Un francmason a dezvăluit complotul împotriva Greciei în 2008

word1

Nu vă mai agitaţi după ce vedeţi tot ce apare pe Internet sau pe la televiziuni despre situaţia din Grecia! Sunt doar manipulări şi diversiuni.
În acest articol veţi găsi dezvăluiri uluitoare despre conspiraţia ce se ascunde în spatele aşa-zisei crize din Grecia.

(Dan Tănăsescu)

Un prieten de-al meu, care este acum un membru dezamăgit de rang înalt al Francmasoneriei evreiești din Budapesta mi-a spus ce urmează în ceea ce privește criza din Grecia.

Grecia a fost aleasă să joace rolul de stat membru falimentar al Uniunii Europene, cu scopul de a “crea” marea problemă pentru care Uniunea Europeană să “găsească” în curând “soluția”.

Grecia a fost aleasă pentru că simbolizează Europa (nimănui din Europa nu-i pasă de țări precum Ungaria sau Estonia) și pentru că economia sa a fost relativ ușor de devastat după ce a renunțat la moneda proprie.

“Elitele” europene folosesc Grecia pentru a convinge prostimea că, dacă problema Greciei nu este rezolvată, sudul Europei va intra în faliment, fapt care va declanșa prăbușirea întregului sistem financiar european și prin urmare, falimentul întregii economii europene.

“Problema” este că așa-numita zonă euro (în care moneda euro a înlocuit monedele naționale) este sortită să se prăbușească, deoarece statele sud-europene (precum şi cele din Est), nu-şi pot susține economia, dacă acestea nu-şi pot devaloriza propria valută pentru a stimula exportul și turismul (acum sunt absorbite de moneda euro).

Aceasta este partea în care politicienii globalişti corupți şi-au jucat rolul lor în slăbirea propriei economii prin orice mijloace, dar actuala “recesiune globală”, declanşată de bancherii internaționali khazari a fost cea mai mare parte a planului de a aduce economiile din sudul și estul Europei la un punct limită, precum și de a slăbi economia Statelor Unite și de a restrânge economiile Chinei, Indiei și Rusiei.

“Unica soluție”, care urmează să fie propusă în curând de UE, este de a suprima politicile fiscale și bugetare naționale din Europa și de a avea un buget european centralizat. Toate statele europene vor trebui să trimită cea mai mare parte din încasările bugetare către un guvern european central și bugetele naționale vor fi stabilite, de asemenea, de către acest guvern central.

Va fi un pic mai complicat, dar aceasta va însemna că guvernele naționale europene vor înceta să mai existe. În paralel, Uniunea Europeană anunță deja “necesară” crearea unei mari Armate Europene pentru a contrabalansa puterea militară dominantă a SUA în NATO.

După cum știți deja, bancherii internaționali sunt într-adevăr bancheri în mare parte europeni (Rothschild și co.), iar aceştia sunt adevăratul creier din spatele recesiunii globale provocate de mâna omului (așa cum sunt şi în spatele escrocheriei “încalzirii globale”).

Astfel, “elitele” europene sunt acum pe cale de a deveni mai puternice decât “elitele” tradiționale din SUA. Tot ce le trebuie este să facă din Uniunea Europeană un superstat adevărat (impozitare și politică bugetară centralizate), cu o adevărată super armată (viitoarea Armată Europeană). Apoi, “elitele” SUA vor fi obligate să fuzioneze SUA cu UE și nu opusul, așa cum ar dori.

“UNIUNEA” rezultată (aceasta este titulatura planificată) ar fi un imperiu condus de puterile financiare al căror strămoș a condus imperiul Khazar la vremea respectivă. Dacă cineva încă mai crede că “Protocoalele Înţelepţilor Sionului” este un fals, să aştepte până când planul de mai sus va fi îndeplinit și se va trezi într-o lume a “Înțelepților Sionului”. Cu excepția, desigur, a cazului în care America, China sau Rusia vor putea opri ascensiunea noului imperiu Khazar.

O vorbă despre aur din 2008:

În cazul în care ați cumpărat aur pentru a vă asigura economiile, aveți grijă pentru că, același prieten francmason al meu mi-a spus că aurul este doar o altă înșelătorie pentru a lichida averea clasei de mijloc. Prețul aurului va crește pentru o vreme și când destui oameni din clasa de mijloc din Occident au investit suficienţi bani, știţi voi, vor prăbuși prețul pentru a distruge banii băgaţi în el. Prietenul meu mi-a spus că s-ar putea întâmpla în acest an, dar oricum în următorii doi sau maxim trei ani. Nu ştiu dacă acest lucru este adevărat, dar am cumpărat ceva aur şi sunt pregătit să reacționez rapid.

Jean D’Eau din Budapesta, 2008

henrymakow.com

Sursa articol :

http://dantanasescu.ro/2015/06/30/un-francmason-a-dezvaluit-complotul-impotriva-greciei-in-2008.html

3 gânduri despre &8222;Un francmason a dezvăluit complotul împotriva Greciei în 2008&8221;

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s