Banul – metodă de însclavizare folosită de Ocultă

Illuminati Eye pyramid cosmos

Inca de la inceputurile acestui portal am urmarit cu atentie evolutia situatiei in GRECIA. Inca o facem fiindca este extrem de interesanta pentru tot ceea ce discutam si expunem aici. In massmedia aservita interselor oculte (adica toata presa ”oficiala”) grecii au fost descrisi un fel de paraziti care au intrat in EU si care au profitat, au mincat, baut si chefuit pe datorie iar acum cand trebuie sa plateasca nota vor sa fuga fara sa achite. Aceasta imagine se muleaza perfect pe corectitudinea cetateanului onest din UE iar scopul manipulatorului este sa abata atentia de la adevarata situatie catre un colt de realitate paralela pentru ca astfel dorinta de libertate si independenta a grecilor sa nu mai aiba nici un suport international sau de simpatie.

Multumesc lui ION, care mi-a impins printr-un filmulet postat si de care nu aveam habar, distanta de focalizare a gandirii la un nivel mult mai profund. Acesta este si scopul portalului sa ne punem in comun informatiile si/sau resursele informationale si sa ne putem astfel lamuri de ADEVARATA REALITATE. Voi reveni intr-un viitor apropiat (sper) cu cateva consideratii despre PUTEREA CONCEPTUALA.

As vrea sa ne focusam astfel pe GRECIA doar ca un caz particular dar emblematic in acelasi timp despre cum se REALIZEAZA SCLAVIZAREA PRIN MONEDA SI CREDIT.

GRECIA a devenit parte a UNIUNII FASCISTE EUROPENE la 1 ianuarie 1981 impreuna cu SPANIA si PORTUGALIA. Toate aceste 3 tari au avut la acel moment un factor comun: orientarea majoritatii populatiei catre SOCIALISM. De aceea in plin razboi rece, si dupa crizele SUEZ precum si a PETROLULUI din 1973, mai marii papusari ai acestui proiect masonic UE (sau EU ca sa fim moderni) au dorit sa atraga de partea lor si aceste zone ale EUROPEI desoebit de importante.

Insa dincolo de interesele geostrategice principalul obiectiv a fost o LARGIRE A NUMARULUI DE UTILIZATORI AI EURO. In acel moment insa EURO nici nu era nascut. Asa ar putea sa ma contrazica unii si ar avea dreptate. Insa noi, care intre timp am aflat cum este aceasta schema piramidala de SCLAVIZAT si SUBJUGAT OMENIREA prin MONEDA INSOTITA DE CAMATA, stim clar ca astfel se pregatea terenul pentru viitoarele evenimente de acum.

Voi repeta atat timp cat voi trai si voi putea scrie, pentru cititorii mei vechi cat si pentru cei abia sositi, ca BANUL este UN MIJLOC DE SCHIMB care a revolutionat economia si schimburile comerciale. Inainte ca BANUL sa dispara ca o evolutie FIREASCA a umanitatii el trebuie sa NU MAI FIE UN MIJLOC DE SCALVIZARE SI CONTROL si NICI un OBIECTIV al oamenilor!

O sa pornesc de la o stire proaspata si voi incerca sa ramanem in cadrul impus de subiectul articolului de azi.

GRECIA NU MAI ARE BANI SA PLATEASCA TRANSA DE CREDIT DE 1.6 miliarde de euro pe care convenise cu creditorii internationali.

Dragii nostri cum s-a ajuns la aceasta situatie? Turismul in GRECIA este mai dezvoltat ca acum 25-50-100 de ani. Exportul GRECIEI este mai dezvoltat ca acum 25-50-100 de ani. Resursele financiare pe care grecii emigrati de cateva zeci de ani pe toata planeta si repatriate sunt mult mai mari decat acum 25-50-100 de ani.

