Razboiul procurorilor, Congo, Moise Chombe-Basescu si Poanta

20602_1399093880412164_7148913695532409946_n

Evrei jidani spurcati si perciunati sunt niste insecte carnivore si omnivore, sugatoare de sange, capuse sau plosnite fictive care au trait pe Terra ianintea erei noastre.

Ce se intampla de fapt si ce se urmareste?

E vorba despre cine va ajunge primul la puscarie, clanul Moise Chombe-Basescu si Udrea Timosenko sau Poanta.

Ce a facut avocatul Poanta? A supt bani impreuna cu casa de avocatura Sova de la Rovinari si Turceni, bani publici si afecteaza interesul national.

Dar, casa de avocatura Udrea Timosenko nu a supt de toate, chiar si bani publici, miliarde de lei de RA APPS?

RA APPS are propriul cabinet juridic si numerosi consilieri juridici si atunci pentru ce a risipit si aruncat bani casei de Avocatura Udrea Timosenko?

Asa a solicitat comunitatea evreiasca jidaneasca spurcata.

DIASPORA si romani nu stiu de avocata sugatoare de bani publici si nu numai, Udrea Timosenko?

Udrea Timosenko nu a fost ministru si nu papa bani publici, taxele si impoozitele romanilor?

DIASPORA si romani nu au protestat si nu s-au revoltat si acum solicita sa-l aresteze pe Poanta si sa-l apere pe Chombe- Basescu si mai mult, sa-l numeasca premier pe Chombe-Basescu.

Nu numai atat, dar Chombe-Basescu doreste sa-l bage la puscarie pe Poanta si sa ajunga premier cu sprijinul lui Ion Klaus si acesta e serviciul pe care trebuie sa-l faca Ion Klaus lui Chombe-Basescu pentru ajutorul dat la alegera sa ca presedinte al Romaniei, intrucat nemultumirea din DIASPORA in care romani goniti din Romania de Chombe -Basescu si de toata clasa politica, nu au putut vota datorita consulilor si ambasadorilor numiti de Basescu care nu au respectat legea si nu au marit numarul de centre de votare si nu a suplimentat stampile de vot.

Problema e simpla ca buna ziua. Exista legea pentru organizarea votului si Poanta a platit pentru organizarea votului in DIASPORA, dar consuli si ambasadori lui Basescu NU au respectat legea si au creat aceasta nemultumire din DIASPORA.

De fapt, e vorba de un scenariu tipic evreismului jidanisamului spurcat, INSELACIUNEA si sutinut de proteste si revolte de strada in tara si strainatate si mai mult, din informatiile mele rezulta ca la protestele din strainatate au participat si numerosi agenti straini care au marit numarul protestatarilor din DIASPORTA si au sustinut scenariul lui Basescu sa-l apere si sa-l protejeze pe Basescu si sa ajunga Ion Klaus la putere si sa piarda Poanta.

Nemultumirea din DIASPORA creata in 2014 cu ocazia votului pentru alegerea presedintelui Romaniei a fost controlata, manipulata si dirijata de Chombe-Basescu si consuli si ambasadori numiti de Moise Chombe -Basescu.

DIASPORA uita cine si-a batut joc de ei si de o natiune intreaga?

Cine a inchis scoli si spitale si a disponibilizat sute de mii de romani din Politie, Posta romana si altele, si a redus salariile si pensiile si banii jefuiti din pensii si salarii au fost folositi pentru finantarea firmelor PDL sa faca piscine si terenuri de fotbal in panta si toate astea le-a facut la ordinul comunitatii evreiesti jidanesti spurcate?

Traian Basescu, securist si comunist si in final a spus:

“Daca nu va convine plecati din Romania.“

Ion Klaus deja executa ordinele lui Chombe -Basescu si a numit un consilier al lui Chombe -Basescu la Cotroceni pe MRU si Chombe-Basescu conduce COTROCENIUL prin MRU, Ion Klaus e papusa lui Chombe- Basescu, tot acest spectcol cu trimiterea in judecata si arestarea lui Poanta este provocat si manipulat de Israel’ stat aflat pe planeta Marte si ELITA EVREIASCA masonica satanista, adica capuse si plosnite, insecte feroce, niste alieni: Soros.

Pentru cei neinitiati, povestea e mult mai ampla si dificila, iar interesle evreiesti jidanesti spurcate sunt multiple, inclusiv inceperea celui de al III-lea razboi mondial si atacarea militara a imperiului sovietic Rusia si lucrul acesta trebuia sa-l faca atunci cand Regele Mihai de Hohenzollern ajungea la putere in Romania, dar neavand sanse, Israel si ELITA MONDIALA evreiasca jidaneasca spurcata solicita venirea ca premier a lui Chombe -Basescu.

Priviti Realitatea tv si o sa vedeti toti oameni lui Chombe-Basescu invitati la aceasta televiziune Realitatea TV subordonata Ambasadei USA si care are datori imense la statul roman si Lavinia Sandru si Cosmin Gusa si Rares Bogdan instiga la revolta si crima nationala impotriva lui Poanta si a PSD-ului, dar nu si impotriva FLOTEI lui Basescu sau a amantei infractoarei Udrea Timosenko ori a presedintelui PNL ELECTRICA Gorghiu care si aceasta s-a infruptat din banul public, taxele si impozitele romanilor sau impotriva INCOMPATIBILULUI Ion Klaus.

La Realitatea TV apar membri PMP-uli in frunte cu Eugen Tomac, membri NOULUI PNL, adica PDL-isti ascunsi in PNL si care au acaparat si conduc PNL-ul, Balega cel implicat in jaful EADS, Raluca Turca care solicita de la Sibiu vaccinarea tinerelor si otravirea lor si sterlizarea lor si azi le plange de mila copiilor care nu primesc bani de transport si sunt obligati sa abandoneze scoala, dar nu au pus acest aspect in MOTIUNEA impotriva lui Poanta.

