Telefoanele mobile (celulare) – Turnurile (Releele, antenele) GSM – HAARP – O ameninţare EMF triplă

psychotronics

Partea I – Telefoanele celulare

Cînd vine vorba despre periculoasele efecte secundare ale telefoanelor celulare, adevarul a ieşit de mult la iveală. În ultima vreme a crescut conştientizarea de către publicul larg a pericolelor prezentate de telefonia mobilă. Naţiuni din întreaga lume au adoptat legi care limitează utilizarea celularelor de către copii. Teancuri întregi de studii ştiinţifice publicate de univerisităţi de frunte şi institute de cercetare, toate duc la aceeaşi concluzie. Utilizarea celularelor duce la scăderea densităţii oaselor, aritmii cardiace şi cancer la creier, asta pentru a enumera doar cîteva dintre cele mai periculoase efecte secundare, cu toate că există multe altele.

Un telefon mobil este doar atît de bun pe cît este semnalul său. Dacă nu ai nici o linie nu vorbeşti. Toate telefoanele celulare sînt dependente de a se afla în „raza de acoperire” unui anumit turn GSM. Dacă telefonul mobil poate recepţiona semnalul emis de acel turn, acelaşi lucru îl va face şi posesorul telefonului. Măsurarea puterii unui telefon este definită de Hertz. Un herţ este unitatea de măsura pentru frecvenţa undei electromagnetice.

O înţelegere sumara a fiziologiei umane este necesara pentru a înţelege pericolele pe care le înfruntăm. Organismul uman este o maşină electrică autonomă. Noi creăm electricitate prin acţiunea de a consuma hrana pe care organismul nostru o converteşte în electricitate. Cînd Morpheus a ţinut o baterie în faţa lui Neo ² nu glumea; noi sîntem baterii dacă este să analizăm în profunzime.

Corpul uman funcţionează cel mai bine în jurul frecvenţei de 10 herţi. Observaţi în figura de mai sus silueta unei persoane în extrema stîngă. Aceasta este zona noastră naturală şi sigură. În corpurile noastre, cele cîteva sute de milioane de celule, au fiecare propriul lor cîmp electromagnetic. Cheia menţinerii sănătăţii este menţinerea delicatului echilibru al acestor cîmpuri electromagnetice. Cancerul este de fapt mutaţia celulelor. O perturbare a cîmpului electromagnetic (o deviere de la frecvenţa de echilibru de 10 herţi) la nivel celular duce la o perturbare a funcţionării normale a celulei ducînd la o funcţionare defectuoasă care duce la mutaţii care în final pot duce la cancer. Destul de simplu. Desigur acest articol oferă doar o viziune de ansamblu şi bineînţeles există o multitudine de informaţii care nu apar în acest articol dar acest lucru nu schimbă ipoteza generală.

Înainte de Marconi cu al său radio, înainte de a exista vreun cîmp electromagnetic care să nu fie parte al autonomului recipient al vieţii numit pămînt, fiinţele umane erau în armonie deplină cu cîmpurile electromagnetice ale planetei. Prin introducerea radio-ului corpurile noastrea au devenit recipiente ale acestor frecvenţe electromagnetice induse în mod artificial. Undele radio nu sînt însă atît de daunătoare întrucît operează relativ aproape de echilibrul nostru armonios cu natura. Dar aici este cheia, cu cît frecvenţa este mai mare cu atît sîntem mai departe de cei 10 herţi. Cu cît sîntem mai departe cu atît mai multă distrugere vom provoca asupra celulelor nostre.

