A venit vara, s-a trezit instinctul poponar pe la ambasadele Vestice

1622813_1627052827509768_7057072352445321322_n

Rolul “intelectualului public global” e, de 25 de ani, acela de a-i face pe români să le fie rușine de propria cultură, de propria religie, de propria naţionalitate.

Pentagonul a organizat a patra ediție a Gay Pride. Un bun prilej pentru ca unul dintre generalii armatei SUA să-și prezinte soțul, Lucas, înalților oficiali din Departamentul de Apărare al SUA.
„Soțul meu Lucas este acolo, în față”, a spus Generalul de brigadă Randy S. Taylor, care și l-a prezentat astfel pe partenerul de viață, aflat în același rând cu secretarul de stat al Apărării, Ashton Carter, și cu alți înalți oficiali militari,  relatează Washington Times. Oficialii US Army luau parte la o nouă ediție a Paradey Gay, organizată de Departamentul american al Apărării.
Taylor a povestit cum soțul său, Lucas, și-a sacrificat propria carieră pentru a se adapta frecventelor mutări ale sale în cei 18 ani de relație.
„Am pariat totul pe cariera mea militară”, a spus generalul, care a fost maestru de ceremonii la Gay Pride de la Pentagon.
Alături de principalul vorbitor, care a fost secretarul de stat al Apărării, au mai luat cuvântul un ofițer de marină homosexual, un sergent homosexual criminalist, o capelană lesbiană și un transsexual, Amanda Simpson, care este director executiv al Biroului Militar pentru Inițiative Energetice.
Administrația Obama mai face un pas în direcția sprijinirii comunității gay. Departamentul de Stat al SUA vrea ca homosexualii să îngroașe rândurile diplomaților americani trimiși la posturi în toate colțurile lumii.

Cel care va ”alege” persoanele care vor reprezenta America în ambasadele din lume va fi chiar secretarul de Stat John Kerry. Șeful diplomației americane a declarat, în cadrul unei întrevederi cu reprezentanți ai comunității LGBT, că președintele Barack Obama lucrează ”intens” pentru a se asigura că, la finele mandatului său, vor fi ”ambasdori homosexuali, lesbiene, bisexuali și transsexuali”, scrie site-ul ziarului italian Il Giornale.

Departamentul de Stat al SUA a reușit să provoace nemulțumirea conservatorilor americani, luna trecută, când l-a numit pe Ted Osius, diplomat de carieră, declarat homosexual, ca ambasador în Vietnam, țară care nu recunoaște mariajele între persoane de același sex.

Noua strategie a administrației Obama are ca scop consolidarea sprijinului lobby-ului gay din America, extrem de puternic, în vederea primirii, în schimb, a unei susțineri mai mari pentru Partidul Republican, apreciază comentatorii politici. Strategia administrației Obama se izbește de nemulțumirea celor care apără dreptul la familie și contestă propaganda agresivă a comunității LGBT în America. ”Este o palmă pe fața majorității americanilor”, în condițiile în care alegătorii americani au respins mariajele între persoane de același sex în cadrul mai multor referendumuri, a declarat Brian Brown, președintele Organizației Naționale pentru Căsătorie, citat de theguardian.com

”Sunt foarte mândru de progresele pe care le facem în numirea ambasadorilor comunității LGBT (…) Ted este primul membru oficial LGBT care va servi ca ambasador în Asia”, a mai spus Kerry, la întâlnirea cu reprezentanții homosexualilor.

Homosexuali la OSCE, în Spania și Danemarca

După cum relatează presa americană, Osius nu este primul homosexual numit de Departamentul de Stat într-un post diplomatic. Strategia anunțată acum direct de John Kerry a prins contur încă de anul trecut. Începând cu 2013, Casa Albă a numit mai mulți homosexuali ca ambasadori în diverse state. James Costos în Spania, Rufus Gifford în Danemarca, John Berry în Australia și Daniel Baer la OSCE.