Turca PDL si alti asa zisi PNL-isti, nu au mentionat in MOTIUNE problemele cu care se confrunta copii din Romania pentru ca problema DIASPOREI fierbe si e incendiara si au si sutinatori, iar problema copiilor romani si a FAMILIEI nu este de interes national si international.

“Buni romani!“

Sunt buni numai de prostit si manipulat si dirijat si jefuit si sa voteze hoti si escroci, iar acestia cand ajung la putere, incepe CIOLANIADA: JAFUL, CRIMA SI CORUPTI, pe scurt si in termen evreiesc jidanesc spurcat GENOCIDUL si HOLOCAUSTUL impotriva romanilor.

Pardom. Asta se numeste DEMOCRATIE EVREIASCA JIDANEAQSCA SPURCATA.

Interesul politic national si international este puterea, CIOLANUL si jaful national.

Pentru mine exista o nelamurire si ma face sa cred ca este o perversiune politica si un complot politic generalizat in PARLAMENTUL Romaniei si chiar la nivelui presedintelui Romaniei, intrucat in PARLAMENT au aparut partide politice, vezi PMP-uli, al lui Basescu si care e condus de Eugen Tomac, cetatean ucrainian adus la studii gratuite in Romania pe taxele si impozitele romanilor si azi s-a dovedit a fi un mercenar si terorist in slujba intereselor evreiesti jidanesti spurcate, soldatul lui SOROS in Romania si PSR al lui Geoana si alt puscariabil Marean si altele, care nu au participat la alegeri si nu au avut sigla si program si nu au ajuns in parlament prin votul romanilor, ci prin INSELACIUNE si toata clasa politica si toti jurnalisti guita ca porcii: DEMOCRATIE.

O intrebare pentru CURTEA CONSTITUTIONALA si pentru Poanta si pentru Chombe -Basescu si pentru Ion Klaus si jurnalisti si toata clasa politica.

E legala prezenta Partidului Miscarea Populara- PMP-uli in Parlamentul Romaniei?

Si, MRU zis si Ana Pauker apare la Realitatea tv.

Acesta vorbeste de stalinisti si minte cu nerusinare vorbind de studenti care l-ar fi protejat pe regele Mihai.

Si cand l-au aparat studenti pe Regele Mihai?

Ianinte sau dupa ce Regele Mihai a furat voturile taranistilor, PNTCD de azi si le-a dat comunistilor si comunisti suparati ca au ajuns la putere in 1946, prin fraudarea voturilor de catre regele Mihai si prin decret emis de Regele Mihai au facut lant uman la sediul Casei Regale si au venit studenti sa-l apere.

De ce si pentru ce?

MRU din functia de premier isi procura lucruri personale sampanie, deodorante si altele, de milioane de lei si Predoiu care a protejat toti corupti PDL-isti, implicat si el in jaful de la gala Bute.

MRU vorbeste de stalinism si de bolsevismul rosu.

MRU care a postat cu onoare in biroul sau de premier al Romaniei tabloul color al lui ANA PAUKER o evreica jidanca criminala numita prin decret emis de Casa regala germana Hohenzollern, de regele Mihai ministru de externe in guvernul bolsevic-stalinist GROZA 1947, de atunci Pauker sustinea ca Romania trebuie desfiintata si faramitata, adica REGIONALIZAREA sau BARONIZAREA ori NICHITIZAREA, (vezi infractiunile si rahaturile DICTATORULUI Nichita PSD) si pe care o solicita si INCOMPATIBILUL Ion Klaus si toata evreimea jidaneasca spurcata de pe Terra.

Romania trebuie distrusa si faramitata si in fiecare acest statulet sa existe un mic si pitic DICTATOR si care sa suga din bugetul tuturor romanilor, adica sa pape taxele si impozitele lor si sa fie papusa si marioneta evreilor jidanilor spurcati si sa execute ordinele lor introcmai si la timp.

Ana Pauker, nascuta Hannah Robinsonh, asa procedeaza evrei jidani spurcati, isi iau un nume fals sa nu se stie cine sunt in realitate, sa poata ucide, jefui si fura fara sa plateasca pentru faptele lor. A trait in perioada 1893-1960.

In 1939, a participat la atentatul din Parlamentul Romaniei in care au murit numeroase persoane.

In 1944 este arestata si judecata si condamnata in Romania, pentru ca fusese parasutata ca spion sovietic in Romania, ulterior este eliberata la solicitarea lui Stalin si a lui Molotov, fiind data la schimb cu un profesor roman arestat in Basarabia. Operatiune efectuata cu sprijinul Regelui Mihai si a maresalului Antonescu.

Intrebata de procurori militari:

“In definitiv, ce vreti voi comunisti cu Romania asta? Ce vreti sa-i faceti?“

Ana Pauker raspunde procurorilor militari cu indrasneala, dezvaluind planurile bolsevicilor, fara nici o retinere:

“Vrem sa o impartim, sa o transformam in trei republici sovitice!“

Ana Pauker revine in Romania dupa lovitura de stat de la 23 august 1944 infaptuita de regele Mihai si Casa Regala germana de Hohenzollern, la data de 12 seotembrie 1944 pe tancurile sovietice, facand parte din renumita unitata militara alcatuita din dezertori romani: TUDOR VLADIMIRESCU.

A fost secretar al CC al PMR intre 1944-1948.

In noiembrie 1947, e numita ministru de externe si vice-prim ministru in guvernul bolsevic-stalinist Groza prin decret emis de Casa Regala Germana de Hohenzollern, Regele Mihai si mentine aceaste functii si dupa ABDICAREA de buna voie si nesilit de nimeni a Regelui Mihai la 30 decembrie 1989, functii pe care le pierde in 1952 cand este exclusa din viata politica.