cell-tower-chemtrails-hendersonville-header

Pentru a înţelege cît de devastatoare sînt efectele radiaţiei telefoanelor celulare să ne amintim că noi oprăm la 10 herţi. 100 de herţi = 1 kiloherţ. 100 de kiloherţi = 1 megaherţ ³. Frecvenţa medie emisă de telefoanele mobile este de 1900 megaherţi 4 , cu o tendinţă a pieţei de trecere către telefoane (există deja în uz) care funcţionează la 2500 megaherţi. În esenţă sîntem saturaţi 24 de ore pe zi, 7 zile pe săptămînă cu cîmpuri şi radiaţii electromagnetice de mii de ori mai puternice decît poate suporta în mod normal corpul uman. Incapacitatea nostră de a face faţă acestui atac violent se manifestă sub forma de stress, tulburări de somn, defecte de naştere, cancer şi Alzeimer. Sîntem eliminaţi unul cîte unul în linişte iar noi plătim factura pentru acest lucru. Plătind factura la celular pur şi simplu asiguri continuitatea unui produs care ucide şi va ucide milioane şi milioane de oameni. Va urma un val de tumori cerebrale care va decima o parte din populaţie. Acum 60 de ani rata autismului era de 1:50.000. În ziua de azi este de 1:50. Vaccinurile sînt principala cauză a autismului dar turnurile GSM şi scăldarea permanentă în cîmpuri electromagnetice radioactive au cu siguranţa şi acestea un rol.

Destul despre telefoanele celulare, dacă pînă acum nu ai aflat de pericolele asociate acestora înseamnă fie ca nu vrei să ştii (vechiul nostru amic disonanţa cognitivă), deoarece refuzi să crezi că ceva atît de groaznic se poate întîmpla, sau pur şi simplu ai ales să joci ruleta rusească cu cancerul şi să îţi asiguri o moarte prematură de dragul conectivităţii, a capacităţii de a găsi pe oricine şi a putea fi găsit de oricine, oricînd, oriunde. Oricare dintre aceste variante este o alternativă greşită la adresarea proactivă a realităţii lumii noastre înecate în radiaţie electromagnetică.

Partea a II-a: Turnurile GSM

Turnurile GSM operează în waţi. Un watt este definiţia standard a unei unităţi de putere. Un exemplu despre cum watajul (puterea exprimată în waţi) afectează cantitatea de electricitate utilizată poate fi găsit în cazul becurilor electrice. În timp ce becurile incandescente normale, cele rotunde (de fapt de obicei în forma de pară n.tr.) utilizează între 40 si 100 de waţi, becurile fluorescente (popular neon sau becuri economice n.tr.) produc aceeaşi cantitate de lumină utilizînd doar între 5 şi 30 de waţi. Deci wataj (putere) mai mic înseamnă mai puţină electricitate consumată pentru a produce acelaşi efect.

Aici vom intra în amănuntele acestei nefaste conspiraţii. Nu există „teorie” în această conspiraţie întrucît datele prezentate aici pot fi validate din nenumărate surse credibile. Căutaţi adevărul în mod empiric? Mergeţi la cel mai apropiat turn GSM şi cautaţi o cutie metalică cu cabluri groase care ies din ea şi urcă şerpuind către mulţimea de antene din turnul GSM. Vă veţi uita la un transformator electric de putere, aproape toate turnurile GSM sînt construite cu unul la bază. Un transformator este proiectat pentru a mări puterea de ieşire sau waţii. Transformatoarele sînt ataşate turnurilor GSM pentru a mări puterea de ieşire a acestora. În acest caz, întrebarea de 10.000 de dolari este: „De ce au nevoie turnurile GSM de atîta putere?”. Pentru a putea face o comparaţie în privinţa puterii utilizate de acestea luaţi în consideraţie următoarele:

Un semnal wireless de la un router standard are 20 de miliwaţi şi poate fi recepţionat la cîteva blocuri distanţă, trecînd chiar şi prin pereţi. Un telefon celular standard emite cu o putere de 300 de miliwaţi. Definite în sens larg ca celule care operează la 30 de waţi, un „nod” sau turn celular perfect capabil ar trebui să fie echipat cu un transmiţător de 30 de waţi. Aici vor interveni agenţii plătiţi şi cei care împrăştie dezinformarea, vomitînd resturi de ştiinţă care să contrazică acest fapt: Acest fapt este că: transformatoarele care pompează sute de mii de waţi dacă ar fi folosite în acest scop nu doar că ar prăji toate telefoanele celulare, dar destul de probabil (din cauza faptului că stăm destul de aproape de acestea) ar cauza şi o grămadă de simptome fizice delicatei noastre scheme electrice proiectate sa funcţioneze la 10 herţi. Din moment ce acesta este cazul, parcurgînd întregul ciclu, ne punem din nou întrebarea de ce este nevoie de atîta putere cînd doar o fractiune infinitezimală din acea putere ar putea crea efectul dorit.