Cum de a ajuns GRECIA intr-un asemenea hal? Ce s-a schimbat? In primul rand s-a schimbat faptul ca GRECIA a renunta la o parghie importanta a economiei lor : DRAHMA. In al doilea rand sistemul de PRODUCTIE si DISTRIBUTIE a hartiei colorate verde numita EURO NU SE AFLA IN CONTROLUL LOR. Banca Centrala (Nationala) a GRECIEI este o filiala locala a BANCII CENTRALE EUROPENE care la randu-i este o CORPORATIE cu actionariat PRIVAT.

Ce s-a intamplat din 1981 si pana dupa 2008 cand au inceput sa apara “problemele”? Pai de fapt problemele REALE au inceput sa apara dupa 2003 cand un guvern a CONTRACTAT in numele POPORULUI DAR FARA SA IL CONSULTE CREDITE PESTE CREDITE. Grecii au fost CORUPTI printr-un mijloc extrem de eficient: pe o perioada DETERMINATA au fost dedulciti la VIATA BUNA (salarii mari la bugetari, pensii mari, beneficii sociale mari)…..cand CREDITUL a inceput sa depaseasca capacitatea de a plati a economiei GRECESTI inca nu s-a cerut returnarea lui ci dimpotriva VICTIMEI i s-au mai dat niste kg de hartie colorata VERDE si VIOLET :

– dar i s-a impus sa cumpere niste submarine de fabricatie germana.

Apoi cand datoria a depasit de 2 ori PIBUL au inceput creditorii sa ceara hartiile colorate inapoi. Dar aici intervine partea frumoasa a modului de SCALVIZARE KHAZAR! Cei care detin aceste fabrici de hartie colorata frumos precum si monopolul tiparirii ei NU VOR HARTIA INAPOI! Ce sa faca cu ea? Caci ei stiu ca NU ARE VALOARE INTRINSECA!

Ei vor AUR, ARGINT, PETROL, PAMANT, PADURE, CARBUNE, SCLAVI! Scopul pentru care TROIKA INTERNATIONALA: Banca MONDIALA (WorldBANK)-FMI (IMF)-BCE( European Central BANK) ofera CREDIT nu este pentru PROFIT. CI PENTRU CONTROL SI SCLAVIZARE PRIN INADTORARE CONTINUA.

Ganditi-va ce resurse MATERIALE detine aceasta PUTERE CONCEPTUALA pe planeta PAMANT daca ei de 200 de ani tiparesc hartie colorata frumos (si numai ei au acest drept iar cine se impotriveste acestui sistem este asasinat) pe care o schimba cu RESURSE de orice fel!

Mai are nevoie aceasta PUTERE CONCEPTUALA de profit? NU! Acesta PUTERE NEVAZUTA are deja in stapanire si control (deocamdata) o PLANETA MAGNIFICA cu 7.1 miliarde de sclavi.

In ce situatie se afla orice guvern al oricarei tari? In cazul nostru GRECIA! Pai daca HARTIA cu care se presupune ca ar trebui sa o dea inapoi la transa stabilita in IUNIE a fost INTENTIONAT scoasa din GRECIA CUM POATE PLATI? Exact asta si a dorita PUTEREA NEVAZUTA! Incapacitatea de plata PENTRU IMPUNEREA PROPRIILOR CONDITII!

Ei, dragii mei, in acest moment suntem cu grecii! Grecii s-au prins de manevra si nu vor sa cedeze SUVERANITATEA GRECIEI! Inca am dubii cu privire la onestitatea lui TSIPARAS si il suspectez de a fi la randu-i un pion al ocultei.

Insa, faptul ca s-a discutat PUBLIC ca o alternativa IESIREA GRECIEI din zona EURO si NATIONALIZAREA SISTEMULUI BANCAR GRECESC este ceva exceptional!

In timp ce alcatuiam frazele si propozitiile pe care le cititi acum a si venit o stire extrem de interesanta: ministrul de finante german SCHALUBE deja vehiculeaza aparitia unui INSTRUMENT PARALEL DE PLATA cu euro.

