Cinci companii evreiesti au in proprietatea lor 96% din retelele MEDIA de pe glob

11427210_403970579787052_491460735386736548_n

Sfidare masiva, dezinformare si deturnarea atentiei de la lucrurile importante.

Voi enumera pentru inceput citeva dintre cele mai faimoase companii evreesti de MEDIA care ne”informeaza” zilnic si fac din noi sclavii unor stiri ce se doresc a ne deturna atentia de la probleme reale care confrunta omenirea. Acestea sint:

ABC, America, Buena Vista Television, Caravan Pictures, CBS, deceptions, disinformation, Eisner, FM stations, Fox Tv, HBO, Hollywood, Jew, Jewish, Jewish Media Control, Jewish Newspapers, Lies, Media, Miramax Films, NBC, New York Times, Sony Corporation, Time Warner, Touchstone Television, United States, USA, Wall Street Journal, Walt Disney, Walt Disney Television, Washington Post.

Nu le ajunge evreilor şi sioniştilor că marea mass-medie internaţională (CNN, BBC, ABC, Reuters etc.) se află sub controlul lor… Ce mai urmează apoi? Bloggurile independente? E doar o coincidenţă că marea mass-medie internaţională e condusă de evrei (sionişti)?

Cel mai mare conglomerat media de astăzi este Walt Disney Company, al cărui preşedinte şi CEO, Michael Eisner, este un evreu. Imperiul Disney, condus de un bărbat descris de către un analist media, ca fiind un “obsedat de control”, include mai multe firme de producţie de televiziune (Walt Disney Television, Touchstone Television, Buena Vista Television etc.), o reţea proprie de cabluri, cu 14 de milioane de abonati, si două companii de producţie video. În ceea ce priveşte filmele de lung metraj, Walt Disney Picture Group, condus de Joe Roth (de asemenea, un evreu), include Touchstone Pictures, Hollywood Pictures, Caravan Pictures. Disney detine, de asemenea, şi Miramax Films, condus de fratii Weinstein. Ghici ghicitoarea mea…ce naţionalitate au fraţii Weinstein?

Filiala lui ABC Cable, ESPN, este condusă de preşedintele şi CEO Bornstein Steven, un evreu. Această societate are, de asemenea, o cotă din companiile de cablu Lifetime Television şi Arts & Entertainment Network. Reţeaua ABC Radio deţine 21 de posturi radio în marile oraşe ale SUA, cum ar fi New York, Washington, Los Angeles, şi are peste 3.400 de afiliaţi. Deşi este în primul rând o companie de telecomunicaţii, Capital Cities/ABC câştigă miliarde de dolari din industria mass-media. Acesta deţine şapte cotidiene, precum şi companii de presă ca Fairchild Publications, Chilton Publications şi Diversified Publishing Group.

Time Warner, Inc. este cel de-al doilea gigant din mass-media internaţională. Preşedintele Consiliului de Administraţie, Gerald Levin, este un evreu. Time Warner, filiala HBO, este cea mai mare televiziune cu plată prin cablu din SUA. Warner Music este de departe cel mai mare studio de înregistrare din lume; 2 companii ce fac parte din Warner Music (Warner Brothers Records şi Warnervision) sunt conduse de Danny Goldberg şi, respectiv Stuart Hersch, ambii fiind evrei. Divizia Time Warner de presă scrisă (redactor-şef Norman Pearlstine, un evreu) este cel mai mare editor de reviste din ţară (“Time”, “Sports Illustrated”, “People”, “Fortune”).

Interesant cum marea mass-medie internaţională e condusă de evrei (sionişti).