Luaţi în considerare de asemenea că un walkie-talkie ieftin cumpărat de la Walmart sau Radio Shack se poate conecta cu „colegul” său la 3 Kilometri distanţă şi asta doar la o zecime de milionime ( 0,0000001% ) din puterea de emisie a unui telefon celular. Luaţi în considerare de asemenea faptul că postul de radio WLS din Chicago emite cu impresionanta putere de 50.000 waţi şi poate fi recepţionat la 1600 Km depărtare cu un radioreceptor de calitate mediocră. În medie un turn GSM din S.U.A. emite cu o putere cuprinsă între 100.000 şi 500.000 de waţi. Aşa cum am demonstrat în exemplele concrete din acest articol, dacă 30 de waţi ar fi suficienţi de ce avem turnuri GSM care emit la o putere de jumătate de milion de waţi?

Este nevoie de atîta putere? Nu, nu este. Destul de recent, în 2013 chiar, în Mexic erau doar cîteva turnuri GSM, cu toate că recepţia pe telefoanele celulare era la fel de bună ca în SUA, a nu se confunda cu acoperirea tuturor zonelor. Această acoperire era realizată în Mexic prin antene mici, de mică putere agăţate de clădiri sau montate pe acoperişul acestora. Fără turnuri. Fără transformatoare. O priză standard de perete asigura suficientă putere pentru a menţine un semnal de aceeaşi claritate ca şi cel din SUA. Dacă o antenă minusculă este suficientă pentru această sarcină de ce noi avem din acestea peste tot ? (A se vedea foto.)

image3

Oare pentru că noi avem mai multe telefoane celulare decît ei şi de aceea avem nevoie de mai multe turnuri, mai mari şi mai puternice? Nu. Procentul de telefoane celulare raportat la populaţie este acelaşi.

Este posibil să fie alt motiv, sau motive aparute ulterior mai presus şi dincolo de un semnal puternic în a echipa aceste turnuri cu emiţătoare de jumatate de milion de waţi? Bineînţeles că da. De fapt chiar mai multe motive.

Amintindu-ne începutul acestui articol veţi lua cunoştinţă de faptul că organismul uman este o unitate electrică autonomă. Creierul uman este un computer biologic, şi ca orice computer are o frecvenţă de ceas în jurul căreia este centrată întreaga existenţă a sa. Aceasta este doar o prezentare sumară, deoarece creierul are mai multe frecvenţe de ceas, care interacţionează una cu cealaltă şi servesc diferite scopuri pentru funcţiile biologice, în timp ce microprocesorul unui calculator de birou (desktop) are doar o singura frecvenţă cu care trebuie să se sincronizeze totul. Spre deosebire de aceasta, cortexul dumneavoastră vizual ar putea opera la o altă frecvenţă decît partea din creier care controlează ritmul cardiac. Sentimentele şi gîndurile vor rula la altă frecvenţă. Deoarece creierul este un computer ultra-paralel, poate realiza multe rulînd la frecvenţe mult mai mici decît cele care ar putea fi practice pentru un microprocesor, iar aceste frecvenţe se alfă în domeniul frecvenţelor (ELF – Extended Low Frequency – frecvenţe extra joase). Deoarece creierul uman opereză cu ajutorul frecvenţelor acesta este susceptibil la manipulare prin mijloace electronice. Din moment ce diferitele stări psihice, mentale se traduc prin frecvenţe diferite, este posibil ca prin mijloace electronice oamenii să fie forţaţi să se relaxeze cînd ar trebui să fie furioşi, să rîdă cînd ar trebui să se îngrozească, să fie loiali cînd ar trebui să se revolte!

Manipularea emoțiilor noastre în această manieră nu se poate obține decît prin emisii de radiație electromagnetică de foarte mare putere dar acordate și direcționate extrem de precis. La fel ca în filmul SF din 1988 „Ei trăiesc” mijloacele sînt deja amplasate şi utilizate împotriva noastră pentru a ne face să fim supuşi şi să nu gîndim independent.

