Miley Cyrus arde Biblia pe scenă pentru a promova toleranța

11402711_404467636404013_2564030918412068084_n

Imediat după interviu ei, în care Miley Cyrus a mărturisit că este “cea mai puțin critică persoană din lume” și că “înțelege și acceptă pe toată lumea”, şi-a început următorul spectacol punând o Biblie pe foc.

În actul de deschidere al unui concert recent, la Staples Center din Los Angeles, Cyrus a ieșit pe scenă și a arătat o Biblie mulțimii spunând: “Acesta este un tribut adus tuturor iubitorilor lui Iisus de pretutindeni.”Apoi, ea a pus paginile pe foc şi a strigat “Hillary ’16!” înainte de a trânti cartea la pământ. Când a început muzica, Cyrus a început să cânte, în timp ce se apleca asupra Bibliei arzând și a efectuat unui dans sexual provocator cu mișcări repetitive de împingere din șolduri, numit “twerking.”

Câteva momente mai târziu scena s-a cufundat în întuneric, fiind luminată doar de două cruci roşii mari inversate, de obicei asociate cu închinarea satanică. Cyrus a început să danseze în jurul unui obiect falic imens, folosindu-l ca pe o bară de striptease, în timp ce îşi scotea de pe ea părţi din îmbrăcăminte. În acel moment, aproximativ o cincime din public s-a ridicat și a plecat de la concert, spunându-le reporterilor de la MTV din hol că spectacolul a fost extrem de ofensator și ei nu s-au mai simţit confortabil pentru a rămâne în acel mediu.

După concert, Cyrus a declarat jurnaliștilor că acțiunile sale au fost menite să sensibilizeze opinia publică și să ofere înțelegere segmentelor oprimate ale societății. “Fiind un model pentru milioane de oameni, nu cunosc nici o modalitate mai bună de a exprima cantitatea masivă de iubire pe care o am pentru omenire, iar dacă unii plângăcioşi sunt supăraţi pentru asta, sunt idioți și sper că vor muri”, a spus Cyrus înainte de a scoate limba și de a-şi depărta sugestiv picioarele în faţa camerelor de luat vederi.

Membri liberali din mass-media au numit concertul “un act de curaj,” descriind performanţa artistică a lui Cyrus ca “de departe cel mai mare exemplu de cultură nouă, iluminată, nestânjenită de normele vechi, care promovează bigotismul, frica și ura.”

Un critic conservator care s-a întâmplat să fie prezent la concert face referire la acesta ca fiind “un gunoi nepotrivit pentru vizionare.” Cyrus a răspuns la această unică recenzie critică deplângând oprimarea masivă a dizidenţei din partea conservatorilor religioși, menționând că “Asta este exact despre ceea ce vorbesc atunci când spun că creștinii nu tolerează opiniile exprimate de cei mai buni decât ei. Dacă acei iubitori de Iisus s-au supărat pentru ceea ce am făcut aseară, așteptați doar până când veţi vedea ce am planificat pentru următorul meu spectacol.”

În definitiv, cine este această Miley Cyrus? O vedetă de carton, crescută şi formată de mică în laboratoarele oculte Disney/Illuminati, pentru a fi folosită acum pe post de marionetă/zombi, în ritualuri satanice publice, menite să spele creierele tinerelor generaţii.

Să arzi Biblia în public şi să oferi audienţei spectacole pornografico-satanice absolut dezgustătoare şi după aceea să declari că doreşti moartea iubitorilor lui Iisus, dar în acelaşi timp promovezi iubirea universală, toleranţa şi grija faţă de cei oprimaţi, mi se pare culmea imbecilităţii şi a spălării pe creier!

Miley Cyrus a practicat şi practică în continuare ritualuri satanice pe scenă.

Sursa și Autor articol :

http://dantanasescu.ro/2015/06/15/miley-cyrus-arde-biblia-pe-scena-pentru-a-promova-toleranta.html

Miley Cyrus e clar imaginea actuală a Mind Control în industria de divertisment şi nu ducem lipsă de materiale care să dovedească.

81c118cff87e3e0baf77b59eac55fc77

În anii 50’, oficiali CIA se gândeau că drogul ar putea fi aplicat în mind control şi în războiul chimic; cercetarea agenţiei în domeniul MKULTRA a propagat drogul în rândul oamenilor tineri de serviciu şi al studenţilor.
Moby joacă rolul unui “lider de cult rău, avid de putere” – ceea ce poate fi cu uşurinţă interpretată ca o referinţă la Mind Control.

