Ce este FMI şi scopul pentru care a fost creat

11140275_663103703821438_4677751838330520180_n

Noi centre financiare ca FMI, Banca Mondială, Bank of International Settlement, au fost create pentru a controla economia întregului glob. Cotizaţiile ţărilor membre se ridică anual la miliarde de dolari. Dacă o naţiune are greutăţi în a plăti cotizaţiile, imediat aceasta se resimte la nivelul omului de rând, al omului muncitor, plătitor de impozite.

Fondul Monetar Internaţional lucrează după un model de lucru realizat de Ditchley, numit Ditchley Plan, care obligă ţările să se subordoneze fără drept de veto politicii monetare financiare a FMI.

FMI are ca scop să centralizeze sau să reunească toate băncile naţionale ale lumii.

În 1982, băncile importante din Wall Street au hotărât fiecărei naţiuni datornice condiţii draconice, ceea ce s-a pus şi în practică prin “Kissinger Associates Inc.”. În acest comitet sunt trei preşedinţi: Robert Anderson, Lordul Carrington, Lordul Roll Ipsden, directorul băncii engleze şi al băncii Warburg. FMI, Federal Reserve Bank şi Bank of England sunt socotite ca perceptori pentru încasarea datoriilor în lume.

Condiţiile inumane ale FMI au fost elaborate de Irving Friedman, care are o poziţie remarcabilă în City Bank. Creditele din FMI sunt prezentate naţiunilor ca o momeală. După ce FMI are toate informaţiile economice ale statului respectiv, acestuia i se comunică:

1) când şi cu ce sumă poate fi creditat de la o bancă internaţională;

2) reducerea drastică a importurilor;

3) reducerea drastică a cheltuielilor;

4) tăierea subvenţiilor pentru mărfuri de primă necesitate (alimente);

5) tăierea ajutoarelor în domeniul social;

6) devalorizarea monedei naţionale sub motivul ieftinirii exporturilor, dar prin această măsură se scumpeşte importul şi astfel creşte suma datorată.

Acesta este primul pas. Al doilea constă în acceptarea unui program de refinanţare pentru plata dobânzilor. În această fază,băncile străine îşi asigură o mulţime de drepturi de proprietate în statul respective.

Amănuntele tranzacţiei nu sunt divulgate niciodată populaţiei. În numele băncilor internaţionale, FMI-ul are funcţia unei poliţii. El face tranzacţii cu diversele state şi stabileşte “modele de amânare” a plăţii datoriiior.

După statistica Băncii Mondiale, între anii 1980 – 1986 s-au încasat procente de 326 de miliarde de dolari din 109 ţări, iar ratele datoriilor s-au ridicat la o sumă de 332 de miliarde de dolari. Deci s-au plătit 658 de miliarde de dolari, la o sumă iniţial datorată de 430 de miliarde de dolari. Totuşi, aceste 109 ţări datorează băncilor particulare internaţionale încă 882 de miliarde de dolari. Pentru bănci aceasta reprezintă o spirală de aur pe care se învârtesc popoarele datornice.

Jan Van Helsing – “Organizaţiile secrete şi puterea lor în secolul XX”

Sursa articol :

http://dantanasescu.ro/2010/11/15/ce-este-fmi-si-scopul-pentru-care-a-fost-creat.html

FMI (Fondul Monetar Internaţional) a fost şi este instrumentul Noii Ordini Mondiale şi a bancherilor aserviţi Ocultei Mondiale. Reţeta FMI-ului este simplă: îndatorează ţările sărace şi apoi le obligă să-şi vândă resursele naturale către marile corporaţii care fac parte din Oculta Mondială.

FMI-ul este cel care ne impune creşterea taxelor şi impozitelor sau reducerea salariilor. Şi nu e vorba doar de ţara noastră; acelaşi mecanism financiar FMI-ul îl propune şi în alte ţări.

Aşadar, după cât se pare, FMI-ul va juca un rol esenţial în crearea unui guvern mondial, visul de aur al tuturor francmasonilor. Iar FMI-ul, revigorat şi “adus la viaţă” puternic după criza mondială actuală, va avea funcţia de bancă centrală mondială, ce va emite o singură monedă mondială. N-am avea astfel îndreptăţirea să considerăm că această criză mondială a fost artificial împinsă pentru a spori rolul FMI-ului?

Khazarii bancheri vor să prăbuşească toate statele. Şi prăbuşirea se va face pe cale economico-financiară. Nu are importanţă dacă lumea iese în stradă sau nu. Scopul lor e să instaureze un guvern mondial şi asta se va face prin decizie la nivel înalt, de către politicieni. Criza economică şi eventual războiul sunt folosite doar ca pretext, pentru ca populaţiile să accepte mai uşor decizia pe care o vor lua politicienii.

Cu doi khazari la serviciile secrete, cu preşedinte mason şi „neamţ”, cu ditamai moscheea în Bucureşti şi cu zeci de mii de noi imigranţi musulmani, vom avea şi noi condiţii pentru organizarea unor atentate teroriste de succes în România. Să moară franţujii de necaz că ei nu au aşa ceva!

(Dan Tănăsescu)

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s