Una din funcţiile nepublicate ale turnurilor GSM este modificarea vremii. Însăşi actul de a sugera aşa ceva va conduce la ridiculizare extermă. Ştii că ai atins un punct sensibil atunci cînd apar din senin agenţii plătiţi şi dezinformatorii pentu a dezorienta cititorii, pentru a te discredita şi în cele din urmă a nega orice fel de informaţii ai încerca să dezvălui.

Aşa cum noi înşine sîntem de natură electrică aşa este şi atmosfera. Fulgerul ar trebui să fie suficientă dovadă pentru acest lucru. De fapt toate lucrurile care fac parte din existenţa noastră funcţionează pe bază de frecvenţe electromagnetice. Într-adevăr noi fiinţele umane fără a fi ajutate de gadgeturi ştiinţifice, experimentăm doar o parte minusculă (aproximativ 4%) din întreg spectrul frecvenţelor electromagnetice. În acest fel, în modul potrivit, aceste frecvenţe pot fi sabotate sub forma impulsurilor de energie dirijată, creînd tornade, cutremure, manipularea tiparelor vremii şi multe altele. Aparent inofensivele noastre turnuri GSM funcţionează ca staţii de relee care transmit impulsurile de energie în direcţia dorită.

Vă întrebaţi cum de un turn GSM poate genera un cîmp electromagnetic suficient de puternic pentru a influenţa tiparele vremii, cauza cutremure şi a porni uragane? Luaţi în considerare aceasta: estimativ în SUA sînt 269.989 de turnuri GSM (şi apar şi mai multe zilnic). Să fim generoşi si să considerăm ca 170.000 dintre acestea nu sînt nimic altceva decît ceea ce se pretinde că ar fi – nişte nevinovate turnuri GSM. Rămîn totuşi 100.000 de turnuri GSM cu o putere estimată în mod foarte conservator de 150.000 de waţi de fiecare. 100.000 x 150.000 ne dau puterea uluitoare de 15 miliarde de waţi. Cînd aceştia sînt dirijaţi şi sincronizaţi către un scop specific, devine destul de evident că energia este acolo pentru a putea „găti” orice fel de condiţii meteo dorite. Pentru a înţelege cît de multa putere reprezintă, să luăm în considerare că matricea HAARP din Alaska are doar 100 de miloane de waţi, o putere neînsemnată în comparaţie şi de asemenea să luăm în considerare ce dezastre meteo se pot crea numai cu această putere relativ scăzută. Unitatea HAARP din SUA este doar una din cele 8-10 unităţi similare amplasate în întreaga lume. Războiul armelor cu pulsuri de energie nu se găseşte în filmele Star Trek, este aici şi acum!

Cum putem fi 100% siguri că turnurile GSM nu au nevoie de 150.000 – 500.000 de waţi pentru a asigura un semnal clar către acei mici dar cauzatori de cancer prieteni de buzunar? Pentru cei care încă se îndoiesc de lipsa turnurilor GSM în Mexic în ciuda faptului că recepţia pe telefoanele mobile este foarte bună să ne uităm la reţelele 3G din Australia. Cu putere de emisie de sub 3 waţi, cînd sînt transmise prin antene foarte directive acestea se pot recepţiona la 3 Km, în acest fel justificînd distanţa de 6 Km între două noduri (turnuri) GSM. Cu 10 noduri per turn, aceasta echivalează cu o putere radiantă totală de 30 de waţi, care este mai mult decît suficientă pentru a penetra orice material şi a asigura o acoperire excelentă.

Pentru a stabili că 30 de waţi (da treizeci) per turn, cu turnurile distanţate la 6 Km unul de celălalt asigură suficientă putere pentru a penetra orice în afară de unitatea subterană de securitate pentru CG sau Continuitatea Guvernului amplasată în munţii Cheyenne şi aflată momentan în renovare. Să o numim ascunzătoarea globaliştilor.

image 4

O întrebare logică ar fi următoarea: Dacă doar 30 de waţi sînt necesari pentru a transmite semnal, iar panourile solare pot genera şi stoca suficientă energie pentru a face faţă acestor cereri, de ce avem acele transformatoare uriaşe? Puţină matematică de bază ne va ajuta să înţeleg cît de ieftin ar putea fi un turn GSM real.

