Premierul grec Alexis Tsipras e omul oligarhilor şi lucrează la planul lor, acela de a înfiinţa Statele Unite ale Europei. O să vedeţi că am avut dreptate!

inet

Mulţi naivi văd în câştigarea alegerilor legislative din Grecia, de către partidul Syriza, o mare victorie împotriva imperialismului capitalist, a Angelei Merkel şi a sistemului globalist. Acelaşi optimism tălâmb ca şi în cazul alegerilor de la noi, când Klaus Iohannis a fost numit preşedinte al României de către Înalta Poartă.

În realitate, ceea ce se întâmplă acum în Grecia este o mare cacealma, la fel ca şi cea din ţara noastră. Singura diferenţă este că la noi cacealmaua este de dreapta, în vreme ce în Grecia este servită fraierilor o cacealma de stânga.

Întotdeauna trebuie să ne punem întrebarea,? Strică cumva această „victorie a poporului grec” planurile UE?! Evident, nu!

În concluzie, cine are de câştigat şi cine are de pierdut? În primul rând câştigă SUA şi cei care controlează UE. Cine pierde?! Grecia şi populaţia din statele UE, care vor trebui să plătească oalele sparte, adică destabilizarea zonei euro şi creşterea deficitelor bugetare. Aşa că, nu a fost vorba de o victorie a popoarelor împotriva imperiului globalist, ci încă o cacealma instrumentată de la Washington şi Bruxelles pentru prostirea naivilor, care încă mai cred în Moş Crăciun şi Zâna Măseluţă.

I-au păcălit pe fraieri ca să câştige alegerile şi acum fac tot ce vor stăpânii lor. Exact ca la noi

Tsipras şi cu partidul lui sunt slugile oligarhiei financiare globale. Syriza este finanţat de ani de zile de Soroş, care i-a adus la putere, pentru că ştia că nu are nici o şansă să câştige cu un partid de dreapta, după dezastrul făcut în ultimii ani în Grecia de măsurile neoliberale „anti-criză”.

Bancherii au transferat datoria Greciei din bilanțurile proprii în cârca statelor occidentale. Tsipras a ajuns la putere cu sprijinul finanțiștilor americani, precum Soros. Ipocrizia economiștilor americani (finanțați de aceleași cercuri banchero-corporatiste) care cer acum ștergerea datoriei Greciei, deși cu ceva ani în urmă spuneau altceva.

Partidul Syriza este finanțat de George Soroș

Alexis Tzipras este echivalentul politic al lui Remus Cernea în România,partidul Syriza este un fel de „Uniți salvăm” al lui Soroș și preluarea puterii de către stânga radicală care fusese hotărâtă încă din 2013 de către „establishmentului” politic american,a se citi Oculta Financiară Globală.

5721d2d4-ab31-4b39-9bb9-972cbabe419c-620x372

Handshake between Alexis Tsipras, on the left, and Jean-Claude Juncker

Alexis Tsipras, și Jean-Claude Juncker

Ce are una cu alta, veți întreba? Păi are, fiindcă se pare că Soros finanțează Syriza. (Cum, sunteți șocați, ați căzut în șpagat? Aveați impresia să Soros îi susține cumva pe libertarieni?! Nu știți că Soros finanțează tot felul de organizații socialiste pe mapamond, asta atunci când nu susține direct revoltele sociale?)

Mai uimește, deci, pe cineva că ONG-urile sponsorizate de Soros au finanțat deplasările în SUA ale șefului Syriza, Alexis Tsipras, care a ținut prelegeri academice și s-a întâlnit cu oficiali guvernamentali americani? Informația a apărut în presa germană și a fost negată de INET, dar aici nu ne interesează detaliile contabile, ci similitudinile ideologice dintre părțile implicate. Cine se aseamănă, se adună, indiferent de cum împart banii.

Să rezumăm:

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s