Ce ar putea ascunde clișeul ”ne-am luat România înapoi”?

1607000_656306201167855_6110938311144871245_n

Mecanismul de campanie ( cvasi-anonim pentru populația neinformată ), pitit înapoia lui Iohannis s-a dezvăluit ca unul revanșard și generator de ură în mediul virtual.
Se afirmă tot mai des despre Klaus Iohannis că ar fi fost ales preşedinte al României de făcătura intitulată generic „partidul Facebook”.

În perioada16 noiembrie – 25 noiembrie 2014 s-au înregistrat 741.271.000 de afișări online, legate de Klaus Iohannis. 85% dintre acestea (63.640.000 ) provin de pe Facebook, iar 10% din presa online (7.583.000). Vîrful vizibilitații candidatului Iohannis s-a produs pe 16 noiembrie 2014, ziua votării în turul II al alegerilor prezidentiale. Din perspectiva distributiei geografice, cel mai mult s-a vorbit despre Klaus Iohannis în Bucuresti (71,8%), locul unde a funcționat creierul, statul major al acestei campanii virtuale a „partidului Facebook”. Urmat de Transilvania cu 5,9 %, deși din majoritatea mesajelor lansate de „partidul Facebook” reieșea că Transilvania era țara oamenilor liberi, inteligenți și care au respect pentru muncă, în timp ce românii de peste Carpați erau leneși, corupți, proști și influențabili.

Un alt clișeu propagandistic l-a reprezentat : oamenii harnici care se revoltă împotriva „asistaţilor fără dinţi în gură”, susținut de Institutul Român pentru Evaluare și Startegie (IRES), a lui Vasile Dâncu care a făcut profilul celor 3,4 milioane de ”oameni harnici”, atrași suplimentar de Klaus Iohannis, în turul doi. Afirmînd că marea majoritate a lor o constituie ”clasa de mijloc”, bine-nțeles “harnică” care locuiește în orase (60%). Musai 26 % din cele 3,4 milioane ar avea studii superioare.

Argumentele lui Dâncu sunt false, întrucît în România, pe segmentul de vârstă de 25-54 de ani, ponderea persoanelor cu studii superioare reprezintă 11,2%. Mai précis aceștia reprezintă un milion din cei care s-au prezentat la urne, parte din el votînd și cu Ponta. Cîți dintre ei au o slujbă care să le asigure un trai decent, ca întreprinzător, om de afaceri sau ocupînd un post care necesită studii superioare, bine remunerat ? Iar trendul e azi ireversibil: din 10 intelectuali șomeri, numai unul singur își mai poate găsi de lucru pe măsura pregătirii. Mitul intelectualilor harnici ai clasei mijlocii pro-Iohannis, care i- ar fi contracarat pe cei care au votat stînga politică și pe care fostul jurnalist Lucian Mândruță, nu s-a sfiit să-i catalogheze drept ”leneși și neisprăviți”este unul fals.

Problema României e alta. În cei 25 de ani de la evenimentele din decembrie 1989, lăcomia și incompetența guvernanților a condus doar la transferarea și concentrarea avuției naționale în proprietatea a circa 250.000 de români ”de succes”. 4 milioane de români, reprezentînd forța de muncă cea mai tînără, s-a trezit obligată să părăsească țara ca să găsească acolo un job, fie el și necalificat. Alte 4 milioane de săraci sunt pensionarii. Și ei ar face același lucru dacă ar putea.

Simultan cu devalizarea României de termitele post-decembriste, procesul comunicațional din România a fost acaparat și dirijat de ongiștii lui Soroș. Publicului larg ( receptorilor ) i s-a cultivat unui anume tip de reacții, atitudini și acțiuni dorite prin metode, tehnici de influenţare şi manipulare care se numesc „profilare”. Scopul lor fiind acela de a întoarce cu capul în jos, piramida valorilor societății românești.

Sistemul educațional și social fiind format în jurul idiotului și nu al omului inteligent şi responsabil, ”profilarea” a avut ca rezultat transformarea generațiilor de români în mase de oameni obedienți care vor căuta îndrumători de tip manipulator, mascați sub denumiri abstracte precum „partidul Facebook”.