Insa si aceasta initiativa este parsiva caci este sustinuta de toate institutiile financiare mari precum GOLDMAN SACHS. Semn ca ei au informatii despre o posibila tentativa de eliberare a grecilor de sub jugul CAMATARILOR si vor sa controleze acest proces exact cum au facut dupa razboiul de independenta al USA: le-au dat aparenta de liberate dar le-au confiscat dreptul de a tipari MONEDA.

As vrea, pe cat de mult posibil, sa gasesc si cuvintele si calea catre mintea domniilor voastre pentru a va face sa realizati cum functioneaza pe PLANETA PAMANT acesta schema de inselatorie.

REPETAM: o CORPORATIE INTERNATIONALA TIPARESTE CU COSTURI INFIME (cat costa hartia si cerneala cu care se tipareste banconta de 500 de euro? 1 eurocent? 2 eurocenti?) o MARFA de care 7.1 miliarde de oameni AU FOST PACALITI SA CREADA CA AU NEVOIE (animalele si pasarile, insectele si plantele traiesc destul de bine si fara bacnotele de 500 de euro, 100 de dolari, 100 yuani, 50 de lire sterline, etc) si pentru care SCHIMBA RESURSE SI MUNCA IN FIECARE ZI.

In acest moment CORPORATIA are filiale deschise in fiecare natiune de pe planeta (inclusiv RUSIA) cu exceptia IRANULUI. Asta ca sa intelegem si de ce, in ciuda deschiderii istorice a presedintelui IRANULUI , ISRAELUL insista in iminenta razboiului la adresa IRANULUI pe niste motive fantasmagorice.

Poate GRECIA sa scape de acesta HIDRA PLANETARA? Vom vedea! Daca TSIPARAS este pionul Ocultei (a beneficiat de bursele lui SOROS pe la studii prin strainatate) el va trebui sa tradeze INTERESUL GRECILOR la un moment dat. Asadar NATIONALIZAREA BANCII NATIONALE GRECESTI nu se va intampla conform acestei ipoteze.Si atunci, GRECIA va ramane in UE, creditorii vor mai trebui sa renunte la pretentii si sa nu intervina in standardul de viata grecesc asa cum au facut-o in 2010 in ROMANIA.Se va sterge o parte din datorii si se vor purta renegocieri pina cand se va uita si poporul va avea iluzia ca totul s-a rezolvat. Insa CRIZA DATORIILOR este UNA SISTEMICA care NU DISPARE NICIODATA decat prin recastigarea de catre popor a controlului total asupra monedei.

Daca TSIPARAS insa este patriot si produsul nationalsimului grecesc VA FACE INEVITABIL aceasta mutare. Hidra insa nu-l va ierta cum nu a iertat nici un presedinte de tara (inclusiv in USA, inclusiv HITLER, inclusiv LENIN care era omul LOR).

BANUL SI CREDITUL sunt niste instrumente care TREBUIE SA SERVEASCA EXCLSUIV POPORULUI. Oricare ar fi acel popor. De aceea, pina in momentul in care Umanitatea renunta total la BAN (nu renunta la BANUL Fizic pentru cel virtual ci realizeaza ca un SISTEM care ii impune deasupra celorlalte prioritati o RELIGIE A BANULUI) , BANUL (MONEDA) trebuie sa fie UN MIJLOC DE SCHIMB NEPURTATOR DE CAMATA (DOBANDA).

Scopul ECONOMIEI nu TREBUIE SA FIE PROFITUL unei clase de paraziti CI BUNASTAREA TUTUROR. Nu inseamna sa revenim la comunism inseamna sa renuntam la un sistem care DISTRUGE NATIUNI SI POPOARE.

BANII nu trebuie sa mai apartina cuiva (in timp ce cititi aceasta propozitie scoateti va rog portofelul si uitati-va la bancontele de acolo….este doar in imaginatia dvs ca sunteti posesorul lor..in realitate ce aveti in fata dvs este o marfa care se va intoarce inevitabil la proprietarul lor) ci sa apartina TUTUROR si sa aiba o valoare hotarata nu de o ENTITATE PRIVATA ci de POPOR prin intermediul unor experti care sa fie patrioti.BANUL nu trebuie sa aiba acoperire nici macara in AUR desi practica arata ca asa ar fi mai bine.

