CURTEA SUPREMA DE JUSTITIE A SUA A DECIS OBLIGATIVITATEA CASATORIILOR HOMOSEXUALE

11707529_661679823963826_9018788839529807991_n

De ce trebuie sa constientizam ca decizia Curtii Supreme este de o importanta ultima?

1. Decizia face ca intreaga America (SUA) sa adopte casatoriile homosexuale. Lucrul presupune o interpretare a Constitutiei prin care accesul homosexualilor la casatorie e definit ca drept fundamental al omului. Atentie: este vorba despre casatoria homosexuala, nu despre parteneriate sau uniuni civile! Daca parteneriatele sunt cvasi-generalizate in lumea occidentala, casatoria a fost introdusa pentru prima oara in Olanda, in anii 2000, si, ne amintim, mai recent, in Marea Britanie si Irlanda (prin referendum).

2. SUA este imperiul mondial al momentului istoric in care traim. Faptul ca Imperiul defineste casatoria homosexuala ca fiind drept al omului va amplifica, accelera la modul cel mai grav presiunile pe care SUA le va folosi pentru a generaliza, la nivel global, aceasta ordine “culturala”. Adica vor exista presiuni asupra ONU pentru a-si integra noul drept al omului in propriile reglementari. UE se va simti, la randu-i, obligata sa urmeze SUA pe calea “progresului” in atingerea “egalitatii”. Fireste ca presiunea pe care SUA o va exercita asupra aliatilor sai periferici, mai ales cei europeni, va fi pe masura. Acest lucru ne priveste direct. Ambasada SUA era implicata deja in sustinerea activa si constanta a lobbyului homosexual din Romania. De-acum, sa ne asteptam ca Ambasada insasi sa ceara adoptarea legislatiilor pro-gay, intr-un mod similar in care cere lupta anticoruptie, de pilda: adica prin interventii directe, cereri explicite (nu doar sustineri ale ONG-urilor activiste). Cu atat mai mult cu cat SUA este angajata intr-un nou razboi rece-spre-cald cu Rusia, unde domina o ordine culturala conservatoare…

3. La nivel social, va creste in mod accelerat presiunea si persecutarea crestinilor. Asa cum am vazut si in documentarul despre persecutia crestinilor din Marea Britanie, in cazul in care “dreptul la casatorie” al homosexualilor va intra in conflict cu “libertatea religioasa si de constiinta”, va avea prioritate primul. In America, acest lucru poate insemna pedepsirea acelor crestini care vor refuza sa cautioneze sau sa participe la ceremonii gay: fie legal (amenda, sanctiune, suspendare, concediere), fie social (linsaj mediatic sau, de ce nu, linsaj fizic). O problema specifica poate fi pedepsirea acelor biserici care nu vor recunoaste “dreptul la casatorie” al homosexualilor prin suspendarea exceptarii de la plata impozitelor – avand in vedere ca multe parohii subzista doar pentru ca nu sunt fortate sa plateasca taxe, ar fi o modalitate indirecta si foarte eficienta de a le dizolva. De asemenea, crestinii vor fi supusi unei propagande foarte agresive de ordin religios. Se vor face eforturi nu pentru a elimina diferitele religii si confesiuni, ci de a le alinia curentului pro-gay prin schimbarea doctrinei si practicii de cult.

Cine se asteapta ca dupa statuarea acestor noi “drepturi” lobby-ul homosexualist sa isi piarda ferocitatea, se insala amarnic. Noul obiectiv al lobbyului va fi “securizarea drepturilor” si a “egalitatii”, adica transmiterea undei de soc in intreg corpul social prin obligarea tuturor de a se conforma si prin introducerea noilor delicte de tip “delict de gandire”, dupa acest calapod.

4. La nivel duhovnicesc, cel mai important, e vital sa constientizam ca a venit ceasul implinirii celor profetite de Sfintii Parinti, despre care ne-a avertizat foarte recent si unul dintre mari duhovnici cu viata sfanta, Parintele Efrem din Arizona:

Cum le zice celor care se casatoresc in afara legii aici?

Interlocutor: Nu cumva va referiti la homosexuali?