In calitatea de ministru de externe si vice-prim ministru a semnat actul prin care Romania ceda Uniunii Sovietice Insula Serpilor.

Ca lidera a regimului totalitar comunist, deosebit de nepopular si de represiv, si-a castigat o reputatie foarte negativa si multi considera ca a jucat un rol tenebroas in istyoria Romaniei, aducand statului roman numeroase prejudicii.

Ana Pauker a condus Romania in mod dictatorial, fapt pentru care a fost poreclita:

“Stalin cu fusta.“

Din aceasta unitate militara a dezertorilor romani Tudor Vladimirescu face parte si tatal lui Petre Roman (prim minstru 1989), Walter Neulander Roman (Erno Neulander) care a ajuns ministru postelor si telecomunicatiilor in perioada 1950-1952, in guvernul Groza, membru al CC al PCR, ulterior devine directorul Editurii Politice.

Istoricul sovietic T. M. Islamov a publicat documente care arata ca Walter Neulander Roman:

“A sustinut in fata membrilor Comisiei Litvinov in favoarea infiintarii statului independent Transilvania, actiune sustinuta si de marile puteri Uniunea Sovietica, Statele Unite ale Americii si Marea Britanie.“

De asemenea, unul din dezertori si tradatori de neam si tara este si tatal lui Vladimir Tismaneanu, Leonte Tismaneanu (Enea Leon Tesmenetki, 1913-1981), redactor Editura politica, azi Editura Humanitas care este finantata din taxele si impozitele romanilor pentru a sprijini scriitori straini care isi publica vomitaturile in Romania si strainatate, dar si otravurile si atacurile la adresa Romaniei si natiei romane, editura care promoveaza propaganda  evreiasca jidaneasca spurcata.

Un alt dezertor si tradator al natiei romane si agent SS, ulterior, devine membru PCR tatal lui Horia Patapievici, Denis Patapievici si alti

Si acum ATENTIE!

Acestia si alti dezertori si tradatori de neam, evrei jidani spurcati sunt tortionarii neamului romaneasc in perioada MONARHISTA 1944-1947 si au comis crime bolsevice comuniste evreiesti impotriva natiei romane care se opuneau implementarii COMUNISMULUI in Romania si dupa 1989, Vladimir Tismaneanu si Regele Mihai care emitea zilnic decrete pentru a condamna romani la puscarie pe viata sau la moarte, solicita condamnarea CRIMELOR COMUNISTE in Romania.

Aceasta condamnare a CRIMELOR COMUNISTE in Romania este o mare INSELACIUNE EVREIASCA JIDANEASCA SPURCATA, intrucat milioane de romani civili sau militari au fost vanati si ucisi fara mila de evrei jidani spurcati in frunte cu parinti lui Petre Roman, Horia Patapievici, Vladimir Tismaneanu si alti, si chiar mai mult, Vladimir Tismaneanu este numit de Basescu, un comunist si securist,  presedintele Comisiei pentru condamnarea crimelor comuniste in Romania, fiul unui tortionar numit sa apere crimele evreilor jidanilor spurcati comise impotriva natiei romane si sa invinuiasca Romania si natia romana si sa inrobeasca financiar Romnania, si din nou ATENTIE!

Vladimir Tismaneanu, presedintele comisiei pentru cercetarea crimelor comuniste in Romania in cercetarea si anchetarea crimelor comuniste nu ancheteaza si perioada MONARHISTA 1944-1947, perioada in care s-au comis cele mai mari si crunte crime evreiesti jidanesti spurcate impotriva natiei romane si nu invers, asa cum afirma Vladimir Tismaneanu si lucrul acesta este semnalat de Sorin Iliesiu, membru in aceasta comisie care declara:

“Vladimir Tismaneanu a refuzat sa ancheteze si sa cerceteze CRIMELE EVREIESTI comise impotriva natiei romane din perioada MONARHISTA 1944-1947 si care au fost cele mai crunte si cele mai umeroase, intrucat sunt implicati si parinti lui Tismaneanu si rudele sale.“

Si daca privim acesti 25 de ani, aceste conserve evreiesti jidanesti spurcate fii celor mai infocati tortionari ai natiei romane, ataca si denigreaza zilnic Romania, din functiile de consilieri ai lui Basescu sau publica articole in mass media din Romania sau de la Radio Europa Libera si manipuleaza si dirijeaza intreaga clasa politica, vezi si atacul denigrator la adresa Romaniei intr-o expozitie deschisa de ICR in America si organizata de Patapievici.

Nu sunt simpatizant politic de nici un fel. Nu tin cu Poanta sau PSD. Nu sustin kominternisti si PNL si PDL si PNTCD si UDMR si UNPR si alte capuse si plosnite politice, aici e vorba de un roman care priveste ce se intampla in Romania.

Urmaresc actori politici, jurnalisti pupincuristi poilitici de DREAPATA si de STANGA care saruta politicieni corupti si criminal in fata si in spate, jurnalisti care isi condamna copii si nepoti si stranepoti pentru faptele si crimele si jafurile comise de evrei jidani spurcati comise de-a lungul anilor in Romania si impotriva natiei romane, tradatori si papusari natiei, dar si pe cei care fabrica scenarii de 25 de ani in Romania: COMUNITATEA EVREIASCA JIDANEASCA SPURCATA, cei care vor sa modeleze si sa distruga si sa jefuiasca Romania dupa vointa, chipul si asemanarea lor.

Jurnalisti din Romania sunt de doua feluri.

In prima categorie exista jurnalisti care sunt patrioti si au luptat si lupta impotriva jafului si distrugerii Romaniei si sunt zilnic vigilenti si multi au fost amenintati sau atacati si au pierdut si locul de munca pentru acest lucru, cei care au anchetat politicieni sau marile acte de coruptie din Romania.

