joc care nu mai ţine cont nici măcar de cele mai elementare norme de bun simţ sau decenţă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s