Avînd în vedere că energia solară costă aproximativ 3 dolari per watt aceasta incluzînd invertoarele, panourile solare şi bateriile de back-up, poţi echipa un turn GSM cu 10 noduri cu o alimentare solară de 1000 de waţi cu costuri doar de 3.000 de dolari şi nu va mai trebui să îţi faci niciodată griji în privinţa instalarii unui transformator. Dacă emiţi cu 30 de waţi vei consuma cel puţin 45 din cauza pierderilor. De asemenea echipamentele vor consuma ceva energie, dar aceasta nu va depaşi 100 de waţi. Deci să fim de acord că nevoile reale de energie ale unui turn GSM ar fi de 150 de waţi. Un aranjament de echipamente solare care să furnizeze 1.000 de waţi ar face faţă acestei cereri fără a fi suprasolicitat. Cu o putere mică asigurînd o alimentare de înaltă tensiune către turnul GSM pentru a-şi putea obţine cei 300.000 de waţi HAARP şi a nu se prăji fără un transformator se confirmă cu şi mai mare siguranţă că un transformator nu este necesar. Dacă transmisia celulară ar fi fost unicul scop, utilizarea panourilor solare ar fi avut o foarte mare justificare economică. Ceva este foarte putred în Danemarca. Un turn înalt de 45 de metri costă între 100.000 şi 300.000 de dolari per bucată cu costuri adiţionale de închiriere a terenului. Chiriile variază între 100 de dolari (pentru fraierii care vor să fie iradiaţi în permanenţă primind în schimb 8,33 de dolari pe lună) şi 156.000 de dolari pe an.

Putere – solară? 1000 de waţi ceea ce depăşeşte de 9 ori cerinţele de putere – 2.499,65 dolari

Stîlpul nu este inclus. Dar în realitate (în Mexic) o antenă de 20 cm racordată la o priză de perete satisface cerinţele. Deci de ce sînt stîlpii înalţi de 45-60 de metri?

Aranjamentul actual din SUA? Pînă în 300.000 de dolari doar pentru stîlp! Adăugaţi transformatoarele care costă mii de dolari pe an şi costurile invizibile ale reţelei de energie necesară pentru menţinerea acestora în stare de funcţionare. Ultima oară cînd am verificat corporaţiile aveau drept unic scop profitul, asta în afara cazului în care sînt dispuşi să facă anumite eforturi pentru realizarea unui scop secret, nepublicat.

O întrebare de bun simţ ar fi următoarea: Dacă turnurile GSM sînt atît de periculoase, atunci de ce cei 1% responsabili de starea de lucruri actuală s-ar supune de bună voie cîmpurilor electromagnetice? Răspunsul? Nu o fac.

Să alegem un oraş cunoscut cum ar fi St Louis din Missouri. Este cunoscut şi dovedit faptul că există o concentrare, o „bandă a bogaţiei” care plecă din centrul oraşului chiar de lîngă cartierul Clayton şi merge pînă în vestul districtului St. Louis. Acesta este coridorul în care se află banii (Este o generalizare dar destul de precisă).

image 5

De unde sînt cuvintele St. Louis (pe hartă n.tr) şi pînă în Clayton şi Creve Coeur sau chiar dincolo, aceea este zona în care locuiesc cei 1%. Este un fapt, întrebaţi orice localnic.

Acum să ne uităm la altă hartă, aceea a amplasări turnurilor GSM în St. Louis. Veţi observa că în mod misterios, Creve Coeur, Chesterfield şi Town & Country sînt aproape lipsite de turnuri GSM. Town & Country este clasat pe locul 80 în cadrul naţiunii între cele mai mari venituri pe cap de locuitor. Nici măcar nu este arătat super-bogatul Ladue. Coincidenţă? Nu prea cred.

Dacă credeţi că acea mare zonă verde, lipsită de turnuri GSM este o întîmplare faceţi acelaşi exerciţiu şi pentru alte principale zone metropolitane – este la fel peste tot. Chiar şi numai acest lucru confirmă pericolele turnurilor GSM. Dacă cei 1% nu vor să aibă nimic de-a face cu ele atunci cu siguranţă nici noi.