Acești manipulatori, recunoscuți mai nou prin apelativul băsist sau macovist, reflectă aversiunea pe care elitele de parveniți o manifestă față de milioanele de români pe care în mod premeditat i-a sărăcit și pe care îi prostesc zilnic, pe față. Și de care vedem tot mai clar că nu mai au loc, ei devenind indezirabili într-o Românie care aparține doar elitelor constituite din cetele de parveniți băsiști, macoviști și de baroni locali de toate culorile politice.

Sistemul bancar este instrumentul central al interesului, controlului si strategiei Vechii Ordini Mondiale. Atata vreme cat detin controlul banilor, puterea lor nu poate fi revendicata. De aceea, controlul lor asupra banilor trebuie sa inceteze. Bancile trebuie sa fie in responsabilitatea poporului. Un guvern ce nu conduce bancile, NU CONDUCE TARA, astfel incat alegerile sunt fara rost. Este simplu ca “Buna ziua” ! Daca bancherii in trecut au investit in razboaie (finantand ambele tabere), si au facut profituri uriase prin intermediul lor, astazi au constituit uriase institutii internationale cu interese pe intreg globul. Nu pot da gres in a fi castigatorii finali ai oricarui razboi pe care oamenii l-ar duce pe acest pamant.

Globalizarea inseamna furtul puterii, de catre bogati, de la detinatorul de drept al acesteia, poporul. Acest lucru se realizeaza prin cardasii care includ guverne tradatoare ce transfera puterea din zona politica (unde poporul are acces) in zona economica (unde poporul nu are acces), in beneficiul privatilor, proprietari de banci si de corporatii.

În spatele cunoscutului slogan „ne-am luat ţara înapoi” se ascunde o chestie oribilă, ce se poate numi în două cuvinte:FASCISM CORPORATIST. Nu este o noutate: şi nazismul a fost tot un fascism corporatist. Iar ceea ce a făcut nazismul este bine cunoscut.Fascismul din zilele noastre,susţinut şi propagat de marile corporaţii transnaţionale nu foloseşte lagăre şi camere de gazare. Acesta lucrează „soft” şi cu mănuşi: limitează accesul la piaţa muncii numai pentru tinerii cu fizic plăcut, practică marginalizarea şi excluziunea socială pe criterii de vârstă şi de avere. Iar pentru „looserii” excluşi din societatea”democratică” există doar sărăcirea progresivă, ce duce la îmbolnăvire şi la moarte lentă.

Fireşte, persoanele cu caracter puternic care se opun, iau atitudine şi dezvăluie public acest sistem diabolic sunt luate în vizor, pentru o viitoare eliminare. Întâi şi întâi li se neagă identitatea (doar sunt nişte „nimeni”, nu-i aşa?), iar dacă aceştia nu se supun şi continuă să vorbească, sunt trecuţi pe acele faimoase”liste”. Deocamdată. Însă până la o următoare etapă sunt împroşcaţi cu epitete de genul:” autişti”, „schizofrenici”, ” jegoşi”, „rataţi”…Cunosc bine sistemul de selecţie şi eliminare practicat în transnaţionale, căci l-am simţit pe pielea mea, în 2001. Cunosc bine sistemul de marginalizare şi excludere socială practicat de „societatea democratică de dreapta”. Pentru că, mă lupt pentru supravieţuire cu această mizerabilă societate. Şi trebuie să ne luptăm, pentru că acest sistem oricum nu ne dă nici o şansă! Măcar să o facem în picioare, arzându-i pe aceşti noi”arieni” cu fierul roşu al slovei scrise!

După ce în campania prezidențială, Klaus Iohannis, a afirmat că își dorește ca poporul român să fie eliberat de sub dominația clanurilor oligarhice și a coruptiei, președintele ales, s-a deplasat la Chișinăul aflat în plină campanie electorală, pentru a-l susține pe Vlad Filat, președintele Partidului Liberal Democrat din R.Moldova.

Imediat după absolvirea cursurilor Universității Alexandru Ioan Cuza din Iași, în perioada 1994-1997, Vladimir Filat și-a deschis firma RoMold Trading SRL din Iași, prin care a derulat operațiuni de import ale țigărilor MT ale firmei “Tutun SA” (Combinatul de tutun din Chisinau). Se spune că anonimul Vlad Filat ar fi fost introdus în această afacere de miliardarul liberal Dinu Patriciu, pe vremea cînd acesta deținea și monopolul panotajului stradal prin care promova un binecunoscut concern de țigări, al cărui director pentru România este ginerele fostului director SIE, Teodor Meleșcanu. Concern prin intermediul căruia, Patriciu l-a promovat pînă în 2005 şi pe Traian Băsescu în campaniile sale electorale pentru primăria Capitalei și pentru președinția al României.