Tot o administrație democrată, cea a lui Bill Clinton, a fost prima care a încercat să numească un diplomat gay, pe James Homel, ca ambasador în Luxemburg. Homel a fost numit de șeful Pentagonului, Chuck Hagel ”un homosexual agresiv”, declarație pentru care, ulterior, și-a cerut scuze. Și în România, administrația Bush l-a trimis, în 2001, ca ambasador pe Michael Guest, alături de partenerul său de viață, Alex Nevarez.

Rusia este criticată din toate direcțiile, după ce președintele Vladmir Putin a decis să interzică orice fel de propagandă gay, inclusiv marșuri, care contravine valorilor morale ale acestei țări.

Ambasada Statelor Unite ale Americii la București își exprimă solidaritatea și sprijinul pentru comunitatea LGBTI (lesbian, gay, bisexual, transgender și intersex) din România, se arată într-un comunicat de presă, postat pe siteul instituției. 
Mesajul vine cu ocazia Pride Bucureşti 2015, care va avea loc între 17-23 mai, la București. Parada Gay de anul acesta va avea loc pe 23 mai.
„Susţinem dreptul acestora de a manifesta în mod paşnic şi legal pentru a atrage atenția asupra problemelor specifice cu care se confruntă aceste comunități”, se arată în mesajul semnat de ambasada SUA și alte 19 delegații prezente în România.
Conform ambasadei americane, mai sunt persoane care sunt discriminate pe baza orientării și identității lor sexuale. Persoanele din comunitatea LGBTI trebuie să se bucure de toate drepturile cetățenilor tuturor națiunilor, afirmă semnatarii.
„Unele persoane se confruntă în continuare cu acte de discriminare, direct sau indirect, din cauza orientării și identității lor sexuale. Guvernele noastre încearcă să combată astfel de acte prin promovarea drepturilor omului. Oricine, inclusiv persoanele din comunitatea LGBTI, trebuie să se poată bucura de drepturile și libertățile prevăzute pentru cetățenii tuturor națiunilor”, afirmă semnatarii.
Declarația a fost semnată de ambasadele Australiei, Austriei, Canada, Cehiei, Danemarcei, Elveției, Finlandei, Franței, Germaniei, Italiei, Israelului, Marii Britanii, Norvegiei, Olandei, Poloniei, Portugaliei, Spaniei, SUA, Suediei, Ungariei.
În România, Codul Civil definește căsătoria drept uniunea dintre un bărbat și o femeie. Recent, proiectul legiferării parteneriatelor civile, inclusiv între persoane de același sex, a primit raport negativ de la Comisia Juridică a Camerei Deputaților, având șanse nule de a fi votat în plen. (activenews.ro)

Parlamentul unde sunt aleși cei mai mulți gay

  Legiuitorii britanici s-au grăbit să legalizeze căsătoriile persoanelor homosexuale în Anglia şi Ţara Galilor

 Supușii Reginei Elisabeta a-II-a au cei mai mulți parlamentari homosexuali. În Camera Comunelor din Marea Britanie există 32 de deputați gay.

În clasament intră și Germania, cu 9 deputați, Africa de Sud, cu 7 și Noua Zeelandă, Canada și SUA cu 6.
În fotoliile Parlamentului de la Londra, stau 12 deputați gay din rândul conservatorilor, 13 dintre laburiști și 7 aparțin formațiunii naționaliste scoțiene, SNP.

Explicabil astfel de ce legiuitorii britanici s-au grăbit, în iulie 2013, să promulge actul normativ prin care legalizează căsătoriile persoanelor homosexuale în Anglia şi Ţara Galilor. Iar primele căsătorii între persoanele de acelaşi sex au avut loc imediat.
Premierul conservator David Cameron a susţinut personal actul normativ pentru a demonstra că partidul pe care îl conduce are vederi progresive.

