Iisus nu era evreu

iisus-hristos-8_27e06ec3bf4c28

Am auzit aberatia cum ca Iisus era evreu. Te pomenesti ca si Dumnezeu este evreu, ba mai mult, te pomenesti ca evreii l-au facut pe Dumnezeu dupa chipul si asemanarea lor.
Oameni buni, invatati sa cititi si mai ales invatati sa ganditi cu capul vostru, nu mai preluati aberatii de la ticalosi si mincinosi.
Din cele dousprezece triburi ale lui Israel nu mai exista decat cativa urmasi ai lui Iuda. Celelalte 11 triburi au pierit fara urma. Peste 90% din pretinsii evrei ai zilelor noastre sunt khazari (neam convertit la iudaism in al secolul XI-lea) si gentili, adica ne-evrei convertiti la iudaism.

Daca evreii ar fi fost „asa de alesi”, pai Dumnezeu ar fi populat Pamantul numai cu evrei. Nu a fost cazul, ba mai mult i-a lasat sa fie pedepsiti pentru trufie si nelegiuiri.

Protocoalele înțelepților Sionului,, unde este specificată clar ura maladivă a acestei nații diabolice împotriva tuturor celorlalte popoare de pe pământ .
Citiți aberațiile spuse de un fost ministru al Israelului: rasa noastra este Master Race.
Noi suntem zei divini pe aceasta planeta. Noi suntem atat de diferiti de rasele inferioare, precum sunt ele de insecte. De fapt, comparativ cu rasa noastra, alte rase sunt bestii si animale. Alte rase pot fi considerate a fii excremente umane. Destinul nostru este de a conduce rasele inferioare. Regatul nostru pamantesc va fi stapanit de liderii nostri cu un sceptru de otel. Masele ne vor linge picioarele si ne vor servi ca sclavi.

11200811_404479439736166_3056304918024009767_n

PROTOCOALELE INTELEPTILOR SIONULUI

Pentru a întelege faptele petrecute si decadenta în care traim, Protocoalele trebuie citite de cel putin trei ori, eventual memorându-se, pentru a ne fi mai mereu la îndemâna.

În Protocoale, francmasonii vorbesc si hotarasc în secret si conspirativ; urmariti-i deci cu atentie, cu foarte mare atentie. Dupa ce ati terminat de citit, prezentati aceasta brosura unica si altora, aceasta fiind o datorie morala si o cale de aparare a întregii umanitati.

Protocoalele contin planurile concepute de secole de francmasoni, pentru realizarea visului lor de stapânire a întregii planete. Protocoalele constau in 24 de procese-verbale încheiate de diferitele sectiuni ale Marelui Congres Masonic, care s-a tinut în Elvetia, la Bâle (Basel), în 1897, si formeaza programul masonic de cucerire mondiala, program elaborat si comunicat unor anumiti „initiati”, pentru a se pastra o urma scrisa a acelor convorbiri ultrasecrete.

Lojele masonice au fost înfiintate pentru a servi în lupta pentru suprematie, lupta care are un pronuntat caracter antireligios si în special anticrestin. Un grup ocult de francmasoni de grad foarte înalt (Ierarhia Superioara Secreta) le dirijeaza, inspira, subventioneaza si, fara ajutorul dat de acest grup, victoria lor nu ar fi posibila.

Într-o zi, când, conform opiniei lor, popoarele crestine vor fi dezbinate de francmasoni si învrajbite unul împotriva celuilalt de presa si literatura bolnava – la adapostul liberalismului -, prin atentate, coruptie si demoralizare, prin degenerare cauzata de tutun, alcool, droguri etc., prin criza economica mondiala, prin lovituri de stat în diferite tari, se va ajunge la un Guvern Mondial de sorginte masonica.

Razboaiele interne si conflictele mondiale, pe care francmasonii stiu sa le dezlantuie, vor grabi venirea domniei despotismului masonic, în locul liberalismului statelor crestine. Atunci, în afara de „religia” masonica, toate religiile vor fi desfiintate.

Un singur stat va fi suficient sa cada în mâinile francmasonilor, si apoi toate celelalte vor cadea unul dupa altul, pentru ca, în final, „Regele” masonilor sa domneasca peste toata planeta astfel subjugata.

Dupa cum vedem în zilele noastre, se merge cu pasi repezi spre finalizarea planului masonic, caci aceste „profetii”, concretizate în cele 24 de Protocoale în anul 1897, deci acum aproape 100 de ani, au dus la subjugarea Rusiei de catre francmasoni.

Pericolul masonic a început sa fie dezvaluit lumii în anul 1902, când profesorul rus SERGHEI NILUS a scos o prima editie a Protocoalelor, editie care însa a disparut imediat, fiind distrusa de francmasoni. Protocoale sunt în numar de douazeci si patru. Sunt mai mult niste învataturi sau maxime, decât procese-verbale. Se pare ca autorul sau autorii au urmarit sa prezinte în douazeci si patru de lectii doctrinele francmasonice, tinta pe care o urmaresc din cele mai îndepartate timpuri si amanuntele celui din urma plan de actiune pentru cucerirea puterii mondiale, atunci când totul va fi pregatit pentru a începe lupta hotarâtoare.

Ideile fundamentale ale Protocoalelor sunt:

1. – Francmasonii nu admit alt drept decât cel dat de forta; liberalismul propagat de ei printre crestini a distrus religia crestina si autoritatea statului.

2. – Aurul a intrat în mâinile Francmasoneriei si, cu ajutorul lui, aceasta a pus mâna pe presa, dominând opinia publica ce comanda guvernele în statele democrate.

Din cele expuse în Protocoale se poate constata ca acestea formeaza un vast plan masonic de cucerire si îngenunchiere a lumii crestine, conceput în cele mai mici amanunte.

Societatea si sufletul individului au fost analizate într-un mod cu adevarat stiintific, toate punctele vulnerabile fiind identificate pentru ca masonii sa aiba unde sa loveasca. Pregatiti în spiritul satanicei lor doctrine, ei au pornit atacul, dar nu într-o tara sau doua, ci pe întreg globul pamântesc, bazându-se, deci, pe lipsa de pregatire a crestinilor. Minciuna, santajul, perfidia, coruptia, tradarea, lingusirea, crima si necinstea, în toate formele lor, sunt armele cu care lupta Francmasoneria.

https://www.radioislam.org/protocols/roman/prefata.htm

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s