„O bună parte din umanitate trăieşte dramatic epoca de maximă virulenţă a imperialismului evreiesc al cărui scop este instaurarea Republicii Universale sub conducerea plutocratici iudaice. Cu un program istoric perfect etapizat, folosind o varietate largă de mijloace şi metode de la cele psihologice la cele economice, iudaismul a reuşit să stăpânească şi să folosească în vederea scopului propus trei state occidentale: Franţa, Anglia şi Statele Unite care s-au transformat în port drapelul desfiinţării statelor naţionale şi al federalizării lor în vederea realizării voinţei conducerii supreme a iudaismului mondial concretizată în Republica Universală. Structurile acesteia au fost construite cu abilitate după cel de-al doilea război mondial. Se numesc: O.N.U.; Consiliul de Securitate; Fondul Monetar Internaţional; Comunitatea Europeană; NATO; Banca Mondială.”

Voi oferi spre atentia dumneavoastra un comentariu facut de doamna Menache,purtator de cuvint al guvernului israelian intr-un interviu acordat unui canal de televiziune …evreiesc de mare audienta din SUA.
JEW-MEDIA-CONTROL
Ea spunea:”se cunoaste foarte bine,si prostii de americani stiu la fel de bine,ca noi controlam guvernul lor,fara a avea importanta cine sta pe un anumit scaun in White House.Vedeti,eu stiu acest lucru si voi stiti ,ca nu exista presedinte American care sa poata fi in pozitie si care sa ne creeze probleme chiar daca noi facem unele lucrui mai putin anticipabile”.In continuare ea puncteaza cu nerusinare si sfidare spunind:”Ce ne pot face americanii noua?Noi controlam Congresul SUA,noi controlam MEDIA,noi controlam industria spectacolelor,noi controlam totul in America.In SUA tu poti sa critici pe Dumnezeu,dar nu poti critica evreii si Israel” a spus in final acest purtator de cuvint Israelian.

Este clar ca lucrurile stau asa chiar in fieful lor,adica la CNN,unde Rick Sanchez,om de baza in emisiunile lor a fost concediat dupa ce a facut unele remarci la adresa evreilor.Pe ei nu i-a interesat cit de bun profesional era Rick Sanchez, ci cel mai important a fost ca nimeni sa nu spuna nimic despre ei si sa creeze tensiunea necesara obtinerii fortei absolute in Media.

Hai sa vedem si numele care stau in spatele acestor corporatii care ne infecteaza zilnic cu stiri cenzurate si distrosionate.Cel mai mare conglomerate MEDIA este Walt Disney Company,al carui presedinte este Michael Eisner,el find evreu.El are proprietatea asupra unei retele de cablu care numara peste 14 milioane de abonati si doua companii de productii video.Toate marile companii din compunerea conglomeratului sint conduse de evrei,incepind cu Joe Roth (Walt Disney Picture Group)fratii Weinstein (Miramax Films) si altii.

Reteaua ABC Radio Network are in proprietate 11 statii AM si 10 statii FM in cele mai mari orase americane cum ar fi New York,Washington,Los Angeles si altele si participa cu actiuni la peste alte 3.400 de posturi de radio.Reteaua a cistigat in 1994 peste 1 miliard de dolari.In momentul de fata detine 7 dintre cele mai importante publicatii scrise(ziare) din SUA.

Presedintele companiei este Gerald Levin si este si el evreu.Reteau de televiziune HBO care este subsidiara lui Time Warner este cea mai larga retea de televiziune din SUA.

Warner Music este de departe cea mai mare companie de inregistrari din lume cu 50 de companii in ramificatia ei.Presedintele companiei este Danny Goldberg,care este si el evreu.

Stuard Hersh este presedintele Warnervision si este si el evreu.In 1985 cind Ted Turner a cumparat reteaua CBS a fost un adevarat cutremur in Media americana pentru ca el nu era evreu si desi a angajat in posturi cheie mai multi evrei,el nu a luat nici o pozitie in public contrara intereselor evreesti

In final Turner a fost tradat de evreii pe care ii angajase pentru ca ei nu suportau ca un intrus sa fie intercalat intre ei si astfel,ei au adus in prim plan pe miliardarul Laurence Tisch si el evreu, care detinea o serie de hoteluri,companii de asigurari si se autointitula magnatul tigarilor.Baroni evrei ai Media nu aveau nevoie de nici o influenta non evreiasca in companiile Media.

