Iohannis vrea ca românii să lucreze în Europa, dar să nu mai aibă beneficii sociale

iohannis_gauck3

”Ministrul de externe austriac Kurz a fost infierat la Bucuresti pentru ca nu mai vrea portabilitatea indemnizatiilor sociale in UE pentru cetatenii unui stat care lucreaza in alt stat. A adaugat in interviul dat ORF ca se afla pe aceeasi lungime de unda in aceasta problema cu Marea Britanie. Insa aceasta fraza nu a mai fost comentata la Bucuresti. Motivul este acela ca Marea Britanie a obtinut deja acordul Romaniei (si al Austriei dupa cum vedem) pentru ca indemnizatiile sociale sa se plateasca la nivelul din statele de care apartin cetatenii unui stat chiar daca lucreaza in alt stat. Cum? Romania a fost deja de acord cu aceasta propunere a Marii Britanii?A se citi cu atentie declaratiile lui Cameron, a se cupla cu tacerea suspecta de la Bucuresti pe aceasta tema si a se gasi raspunsul corect. Ministrul austriac de Externe, Sebastian Kurz,a cerut vineri o reformă a sistemelor sociale în Uniunea Europeană, fiind nemulţumit de faptul că statul austriac plăteşte o alocaţie de 160 de euro pentru copilul unui român care lucrează în Austria, deşi în România această indemnizaţie este mult mai mică”, a scris pe contul de Facebook Radu Carp (PNL).

Asta este răsplata lui Iohannis pentru fraierii din diaspora, care l-au votat!

cameron_iohannis_86674600

„Preocuparea prim-ministrului Cameron este nu neapărat legată de acest drept și chiar a subliniat că, după părerea lui, acesta este un drept câștigat și trebuie păstrat și faptul că, în cadrul acestei mișcări, sunt, totuși, foarte multe persoane care solicită beneficii sociale și aici apare problema. Iar în acest context, eu am propus să începem un proces de reflexie cum putem să despărțim dreptul la liberă mișcare de dreptul la beneficii sociale și cum poate fi acest lucru pus în acord cu toate statele membre. Am constatat cu bucurie și am subliniat acest lucru că dl prim-ministru Cameron a venit din proprie inițiativă cu afirmația de acceptare a dreptului la liberă circulație a persoanelor în cadrul UE, fiind preocupat de partea financiară, de beneficiile sociale”, a spus Iohannis.

El a subliniat că problema fundamentală sesizată de țările în care românii au ajuns este legată de faptul că sunt oameni care au venit pentru a beneficia de ajutor de șomaj fără a fi muncit în aceste state, subliniind că acest lucru deranjează politic.

„Am sugerat astăzi premierului Cameron și altor lideri cu alte ocazii că ar trebui să separăm libertatea de mișcare de drepturile sociale (…), să lăsăm libertatea de mișcare așa cum este și să încercăm să extragem partea cu beneficiile sociale și să încercăm să rezolvăm această problema. Dacă tratăm problema separat, avem o cale mai bună să o rezolvăm”, a mai spus Iohannis.

Ceea ce fac acum şerpilienii din Anglia, Austria şi alte cuiburi satanice, este să mute austeritatea de la Vest la Est. Aşa că îi pun pe ai lor să protesteze pentru „sfârşitul austerităţii” şi pe noi, ăştia din Est, ne trimit acasă sau ne reduc „beneficiile sociale”. Adică, cu alte cuvinte, vor să salveze metropola pe seama coloniilor, aşa cum se întâmplă în orice imperiu decadent.

Ceea ce fac acum sataniștii din Anglia, Austria şi alte cuiburi satanice, este să mute austeritatea de la Vest la Est. Aşa că îi pun pe ai lor să protesteze pentru „sfârşitul austerităţii” şi pe noi, ăştia din Est, ne trimit acasă sau ne reduc „beneficiile sociale”. Adică, cu alte cuvinte, vor să salveze metropola pe seama coloniilor, aşa cum se întâmplă în orice imperiu decadent.

Reţeaua agenţilor este vastă şi lucrează coordonat

Se face de câteva zile cam multă propagandă în UE, ba pe tema „pericolului islamist”, ba cu reducerea „beneficiilor sociale” pentru imigranţii din Est, ba cu Grecia şi FMI… Europa este în mod clar lucrată informativ, pentru a fi destabilizată. Unii ar zice că e vorba de Rusia, dar eu cred că mai degrabă e lucrarea prietenilor de peste Ocean.

Nu e voie să spui nimic critic la adresa lui Iohannis, că îţi sar în cap imediat admiratorii! Toţi cetăţenii României ar trebui să aibă acasă un tablou cu curul lui Iohannis şi să-l pupe din sculare până în culcare! Pupincurismul la romani a ajuns azi o virtute. Nici pe timpul lui Ceasca nu erau asa multi libidinosi!

(Dan Tănăsescu)

3 gânduri despre &8222;Iohannis vrea ca românii să lucreze în Europa, dar să nu mai aibă beneficii sociale&8221;

  1. cand afirmam inainte de campanie
    ca Retardatul sasesc, TALAMBU – este un SCLAV care se viseaza Stapan de sclavi- vataf- limberalii basisti urlau ca opariti – acuma Sclavetele- ii vrea sclavi la straini pe diasporenii care l-au votat – as zice ca bine le face- dar nu o sa zic…

  2. Iohannis este un prost taciturn, molcom si tradator. O mie de ani daca ar fi sa mai aleg pe cineva nu as mai alege niciodata un hitlerist.

  3. Daca muncesc in Anglia si platesc impozite statului britanic ca orice englez cum este posibil ca in momentul in care eu sau familia mea avem nevoie de anumite beneficii sa primim aceste beneficii la nivelul Romaniei.Platesc cumva impozite statului roman?

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s