MASA MONETARA si CANTITATEA DE BANI sa fie REGLATA in asa fel sa raspunda nu cerintelor “economice” ci necesitatilor poporului adica masa monetara sa fie direct proportionala cu numarul de locuitori. O mare minciuna este ca masa monetara trebuie sa raspunda unei productii din ce in ce mai mari si de aceea trebuie sa se mareasca. Istoria ne arata ca LEUL ROMANESC in perioada 1970-1989 nu a avut in termenii masei monetare o mare expansiune desi cantitatea de bunuri si servicii se marea din ce in ce mai mult.

ECONOMIA DEPINDE IN ACEST MOMENT DE MONEDA. Si fiindca popoarele nu mai au controlul sau proprietatea monedei atunci popoarele NU MAI AU CONTROL ASUPRA ECONOMIEI. Asa se explica cum peste tot pe planeta PAMANT, cei care lucreaza activ (cu bratele sau cu mintea) sunt remunerati PROST iar parazitii care constituie acest SISTEM GIGANTIC DE FURT SI INSELATORIE numit SISTEMUL FINANCIAR GLOBAL au salarii si bonusuri imense desi NU PRODUC NIMIC CONCRET IN ECONOMIE.

Pentru ca popoarele sa fie LIBERE atunci fie ar trebui sa renunte la mijlocirea schimbului economic prin intermediul MONEDEI (sa revina la forma de comert BARTER de acum cateva mii de ani) sau FIE SA LUPTE SI SA FORTEZE NATIONALIZAREA ACESTUI MIJLOC DE SCHIMB. IAR IN ACELASI TIMP SA ELIMINE DOBANDA. Imaginati-va o natiune care da credit cu dobanda ZERO si fara IMPOZIT PE PROFIT unei companii nou infiintate sau unei noi afaceri. Ganditi-va cate servicii si produse pot aparea peste noapte, ce piata concurentiala sanatoasa se poate cladi de la zero in scurt timp si cum POATE REINVIA ECONOMIC IMEDIAT orice natiune. Cu atat mai mult una precum ROMANIA care are resurse imense.

Grecii nu vor accepta prin insasi structura lor emotionala sa fie SLUGILE CABALEI care sugruma in acest moment populatia planetei si a condamnat-o la moarte. As dori sa faca cateva scurte consideratii personale la sfaristul expozeului meu. Cred ca am cunoscut recent o persoana care face parte din acest GRUP. Imaginea de pe internet este total diferita cred eu acum. Adica o jivina ordinara precum SOROS nu e reprezentativ. Acesti oameni sunt extrem de inteligenti. Se nasc intr-un mediu exceptional. Educatia lor depaseste mult nivelul de indoctrinare si indobitocire care se practica acum muritorilor de rand. Informatiile la care EI au acces evident ca sunt rezervate. De aceea nivelul lor de raportare la populatia planetara este similar cu felul in care noi ne raportam la caini.Niste animale inteligente, capabile de afectiune si cam atat. Din punctul lor de vedere ei sunt maximul de evolutie umana posibila iar noi, inferiorii ne vom stinge de la sine.Bineinteles daca vom fi ”ajutati” ne vom stinge mai repede. Nu au nici un complex de vinovatie intrucat din punctul lor de vedere ”dezinfecteaza” planeta si readuc echilibrul necesar. Standardul LOR de viata este apropiata de perfectiune iar excesele rareori apar din simplul fapt ca doresc sa traiasca cat mai mult si sa se bucure la un nivel superior de aceasta existenta.

Sa fii iubita, Romanie, oriunde te-ai afla si sa ai parte numai de pace!

Sursa articol

http://www.thinkagain.ro/reintoarcerea-la-drahma/

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s