Parintele Efrem: Da, acestia. Vechiul Testament spune: “Nu va ramane Duhul Meu peste oamenii acestia pentru ca sunt doar carne”. Asta se aplica astazi. Sodoma a ars ca lovita de o bomba nucleara. Hristos nu poate tolera astfel de pacate. Peste tot sunt venerate pacatele carnii. Nu exista pocainta. Cuvioasa Maria Egipteanca s-a pocait. Toti homosexualii vor fi distrusi. Doar cenusa… foc (nuclear)… cenusa. Razboiul va incepe din cauza pacatelor.

Cultura Vietii: Curtea Supremă a SUA a decis că toate statele trebuie să permită „căsătoria” între persoane de același sex. „America profundă” a capitulat

Într-o decizie 5-4, care cu greu poate fi considerată o surpriză, Curtea Supremă a SUA a decis că legile statale care interzic „căsătoria” între persoane de același sex sunt neconstituționale. Ca atare, acestea sunt lovite de nulitate.

Începând de azi, „căsătoria” între persoane de același sex devine legală pe tot teritoriul SUA.

La fel ca și în cazul avortului, activismul judiciar s-a impus în dauna lui Dumnezeu, a legii și a naturii umane.

Din punctul nostru de vedere, Barack Obama își poate, liniștit, da demisia. Misiunea lui de distrugere a Americii a fost îndeplinită. Revoluția a învins.

Trebuie luptat impotriva curentului LGBT cu orice pret. Trebuie pedepsiti toti cei care promovează acest curent apocaliptic care va distruge societatea. Occidentul este terminat … peste 50% din familii sunt separate, prostituatele stau la vitrine si te cheamă la ele, drogurile se legalizeaza, in scoli se face educatie sexuala de la vârste fragede care are fix efectul opus celui dorit, nu se mai încurajează munca pentru ca ajutorul de somaj constituie niste sume enorme, feminismul a ajuns prea departe si noul obiectiv indraznet este ca bărbatul sa fie cel care sta acasa la cratiță iar femeia cea care merge la munca pentru a acumula la bugetul familiei, pe străzi defilează tot felul de bolnavi psihici care se imbraca doar in inele si curele si isi expun organele genitale alterate cu ocazia paradelor LGBT si nu in ultimul rand, se fac eforturi pentru legalizarea pedofiliei adica scaderea vârstei consimtamantului sexual la 12-13 ani sau chiar mai jos (de la 15 ani cat este in medie in Europa). Cu toate acestea, in societatea noastră, o categorie de oameni redusi, majoritatea tineri ce au fost educati de catre televizor si ai caror parinti si bunici au ratat misiunea de a le inocula o gandire in spirit traditional, militeaza pentru coruperea întregii noastre comunitati prin imprumutarea de „valori occidentale” fara nici un pic de discernamant. Trebuie neapărat facut ceva cu acest tineret distructiv si debusolat caci indirect, intregul viitor al natiunii noastre este in primejdie. Rusia rămâne un nucleu al stabilitatii si al normalitatii la nivel mondial, pentru ca promovează valorile crestine si se opune mizeriilor din afara, si trebuie apreciata pentru asta. Cine gandeste in aceasta perspectiva, are toate motivele sa fie mândru.

Ca urmare a faptului ca oculta mondiala doreste distrugerea reperelor morale ale populatiei cu scopul de a o face mai usor de controlat, este de datoria noastra sa ripostam impotriva acestor actiuni miselesti.
Recent a fost aprobata casatoria intre persoane de acelasi sex in toate statele americane iar acest lucru a fost transformat peste noapte intr-o adevarata sarbatoare la nivel mondial, gratie mass-mediei aservite ocultei si a vedetelor care mai mult ca sigur au primit bani pentru a promova.
Nici Facebook nu s-a lasat mai prejos si a lansat o jalnica aplicatie care iti coloreaza automat poza de profil in culorile curcubeului, un simbol natural al frumusetii pe care niste bolnavi psihic alaturi de sustinatorii acestora l-au adoptat cu multa indrazneala.

Generatia tanara din pacate se dovedeste a fii una pierduta, au decis sa porneasca o campanie impotriva celor care promoveaza desfranarea si perversiunea in societate.

Moisă Bogdan-Ioan

Sursa

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s