In a doua categorie avem jurnalisti escroci banditi si care constituie un flagel cancerigen evreiesc jidanesc spurcat si care au sustinut periodic HOTI si CORUPTI Romaniei si datorita acestor plosnite cu pix de 25 de ani avem ALTERNANTA la Guvernare si asa au ajuns hoti sa fie schimbati cu HOTI si priviti acum Romania si o sa vedeti ca ne este furata de sub picioare cu ajutorul acestor jurnalisti.

Mai mult, acesti din urma jurnalisti isi condamna propri copii, nepoti si stranepoti si intreaga natie romana pentru faptele si crimele comise de Casa regala germana Hohenzollern, regele Carol al II-lea care este vinovat pentru HOLOCAUST in Romania si nu Romania si natia romana, intrucat acesta a emis decrete impotriva evreilor si fiul sau regele Mihai care a comis crime impotriva natiei romane si care a emis zilnic decrete impotriva romanilor care se opuneau implementarii COMUNISMULUI in Romania.

Comunism implementat de Regerle Mihai in perioada monarhista 1944-1947 si care emitea zilnic decrete impotriva natiei romane si sustinea guvernul criminal bolsevic Groza si evrei jidani spurcati care au ajuns ministri sau in functii importante in institutiile statului roman si care au comis crime impotriva natiei romane si NU INVERS, asa cum sustine propaganda evreiasca jidaneasca spurcata, in frunte cu Tismaneanu, Patapievici, Plesu, Liiceanu si alti.

De asemenea, trebuie facuta precizarea ca numerosi jurnalisti sunt ofiteri acoperiti si sunt platiti conform gradelor militare facute cadou de Basescu si alti si fara sa fi facut armata ori sa participe sau sa absolve cursuri militare si care fac parte din SRI si SIE, dar cu toti sunt subordonati evreismului jidanesc spurcat si nu sprijina Romania si natia romana, verzi jurnalistul basescian TURCESCU.

Poanta ataca si vaneaza buticarul roman la ordinul comunitatii evreiesti jidanesti spurcate care castiga un ban atunci cand vinde o paine si comerciantul privat particular cu ANAF care le da amenzi grase de milioane de lei sau le inchide pentru o frauda de 2 lei si pentru ce?

Pentru ca Poanta sa faca rost de bani la buget sa finanteze Realitatea Tv si B1Tv si Antena tv 1 si 3 si altele, constituind propaganda fascista sionista in Romania, asa solicita comunitatea evreisca jidaneasca spurcata, UE, dar nu sunt bani sa se infiinteze fabrici si uzine sau agricultura de stat, sa se creeze locuri de munca pentru milioanele de someri din Romania.

Pentru ca Poanta sa finanteze jurnalisti si televiziunile private romanesti si straine, fidele lui Poanta si PSD-ului, adica propaganda ISRAELIANA sionista fascista pentru a spala imaginea corupta a lui Poanta.

Doresc sa amintesc ca mii de romani isi pierd locuintele si familia si copii si ajung pe strazi fara nici un drept ca cetateni ai Romaniei pentru ca acestia au restante la intretinere si datori la banci, dar Poanta are bani sa plateasca PLOSNITE si CASPUSE jurnalistice.

Interesanta e aceasta finantare a jurnalistilor, intrucat Poanta nu a votat in Parlament pentru cresterea alocatiilor copiilor romani, a scos cartela magnetica in timpul votului pentru ca nu sunt bani si azi a gasit bani pentru anumite persoane romanesti si straine care si-au facut un HOBI si a vrut o televiziune a lor si atunci pentru ce sa o finantez si sa o intretin eu sau toata natia romana un HOBI evriesc jidanesc spurcat?

Aici vorbim de DISCRIMINARE NATIONALA EVREIASCA JIDANEASCA SPURCATA, unii muncesc si produc bani si alti nu fac nimic si primesc bani si au vile de lux si masini de lux si bani infiniti si fara numar, adica unii BOGATI pe banii tuturor romanilor pe sudoarea si sangele romanilor si alti SARACI, cei care muncesc si produc bani.

Poanta comite o infractiune foarte grava, ABUZ IN SERVICIU, nu respecta CONSTITUTIA art. 49, al. 2:

“Statul acorda alocatii pentru copii si ajutoare pentru copilul bolnav sau cu handicap. Alte forme de protectie sociala a copiilor si a tinerilor se stabilesc prin lege.“

Discreditarea si diferentierea dintre copii e tipica evreismului jidanismului spurcat. Povestea ca unii parinti nu au nevoie de alocatie pentru copii a fost sustinuta de MUGUR ISARESCU care a spus:

“Nu am nevoie de alocatie pentru copilul meu.“

Dar, cati parinti pot renunta la un drept legal cuvenit copilului sau?

Si mai mult, aceasta DISCREDITARE  si DIFERENTIERE dintre copii romani exista dupa 1989 si in prezent, copii membrilor coalitiei parlamentare primeau peste 60 de lei alocatie, iar ceilalti copii primeau numai 42 de lei, iar acum Poanta doreste sa fure bani de la unii copii si sa finanteze copii coalitiei parlamentare sau celor favorizati de PSD, bani folositi pentru campania electorala, sa-l voteze pe Poanta si PSD.

In guvernarea Boc-Basescu, se finanta tineri membri PDL cu cate 10 000 de euro, asa zisul ajutor pentru a ajuta tineri romani sa poata infiinta o firma, dar in realitate tineri PDL cu bani primiti trebuia sa-si cumpere un PC si sa posteze zilnic mesaje pro PDL si sa atace rivali politici, lucru recunoscut recent de Udrea Timosenko, dar nici guvernul Boc-Basescu si nici guvernul Poanta nu au bani pentru spitale si scoli, salarii sau pensii si nici pentru a asigura transportul copiilor la scoala si acestia abandoneaza scoala, asa cere comunitatea evreiasca jidaneasca spurcata.

