Statul nu este condus de cei aflati la vedere, ci de alte persoane, aflate in umbra…sefii marilor corporatii transnationale, sefii serviciilor secrete

67000_443115825761335_1501396479_n

” Sistemul decizional in România se pretinde a fi românesc, public și la dispozitia poporului dar totul este invers: sistemul este poprietatea privata a unor straini si nu are nicio legatura cu neamul romanesc, poporul roman este doar inrolat sa sustina si sa produca rezultate economice pentru straini.

Cei care au organzat si deruleaza acest sistem in continuare mentin in functiune un mecanism prin care CEI CE SUNT ALESI NU DECID (conduc din functiile in stat ca soferul un autobuz: nu decide traseul, opririle si cine este pasager), DOAR REPREZINTA PE CEI CE DECID CU ADEVĂRAT, CARE NU SUNT CUNOSCUTI DE POPOR (sunt bine ascunsi) SI NU SUNT SUPUSI CENZURII ELECTORATULUI.

In concluzie, de 170 de ani nu este nici o democratie in Romania cu consecinta ca nu putem avea vreo asteptare de la acest sistem sa fie de folos in orice fel neamului romanesc.

Sistemul nu a lucrat niciodată in folosul neamului romanesc in acesti 170 de ani, cu excepția unor 4 perioade scurte, când a lucrat cu partial folos ca urmare a actiunii unor patrioti ajunsi in functii de conducere in stat. Beneficiile rezultate în urma acestor perioade au fost repede anulate de organizatorii initiali ai sistemului.

Cele 4 perioade cu beneficii parțiale pentru poporul român au fost:

10 ani – pe vremea lui Ionel IC Bratianu (asasinat in 1927)

4 luni – pe vremea Miscarii Legionare (mișcare naționalistă distrusă inclusiv prin asasinat)

3 ani și jumătate – pe vremea lui Ion Antonescu (asasinat în 1946)

31 de ani – ultima parte a conducerii lui Ghe.Ghe.Dej (asasinat in 1965) + conducerea lui Nicolae Ceausescu (asasinat in 1989).

La vremea lor, toți acești patrioți au fost sustinuti de alti patrioti mai putin cunoscuti. Toti au fost victime a necunoasterii adversarilor.”

ceicunoi.wordpress.com

Guvernul Mondial există deja și funcționează din umbră, neoficial, luând decizii la nivel global peste capetele popoarelor.

Guvernul din umbră (Documentar, partea întai)

http://www.trilulilu.ro/video-politica/guvernul-din-umbra-documentar-partea-intai

Guvernul din umbră (Documentar, partea a doua)

http://www.trilulilu.ro/video-politica/guvernul-din-umbra-documentar-partea-a-doua


Alan Watts – Viitorul a fost planificat (RO)

5 gânduri despre &8222;Statul nu este condus de cei aflati la vedere, ci de alte persoane, aflate in umbra…sefii marilor corporatii transnationale, sefii serviciilor secrete&8221;

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s