Ambasada SUA arboreaza STEAGUL LGBT/ ACCEPT si agenda reeducarii din licee

  • ActiveNews: 

Scrisoare deschisă către Ministerul Sănătății și Ministerul Educației: Educație pentru sănătate – DA, îndemnuri la libertinaj sexual cu oricâți parteneri, indiferent de sex – NU

Un grup de 19 organizații non-guvernamentale au remis presei un memoriu care a fost trimis ministrului Sănătății, Nicolae Bănicioiu și ministrului Educației, Mihai Sorin Câmpeanu. Aceste organizații ale societății civile își manifestă preocuparea și îngrijorarea cu care anumite organizații vor să-și impună ideologia în curricula pentru “educația sanitară” din școli.

ONG-urile susțin că ideologia identității de gen și promovarea homosexualității nu-și au locul în școli.

“Cercetările științifice ne arată clar că ideologia identității de gen și promovarea homosexualității nu-și au locul în școli. A-i învăța pe copii cu privire la pretinsa divergență între sexul biologic și un pretins „sex social” nu poate decât să-i confuzeze, având în vedere volatilitatea și viteza cu care se inventează noi și noi „identități de gen”. Discursurile despre „homofobie” nu-i ajută nici ele cu nimic, atâta timp cât caută să normalizeze un comportament care, din punct de vedere medical și moral, prezintă riscuri multiple și majore”, se arată în comunicat.

Semnatarii susțin că “diminuarea riscurilor e un lucru bun, dar eliminarea lor, prin educarea și promovarea abstinenței până la căsătorie, este cel mai bun lucru pentru sănătatea copiilor”.

Organizațiile consideră că doar părinții pot determina gradul corect de dezvoltare fizică și psiho-emoțională al copiilor lor.

“Sexualitatea nu este un subiect simplu de abordat. Copiii noștri au nevoie de discuții clare, bazate pe date și realități, nu de lozinci și îndemnuri la libertate sexuală de la orice vârstă, cu oricâți parteneri și indiferent de sex, nu de prelegeri despre homofobie și „identitate de gen”. Această din urmă abordare este una dezastruoasă. De aceea, credem că implicarea mamelor și a taților în munca de educare a copiilor în acest domeniu este absolut necesară, mai ales că ei sunt singurii care pot aprecia corect gradul de dezvoltare fizică și psiho-emoțională al copiilor lor și momentul optim al acestor discuții”, afirmă comunicatul.

ONG-urile declară că părinții sunt principalii responsabili de educația copiilor și nimeni altcineva.

“Toate luările de poziție ale ONG-urilor care susțin obligativitatea „educației sexuale” ideologizate evită, cu bună știință, orice referire la părinții copiilor pe care urmează să se facă experimente. Spunem „cu bună știință” întrucât cunosc opoziția părinților responsabili la ideile lor.

Angajamentele luate de aceste ONG-uri în relație cu Organizația Națiunilor Unite nu ne privesc. Copiii nu sunt nici ai ONG-urilor pro-educație sexuală, nici ai Statului, nici ai Organizației Națiunilor Unite. Copiii fac parte din familii, iar părinții sunt primii și cei mai importanți educatori ai acestora . Părinții au dreptul de a decide asupra aspectelor care privesc educația minorilor, mai ales în probleme atât de sensibile. Drepturile părinților nu pot fi în nici un fel ocolite!”, se arată în comunicat.

Iată comunicatul integral

Scrisoare deschisă către miniștrii Sănătății și Educației: Educație pentru sănătate – DA, educație ideologică – NU!