Poanta cu aceasta ORDONANTA pentru finantarea jurnalistilor doreste sa obtina linistea si sprijinul mass mediei.

Acesti jurnalisti din urma si de tot kakao sustin DEMOCRATIA, dar nu stiu ca DEMOCRATIA se imparte in DEMOCRATIA SOCIALISTA POPULARA NATIONALA a lui Ceausescu in care exista industrie si economie si toti cetateni Romaniei aveau casa serviciu salariu si FAMILIE, iar dupa 1989 avem DEMOCRATIA EVREIASCA JIDANEASCA SPURCATA in care Romania nu mai are industrie si economie si peste 60% din cetateni Romaniei sunt someri, nu au serviciu si nici salariu, iar institutia suprema FAMILIA e in degradare zilnica si copii abandoneaza scoala si sunt abandonati si de parinti, se fura tot si taxele si impozitele romanilor au ajuns sursa de jaf si coruptie politica.

Nu exista bani pentru scoli si spitale si nici pentru Institutul Cantacuzino, dar Poanta si Guvernul Romaniei jefuiesc cetateanul roman sa finanteze cu 15 milioane de euro jurnalisti si posturi TV particulare private si femeia sexi de la pagina 5, adica Poanta are bani pentru propaganda fascista sionista evreiasca si “prostitutia intelectuala jurnalistica“ si nu are bani pentru salarii si pensii si scoli si spitale.

John Swinton, jurnalist si fost redactor la The New York, a socat asistenta la o intalnire cu presa, marturisind cu curaj:

“In America nu exista presa independenta. Stim foarte bine cu toti acest lucru… Adevarata meserie a jurnalistului este aceea de a ascunde ADEVARUL, de a minti pe fata, de a mistifica, de a perverti, de a se inchina la picioarele lui Mamona-Satana si de a-si vinde cinstea in schimbul painii de zi cu zi. Stim cu toti acest luicru, sasa ca ce rost mai are porostia asta cu toastul in cinstea presei independente?

Noi suntem instrumentul si vasalii oamenilor bogati care se ascund in spatele scenei. Nu suntem altceva decat niste marionete. Ei trag de sfori, iar noi dansam pentru ei. Talentul nostru, posibilitatile si vietile noastre se afla in proprietatea acestor oameni. Nu suntem decat niste prostituate intelectuale.“

In cazul politicienilor romani care vin din patru in patru ani sa cerseasca votul romanilor si mint cu nerusinare la fiecare campanie electorala ca daca vor fi votati si daca ajung la putere va curge numai lapte si miere, iar dupa aceea curge numai jaf si coruptie politica, expresia acestui jurnalist se poate enunta in felul urmator:

“Noi, politticieni suntem instrumentul si vasalii COMUNITATI EVREIESTI JIDANESTI SPURCATE teroristi si tortionari planetei care se ascund in spatele scenei, cei care conduc si controleaza ONU, NATO, UE si altele. Nu suntem decat niste marionete imputite subordonate evreilor jidanilor spurcati. Evrei jidani spurcati trag sforile, iar noi dansam pentru ei si le executam ordinele zilnic si fara comentarii. Talentul nostru, posibilitatile si vietile noastre si ale natiei romane se afla in proprietatea acestor evrei jidani spurcati. Nu suntem decat niste prostituate intelectuale politice.“ 

Daca trebuie sa plece Poanta si PSD de la guvernare, foarte bine, SA PLECE, dar in acelasi timp trebuie sa dispara si toata clasa politica si politicieni si partidele politice care au fost la guvernare timp de 25 de ani si chiar Ion Klaus, INCOMPATIBILUL si sa nu schimbam HOTI cu HOTI  sau jefuitori si criminali cu alti jefuitori si criminali.

Multi spun ca toata aceasta poveste este fabricata pentru ca Poanta sa ajunga la puscarie si Basescu premier, dar PSD si coalitia parlamantara il apara pe Poanta sa nu ajunga la puscarie.

Nimeni nu vorbeste de faptul ca toata aceasta actiune de atac al procurorilor impotriva lui Poanta e pornita de Basescu si de procurori numiti de Basescu si asta pentru ca procurori numiti de Poanta au inceput atacul asupra lui Basescu si a iubitei sale Udrea Timosenko si s-au declansat numeroase anchete penale si Basescu ataca justitia sa o apere pe Udrea Timosenko, dar romanul a uitat acest aspect si Basescu cu proteste si revolte de strada conduse de Eugen tomac si cu ajutorul lui Ion Klaus doreste sa ajunga premier al Romaniei.

Acesta este serviciul pentru care trebuie sa-l faca Ion Klaus lui Basescu, ca raspuns la ajutorul lui Basescu din DIASPORA, pentru ca Basescu a controlat tot scandalul din DIASPORA cu consuli si ambasadori numiti de Basescu care au refuzat sa mareasca numarul de cabine si de stampile pentru a usura campania de vot din DIASPORA si cu ajutorul lui Eugen Tomac care a instigat la revolta si proteste in DIASPORA.

Spun Chombe-Basescu intrucat faptele sunt identice cu tot ce s-a intamplat in Gongo, prin 1960 si au participat mercenari din Franta, America si din tot occidentul si Castile albastre de la ONU, alte trupe de tip NATO conduse si controlate de ELITA evreiasca jidaneasca spurcata, trupe militare conduse de generalii americani si israelieni si mai mult, acest Chombe a rupt KATANGA de Congo si zona a fost numita idependenta si Chombe -Basescu va rupe Transilvania de Romania numai sa ajunga din nou la putere si sa nu ajunga la puscarie.