Același Dinu Patriciu era și proprietarul restaurantului exclusivist ”Black & White”. Locul unde presa a demonstrat că gruparea sirianului Jamal Al Atm, împreună cu directorul general al Vamilor – col. MApN Mihai Pânzariu, comisarul șef al Gărzii Financiare – Gică Dănila, generalul SRI – Dumitru Badescu (șeful diviziunii C – Contrainformații Economice), dar și un consilier prezidențial, precum și ministrul de Interne, puneau la cale, ani la rînd, operațiunile de introducere în țară de mari cantități de țigări, prin utilizarea de documente false. S-a vehiculat ideea că firma ”Business Woman” a lui Jamal, ar fi fost de fapt un paravan al serviciilor, creierul fiind de fapt administratorul ei, colonelul SRI George Dumitrescu.

Pe 12 mai 1998, economistul-şef Bărbuliceanu Mihai, funcţionând ca inspector guvernamental în cadrul Departamentului de Control al Guvernului României, a primit de la premierul Radu Vasile împuternicirea de control nr. 7/521/1998, cu scopul întocmirii unui raport referitor la mecanismul contrabandei cu țigări din România. Raportul îl incrimina pe liberalul Radu Rușanu, secretar de stat în ministerul Finanțelor, care a permis firmei ”Business Woman” să introducă în țară, timp de aproape trei ani, zeci de milioane de pachete de țigări, fără reînoirea licenței de import, utilizînd un model de timbre deja abrogat prin ordin al MF.

Filat a abandonat afacerea și a revenit în R.Moldova în același an 1998. Direct în Executiv, pe funcția de director general al Departamentului Privatizare și Administrare a Proprietății de Stat. Filat a fost acuzat că ar fi profitat și el de paradisul mafiei statale, creat de servicii în România, dobîndindu-și averea prin intermediul traficului de țigări.

Filat și-a creat în decembrie 2007 propriul instrument politic pe care l-a numit Partidul Liberal Democrat din Moldova. În 2009, cînd a fost numit șef al Executivului de la Chișinău, Vlad Filat era pe locul trei în topul celor bogați oameni din R. Moldova, cu o avere de peste 1,2 miliarde USD . Vladimir Filat, fostul premier al R.Moldova ( 2009-2013 ) este de aproape două decenii prietenul lui Traian Băsescu. De aceea, pe ultima sută de metri, pe 25 noiembrie 2014, preşedintele Traian Băsescu a semnat decretul de decorare a lui Filat cu Ordinul Naţional Serviciul Credincios, în cel mai înalt grad, cel de Mare Cruce. Gradul de mare cruce al Ordinului este asimilat gradului militar de general de divizie.

Prezența lui Iohannis alături de Filat se datorează, fără îndoială, consecvenței care-l caracterizează. Întrucît cel mai frecvent îndemn lansat de echipa sa de campanie în turul doi al alegerilor a fost : veniți să-l votați pe Iohannis, singura noastră șansă de a scăpa țara de comuniști și de hoți !

Partea cu comuniștii a rămas, pe cealaltă Iohannis ascunzînd-o imediat sub preșul lui Filat, ceea ce l-a făcut pe acesta să-și dea cu stîngu-n dreptul, înainte chiar de a fi instalat oficial președinte al României. Totuși, din anti-comunist pe plan național, Iohannis a căpătat o anvergură înternațională, sprijinînd prin vizita sa la Chișinău din 28 noiembrie 2014, PLDM la alegerile din R.Moldova.

Din tot vârtejul creat de alegerile prezidenţiale în spaţiul carpato-danubiano-pontic, au rămas la suprafaţă aceste vorbe: „România lucrului bine făcut”.

Între noi fie vorba, această lozincă reprezintă dorinţa secretă a românilor, sătui de debandada existentă în structurile statului, în societate, în viaţa de zi cu zi. Pentru că o viaţă dusă în absenţa unor reguli stricte, sub influenţa hazardului şi a legii junglei a ajuns de nesuportat. Delăsarea şi ignoranţa din spatele principiului „Las’ că merge şi aşa” stau la baza funcţionării unui stat corupt şi indolent cu cetăţenii săi. Stat în care doar jaful sistematic şi închinarea la porţi străine reprezintă un lucru bine făcut.

