Dupa ce se imbogatesc zilnic prin specula financiara internationala si elimina din jocul economic orice oportunitate de eradicarea saraciei, evreii pregatesc arme high tech pentru atacarea potentialilor demonstranti

jewish-zionist-david-cameron

Este clar ca incepind din aceasta toamna, vor avea loc demonstratii masive in toate tarile capitaliste, iar liderii politici sint dim ce in ce mai ingrijorati, lasind sa se inteleaga faptul ca nu sint solutii de rezolvarea problemelor care confrunta societatile lor.

Aceste rezolvari nu exista, deoarece ele ar veni ca o pierdere pentru cei ce au facut miliarde de dolari din inducerea saraciei in rindul maselor, cei ce au tiparit bani pentru ei si gastile lor de infractori internationali, cei ce au investit acesti bani in stocuri fara nici o legatura cu economia reala, cei ce au lasat pe drumuri milioane de familii in insolventa de plata a ratei lunare a caselor cumparate, cei ce au trimis in strada milioane de elevi si tineri care sint homeless in toata lumea capitalista „dezvoltata”, cei ce au furat fondurile de pensii si s-au bucurat de prosperitate pe Wall Street, cei ce au inteles ca saracia poate fi indusa popoarelor ca o stare de normalitate, toti acestia sint in cea mai mare parte evrei sau slugile lor supuse si fara scrupule.
Odata cu aceste demonstratii, cei ce le-au generat si le genereaza, acesti evrei, gasind  ca normal sa investeasca si sa produca arme de dispersare a multimilor, prin care sa nu ii raneasca, pentru ca au nevoie de ei a doua zi la locul de munca platit mizerabil, ci doar sa ii disperseze si sa le produca o stare de soc sub o forma sau alta.

Era normal ca esti evrei sa anticipeze aceste revolte care vor venii.

Ce au inventat ei si firmele israeliene, in ultima perioada, pentru a dispersa multimea furioasa?
Bomba cu miros apropiat de mirosul eliberat de sconc (skunk), un animal care asa cum sint ei, cind simte ca este atacat, elibereaza in zona atacatorului un fluid, prin pulverizare, cu un miros puternic si greu de suportat, care indeparteaza atacatorul, in cazul nostru, multimea care isi cere dreptul la viata decenta.
Este o inventie hitech a evreilor din institutele de cercetare, care au preferat sa lase industria si alte ramuri vaduvite de inventii, inovatii si fonduri si sa se axeze pe apararea celor care au distrus economii si popoare in jurul lor si peste tot pe glob.
Aceasta bomba, care va fi cu siguranta in dotarea multor departamente de politie, printre care si a celor din Romania, va avea, mai précis, mirosul similar unui canal de scurgere a rezidurilor, amestecat cu mirosul unei vaci in putrefactie. Evident ca arma a fost numita SKUNK.
Acesata arma a fost folosita de evrei in timpul conflictului din 2008 cu palestinenii al caror teritoriu l-au ocupat abuziv.
Cine a fost interesata in importul unei astfel de arme? Nu era greu de ghicit… America, ai carei lideri doresc sa impuna democratia lor si nu vor sa auda strada…
Lichidul a fost folosit prima data de politia israeliana si este produs de compania evreiasca Odortec, un specialist in pesticide, dar se pare ca aceste armele sint mult mai eficiente pentru business, in actuala conjunctura.
Cititi mai jos “prezentarea” produsului de catre cei de la Odortec, o rusine care nu trebuie sa fie trecuta cu vederea de catre nimeni, mai ales in situatia actuala, de sclavagizarea a populatii pe intreg globul.
http://www.skunk-skunk.com/121755/The-Product
http://whoprofits.org/sites/default/files/weapons_report-8.pdf

In bataie de joc, trupele israeliene au „deversat” aceste otravuri extrem de urit mirositoare peste casele palestinienilor in ultimul conflict, pentru ca acestia sa isi aduca zilnic aminte de „porumbeii pacii evrei”, al caror miros este similar. Cum mai poti traii intr-o asemenea casa, din moment ce prin aceste chimicale puternic mirositoare, se urmareste dispersarea demonstratiilor de amploare a unor oameni ce li s-a luat sansa de a supravietuii?

De ce trebuie copiii palestinieni sa inhaleze asemena mizerii si sa traisaca intr-un asemenea miros si saracie de nedescris, evreii avind banii necesari pentru finantarea acestor proiecte de cercetare si producere, dar neavind bani sa repare sistemele de canalizare in regiunea Gaza, bombardata barbar de ei? Vina lor este ca s-au nascut linga Tara Sfinta…
Acest miros, nu mai poate fi inlaturat de pe hainele demonstrantilor atacati de pazitorii „prosperitatii” mondiale. Politia israeliana foloseste acest spray in mod constant impotriva demonstrantilor pentru pace din Ierusalemul de Est, aruncat din tunurile de apa, pentru a induce in eroare si a crea confuzie. Apare ca o metoda terorista de umilire a celor ce doresc sa isi expuna punctul de vedere si este considerat de autoritatile evreesti ca  “pedeapsa a modului colectiv de viata”. Numai in luna Iulie a anului trecut, intr-o perioada de trei saptamini, ministerul Securitatii Interne a Israelului, a comandat aceste „parfumuri” in valoare de peste 45.000 de dolari, din ceea ce se stie oficial.
In acest moment, mai multe departamente de politie americane au primit „parfumul” pentru a se “delecta” cu multimile furioase care vor inunda strazile marilor orase americane cu siguranta. Ba chiar exista si un reprezentant pentru vinzari, o companie din Maryland, dupa cum se pare. Reporterii care au incercat sa ia legatura cu compania israeliana Odortec, nu au avut succes, pentru ca nu li s-a raspuns nici  unei intrebari. Cel mai sigur li se va raspunde in strada.
Se pare ca totul miroase urit si va fi extrem de nociv in curind..

Adrian Cosereanu

alternativaromaniei.com

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s