Partea a III-a HAARP

Programul de cercetare activă a aurorelor boreale cu ajutorul frecvenţelor înalte sau prescurtat HAARP din Alaska este deja binecunoscut cel puţin celor treziţi măcar pe jumătate. Confirmarea faptului că HAARP este o metodă de a controla vremea nu este un secret, într-adevăr, această este o fucţie a sa publicată de guvernul american.

image 7

Această unitate de înaltă tehnologie, care este operată de marina SUA, forţele aeriene şi multe universităţi este un transmiţător extrem de puternic care (afirmat într-un mod foarte simplist) direcţionează fascicule intense de energie în ionosferă în scopul influenţării curenţilor creînd ploaie sau secetă, valuri tsunami, uragane, precum şi pentru alte utilizări. Aceasta însemnă în cele din urma „coacerea” ionosferei. Cu toate acestea raza de acţiune a HAARP este limitata de curbura pămîntului.

De aici trebuie să intre în acţiune turnurile GSM. Turnurile GSM pot fi exploatate la puterea lor permiţînd rafale de energie concentrate pe arii geografice restrînse. Semnalul poate fi transmis dintr-un turn în altul pînă cînd în final îşi atinge ţinta.

Există un munte de date în sprijinul teoriilor care afirmă că HAARP şi turnurile GSM au fost în spatele următoarelor evenimente recente.

Seceta din California

image 8

image 9

Printre chemtrails şi manipularea ionosferică guvernul a creat în mod artificial seceta din California. Combinaţi lipsa apei provenită din ninsorile de pe munte cu expresia „apa este noul ţiţei”. Sună de parcă filmul „Omul Omega” va sosi în curînd la un cinematograf de lîngă noi. În timp ce această uriaşă secetă afectează întreaga noastră naţiune creînd haos în vieţile oamenilor, agricultură şi economia naţională, familia Bush cumpără în secret pămînt despre care ştie că are apă în subteran. Compania Nestle face acelaşi lucru, apoi îmbuteliază apa şi cere preţuri exorbitante pentru o resursă naturală a pămîntului. Cînd una din părţi controlează sursa crează mai întîi cerere apoi oferă soluţia. Cei care nu au acces la sursă sînt la mila celor care controlează sursa. Dimensiunile răului arătat de aceşti bogaţi lipsiţi de suflet este aproape incredibil, dar, din nou, adevărul este mai straniu decăt ficţiunea. Actul de a bea apă de la chiuveta din bucătărie nu este o soluţie pentru protejarea vieţii asta dacă nu cumva nu ai nimic impotrivă să bei apă cu floururi care sînt dovedite ca fiind neurotoxine.

Uraganul Katrina

Unitatea HAARP a fost foarte activă în săptîmînile dinantea, din timpul şi la scurt timp după ce Katrina a devenit un uragan din depresiunea tropicală doisprezece. Sloturile colorate care seamănă cu nişte clape de pian sînt reprezentările vizuale ale activităţii HAARP în zona în care Katrina a fost activ. Acesta este denumit un „grafic al căderii de apă”. Pe axa verticală avem frecvențele cuprinse între unu și 30 de megaherți.

Haarp

Graficul de deasupra reprezintă activitatea HAARP cînd se formează depresiunea tropicală doisprezece. Katrina s-a format din DT12. Observați lipsa „sloturilor” la intersecţia dintre verticala 5 şi orizontala 2.

Comparaţi cu graficul de mai jos cînd Katrina loveşte New Orleans-ul.

image12

Dacă HAARP ar fi fost inactiv în acest interval de timp (de la 08.22 pînă la 08.30) nu am fi avut nimic de discutat aici. Dar stai! aceste grafice provin chiar de pe site-ul HAARP. În zilele noastre răul este pe faţă şi mîndru de el însuşi.