Poate că această dorinţă secretă a românilor i-a făcut pe mulţi dintre ei să creadă în lozinca lui Johannis şi să-l voteze masiv pe 16 noiembrie, încât acesta să devină noul preşedinte al României. Un preşedinte neamţ care să aducă ordinea şi disciplina necesare pentru ca România să devină ţara lucrului bine făcut. Fireşte, acel lucru bine făcut în administraţie şi în societate, pentru ca viaţa cetăţenilor să fie în sfârşit una mai bună. Însă cum de la dorinţă la realitate este cale lungă, să vedem ce au obţinut românii de fapt.

Primul lucru vizibil: în spatele lui herr Johannis rânjesc satisfăcuţi Blaga, Videanu, Flutur şi marele tartor-Băsescu. Gaşca portocalie care zbiară din toţi rărunchii că „şi-a luat ţara înapoi”. Pentru a o jefui mai departe. Lucru bine făcut? Ja, mein herr !

O Românie la remorca Germaniei. Unde pădurile ţării, „aurul verde” sunt defrişate în mod barbar pentru a asigura la preţ de nimic masa lemnoasă brută necesară industriei germane de mobilă pentru a-şi realiza exportul în valoare de 9,1 mld euro anual. Unde o fabrică de rulmenţi(cea din Braşov) ce exporta rulmenţi marca URB a fost distrusă pentru a face loc companiei Schefler. Unde capacităţi industriale din Sibiu, Sebeş, Cugir, Orăştie care exportau produse româneşti au fost înlocuite cu ceva fabrici nemţeşti, care nu pentru România lucrează! O Românie care nu are voie să promoveze relaţii economice cu Federaţia Rusă sau China pentru a se dezvolta. Aceste relaţii economice sunt rezervate exclusiv Germaniei, naturlich! Românii trebuie doar să furnizeze pentru Germania sclavii care să facă menaj, să spele WC-uri, să facă salahorie şi igiena la bătrâni! Lucru bine făcut? Ja, mein herr !

Fireşte, se menţine în acelaşi timp statutul de colonie americană al României. Se consolidează „instituţiile statului de drept”, releul prin care voinţa Washingtonului dictează direct şi necondiţionat pe plaiurile mioritice. Poate de aceea nici nu mai este nevoie de un ambasador, ci de un simplu însărcinat cu afaceri, pe post de curier între Washington şi numitele instituţii. Simplu şi eficient. Lucru bine făcut? Yes, sir!

De asemenea, conform faimosului pergament de robie numit „parteneriat strategic”, România îşi va trimite militarii pe post de carne de tun la dracu-n praznic, în faimoasele „teatre de operaţii”.A permis deja instalarea bazelor americane, instalarea scutului antirachetă. Va face tot posibilul pentru creşterea contribuţiei la bugetul NATO. Lucru bine făcut? Yes, sir!

Autorităţile române au concesionat deja terenuri de exploatare către Chevron, care a început deja explorările pentru descoperirea ipoteticelor gaze de şist. Nu contează că tehnologiile americanilor de la Chevron sunt poluante pentru sol şi pentru pânza freatică. Iar când localnicii se opun, jandarmeria îi ciomăgeşte de zor şi instituie o atmosferă de teroare în satele lor. Cu toate că rolul jandarmeriei este acela de a-i apăra pe oameni. Lucru bine făcut? Yes, sir !

Corporaţiile americane care operează în România decid ce se vinde, cât şi cum se vinde şi cine are acces pe piaţa autohtonă. Şi cine are acces la „job”-urile lor. Iar prin „politica de resurse umane” decid cine are drept la muncă şi cine, odată trecut de o anume vârstă, este destinat marginalizării şi morţii lente ! Lucru bine făcut? Yes, sir!

Mass-media din România, total aservită trusturilor de presă de peste ocean, plină de „jurnalişti profesionişti” şcoliţi în State, duce, prin efortul susţinut al acestor profesionişti ai manipulării, o campanie de îndobitocire a populaţiei, de spălare a creierelor prin „tehnici de presă” din cele mai parşive. „Marii” jurnalişti şi analişti, linguşitori ai Washingtonului exasperează publicul, seară de seară, cu elogii, ode şi imnuri de slavă dedicate unchiului Sam, într-un spectacol cât se poate de greţos. Lucru bine făcut? Yes, sir !

