Mai este Occidentul un model pentru România?

420212_564814040210470_935638705_n


Toate mizeriile din occident se preiau in Romania cu o viteza infioratoare. In societatea noastră, o categorie de oameni , majoritatea tineri ce au fost educati de catre televizor militeaza pentru coruperea întregii noastre comunitati prin imprumutarea de „valori occidentale” fara nici un pic de discernamant.

“Europa civilizată” şi “Democraţia SUA” sunt iluzii cu care mulţi români se îmbată. E timpul ca românii să se trezească la realitate şi să nu mai aştepte minuni de la nu ştiu ce ţări, pentru că NIMĂNUI NU ÎI PASĂ DE NOI. NOI suntem în UE pentru că la nivel înalt s-a dorit colonizarea, prăduirea şi distrugerea ţării noastre, nu din alt motiv. NOI suntem cei care ar trebui să ne salvăm! Degeaba aşteaptă unii milă sau ajutor de la aceşti “lupi moralişti”. Nu ne vor oferi nimic! Doar singuri ne mai putem salva!

În ultima vreme reprezentantii a diverse natiuni pretinse civilizate si dezvoltate ne tin lectii de morala, ne trag de urechi sau chiar ne insulta.

Cum mai poate omul occidental să observe că albul a devenit negru și negrul alb atunci când de mic a fost educat (sau manipulat) să accepte răul ca normalitate?

De aproape un sfert de veac, tinerii români sunt crescuți într-o scârbă față de tot ce e românesc, față de cultura și valorile noastre. Ca alternativă ne-a fost băgat pe gât mirajul occidental al unei civilizații și culturi ”superioare”. Am fost învățați să gândim după maxima ”Ce vine din vest este bun”, fără a mai analiza fiecare lucru în parte.

Să nu uităm că Uniunea Europeană, care până la aderare ne era prezentată ca un dumnezeu de către politicieni, duce un război împotriva valorilor noastre naționale.

Românii ar trebui să se gândească de două ori înainte să se lase manipulați de iluzia occidentală.

România este în prezent o colonie săracă (printre cele mai sărace din Europa) ale Imperiului Atlantist (NATO, SUA, UE, FMI, Banca Mondială și criminalii din spatele acestor entități). Criminalii din Vest (SUA, UE etc) exploatează (SUG) fără scrupule tot ce pot din România, fără nicio jenă față de repercusiunile aduse mediului sau populației băștinașe (adică românii).

Dezvoltarea și „civilizația” din Londra nu este rodul unei creativități sau efort, ci este pur și simplu consecința multiplelor jafuri executate în India, China, Africa, America de Nord etc. (…) Imperiul SUA s-a constituit de la început pe jaf și genocid (…) Înaltul standard de viață occidental NU se datorează capitalismului sau democrației, ci migrării resurselor dinspre întreaga planetă către Londra, Washington și Bruxelles. (…) Pentru tot acest stil opulent de viață cineva trebuie să plătească, să sufere, să moară! (…)UE nu a favorizat în niciun fel țările estice. Dimpotrivă! (…) România a pierdut în jur de 7 milioane de lucrători activi (agricultori, muncitori, doctori, ingineri, programatori, asistente etc) care aduc plus valoare în țările din vest în care locuiesc acum, în detrimentul economiei românești. (…) Am luat împrumuturi de la FMI ca să cumpărăm cu ele hârtii fără valoare emise de guvernul SUA (…) Până să ajungă la disperare, occidentul va face orice pentru a avea aceste resurse, inclusiv război (…) Românii ar trebui să înțeleagă istoria pentru a înțelege ce-i ține în mocirlă acum.

Jefuirea şi vînzarea Ţării, distrugerea Învăţămîntului, a Sănătăţii, asuprirea cetăţeanului, corupţia, sărăcia, şomajul, taxele uriaşe şi numeroase sînt cele mai mari minuni dăruite poporului la integrarea în U.E., odată cu pachetul de obligaţii.

PS.

Problema nu este că NU există informație despre realitatea reală din jur, ci că OAMENII NU CITESC și nu sunt interesați să afle adevărul…

UE pregăteşte islamizarea României?
Şi asta în timp ce unii nu ştiu ce să mai facă de grija Greciei!

Mai întâi UE vrea să ne primită şi nouă, la pachet, o parte din valul de imigranţi care asaltează tot mai mult vestul Europei. Mai nou, aud că la Bucureşti se va construi cea mai mare moschee din Europa de Est, care va găszdui şi o şcoală de studii islamice cu 2000 de locuri.

În aceste condiţii situaţia în Bucureşti va deveni la fel de delicată ca şi în marile capitale europene, unde extremismul islamic este folosit ca armă pentru intimidarea populaţiei. Creşterea numărului de imigranţi şi a numărului de moschei, ar putea oferi fondul pe care România să fie islamizată şi transformată în scenă pentru acte teroriste, precum Parisul, Londra sau alte mari oraşe din vestul Europei. Şi se pare că autorităţile române sunt complice la acest plan, prin solicitudinea cu care răspund cererilor din afara ţării.

Mai multe în link

http://dantanasescu.ro/2015/06/29/ue-pregateste-islamizarea-romaniei.html

Majoritatea atentatelor terosriste sunt organizate de guverne si indreptate impotriva propriilor cetateni.

Am mai abordat acest subiect şi cu alte ocazii, dar văd că oamenii rămân la nesfârşit setaţi pe anumite clişee şi mentalităţi, care se învârt în jurul ideii că teroriştii sunt toţi nişte musulmani fanatici şi sângeroşi care vor să distrugă civilizaţia occidentală.

Şi nu e vina oamenilor pentru că gândesc aşa, deoarece asta e tot ce au văzut la televizor, au citit prin presă sau au văzut în filmele americane de acţiune. Realitatea lor a fost creată de ceea ce au văzut în propaganda vestică, în special cea americană.

În aceste condiţii îţi este aproape imposibil să crezi că acţiuni criminale de acest gen pot fi planificate şi puse în aplicare de către guverne şi îndreptate impotriva propriilor cetăţeni sau de către organizaţii internaţionale politice sau militare, care pretind că asigură pacea şi securitatea ţărilor membre.

În realitate se pare că toate aceste organizaţii sunt sub directa îndrumare a serviciilor secrete, poliţiei şi chiar armatei, iar acţiunile lor se fac în strânsă colaborare cu instituţiile guvernamentale şi cu aprobarea tacită a guvernelor.

Scopul este evident acela de a ţine populaţia tot timpul sub teroare, pentru a fi menţinută demoralizată, obedientă şi incapabilă de reacţie în cazul unor abuzuri ale clasei conducătoare.

Alte detalii in linkuri

http://dantanasescu.ro/2015/01/08/terorismul-sponsorizat-de-stat.html

http://dantanasescu.ro/2013/02/23/terorismul-este-controlul-guvernamental-al-populatiei.html

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s