Liderul de cult “obţine curcubee puterince din iad”, poate fi o referire la faptul că manipulanţii îşi traumatizează victimele, făcându-le să ajungă la disociere. Liderul de cult însărcinează o “blondă nebună, nimfomană, tipul Manson” să fure creierul lui Miley Cyrus. Alegerea cuvintelor aici este importantă. “Blondă nebună, nimfomană, tipul Manson” descrie perfect o adeptă MKULTRA, Beta Kitten. Criminalul în serie Charles Manson era în acelaşi timp sclav MK şi programator. “Fetelor” lui îi erau oferite cantităţi important de LSD în timp ce erau spălate pe creier şi manipulate de el să săvârşească crime oribile. Cuvintele “blondă nebună, nimfomană” se referă în totalitate la programarea Beta.

2 (2)

Cyrus e drogata cu pastile si in coma in timp ce tine in mana un creier – toate modalitati ce arata ca e o sclava MK.

3 (3)

Observați că există jaluzele pe perete, dar nici o fereastră – Miley trăiește într-o lume a iluziei.

Apoi Miley apelează la un Moş Crăciun ars pe faţă şi un Bigfoot lesbian pentru a aduce creierul înapoi, dar “nebuna” îi ucide pe amândoi. Nu trebuie ca asta să aibă sens. E doar gunoi MKULTRA deghizat în artă inspirată de LSD. Urmatoarea imagine rezuma intregul video:

5 (1)

Acest video care normalizează sclavia MK a fost filmat în timp ce Miley era “internată” şi ţinută în pat, probabil coduri pentru “reprogramare”. Cam aşa îşi răspândeşte industria de divertisment mizeria în întreaga lume.

Sursa : saccsiv

Daca aveti copii, probabil (desi nu e bine) ii lasati sa se uite pe Disney Channel, ca doar nu e decat un post cu desene animate … Si acolo, o gasesc ei pe si pe Hannah Montana:

Si veti spune probabil ca nu-i mare baiul, nefiind decat o emisiune pentru pubertosi. Dar nu-i deloc asa. Caci marul nu se strica brusc, ci incepe de la o pata. Asa nici tinerii nu incep peste noapte sa fumeze, sa participe la orgii, sa se drogheze. Ci usurel. Si de cele mai multe ori incep prin anumite filme, muzica, emisiuni, carti. Iar modelele-vedete sunt printre cele mai eficente modalitati folosite de SISTEM pentru a-i strica. Iar daca modelul de urmat are el insusi o traiectorie de la aproximativ cuminte spre stricaciune, atunci putem spune ca efectul se apropie de maxim.

Miley Ray Cyrus (pe numele adevărat Destiny Hope Cyrus) s-a nascut la 23 noiembrie 1992. Adica in toamna face 18 ani …

In septembrie 2008 in revista „Seventeen” Cyrus a declarat ca a avut o relatie cu Nick Jonas(Jonas Brothers) timp de 2 ani. Ei s-au despartit in 2007,iar in 2009 Cyrus s-a despartit de modelul si concurentul Justin Gaston. In acest moment are o relatie cu partenerul ei din filmul „The Last Song” Liam Hermsworth. Adica e minora, dar are o viata asa cum ii sta bine oricarei vedete majore.

Iat-o evoluand anul trecut:

   Iata si ultima ei piesa Can’t Be Tamed (Nu pot fi imblanzita)         

   Transcriptul:

Pentru cei care nu ma cunosc, pot deveni un pic nebuna
Trebuie să fiu în felul meu, 24 de ore pe zi
„Pentru ca sunt asa de fierbinte
Fiecare tip oriunde imi dă o atenţie nebuna
Ca eu sunt in control, sunt întotdeauna de nota 10
Pentru ca sunt facuta aşa ”
Eu merg printre tipi ca banii care le zboara printre mâini
Ei încearcă să mă schimbe, dar isi dau seama că nu pot
Şi fiecare mâine este o zi pe care nu am planificat-o
Dacă vei fi barbatul meu, să înţelegi
[Refren]
Eu nu pot fi imblanzita, eu nu pot fi salvata
Eu nu pot fi invinuita, nu pot, nu pot
Eu nu pot fi imblanzita, nu pot fi schimbată
Eu nu pot fi salvata, nu pot fi (nu pot fi)
Eu nu pot fi imblanzita
Dacă aş reflecta asupra intentiilor mele
Iti voi spune ca eu nu sunt aici pentru a te vinde
Sau sa-ti spun sa te duci in iad
Sunt ca un puzzle, dar toate piesele mele sunt zimţate
Dacă poţi înţelege acest lucru, putem face ceva magie
Sunt pentru asa ceva
Vreau să zbor, Vreau să conduc, Vreau să ma duc
Vreau să fie o parte din ceva ce eu nu stiu
Şi dacă ai încerca să ma-nfrânezi as putea exploda
Baby, de acum ar trebui să şti
[Refren]
Eu nu pot fi imblanzita, eu nu pot fi salvata
Eu nu pot fi invinuita, nu pot, nu pot
Eu nu pot fi imblanzita, nu pot fi schimbată
Eu nu pot fi salvata, nu pot fi (nu pot fi)
Eu nu pot fi imblanzita
Eu nu sunt o farsa cu care sa te joci, eu calatoresc intr-un mod diferit
Eu nu sunt o greşeală, eu nu sunt un fals, este setat în ADN-ul meu
Nu ma schimba (x4)
(Nu pot fi imblanzita)
Vreau să zbor, Vreau să conduc, Vreau să ma duc
Vreau să fie o parte din ceva ce eu nu stiu
Şi dacă ai încerca să ma-nfrânezi as putea exploda
Baby, de acum ar trebui să şti
[Refren]
Eu nu pot fi imblanzita, eu nu pot fi salvata
Eu nu pot fi invinuita, nu pot, nu pot
Eu nu pot fi imblanzita, nu pot fi schimbată
Eu nu pot fi salvata, nu pot fi (nu pot fi)
Eu nu pot fi imblanzita

Miley disgusted a few people at the MTV Video Music Awards including the Will Smith clan.

Miley – MTV Video Music Awards si Will Smith

Asadar, SISTEMUL a facut ca tanarasa „evolueze” extrem de rapid si o data cu ea evolueaza si fanii sai …

Sursa :   saccsiv

Hollywoodul şi lumea divertismentului au un secret –
Celebrităţile controlate mental prin programul MKULTRA

hqdefault

Aşa-zisele VIP-uri (very important person – persoană foarte importantă) pe care le regăsim aproape în permanenţă sub lumina reflectoarelor, în paginile publicaţiilor, în topurile radiourilor, pe marile şi micile ecrane sunt denumite de către mass media occidentală „trend setter”, sugerând prin aceasta că ele dau tonul şi influenţează direcţia în care se îndreaptă preferinţele, aspiraţiile tuturor celor care le privesc, le admiră şi implicit se identifică cu ele.

Celebrităţile supranumite „Star (stea)” sunt prezentate ca având toate atuurile la care râvneşte omul de rând al societăţii contemporane – frumuseţe, sex appeal, faimă, bogăţie, putere de influenţă, etc. Prin mediatizare, reclamă şi datorită pervertirii valorilor societăţii contemporane, ele ajung să fie un fel de idoli la care se închină mulţimile epocii în care trăim.

Creaţii ale unui mediu pervertit, inversat, alienat, VIP-urile sunt pentru cel care nu vrea să se lase amăgit, doar nişte măşti, unele în aparenţă frumoase, altele în mod evident groteşti, care disimulează într-un mod atent planificat, o tendinţă diabolică şi cutremurătoare care se doreşte a fi impusă întregii umanităţi de către odioasa Elită Satanică care conduce din umbră planeta.

Modalităţi de programare mentală

Fritz Springmeyer şi CiscoWheeler, celebrii autori ai mai multor cărţi despre criminala Sectă Satanică a „Iluminaţilor” Francmasoni, detaliază în unele din lucrările lor mai multe modalităţi de programare mentală împreună cu anumite semnale şi coduri de acces.

Printre tehnicile amintite de Springmeyer se numără: programarea mentală cu ajutorul metalelor sau pietrelor preţioase, cu ajutorul undelor cerebrale şi prin intermediul filmelor pentru copii sau a desenelor animate.