In cazul lui Chombe -Basescu nu mai trebuie sa vina truopele militare ale ONU, Castile albastre pentru ca Chombe -Basescu a adus trupele NATO in Romania sa-l apere pe Chombe-Basescu si interesele evreiesti jidanesti spurcate in Romania, trupe militare evreiesti jidanesti spurcate finantate de romani din taxele si impozitele si taxele lor, adica de “BUNI ROMANI!“.

Daca privim in urma cu ATENTIE o sa vedem aceiasi mercenari si teroristi care acum sunt uniti in asociatii de tot felul, dar tinta e aceiasi DISTRUGEREA si DESFIINTAREA STATULUI ROMAN: Ene Viorel, Doru Maries si alti.

Kominternisti si copii lor sau conservele de agenti sovietici si Regele Mihai cei care au atacat Romania la 23 august 1944 si in 15-21 decembrie 1989 la Timisoara, la 15 martie 1990 la Targu Mures si dorea sa rupa Transilvania de Romania, apoi s-au mutat la Bucuresti si au intrat in GREVA FOAMEI si aici solicita sa plece Ion Iliescu si sa vina Regele Mihai, asta e povestea cu MINERIADA, 13-15 iunie 1990, numita asa pentru ca au venit minerii, dar pana la venirea minerilor in Piata Universitati erau agenti straini, kominternisti si copii lor, care sub directa coordonare a lui Soros si Ion Ratiu doreau o lovitura de stat sa vina Regele Mihai la putere si Ion Ratiu premier.

Acum multi o sa zica: Esti ANTISEMIT, dar acum esti si ANTIMONARHIST.

Nu are numic cu ANTISEMITISMUL si ANTIMONARHIA din ceea ce scriu, eu lupt pentru ADEVAR si arat vinovatii pentru situatia din Romania de azi si atrag atentia ca povestea a inceput mai de mult si e mult mai veche si de zeci si sute de ani evrei jidani spurcati doresc jefuirea si distrugerea Romaniei si eu arat cum se face acest lucru si vinovati.

Cine nu crede sa priveasca inregistrarile audio de la Radio Europa Libera sunt postate online, post de radio finantat de Congresul SUA si controlat de CIA si o sa auziti cum ataca Regele Mihai Romania in 1989 si instiga la revolta si crima si cum lupta impotriva COMUNISMULUI implementat in perioada 1944-1947 in Romania de maieustatea sa regele Mihai, prin decrete emise zilnic de Casa regala germana Hohenzollern pentru propasirea bolsevismului, comunismului si stalinismul in Romania.

De asemenea, Regele Mihai si Casa regala germana Hohenzollern emitea zilnic drecrete pentru a condamna la inchisoare pe viata sau la moarte romani care se impotriveau implementarii COMUNISMULUI in Romania si ATENTIE!, multi erau taranisti, membri PNTCD si care dupa 1989 il sprijina pe regele Mihai. Nu ca este HALUCINANT.

Si pentru ce toatea acestea?

Timp de 25 de ani, Romania a fost jefuita si distrusa de rudele Casei regale germane Hohenzollern in frunte  cu Regele Mihai un criminal, tradator si tortionar al Romaniei si natiei romane, castele Romaniei retrocedate pentru ca acesti venetici straini care au venit in Romania cu mana in cur si fara chiloti pe ei, adusi de masoneria PNL-ista, primeste si o despagubire de 30 de milioane de euro si printul Duda si alti printi, care au primit trerenuri, paduri si case, dar si de toata clasa politica venita la putere in 1989 si cu toti au executat ordinele comunitatii evreiesti din Romania si internationale: ROMANIA TREBUIE SA FIE STEARSA DE PE FATA PLANETEI  si natia romana EXTERMINATA, asa este ordinul extern al lui Soros si al ELITEI evreiesti mondiale.

De asemenea, trebuie facuta precizarea ca regele Mihai a primit o despagubire de 191 de tone de aur de la Chur-chil si Stalin la ABDICAREA sa la 30 decembrie 1947 si la parasirea Romaniei pentru serviciile aduse aliatilor Uniunea Sovietica, America si Anglia si pentru castele abandonate in Romania.

Dupa 25 de ani Romania arata ca o tara atacata militar nuclear.

Acum privim flagelul JAUL si CORUPTIA si HAOSUL din Romania si daca privim acest flagel in ansamblul sau, aceasta epidemie de jaf, coruptie si haos e o poveste planetara, vezi corupti politici din Franta, Italia, Germania si altele, asa cere comunitatea evreiasca jidaneasca spurcata care vor sa modeleze Romania si intreaga planeta dupa vointa, chipul si asemanarea lor.

Prima tinta evreiasca jidaneasca spurcata a fost sa jefuiasca resursele energetice naturale ale Romaniei, apoi a urmat vanzarea si privatizarea Romaniei, distrugerea industriei si economiei romanesti, intrucat Romania si-a platit datoriile la ELITA evreiasca jidaneasca spurcata, cresterea taxelor si impozitelor impotriva romanilor si acestea au devenit o sursa de jaf si coruptie si de frauda nationala si internationala.

O alta tinta, exterminarea natiei romane si inlocuirea cetatenilor romani in institutiile statului roman cu tineri straini adusi la studii gratuite, care dupa 25 de ani sunt varful de lance al ELITEI mondiale in lupta lor impotriva Romaniei si natiei romane, vezi EUGEN TOMAC, cetatean ucrainian, adus la studii gratuite in Romania, distrugerea sistemului de sanatate si invatamant, distrugerea institutiei supreme a unui stat FAMILIA si multe altele.

Romania dupa 1989 are un buget, un cos cu bani de unde fura toata clasa politica, bani care ajung la firme si persoane din Romania si strainatate, asa ne cere DICTATURA EVREIASCA JIDANEASCA SPURCATA.