Iată că avem o sumedenie de lucruri bine făcute în România! Însă toate aceste lucruri nu sunt spre folosul ţării, ci spre folosul altora. Care vor exploata această ţară până la ultima picătură de vlagă ! Şi apoi se vor descotorosi de ea ca de o cârpă uzată!

Prin randurile scrise, se reflecta gandurile si dorintele noastre, ale romanilor care inca isi mai iubesc tara, care sunt dezgustati de „binefacerile” democratiei americane.

JOHANNISMUL – FRATE CU BĂSISMUL

Cred că a început să devină clar pentru toţi cei care v-aţi aruncat cu capul înainte acordându-i sasului credit necondiţionat că va salva România de distrugerea lăsată de Chiorete.
Câte scuipături şi înjurături, câte acuzaţii de pesedism şi securism am luat eu de la mulţi tembeli în campania electorală! Câţi m-or fi ejectat de prin preajma lor că atrăgeam atenţia că Hanţi e tot un Băsescu mai înalt, o ţâră mai arătos pentru că nu-i ceacâr şi faptul că-i sunt înţepenite telescoapele de la maxilare, vorbeşte mai rar şi mai puţin decât Popeye…

Am simţit şi-n urină că iarăşi suntem puşi de Sistem să alegem dintre două rele! Am fost înţeles de nevastă-mea, care l-a votat pe Fuhrer pentru că şi ea este o liberală în cuget şi-n simţiri – chiar dacă nu s-a implicat niciodată în politică. A vrut să aibă conştiinţa împăcată că de mânuţa ei fină nu iese W Ponta, că-l votase pe Ilici în 2000 să nu iasă „Hiclerul român” – Tribunul.

Eu am zis că e tot Maria şi nici măcar nu şi-a schimbat pălăria şi ca să nu fiu cuprins de remuşcări ca în 2000, mi-am anulat votul aplicând ştampila fix între picioarele amândorura.
Foarte greu mă mai pot înşela la oameni. Prin câte am trecut în viaţă, cu câte persoane am avut de aface, 80% intuiesc chiar şi după poză!

Ce argumente v-ar mai trebui acum tuturor celor care băteaţi din gură şi strigaţi ca la box la Gala Bute; Hanţi! Hanţi! Na, luaţi-vă-ţi sasul naibii şi faceţi o supă de napi cu el!
În primul rând a rostit sacadat în stilul său prin campanie că el va fi un Preş imparţial, echidistant şi pacificator şi va unifica societatea românească dezbinată de piratul chior. Oh Scheisse!

L-am bunghit demult că-i îmbrâncit de americănoşi şi de Oculta masonică de afară să fie pus pe oliţă la Cotroceni. A găsit fel de fel de tertipuri să pară neverosimil şi să meargă la cursuri la Uncle Sam. A umplut câteva maculatoare cât a stat cu doamna Carmen la plajă în toiul iernii folosind-o pe post de secretară.

Se dădea sobru faţă de Chiorete şi-l trata firesc de sus că diferenţa dintre ei e chiar de un scaun! L-a salutat cu sictir când Talpa Iadului a părăsit corabia, făcându-se că nu mai au nimic în comun.
Băse l-a tot împuns cu acul în părţile moi folosindu-se de colţii lui ascuţiţi de javră turbată, dar sasul are bucile tari, din stâncă şi habar n-a avut…

Păi ca să pui România pe alt drum, să-i schimbi azimutul cum i-ai prostit şi pe ăia de care îşi bate joc nazistul de Rus ( iaca au şi ruşii un nazist sadea ) trebuia în prima secundă să iei nişte măsuri ca prostimea pe care ai îmbrobodit-o, să înţeleagă asta.

Tu, nu! Nein, nein, nein! Au rămas pe funcţii toate reptilele băsiste care au ruinat ţara şi au distrus fibra neamului românesc, mimând o democraţie care este pur şi simplu o bătaie de joc şi în Burkina Faso!

