Doar să fii orb ca să nu vezi criminalii planetei lîngă tine

american_slaves36

Banul este stapanul lumii dar nici oamenii simpli si nici politicienii NU STIU:
a. Ce sunt banii?
b. De unde vin banii?
c. CINE produce banii?
Majoritatea cred ca:
1. Banii sunt facuti de catre stat.
2. Ca au in banca BANI in contul sumelor depuse de ei.
3. Ca bancile imprumuta clientilor lor BANI.
Aceste credinte sunt FALSE. Banii sunt O AFACERE – MONOPOL PRIVAT, pilonul principal prin care un grup minuscul de particulari isi impune vointa sa in fata tarilor si popoarelor.

Daca bogatii se imbogatesc in continuare, devin si mai puternici si influenti, legiferandu-si privilegii care ii fac intangibili si in acelasi timp luind toate masurile necesare pentru a-si mentine pozitia dominanta la nesfarsit, din generatie in generatie prin MOSTENIREA averilor.
Impunand o taxa de mostenire de 100% resetam ciclul economic si distributia bogatiei in Lume.

Sistemul bancar este instrumentul central al interesului, controlului si strategiei Vechii (si Actualei) Ordini Mondiale – Stapanii Lumii – circa 6000 de oameni. Atata vreme cat acestia detin controlul banilor, puterea lor nu poate fi revendicata. De aceea, controlul lor asupra banilor trebuie sa inceteze. Bancile trebuie sa fie in responsabilitatea poporului. Un guvern democratic ce nu conduce bancile, NU CONDUCE TARA, astfel incat alegerile sunt fara rost. Este simplu ca “Buna ziua” !

Daca bancherii in trecut au investit in razboaie (finantand ambele tabere), si au facut profituri uriase, astazi au constituit uriase retele internationale cu interese pe intreg globul. Atata vreme cat aceasta situatie persista, tot ei vor fi castigatorii finali ai oricarui razboi pe care oamenii l-ar duce pe acest pamant. Asa cum nici un particular nu este indreptatit sa detina arme de distrugere in masa, trebuie sa fie ABSOLUT INTERZIS de asemenea ca o organizatie PARTICULARA sa detina arme financiare de distrugere in masa.

Interminabila dezbatere despre economie, politică şi libertate se reduce la o singură întrebare: CINE trebuie să CONTROLEZE BANII: angajati ai poporului sau un mic grup de privaţi ultrabogati, NEALESI si care NU DAU SOCOTEALA în faţa nimănui dar care controlează poporul? Nici o banca PRIVATA nu trebuie sa mai existe pe suprafata pamantului. Orice altceva este propagandă.

De la Andrei A. Andrei

Intrebare pentru oamenii care gandesc: in 1972 Ceausescu, desi sfatuit de la MOSCOVA sa nu ia bani cu imprumut de la FMI, incepe sa ia bani cu imprumut. De fapt saracul nostru patriot vroia tehnologie din VEST iar GEORGE SOROS (MARCEL) si cu Kissinger l-au pacalit ca daca ia hartie colorata de la ei ii vor da si tehnologie.Nu s-au gandit niciodata ca CEAUSESCU, in loc sa fure banii cum au facut alti dictatori, va face investitii masive care ajung sa genereze profit.La inceputul anilor 1980, cand OCULTA isi da seama de amploarea dezvoltarii economice a ROMANIEI il forteaza sa returneze imprumutul.Intrebarea este:
CE S-AR FI INTAMPLAT DACA CEAUSESCU REFUZA SA MAI PLATEASCA? venea FMI cu armata americana peste Romania? Nu era nevoie sa se faca atatea sacrificii care s-au facut intre 1980 si 1989 si datorita carora CEAUSESCU a ajuns sa fie atat de urat de popor creand conditiile unei lovituri de stat din 1989!

Vad ca trebuie sa incep sa explic cum e cu euro. Eu stiam ca oamenilor nu le-a placut matematica la scoala insa nici istoria, nici geografia. De fapt oamenilor nu le-a prea placut scoala iar multi astazi se cred asa de destepti ca nu mai au nevoie de informatie.

Ia uitati-va aici TRAIECTORIE PROFESIONALA:

In 1935 se naste Willem Frederik Duisenberg in OLANDA. Acesta termina o universitate destul de celebra si ajunge sa lucreze pentru FMI. Dupa aceea ajunge consilier al guvernatorului Bancii NAtionale a OLANDEI (filiala a B.I.S.). Apoi din 1973 pina in 1977 ajunge MINISTRU DE FINANTE al OLANDEI si mai apoi ajunge GUVERNATOR AL BANCII NATIONALE A OLANDEI.

Este interesant ca in mandatul sau LEAGA moneda olandeza (GULDEN) de Marca GERMANA. Din 1998 pina in 2003 este primul presedinte al BANCII CENTRAL EUROPENE (banca PRIVATA parte din BIS detinuta de o familie). In 2005 acest personaj care a schimbat un pic istoria moare inecat in propria piscina dupa ce facuse un infarct. Acum intelegeti cum opereaza PUTEREA CONCEPTUALA? Omul nostru porneste de la FMI , trece pe la BANCA NATIONALA A OLANDEI si ajunge primul presedinte al BANCII care tipareste euro. Intraeaga sa viata a fost unul dintre UNELTELE PUTERII CONCEPTUALE care a creat SISTEMUL DE SCLAVIZARE PRIN INDATORARE CONTINUA!

De la Luci Lucescu

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s