Domnului ministru al Sănătății, dl. Nicolae BĂNICIOIU
Domnului ministru al Educației, dl. Mihai Sorin CÎMPEANU

Domnule ministru al Sănătății, domnule ministru al Educației,

Suntem un grup de organizații civice care promovează familia și drepturile parentale, precum și dreptul la educație, sănătate și dezvoltare armonioasă a copiilor. Vă scriem cu referire la declarația domnului ministru al Sănătății din 25 mai a.c. cu privire la ora de educație sanitară obligatorie în școli, urmată de scrisoarea deschisă din 27 mai a.c., semnată de 13 ONG-uri , trimisă domnului ministru al Sănătății, domnului ministru al Educației și domnului ministru al Afacerilor Externe.
Vă transmitem preocuparea și îngrijorarea noastră referitoare la insistența acestor organizații de a impune un model curricular extrem de libertin, al cărui scop nu este sănătatea copiilor noștri, ci ideologizarea și îndoctrinarea lor.
Domnilor miniștri, ca părinți și lideri civici suntem primii care susținem și promovăm sănătatea copiilor – inclusiv pe cea sexuală, reproductivă și psihică – în conformitate cu cele mai recente descoperiri din medicină și științe. Potrivit acestor date, tinerii, în special fetele, ar trebui să-și întârzie debutul sexual până la căsătorie, în primul rând din motive medicale . Acesta este un adevăr de necontestat și imposibil de nealterat prin lozincile despre libertatea și permisivitatea sexuală care sunt folosite astăzi din plin. Biologia spune clar: calea cea mai sigură de a evita bolile cu transmitere sexuală, avortul precum și suferința emoțională de pe urma acestora, este abstinența până la căsătorie.
Cercetările științifice ne arată clar că ideologia identității de gen și promovarea homosexualității nu-și au locul în școli. A-i învăța pe copii cu privire la pretinsa divergență între sexul biologic și un pretins „sex social” nu poate decât să-i confuzeze, având în vedere volatilitatea și viteza cu care se inventează noi și noi „identități de gen”. Discursurile despre „homofobie” nu-i ajută nici ele cu nimic, atâta timp cât caută să normalizeze un comportament care, din punct de vedere medical și moral, prezintă riscuri multiple și majore. A promova diminuarea riscurilor e un lucru bun, dar eliminarea lor, prin educarea și promovarea abstinenței până la căsătorie, este cel mai bun lucru pentru sănătatea copiilor.

Sexualitatea nu este un subiect simplu de abordat. Copiii noștri au nevoie de discuții clare, bazate pe date și realități, nu de lozinci și îndemnuri la libertate sexuală de la orice vârstă, cu oricâți parteneri și indiferent de sex, nu de prelegeri despre homofobie și „identitate de gen”. Această din urmă abordare este una dezastruoasă. De aceea, credem că implicarea mamelor și a taților în munca de educare a copiilor în acest domeniu este absolut necesară, mai ales că ei sunt singurii care pot aprecia corect gradul de dezvoltare fizică și psiho-emoțională al copiilor lor și momentul optim al acestor discuții.

Având în vedere cele spuse mai sus, domnule ministru al Sănătății, domnule ministru al Educației, ca părinți, dorim să știm ce li se va transmite copiilor la orele de educație sanitară: li se va spune adevărul? Vor fi respectate valorile pe care noi le insuflăm acestor copii? Sau li se va spune să exploreze, să experimenteze și că actul sexual este un act fiziologic decuplat de orice conotație morală, cum susțin colegii noștri din societatea civilă care v-au scris recent?

Li se va spune că au dreptul la căutarea și descoperirea „identității de gen” și că elevii homosexuali sunt discriminați, sau li se va spune că actul sexual anal este periculos? Li se va spune că homosexualitatea este înnăscută, când de fapt nu există cea mai mică dovadă în acest sens?
Adevăruri biologice ca acestea și încă multe altele (ca cercetările din domeniul dezvoltării creierului la adolescenți, din domeniul biochimiei atașării, din domeniul histologiei) sunt de necontestat. Solicităm să nu fie date la o parte de dragul corectitudinii politice și al unei ideologii, fie ea și una dominantă în acest moment.
Starea de sănătate a femeilor și copiilor nu poate fi îmbunătățită prin lozinci de tipul „Vrem drepturi sexuale și reproductive!” sau „Vrem avorturi pentru adolescente!”. Faptul că cele 13 ONG-uri sunt preocupate de „facilitarea accesului adolescentelor la avorturi” și de „reducerea numărului de medici care refuză să execute avorturi”, arată clar că promovează o ideologie radicală.