Dupa 1989 Romania a facut credite externe de peste 100 de miliarde de euro si unde sunt acesti bani, pentru ca in 1989 Romania nu mai avea datorii la ELITA evreiasca jidaneasca spurcata?

Unde sunt banii din PRIVATIZAREA ROMANIEI, vanzarea pe bucati a Romaniei?

Cu atacuri media, vezi Realitatea tv si B1TV se apara interesele evreilor jidanilor spurcati in Romania si pe Terra, propaganda fascista sionista criminala si terorista cu care evrei jidani spurcati manipuleaza cetateni romani si intrega populatie a planetei dupa interesul lor si dupa vointa, chipul si asemanarea lor.

Ion Klaus a fost invitat la Summit, dar el nu stie la ce a participat.

Summit inseamna un vis sau o vointa ori o solicitare a evreilor jidanilor spurcati, adica ce viseaza evrei jidani spurcati noaptea, toti conducatori planetei sunt chemati ziua si la ordin sa le puna in aplicare.

De fapt, e vorba de DICTATURA EVREIASCA JIDANEASCA SPURCATA in Romania si pe toata planeta.

Problemele sunt mult mai complicate. Cu siguranta America si Israel au dorit si doresc sa controleze militar Portul Constanta, dar probabil Poanta s-a opus.

Probabil la Summitul la care a fost invitat Ion Klaus, Romaniei ii s-a cerut sa pregateasca Romania militar sa atace Rusia si Poanta s-ar fi opus si atunci a inceput atacul evreiesc jidanesc spurcat: Revolta in STRADA si atacul MEDIA in tara si strainatate.

Pe toata planeta se stie ca atunci cand interesele evreiesti jidanesti spurcate sunt in pericol, SOROS incepe atacul: PROTESTE SI REVOLTE DE STRADA.

Un adevar trebuie sa stie romani.

Trupele NATO au fost aduse de Basescu in Romania fara sa se consulte cu Parlamentul si Guvernul Romaniei sau cu cetateni romani ori sa faca REFERENDUM si sa ne intrebe daca dorim sa fim invadati si cotropiti militar de America si Israel, iar un pion important in aceasta actiune terorista impotriva statului roman se numeste Eugen Tomac, cetatean ucrainian adus la studii gratuite in Romania, desemnat de Basescu sa duca tratative cu America pentru instalarea scutului antiracheta american si cumpararea de avioane F1, niste fiare vechi si NATO a venit in Romania sa apere interesele evreiesti jidanesti spurcate in Romania, resuresle energetice acaparate de evrei cu ajutorul papusilor politice romanesti.

In al doilea rand e vorba de resursele de aur si de energie ale Romaniei, care dupa cum se stie Poanta a cedat pe ascuns o mare parte din AURUL de la Rosia Montana si in acest caz Poanta si ministri guvernului Poanta au devenit proprietari ai acestui AUR si au primit actiuni de milioane de euro, iar Basescu si Ion JKlaus si alti, daca vor actiuni trebuie sa le cumpere, aici e problema.

Asa se prezinta problema cu toate corporatiile evreiesti jidanesti spurcate. Acestia negociaza cu ministri, premieri sau presedinti de state si le ofera liniste si actiuni care insemna bani fara numar, iar politicieni care nu participa la joc se supara si fac scandal si iese scandal si mai mare atunci cand corporatiile evreiesti jidanesti spurcate nu se inteleg cu negociatori, atunci incepe scandalul cu toate armele si informatiile pe care le detin impotriva negociatorilor care nu inteleg miscarea si incep protestele si revoltele de strada pana ce evrei jidani spurcati obtin tot ce doresc.

In cazul Poanta au inceput protestele si revoltele de strada si varful de lance e Eugen Tomac, trimis in cercetari penale de Curtea de conturi, dar e protejat de Basescu si de comunitatea evreiasca jidanesca spurcata. Eugen Tomac iese in strada si se bate cu jandarmi, face scandal si solicita sa plece Poanta si sa revina guvernul BOC-BASESCU, probabil si Eugen Tomac va primi un post de ministru in acest guvern FSN-ist NOUL PNL.

Asa se intampla cu persoanele care sunt implicate in aceste cedari de resurse energetice naturale ale Romaniei, sau a orcarei tari de pe Terra, apare conflictul si lupta dintre cei care vand resursele energetice, cei care au painea si taie felia de paine si cei care privesc de pe margine.

In acest caz, putem vorbi de resursele energetice din Marea Neagra cedate lui EXXON Mobil de guvernul Stolojan si Basescu in 1992 si acestia au devenit proprietari pe resursele energetice ale natiei romane si au primit actiuni de milioane de euro, iar ceilalati care vor actiuni la EXXON mobil trebuie  sa le cumpere, de aceea sustin de ani de zile necesitatea ETATIZARII resurselor energetice naturale ale Romaniei.

In Romania s-au comis numeroase jafuri bancare si Romania e pagubita de miliarde de USD si toate aceste jafuri si pagube comise impotriva Romaniei si natiei romane au fost si sunt protejate si aparate de procurori si magistrati si aceste jafuri nationale nu sunt singulare, vezi FLOTA, APARTAMENTUL si altele.

IIRUC Bucuresti, societate cu capital de stat in valoare de 11 milioane USD, si firma Victor, specializata in producerea unor componente electronice folosite in industria spatiala, au fuzionat si au format compania mixta Megapower. In 1994, Tribunalul din San Francisco, SUA declara compania Megapower in stare prefalimentara. Cu toate acestea, Bancorex, prin Razvan temesan, acorda acestei companii un credit in valoare de 3,2 milioane de USD, dupa o analiza efectuata de Grigore Maimut, directorul-adjunct al sucursalei Lipscani Bancorex.