Programarea mentală care foloseşte ca şi coduri, metale sau pietre preţioase

Specialiştii susţin că pietrele şi cristalele pe care le purtăm direct pe piele sau montate în bijuterii ne influenţează starea psihică generală. În principiu, fiecare piatră are un efect benefic asupra organismului cu condiţia ca ea să fie „purificată” de energiile negative care pot eventual să subziste în câmpul său energetic din cauza unor impregnări anterioare. Locurile în care s-a aflat, persoanele care au folosit-o, evenimentele care s-au derulat în preajma fiecărei pietre preţioase se imprimă în câmpul său energetic şi nu toate aceste impregnări sunt pozitive şi benefice.

Folosindu-se astfel de memoria energetică a pietrelor preţioase programatorii Mkultra le încarcă cu energii malefice prin care îşi influenţează victimele şi astfel îşi împlinesc scopurile.

Mulţi copii din cadrul Grupării Satanice Odioase a „Iluminaţilor” vor experimenta programarea cu metale sau cu pietre preţioase, iar ocazional chiar cu ambele. Care dintre ele este folosit şi când, depinde de statutul copilului, al părinţilor săi, regiunea în care s-a născut şi programatorii care lucrează cu el.

Victima trebuie să câştige dreptul de a „deveni” o piatră preţioasă pe care o va primi drept recompensă pentru fiecare stadiu al programării ei mentale. Preţul sunt multe ore de abuz şi torturi care se numesc „antrenament”. În timp, pe măsură ce victima avansează în „antrenamentul” său, ea va deveni un „giuvaier”. Aceste „bijuterii” vor deveni alter egouri independente în sistemul fragmentat al minţii ei.

Unele dintre conotaţiile pe care pietrele preţioase le primesc în cadrul programării mentale de tip Monarch

Onixul este în legătură cu abuzurile ritualice, subiectul având stări de anxietate atunci când îl poartă.

Safirul este alterul care protejează secretele şi va acţiona agresiv prin autodistrugere, dacă vreuna dintre celelalte personalităţi divulgă ceva. Este folosit pentru a controla părinţii din cadrul programului Monarch. De obicei copiii lor urmează acelaşi program de control mental.

Ametistul este primul câştigat şi este legat de păstrarea secretelor, niciodată divulgate.

Rubinul este următorul după ametist, fiind legat de abuzul sexual şi de alter egourile sexuale.

Smaraldul este primit mai târziu, între 12 şi 15 ani. Are legătură cu loialitatea faţă de organizaţie, vrăjitorie şi puteri spirituale paranormale, fiind considerat foarte preţios.

Diamantul este cea mai preţioasă piatră şi nu toţi copiii o vor primi. El va fi câştigat doar la maturitate după trecerea mai multor teste riguroase. Un diamant a trecut toate cele 12 trepte de disciplină, plus teste neobişnuite şi are cea mai mare loialitate faţă de organizaţie. Deasemenea, diamantul constituie „personalitatea scoică” care asigură că totul este sub control.

VIP-urile „marionete monarch” poartă de multe ori anumite bijuterii şi pietre preţioase. Aceste accesorii sunt folosite ca nişte suis generis coduri prin care sclavii monarch sunt recunoscuţi în cadrul organizaţiei satanice „iluminate”. Deasemenea, prin ele se accesează alter-ul respectiv şi se reîntăresc anumite programări.

Crizele psihice, depresiile, scandalurile cărora le este făcută publicitate împreună cu menţionarea clinicilor de reabilitare sunt în cazul multora dintre VIP-uri doar faţade pentru reîntărirea programării Monarch în cazul în care un „star” începe să iasă de sub controlul mental impus.

Programarea cu unde cerebrale

Oamenii de ştiinţă au clasificat undele cerebrale care apar în mod natural în funcţionarea creierului uman în patru tipuri:
• Unde beta, având ca şi corespondenţă starea de veghe, când creierul se focalizezază asupra lumii dinafară rezolvând probleme specifice.
• Unde alfa sau ritmul din starea de relaxare şi calm, creierul fiind alert, dar nefocalizat, ca atunci când închidem ochii pentru câteva secunde.
• Unde theta sau ritmul din starea dintre veghe şi somn sau dintre somn şi veghe. Theta este o stare misterioasă, derutantă, cu un poteţial creator înalt şi chiar iluminator, dar este foarte greu de menţinut.
• Undele delta, având o frecvenţă extrem de scăzută, sunt produse în timpul somnului profund fără vise.

Ca şi multe alte descoperiri ştiinţifice, şi acestea sunt folosite în sens negativ în cadrul grupării odioase Satanice a Francmasonilor “Iluminaţi”. Ei se folosesc de stările minţii şi propietăţile undelor cerebrale pentru a efectua programarea mentală.