Tsunami-ul din Japonia

Tsunami-ul care a distrus centrala nucleară de la Fukushima este ştire de talie internaţională. Una din capacităţile HAARP este de a direcţiona energia într-un anumit punct. O teorie foarte credibilă este aceea că un flux de energie a fost direcţionat în ocean de-a lungul unei falii de separaţie a plăcilor tectonice. Rezultatul a fost un cutremur submarin care a condus la formarea tsunami-ului.

image13

Ar fi multe alte exemple dar aţi prins ideea. Toate informaţiile de aici au fost găsite online. Nici una nu este vreun secret. Nu credeţi? Cercetaţi sursele dacă încă mai aveţi îndoieli. Verificaţi Bosnia, Coreea de Nord, Haiti, Malaezia pentru a pune angrenajul în mişcare.

De ce SUA, în mod evident ţara cea mai avansată din punct de vedere ştiinţific (după oamenii noştri de ştiinţă), rămîne în urma unor naţiuni prietene depre care se spune că sînt mai puţin dezvoltate, cînd vine vorba despre cunoştinţele publicului larg cu privire la pericolele utilizării telefoanelor celulare? De ce această tăcere? De ce companii precum Sprint sau AT&T promovează utilizarea telefoanelor celulare de către copii, ştiind foarte bine că la copii craniul şi periostul nu sînt încă cmplet dezvoltate, acest lucru amplificînd pericolul imersiunii în frecveţe radioactive. Răspunsul, oricît ar fi de greu de înghiţit este că efectele combinate ale telefoanelor celulare, turnurilor GSM şi HAARP sînt proiectate pentru a semăna moarte. Pune la punct o campanie de marketing atrăgătoare, bag-o cu forţa în conştiinţa publică şi ne vom trezi cu proşti care să aştepte răsăritul soarelul în faţa magazinelor pentru „noua generaţie” de telefon. Este destul de pavlovian…şi trist.

O catastrofă medicală este creată chiar acum! Este un tsunami metaforic la orizont, ţintit către şi format din copiii de azi, copii dintre care doar un procent mai mic vor deveni adulţii de mîine. Cînd vor avea între 20-30 de ani, un procentaj monstruos din copiii noştri vor dezvolta tumori şi leziuni craniene, boli ale maduvei osoase, pierderea intelectului şi multe alte boli îngrozitoare. Un val al morţii se apropie şi oricît de mult aş detesta acest lucru, nu mă voi sustrage de la încercarea de a-i lumina şi pe alţii în această privinţă.

Cine trebuie învinuit pentru aceasta? Companiile de telefonie? Cu siguraţă!

Părinţii? Desigur! Constrînşi între presiunile create de ceilalţi copii, comoditate, disonanţă cognitivă, o apatie indusă de mass-media (prin intermediul turnurilor GSM – ce ironie) şi campanii de marketing super atrăgătoare, majoritatea părinţilor şi a oamenilor în general continuă să le utilizeze. În esenţă sîntem precum vacile din desenul animat „Far Side – Latura îndepărtată”. Imaginaţi-vă o coadă alcătuită din vaci care se îndreptă către o clădire pe care scrie „abator”. O vacă se apropie de o alta doar pentru a o auzi pe aceasta din urmă zicînd: „Hei nu vă împingeţi!”

Este o nebunie curată să finanţezi în continuare aceste companii ştiind foarte bine că ne dau cancer şi o grămadă de alte afecţiuni. Unii îşi pot aminti că pămîntul a continuat să se rotească şi viaţa să existe, toate aceastea fără telefoane mobile şi asta timp de vreo 6000 şi ceva de ani. Cum am putut „evolua” în fricoşi care nu îndrăznesc să părăsească locuinţa fără a avea telefonul mobil la ei. Orice persoană cu un minim de bun simţ îşi va rezilia contractul, va arunca telefonul mobil şi va răspîndi acest articol. Este cu adevărat o chestiune de viaţă şi de moarte!

Este o greşeala. 100 Herţi nu reprezină un Kiloherţ ci 1000 de herţi reprezintă un kioherţ. De asemenea 1000 de Kiloherţi sau un milion de herţi reprezintă un megaherţ.

Este vorba despre standardul GSM din SUA pe 1900 MHz. În Europa s-au folosit standardele de 900 şi 1800 MHz. Cu toate acestea, noile tehnolgii 3G, 4G şi alte bălării funcţionează pe frevenţe chiar mai mari.

Sursa : saccsiv

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s