Ni se amintește mereu că România nu are un „program național coerent, strategic și de lungă durată” pentru educația sanitară. Din câte cunoaștem, programul promovat de organizațiile care semnează scrisoarea deschisă din 27 mai este „Sexul vs. Barza”, pe care îl considerăm nu doar depășit de datele recente ale medicinii, dar extrem de agresiv și chiar aflat la limita legii. Ne-am exprimat îngrijorarea în repetate rânduri cu privire la nocivitatea acestui program și o facem și acum: „Sexul vs. Barza” promovează promiscuitatea sexuală în rândul copiilor, ci nu este preocupat de sănătatea și bunăstarea lor. Dacă acesta este modelul de „program național coerent, strategic și de lungă durată” și dacă astfel va arăta noua oră de „educație pentru sănătate”, avem tot dreptul să fim alarmați!

În acest moment, la nivel mondial, nu există niciun indicator care să garanteze eficienţa unui program de „educaţie sexuală comprehensivă” în școli, ci mai degrabă dimpotrivă. În Marea Britanie, ţară cu experienţă de 30 de ani în domeniu, situaţia s-a înrăutăţit în urma introducerii acestei materii. Conform datelor UNICEF şi ONU, în Polonia, o ţară apropiată României, unde educaţia sexuală este absentă din şcoli, rata natalităţii la adolescentele între 15-19 ani este mult mai mică decât în SUA, Canada sau Marea Britanie, acolo unde se predă această materie de zeci de ani .
Totodată, respingem folosirea drept argumente a unor rapoarte ale diverselor Comitete ale Organizației Națiunilor Unite. Ne permitem să reamintim respectuos că aceste documente au valoare de recomandări și nu putere de lege, politicile în domeniul sănătății și familiei fiind de competența statului român.

Domnule ministru al Sănătății, domnule ministru al Educației,

Toate luările de poziție ale ONG-urilor care susțin obligativitatea „educației sexuale” ideologizate evită, cu bună știință, orice referire la părinții copiilor pe care urmează să se facă experimente. Spunem „cu bună știință” întrucât cunosc opoziția părinților responsabili la ideile lor.

Angajamentele luate de aceste ONG-uri în relație cu Organizația Națiunilor Unite nu ne privesc. Copiii nu sunt nici ai ONG-urilor pro-educație sexuală, nici ai Statului, nici ai Organizației Națiunilor Unite. Copiii fac parte din familii, iar părinții sunt primii și cei mai importanți educatori ai acestora . Părinții au dreptul de a decide asupra aspectelor care privesc educația minorilor, mai ales în probleme atât de sensibile. Drepturile părinților nu pot fi în nici un fel ocolite!

Din acest considerent cerem, așa cum am făcut-o de fiecare dată în corespondența noastră anterioară, ca părinți și membri ai unor organizații de părinți reprezentative, să fim incluși în elaborarea oricărui program privind educația sanitară în școli.

Concluzia noastră, susținută de datele științifice actuale, este că elevii, copiii noștri, trebuie educați spre înfrânarea trupească și amânarea relației intime până la vremea căsătoriei. Aceasta este singura cale către sănătatea și bunăstarea lor, evitând bolile venerice, avorturile și suferința emoțională.
Valorile „revoluției sexuale” nu sunt compatibile cu o educaţie în spiritul dragostei, responsabilităţii, grijii față de sine şi respectului pentru ceilalţi. Faptul că normalitatea poate părea astăzi o raritate nu trebuie să ne determine a înceta să o căutăm. Vă rugăm să sprijiniți părinții români în aceste eforturi.
Spre binele tuturor, alegeți știința și binele copiilor și respingeți ideologia și îndoctrinarea.
Cu deosebită considerație,