Conform cercetărilor lui Springmeyer, programatorii Mkultra utilizează şapte tipuri de unde cerebrale pentru a înregistra ceea ce vor ei, în sistemul intern al minţii victmei, realizând prin aceasta o intruziune extrem de periculoasă şi distrugătoare pentru fiinţa umană supusă programării.

Undele Alfa
Undele cerebrale de tip Alfa corespund stării minţii care este folosită pentru programare „generală”. Se înregistrează putere de memorie mare, forţă fizică foarte mare. În funcţie de programator, la acest nivel sau la cel beta, are loc programarea de tip sexual care îndepărtează orice valori morale şi stimulează instinctul sexual de bază al individului. Alteruri de tip felină pot apare în urma programării sexuale. Culoarea de cod poate fi roşu.

Undele Beta
Undele cerebrale de tip Beta corespund unei stări a minţii care este folosită pentru înregistrarea impulsurilor agresive, a unor comenzi de tip militar. Culoarea de cod poate fi albastru.

Undele Gamma
Undele cerebrale de tip Gamma corespund unei stări a minţii care este folosită pentru a înregistra loialitatea faţă de cult, autodistrugere, memorie foarte bună, talent pentru limbi străine.

Undele Delta
Undele cerebrale de tip Delta corespund unei stări a minţii care este foarte disociativă. Comenzile impuse de aici pot controla înregistrările de pe celelalte niveluri. De multe ori la acest nivel se realizează un sistem intern al victimei, asemănător cu un computer. Alter egourile de tip delta vor fi lipsite de emoţii şi vor avea o memorie vizuală perfectă (memorie „fotografică”). La acest nivel se află toate amintirile celorlalte personalităţi. În cadrul programării cu unde cerebrale Delta se înregistrează securitatea de acces la informaţii foarte confidenţiale din cadrul organizaţiei.Tot aici se găsesc şi programele de pedepsire şi autodistrugere, în cazul accesării interne sau externe a celorlalte sisteme. Codurile pot fi portocaliu, albastru, violet.

Undele Epsilon
Undele cerebrale epsilon corespund unei stări a minţii care este folosită pentru înregistrarea sistemelor secrete. Aici se găseşte programarea CIA, programarea guvernamentală la nivel înalt. Programele de creare a asasinilor pot fi aici, sau în sistemul Beta, în funcţie de programator. Se înregistrează operaţiuni sub acoperie, disimulare, abilitate de a ieşi din situaţii dificile. Codul poate fi maro.

Undele Phi, Theta, Omega
Undele cerebrale de tip Phi, Theta, Omega corespund unei stări a minţii care este folosită pentru programarea spirituală negativă. De exemplu, alteruri care participă la ritualuri oculte de magie neagră care includ sacrificii. În acest sistem, vor fi “plasate” vrăjitoare, vârcolaci, mediumi, clarvăzători, practicieni oculţi. Se înregistreză dezvoltare intensă a emisferei drepte a creierului şi abilităţi mari de a intra în stări de transă foarte profundă. Culoarea codului este adesea neagră.

Programarea mentală cu ajutorul filmelor şi desenelor animate

Walt Disney era un mason de grad 33 implicat în programul CIA Mkultra de programare mentală totală a fiinţelor umane. Majoritatea desenelor animate şi majoritatea filmelor pentru copii marca Walt Disney au fost folosite ca teme de programare mentală. Personaje, culori, sunete, expresii din creaţiile Disney sunt folosite ca şi coduri de acces ale diferitelor personalităţi ale victimelor Mkultra.

Victima va fi învăţată să se recunoască drept unul dintre personajele din film sau din carte, i se va spune că este foarte specială şi că doar ea cunoaşte înţelesul real al filmului, care este legat de ideologia satanică a „iluminaţilor” francmasoni.

În continuare începem să prezentăm detaliat unele videoclipuri preluate de pe internet. Precizăm încă de la început că este necesar să vizionaţi toate aceste videoclipuri pentru a avea o imagine corectă. Semnificaţia elementelor şi simbolurilor de programare mentală nu poate fi înţeleasă corect din doar câteva exemple. Vă invităm să nu trageţi concluzii pripite şi să analizaţi toate aceste imagini per ansamblu.

