Klaus Iohannis răsplătit pentru trădare națională în favoarea Ocultei Mondiale

11406826_657047534427055_6794046446166245505_n

Iohannis se lăfăie în lux pe banii românilor. A tocat un milion de euro pentru modernizarea Vilei Lac 3

Klaus Iohannis seamănă din ce în ce mai mult cu Traian Băsescu. Fostul președinte a cerut ca Vila din Gogol să fie modernizată, altfel nu se mută, iar RA-APPS find nevoită să cheltuiască 300.000 de euro pentru modernizarea vilei. Actualul Președinte al României are pretenții și mai mari. A cerut reamenajarea întregului etaj al Vilei Lac 3, reședința oficială a Președintelui României, astfel încât să aibă parte de un dormitor uriaș de 500 metri pătrați cu deschidere la Lacul Floreasca.

Zis și făcut, numai că toată pofta domnului Iohannis, a costat bugetul de stat 1,2 milioane de euro.

Puțin i-a păsat Președintelui Iohannis, că în România sunt copii care nu au ce mânca, bătrâni care nu au bani de mâncare.

Pe lângă renovarea de lux a Vilei Lac 3, Iohannis a comandat și un pat special de 3 metri pe trei, din străinătate.
În prezent, până când toate renovările vor fi finalizate, Klaus Iohannis locuiește în Vila Lac 2.

În plus, Iohannis a cerut Guvernului României să-i cumpere două avioane și un elicopter, pe care să le aibă la dispoziție când pleacă în delegații oficiale.

În primele șase luni de mandat, Klaus Iohannis a cheltuit doar pe deplasări în străinătate, peste 300,000 de euro.

Pe lângă toate astea, Klaus Iohannis vrea să cumpere din banii românilor, și o mașină de lux, cu dotări de ultimă generație, produsă în Germania, adică un Mercedes care are încălzire în scaune, sistem de masaj, dar și plasme tv. Limuzina Mercedes, un model S-Klasse, costă cel puțin 121.000 de euro.

Așadar Klaus Iohannis vrea lux și cere ca toți să se conformeze cerințelor lui, dar toate pe banii românilor.

Asta arata ceea ce este evident: bani prea multi inseamna putere prea mare si puterea prea mare corupe in mod absolut. Daca bancherii in trecut au investit in razboaie (finantand ambele tabere), si au facut profituri uriase prin intermediul lor, astazi au constituit uriase institutii internationale cu interese pe intreg globul.

De 25 de ani ăştia de dreapta vin mereu cu aceleaşi promisiuni, dar după aia nu ştiu cum se face că nu le respectă şi când vin din nou la putere o iau de la capăt cu reformele şi promisiunile! Ce s-a întâmplat de curând în România ar trebui înscris cu litere de aur în Istoria Idioţeniei Umane.

Iohannis este doar o marioneta, manevrata de papusarii lumii si a fost pus la butoane de Washington prin succesul campaniei CIA de pe Internet.

Mercedes-Benz îi va livra o mașină lui Klaus Iohannis

Mercedes-Benz România îi va livra luna aceasta o limuzină S-Klasse președintelui Klaus Iohannis.

„Nu dorim să oferim informaţii referitoare la acest subiect”, au spus reprezentanţii Mercedes-Benz România.
Limuzina ar urma să fie livrată direct de importator. Va fi o versiune normală a S-Klasse, nu un Mercedes-Maybach S, versiunea de superlux a limuzinei germane. Mode­lul livrat va fi un S500 4Matic cu ampatament alungit, al cărui preţ standard este de 121.000 de euro cu TVA. Licitaţia a fost organizată de către Serviciul de Protecţie şi Pază, iar în „cursă” cu S-Klasse s-au mai înscris atât un dealer Audi cu limuzina A8, cât şi unul BMW ce a candidat cu Seria 7. SPP şi Administraţia Prezidenţială nu au oferit niciun comentariu pe acest subiect până la închiderea ediţiei.

Traian Băsescu, Emil Constantinescu şi Ion Iliescu au utilizat limuzine Mercedes-Benz S-Klasse.

Deci, sa recapitulam: vacante exotice, avion personal, renovare de 1.200.000 de Euro a resedintei prezidentiale, limuzina noua… in doar cateva luni de la alegerea lui in functie?

Realizaţi că în 2004 Băsescu era privit de unii ca un salvator al României, la fel cum azi mulţi îl văd aşa pe Iohannis?! Mai ţineţi minte cum în 2008 Obama era privit ca omul providenţial pentru America şi azi cei mai mulţi americani de rând îl înjură? „Să trăiţi, bine!”, „România lucrului bine făcut”, „Yes, we can!”…

Fraierilor li se serveşte la nesfârşit aceeaşi ciorbă reîncălzită şi ei se comportă ca şi cum ar mânca din ea pentru prima dată!

Un gând despre &8222;Klaus Iohannis răsplătit pentru trădare națională în favoarea Ocultei Mondiale&8221;

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s