Sasul nici la mimat nu se pricepe. A zis că el va respecta întocmai Constituţia României şi nu va abuza de nicio prerogativă menită de a se situa mai sus decât alţi cetăţeni. În primul rând abuzul a pornit tocmai când era în campanie şi aparatul ăsta de uz casnic numit Justiţie a făcut tot felul de tertipuri să creeze chipurile suspans în jurul lui ca după ce a ieşit Fuhrer să dea verdictul: curat şi nevinovat! Ne laşi? Crezi că noi ăştilalţi suntem mai proşti decât stimata doamnă Carmen pe care ai îmbrobodit-o cândva cu parametrii ăia de teuton de export? Nu father, mai „pricipim” şi noi câte ceva prin părţile esenţiale…

Mai apoi ai schimbat maiorul ăla infect de la SRI care l-a periat pe icre pe Chiorete şi trimiţându-l lui Uncle Sam să-l stoarcă de zeamă, ţi-ai pus în locul lui un şvab de-al matale… Oh Scheisse!
La SIE încă n-au hotărât „aliaţii” – că nu-s decişi – dacă să mai aibă încredere în MRU, încă nu-s siguri la cine varsă mai mult: la unguri, la evrei, la ruşi sau la arabi…Băi frate, dar nu se mai găseşte vreun neamţ vrednic prin săsime să-l pui şi acolo să fim siguri că-i lucrul bine făcut?

Te lăudai Herr President că vei face o politică numai în favoarea cetăţeanului. Nu minţi deloc! Cetăţeni – în înţelesul Direcţiei Penitenciarelor – suntem noi ăştia, ceilalţi decât Băsescu cu toate reptilele puite de el şi cum ar trebui să ni se adreseze ei. Aici intră de la generalul-mareşal Accelerat de la SRI, madama Autostradă de la Justificare, pivotul echipei de bascheţi de la DNA Bucureşti şi tot ce mişcă în Sistem.

Matale te faci că plouă cu toate că în jumate de ţară e secetă. Chiar pe bune: nu mai are Românica asta pe care ţi-ai pus mânuşiţele cât lopata alţi procurori, judecători, securişti liberi, să mai primenim aerul ăla îmbâcsit de prin CSM, ÎCCJ, CCR, SRI, MAI, iunie, iulie, etc?
Hai nea Hanţi, ăţi fi voi tari în lume inventând lentilele Zeiss, dar noi oierii mioritici bunghim numai printre pleoape mijind o ţâră felinarele la ce rahat de politică duci!
Tot magiunul ăsta de justiţie care se petrece sub oblăduirea matale rigidă, este un teatru ieftin să ţină ocupate televiziunile cu prostioare, în timp ce miliardele de euroi sunt atent împărţite şi bine ascunse prin băncile de prin parcurile planetei unde peste 7-8 ani vor deveni lovele curate şi cinstite iar românii vor fi rămas mai departe cu praful de pe tobă.

Coane Hanţi, măi bruder, aşa nu se poate! Lucrul bine făcut trebuie să treacă de urgenţă la o campanie de omorât reptile în masă să ajungă România ca şi Irlanda de Nord fără nicio coadă de şarpe!

Decapitezi imediat, DAR IMEDIAT leprele care mimează justiţie şi fabrică procese la oameni nevinovaţi întorcând privirea de la Blaga, Boagiu, Blejnar, Boc, Ialomiţeanu, Falcă, Flutur şi toate şopârlele băsiste, ca să ne dai şi nouă un semn de intenţie!

Altfel, herr Klaus, totul este o golănie merkeliană. Eu ştiu demult asta, dar acum încep să se convingă şi entuziaştii pe care i-aţi prostit că îşi vor lua ţara înapoi. Din nou, Scheisse!

De azi înainte, sistemul băsist îşi schimbă denumirea în sistemul johannist şi câştigul este că pentru moment pe lângă băsiştii băgaţi prin găurile de şarpe, aţi mai prostit nişte liberali ce şi-au închipuit că vor rămâne la ciolan făcându-se fraţi cu dracu’!
Oh Scheisse! Scheisse! Scheisse!

GABRIEL MIHĂILĂ

ziarulfapta.ro


Autori :

Miruna

Valentin Mândrăşescu

Marian Rădulescu

Andrei A. Andrei

Klaus Iohannis a fost decorat de austrieci cu Ordinul de Merit „Marea Cruce de Argint” pentru servicii deosebite aduse țării lor

http://sibiu.justitiarul.ro/klaus-iohannis-a-fost-decorat-de-austrieci-cu-marea-cruce-de-argint-pentru-servicii-deosebite-aduse-tarii-lor/

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s