Hollywoodul Înşelător

Imaginile din acest videoclip ne arată în ordine:

Gestul simbol de păstrare a secretului subliniat de un tatuaj, aluzie la filmul The secret Garden care conţine simbologie Monarch, simbolul fluturelui Monarch (cântăreaţa şi actriţa Mariah Carey), aluzie la modul în care sclavii Monarch sunt făcuţi să creadă că se transformă în fiinţe minunate „heavenly creatures” (actriţa Kate Winslet), simbolul dezumanizant al manechinului sclav sexual Monarch (model şi actriţă Tyra Banks), tatuaje explicite „vom râde cu toţii la fluturi auriţi” (actriţa Megan Fox),  tatuaje legate de anumite întăriri ale traumelor „a fost o dată o fetiţă care nu ştia ce e dragostea până când într-o zi un băiat i-a frânt inima”, gest simbol la televizor  însoţit de comandă explicită şi cod de acces albastru „Vino să mă iei. Lumini strălucitoare”, programare cu pietre preţioase şi din nou semnalul păstrării secretului (cântăreaţa Rhianna), semnul satanic al coarnelor împreună cu programare cu pietre preţioase şi simbologia fluturelui Monarch („vedeta” Paris Hilton), tatuaj explicit asupra programatorului lui Kelly Osbourne care este chiar tatăl său, imagine programator – sclav (cântăreţul Billy Ray – fiica sa cântăreaţa şi actriţa Miley Cyrus), programatorul lui Beyonce care este chiar soţul său, imagine însoţită de tatuaj împreună cu simbolul programării cu pietre preţioase, imagini subliminale cu caracter sexual într-un film Disney pentru copii, aluzie la mediul pedofil al MKULTRA, simbol al programării mentale de la vârste foarte fragede, model hipnotic alb-negru-roşu, imagine programator – victimă (cântăreţul şi actorul Ice T, soţia sa Coco), programare ereditară şi simbolism Oz (Suri Cruise, fiica actorului Tom Cruise), imprimeul tablă de şah înseamnă că victima este doar un pion în jocul malefic al iluminaţilor (cântăreaţa Britney Spears), aluzie la revista Playboy şi programarea Monarch, imaginea cu Tyra Banks arată programare sexuală, cod roşu, acoperirea ochiului drept (emisfera dreaptă blocată), imprimeu animal care înseamnă programare sexuală însoţit de tatuaj societate secretă craniu şi oase „Skull and Bones” (Kelly Osbourne fiica satanistului şi cântăreţului rock Pzzy Osbourne), programare sexuală (actriţa Disney Lindsay Lohan, cântăreaţa Pink), programare sexuală şi dezumanizare (formaţia The Pussycat dolls – Păpuşile Pisicuţe), dezumanizare, programare sexuală (actriţa copil Dakota Fanning) etc.
Majoritatea sclavilor Monarch pot fi recunoscuţi după asocierea lor cu teme ale filmului Vrăjitorul din Oz (pantofiori roşii, căţei mici, curcubee, uşi verzi). Exemple de acest gen, din videoclip, sunt actriţa Keira Nightley, Britney Spears, cântăreaţa Cristina Aguilera împreună cu familia, Paris Hilton, Mariah Carey.
Programatorii MKULTRA, folosindu-se de memoria energetică a pietrelor preţioase, le încarcă cu energii malefice prin care îşi influenţează victimele şi astfel îşi împlinesc scopurile. Victima trebuie să câştige dreptul de a „deveni” o piatră preţioasă pe care o va primi drept recompensă pentru fiecare stadiu al programării ei mentale. Preţul constă în multe ore de abuz şi torturi care se numesc „antrenament”. Pe măsură ce victima avansează în „antrenamentul” său, ea va deveni un „giuvaier”. Aceste  „bijuterii” vor deveni alter-egouri independente în sistemul fragmentat al minţii ei. VIP-urile „marionete Monarch” poartă de multe ori anumite bijuterii şi pietre preţioase. Aceste accesorii sunt folosite ca nişte sui-generis coduri prin care sclavii monarch sunt recunoscuţi în cadrul organizaţiei satanice „iluminate”. Deasemenea, prin ele se accesează alter-ego-ul respectiv şi se reîntăresc anumite programări. Câteva exemple de acest gen din videoclip: Ice T (programator şi soţ al lui Coco), Cristina Aguilera (rubinul este legat de alter-ego-urile sexuale), Britney Spears (safirul este alter-ego-ul care protejează secretele, este folosit pentru a controla părinţii din cadrul programului Monarch a căror copii urmează acelaşi program de control mental), VIP-ul Victoria Beckham soţia fotbalistului David Beckham (smaraldul are legătură cu loialitatea faţă de organizaţia malefică a francmasonilor „iluminaţi”, vrăjitorie şi puteri spirituale paranormale, fiind considerat foarte preţios), se face referinţă şi la Marylin Monroe primul „model prezidenţial” Monarch care a obţinut faimă mondială, binecunoscută pentru cântecul „Diamantele sunt cele mai bune prietene ale unei fete” (diamantul simbolizează trecerea tuturor celor 12 trepte de disciplină, plus teste neobişnuite şi are cea mai mare loialitate faţă de cumplita organizaţie satanică a „iluminaţilor” francmasoni).

Pentru intrarea în transă a victimei Monarch mai este folsit drept cod iniţiatic semnul satanic al coarnelor. Afişul filmului Crank avându-i ca protagonişti pe Jason Sthatam şi Amy Smart sugerează electroşocurile care sunt utilizate pentru a „compartimenta” amintirile şi experienţele în cadrul programării mentale Monarch.

Alte exemple de pioni ai grupării satanice „iluminate” sunt: cântăreaţa Avril Lavigne, George Bush jr., Rhianna, Paris Hilton, Cyrus Miley, cântăreaţa Taylor Swift.

Afişul pentru emisiunea de televiziune Următorul Top Model al Americii conţine simbologia Monarch a dezumanizării prin prezentarea femeilor drept manechine păpuşi precum şi a disocierii personalităţii prin imaginea oglinzii sparte.

Toate aceste fiinţe umane, victime ale programării Monarch, fac numai ceea ce li se spune, nefiind capabile să judece, să îşi pună întrebări sau să se opună. Ele nu pot să se gândească să spună cuiva ce li se petrece, şi nici să ceară ajutor deoarece sunt în permanenţă înconjurate de indivizi care le întăresc condiţionările.

În mijlocul procesului subtil de  amăgire mentală a populaţiei credule printr-o multitudine de mijloace manipulatoare se află una dintre cele mai diabolice atrocităţi afectuată asupra unui segment al rasei umane de către cumplita sectă satanică a francmasonilor „iluminaţi”. Este vorba despre proiectul de control mental total Monarch MKULTRA. Principiul şi obiectivul de „mind control” în proiectul Monarch ar putea fi descris ca o formă de disociere structurată şi integrare ocultă care sunt realizate în vederea „compartimentării” minţii în personalităţi multiple în cadrul unui sistem bine organizat şi controlat de către programatori. Majoritatea victimelor şi supravieţuitorilor Monarch provin din familii „iluminate” cu tradiţie militară îndelungată, orfelinate, familii adoptive, familii incestuoase cu o lungă istorie de pedofilie. Deasemenea apare asocierea unor membrii ai acestor familii cu guvernul. Oricine cunoaşte codurile sclavului Monarch poate uşor să aibă acces la alterur-ego-urile sexuale ale subiectului. Imprimeurile animale purtate de majoritatea celebrităţilor semnifică alter-ul sexual de tip felină care este integrat în sistemul fragmentat al minţii lor.

5 gânduri despre &8222;Miley Cyrus arde Biblia pe scenă pentru a promova toleranța&8221;

    • EMBLEMATICE PENTRU SACCSIV (CEL DE ACUM SAU CEL CARE ÎI FOLOSEȘTE BLOGUL) DIN PUNCTUL MEU DE VEDERE SUNT ACESTE CUVINTE (DEȘI NE ȘTIM DE VREO DOI ANI ȘI AM LUPTAT PE ACELAȘI FRONT ÎMPREUNĂ:

      ,,Pentru ca n-are discernamant, blogul sau va deveni o cloaca la rubrica de comentarii. Se vor strange acolo multi dintre cei ce au fost pusi la spam aici pe motiv de satanism, anti romanism, eretici, new age, etc. Va fi suficient sa ma injure ca sa fie buni la el…”

      ADICĂ ȘTIE DÂNSUL VIITORUL SAU DIN RĂUTATE ÎNCEARCĂ SĂ MĂ DISCREDITEZE PÂNĂ LA CAPĂT?… DUMNEZEU SĂ-L IERTE!… L-AM IERTAT ORICUM…

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s