SEMNATARI
•Alianța Familiilor din România
•Asociația Părinți pentru Ora de Religie (APOR)
•Asociația Familiilor Catolice „Vladimir Ghika”
•Asociația Familia Tradițională, Iași
•Asociația Familiilor Numeroase din România
•Asociația pentru Apărarea Familiei și Copilului
•Asociația Dascălilor din România
•Asociația Părinților pentru o Educație Sănătoasă
•Asociația PROVITA Media, București
•Asociația PRO VITA pentru Născuți și Nenăscuți – filiala București
•Fundația „Romanian’s Children Appeal”
•Asociația HomeSchooling România
•Asociația „Ortodoxia Tinerilor”, Galați
•Habitat pentru Umanitate, Piteşti
•Asociația Bărbaților Creștini din România
•Asociația pentru Revigorarea Tradiției (ART), București
•Asociația pentru Toleranță în Spațiul Public
•Asociația „Darul Vieții”, Timișoara
•Centrul de Consiliere și Informare pentru Femei cu Sarcină Nedorită „Puls”, Oradea
Asociația Pro Logos Timișoara

Ambasada SUA de la București a arborat steagul homosexualilor

Ambasada Statelor Unite ale Americii la București a ridicat un steag uriaș în culorile curcubeului chiar pe clădirea din Capitala României.

Fotografia a fost postată de Asociația Accept la finalul lunii mai, steagul rămânând până azi pe clădirea Ambasadei Americane. Cel mai probabil, steagul a fost ridicat în cinstea săptămânii gay de la București, din perioada 17-23 mai, ce a culminat cu parada anuală a homosexualilor.

Statele Unite au susținut în mod direct și activ mișcarea homosexuală din România, organizând numeroase evenimente pentru a promova acest stil de viață.

În data de 16 mai, a.c., ambasada SUA a trimis un comunicat de sprijin pentru marșul și evenimentele gay de la București. De asemenea, pe 23 februarie 2015, secretarul de stat John Kerry a anunțat că Randy Berry, consul general al SUA la Amsterdam, va servi ca ambasador general al Americii pentru drepturile persoanelor LGBT din întreaga lume.

Eduard Dumitrache: Cât de veselă este parada gay?

Anual sunt cheltuiți în România sute de mii de euro pentru campanii de promovare a homosexualității în timp ce problema persoanelor fără adăpost rămâne o problemă marginală, de exemplu.

În numele luptei împotriva homofobiei și a discriminării se poate ascunde propaganda homosexuală.

În acest context Asociația ACCEPT începe derularea în mai multe școli din Muntenia a proiectului „E timpul pentru combaterea discriminării lgbt în liceele din România!” finanțat prin fondurile SEEÎn acest proiect 540 de elevi de liceu vor fi supuși unui curs de formare legat de problematica homosexualității (acești copii vor deveni apoi, conform proiectului, activiști în timpul Lunii Istoriei LGBT din februarie 2016) iar 54 de profesori vor fi instruiți în folosirea unui „curriculum anti-discriminare”, program de pregătire a personalului din învățământ în vederea combaterii homofobiei. Scopul declarat al acestui proiect este ca Asociația ACCEPT să argumenteze în fața instituțiilor ce reglementează educația în România necesitatea implementării la nivel național a unei programe educaționale care să instruiască elevii în ceea ce privește homosexualitatea și identitatea de gen.

Un proiect educațional de normalizare a homosexualității  și de supraveghere a atitudinii corpului didactic și nedidactic față de tinerii lgbt. Un fel de poliție civică putem spune. Dragi părinți fiți atenți ce opționale de „educație pentru sănătate” apar în programul copiilor dumneavoastră…

Este de fapt preludiul a ceea ce s-a întâmplat în Germania. Europa este supusă unui val de lobby favorabil ideologiei LGBT iar Germania conform rapoartelor sociologice era încă „homofobă”. Pentru combaterea „homofobiei”, cu sprijinul Partidului Verzilor – Die Grünen și al SPD – socialiștii, s-a dorit implementarea în școlii a “Acceptării”, după ce mai multe programe anterioare introduseseră ideea de “Toleranță”.