Bancorex, prin satelitul sau Confidentia din Gibraltar, mai acorda un credit companiei mixte Megapower in valoare de 12 milioane de USD, in total 15,4 milioane USD. Razvan Temesan il acuza pe Grigore Maimut  pentru acordarea de credite fara respectarea normelor legale. Grigore Maimut il acuza pe Razvan Temesan ca ar fi fost, in realitate la curent cu creditele acordate companiei mixte Megapower, dar il acuza si numerosi politicieni care au sustinut finantarea acestei companii, printre care Florin georgescu, Eugen Dijmarescu si Theodor Stolojan.

Dosarul penal a ajuns pe masa procurorilor si de acest dosar s-a ocupat personal Victor Poanta si in care fostii presedinti Bancorex Dan Pascariu, Razvan Temesan si Grigore Maimut erau acuzati pentru abuz in serviciu si vinovati de prejudiciul de 15,4 milioane de USD, adus banci Bancorex si Romaniei si Florin Georgescu, azi e director in BNR, Eugen Dijmarescu si Theodor Stolojan invinuiti pentru complicitate la prejudiciul adus bancii si Poanta a protejat infractorii si beneficiarii in detrimenul Romaniei si natiei romane.

Poanta e un ETALON al procurorilor si magistratilor romani, niste infractori ordinari care s-au constituit in grupuri criminale infractionale care vand si distrug Romania la ordinul evreilor jidanilor spurcati.

In cazul jafurilor bancare se numara:

Firma Astral, 1 800 000 USD,

Grupul de societati S.A.N.C.A. Alexandru Raducan, FSN, azi PSD, 37 milioane USD,

Firma Paniro, Sever Muresan, 16,6 milioane franci francezi, Firma Elvila Viorel Catarama, PNL, 5.6 milioane de USD, bani folositi pentru campania electorala a PNL-ului,

Firma Poolgec, George Constantin Paunescu 198 milioane lei,

Firma DAC AIR, George Constantin Paunescu a solicitat un credit de 20 milioane de USD de la Bancorex diresctor fiind Razvam Temesan si  ii se achita numai 6 milioane de USD, iar nopul director refuza sa achite diferenta de 14 milioane de USD. Paunescu refuza sa achite cele 6 milioane de USD, dar in schimb da in judecata BCR, care preia banca Bancorex si Paunescu castiga diferenta de 14 milioane de USD si mai mult, instanta, judecatori ii da si daune de 200 milioane de USD, reprezentand dobanzi penalitati si daune interese, calculate unilateral de la data la care s-a intrerupt linia de credit, deoarece au pierdut mai multi bani prin nederularea unor afaceri programate.

Firma Silvesta, Marian Ureche, general SRI, 22 milioane de USD,

Firma Secon SA, Adriean Videanu, 5,602 766 franci francezi si altele.

Unde sunt procurori si judecatori in aceste cazuri de jafuri bancare nationale, probabil au privatizat-vandut in continuare Romania si azi sunt procurori la DNA si mai mult, infractori sunt liberi, dar sunt si politicieni ori premier, vezi Poanta si europarlamentari, vezi Stolojan si romani sunt saraci lipiti pamatului si sunt fortati de Basescu si de toata clasa politica sa parasesc Romania si nu au serviciu si salariu si au si datorii la intretinere si banci se vinde si se distruge zilnic Romania si se duce zilnic o lupta politica pe fata impotriva natiei romane pentru exterminare nationala, asa solicita COMUNITATEA EVREIASCA JIDANEASCA SPURCATA.

De 25 de ani avem DICTATURA EVREIASCA JIDANEASCA SPURCATA in care se fura tot se distruge tot, ROMANIA TREBUIE STEARSA DE PE FATA TERREI.

De 25 de ani nu exista un proiect politic national pentru scoaterea Romaniei din acest cacat evreiesc jidanesc spurcat in care Romania sa aibe industrie si economie si agricultura si sistem de cercetare si de sanatate si de invatanmant care sa asigure cetatenilor romani locuri de munca si salarii si locuinte si un trai decent si uman si armata care sa apere cetatenul si Romania.

Romania nu mai are invatamant, au aparut scoli si gradinite particulare, adica scolile care au fost inchise si vandute sau facute cadou de guvernul Boc -Basescu- PDL, azi NOUL PNL si din care profesori si invatatori au fost DISPONIBILIZATI, aruncati in strada cu datorii la intretinere si banci, dar acestea functioneaza pe banii romanilor care pe langa viermi si ciumpalaci au ajuns si “BUNI ROMANIA“, care finanteaza hobisti si plosnitele si capusele Romaniei, asa cere comunitatea evreiasca jidaneasca spurcata.

Romania nu mai are armata. Au aparut asociatii militare private LIGA MILITARILOR si alte grupari paramilitare particulare private pe care le finantam cu toti, avem aceiasi DISCRIMINARE EVREIASCA JIDANEASCA SPURCATA, hobisti, CAPUSE si PLOSNITE care sug banii natiei romane si care constituie propaganda evreiasca jidaneasca spurcata si care apara interesele evreilor jidanilor spurcati in Romania si pe Terra.

Multi ne cred si ne considera niste prosti, usor de manipulat si de dirijat, dar eu nu sunt nici prost si nici usor manevrat si manipulat, ci sunt putin mai VIGILENT cu tot ce se intampla in Romania si urmaresc zi de zi tradatorii si tortionarii neamului si sper ca va veni si ziua sa-i judece poporul roman.

Clasa politica dupa 1989 este o plaga cancerigena pe trupul Romaniei care trebuie distrusa si exterminata fara mila daca dorim sa vindecam Romania.

Diferenta dintre mine si alti romani este faptul ca eu NU UIT si NU IERT.

Sursa :

https://raportatacarearomanieideonu.wordpress.com/2015/06/12/razboiul-procurorilor-congo-moise-chombe-basescu-si-poanta-si-realitatea-tv/

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s