Viacom Inc.,condusa de Smner Redstone( pe numele lui adevarat Murray Rothstein) si el evreu dupa cum se poate limpede vedea, este a treia cea mai mare companie de Media din SUA cu un venit anual dec peste 10 miliarde de dolari.Viacom produce si distribuie programme pentru primele trei retele de televiziune din SUA,detine in proprietate 12 statii de televiziune si 12 statii de radio.In acelasi timp aceasta companie distribuie filme prin intermediul a 4000 de magazine Blockbuster.

Sony Corporation of America,subsidiara a companiei japoneze Sony Corporation este condusa de Michael Schulhof si el evreu.Un alt evreu,Alan Levine conduce Sony Pictures.

New World Entertainment este condusa de Ronald Perelman si el evreu.Un alt evreu proeminent in Media este Steven Spielberg care conduce Dream Works,o retea care furnizeaza si produce filme,desene animate si programe de televiziune.

tvman2

Seagram Company Ltd.,una dintre cele mai importante retele de productie si comercializare a filmelor, este condusa de baronul bauturilor alcoolice din SUA,Edgar Bronfman care este si presedimntele companiei si in paralel este Presedintele Congresului Mondial al Evreilor.

Retelele de televiziune ABC,CBS si NBC sint conduse in totalitate de evrei,mai précis Leonard Goldenson,Laurence Tisch, si David Sarnoff.

In douazeci de ani, aceste retele au fost umplute pe toate nivelele cu evrei,nalasind loc nimanui care este in afara acestei caste.

Cele mai importante ziare din SUA sint in totalitate in proprietaea evreilor,The New York Times,The Wall Street Journal si Wasington Post,ele dominind viata economica si politica scrisa a Americii.

Cele mai importante magazine de stiri,Time Magazin,Newsweek,US News si World Report sint conduse de evrei.Numai Time Magazin are o distributie de 4,1 milioane de reviste pe saptamina.Este condus de Gerald Levin,proprietarul lui Time Warner Communications.Washington Post Company este condusa de Katherine Meyer Graham si ea evreica,iar revista are peste 3,2 milioane de cititori.

Este clar ca evrei domina lumea informatiei prin Media.Intrebarea care se poate evident pune este:S-ar permite unei alte minoritati sa detina o astfel de forta?
images
Fara discutie ca NU,iar oferind acestor oameni care isi exprima credinta in Talmud posibilitatea de a determina ce putem sau nu citii si ce putem viziona, da posibilitatea acestei comunitati sa ne modeleze dupa cerintele lor,dupa interesele lor, dupa propriile lor coordonate dictate de Talmud care sint diametral opuse intereselor noastre,iar unii dintre noi nu au cunostiinte de ele.Voi reveni in alt articol cu mai multe detalii legat de acest subiect(Talmudizarea populaiei globului).Permitindu-le lor sa controileze tot ceea ce citim si vedem pe micul si marele ecran le oferim un control virtual al guvernelor care ne conduc si implicit le oferim posibilitatea de decizie legat de viata noastra,le punem in mina sufletele copiilor nostrii si le aratam supunere totala acceptind acesta idée si acest mod de a ne manipula.Este necesar sa ne trezim si sa gasim impreuna cele mai bune modalitati de a schimba ceva cit nu este prea tirziu.Singura schimbare de la care ar putea incepe detalmudizarea noastra ar fi o schimbare de sistem,pentru ca stim foarte bine ca ne-am distrat si ne-am amuzat copios la filme realizate de proprii regizori si chiar am avut spectacole care ne-au captat atentia fara sa avem nevoie sa apelam la ei (stiti dumneavoastra la cine).

Din pacate Romania a apelat ca tara garanta la SUA si merge pe mina lor. O tara moarta si care poate face mult rau economiei mondiale dar nu bine.
Intradevar copiii romani sint cei care sufera mult de tot si eu ma gindesc la ei ca si la voi in general. Pentru asta am infiintat site-ul .

Adrian Cosereanu

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s