În Germania la ora de biologie sunt deja lecții despre homosexualitate iar noul proiect propune în numele acceptării o ora specială alocată lgbt, în cadrul căreia elevii, inclusiv cei din școlile primare, să fie „reeducați” în spiritul non-discriminării și acceptării. Unul din motivele invocate, ce va apărea probabil și în studiul realizat de ACCEPT, a fost că rata sinuciderii în rândul adolescenților gay este mai mare și este cauzată de discriminarea din partea societății germane. Ceea ce nu menționează acest studiu este că statistica se menține și în unele state americane în care există deja aceste ore.

Programa școlară concepută pentru 2015 era menită să fie implementată în tot învățământul german incluzând și școlile primare. Părinții din landul german Baden-Württemberg s-au mobilizat iar petiția acestora  împotriva programe a strâns peste 200.000 de semnături.

În ceea ce privește România, dacă discursul propagandei homosexuale impune public paradigma normalității, în numele libertății de conștiință statuată de Constituție, orice cetățean din România are dreptul de a nu fi de acord cu aceasta public. Și nu este vorba despre homofobie ci despre dezacordul public față de normalitatea homosexualității.

Statele Unite: Un chestionar dat în şcoli îi întreabă pe copii despre homosexualitate şi practici sexuale

O audiere publică a avut loc la începutul lunii mai 2015 la Casa Parlamentului din Massachusets spre a analiza controversatul chestionar legat de sex dat unor elevi de gimnaziu şi liceu.

Chestionarul, elaborat de Centrul pentru Control Medical şi intitulat “Chestionar privind comportamente care îi expun pe tineri la risc”, pune întrebări extrem de personale şi ideologice unor elevi de 12 ani.

Chestionarul îi întreabă pe elevi dacă sunt homosexuali sau transsexuali. Îi întreabă de asemeni dacă au avut sex oral sau anal şi dacă au experimentat astfel de acte cu mai mult de 6 persoane.

De asemenea, în chestionar elevii sunt întrebaţi dacă au purtat vreodată o armă, dacă au fumat ţigări, dacă au consumat alcool şi cât, precum şi dacă au consumat droguri ca OxyContin, Percocet şi Vicodin. Sunt întrebaţi dacă tutorele lor îşi pune centura în maşină, dacă fratele mai mic are o boală cu transmitere sexuală şi unde dorm.

Grupul MassResistance a denunţat chestionarul ca “deformând psihologia copiilor” şi conducându-i la a crede că sunt “anormali dacă nu au încercat toate acestea”. Grupul a afirmat că “a le cere copiilor să expună chestiuni personale despre ei şi despre familia lor poate avea impact emoţional asupra lor”. De asemenea, se deplânge faptul că “rezultatele chestionarului sunt folosite de grupări radicale precum Planned Parenthood şi grupurile militante pentru drepturile homosexualilor şi a transsexualilor spre a convinge politicienii să acorde acestor grupări o sumă mai mare din banii plătiţi de contribuabili”.

Deşi elevii au completat chestionarele anonim, MassResistance atrage atenţia că “formularele sunt adunate de profesorul de la clasă şi există deseori o presiune pentru toţi copiii să participe”.

Testul este dat pe întreg teritoriul Statelor Unite, şi nu fără controverse. Revista Chicago Tribune a relatat acum doi ani că un profesor din Chicago a fost admonestat pentru a le fi spus studenţilor că aveau „un drept constituţional de a nu completa chestionarul”.

Sursă: www.breitbart.com

Traducere: Elena C.

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

ROMANIA IN AGONIE

Just another WordPress.com site

Octavpelin's Weblog

Cugetarile noastre trebuie sa purceada din bunul simt si din dreapta judecata,sa fie rod al ratiunii noastre

%d blogeri au apreciat asta: