S-a imputit cacatul evreiesc jidanesc spurcat, Eugen Tomac e papusa si teroristul lor

drapel

Nu sunt simpatizant PSD sau a lui Poanta, dar ce se intampla in Romania este o actiune terorista evreiasca jidaneasca spurcata condusa de SOROS.

Toata aceasta actiune de anchetarea lui Poanta de catre DNA si de inlaturarea agresiva a lui de la guvernare are un scop bine definit.

In largul Marii Negre sunt niste nave militare americane, dar si submarine atomice militare americane si israeliene si ale altora, care astepta semnalul de a ocupa militar Portul Constanta si Romania sa devina o imensa baza militara americana-israeliana in coasta Europei, asa cum se afla Israelul in Orientul Mijslociu si daca ptriviti cu atentie Palestina si Romania sunt pozitionate identic geografic.

Aceasta e miza jocului impus de comunitatea evreiasca jidaneasca spurcata in frunte cu Soros si printul Charles.

Pe scurt evreii jidani spurcati au inceput al treilea razboi mondial si se cauta pozitii strategice militare de atac si de lupta impotriva CRESTINISMULUI, adica impotriva Rusiei, pentru ca Israel si America si Turcia si tot occidentul au infiintat ISIS- Israel secret intelligence service, condus de SIMON ELLIOT agent zionist MOSSAD, de origine iudaica, care si-a luat numele musulman fals: ABU BAKR AL BAGHDADI  si care deja a inceput sa decapiteze CRESTINI in Siria si alte tari de pe Terra, asa solicita comunitatea evreiasca jidaneasca spurcata, dar apardon, NU este HOLOCAUST pentru ca sunt crime planetare comise de comunitatea evreiasca jidaneasca spurcata.

Asa, ca a venit timpul sa luptam pe fata impotriva terorismului international promovat si practicat de comunitatea evreiasca jidaneasca spurcata si NATO pe Terra, asa cum scrie Pavel Corut in cartea FULGERUL ALBASTRU:

``Yankeey, go home!“

Cu aceasta ocazie doresc sa amintesc ca regimentele si trupele militare romanesti in al doilea razboi mondial erau conduse de ofiteri si subofiteri germani si militari romani care refuzau sa iasa din transee in timp ce bolsevici-stalinisti trageau cu inversunare, erau impuscati in cap si asa erau obligati sa iasa din transee, mai bine ieseau la lupta deschisa decat sa fie ucisi in transee, poate aveau noroc si bolsevici nu-i impuscau.

Azi trupele militare romanesti sunt conduse si controlate de ofiteri si subofiteri americani si israelieni si alte natii si istoria se va repeta, adica militari romani care nu vor executa ordinele ofiterilor americani sau israelieni vor fi ucisi fara mila sa dea exemplu si sa fie carne de tun pentru interesele evreilor jidanilor spurcati pe Terra.

Cine nu crede sa priveasca Irak-ul si Afganistan-ul si o sa vada ca evreii jidani spurcati ucid si jefuiesc aceste tari si militari romani ii apara sa poata ucide si jefui in liniste si buna pace si romani sunt cu finantarea si cu moartea militarilor si cu paguba.

Ce face Israel si NATO pe Terra se numeste jaf planetar si crime internationale si TEORISM PLANETAR si HOLOCAUST PLANETAR si CRIME DE RAZBOI pe toata planeta, dar evreii jidani spurcati nu platesc pentru toate aceste CRIME si ATROCITATI PLANTARE comise de peste 60 de ani de evreii jidani spurcati si pentru ca ei reprezinta ONU, CASTILE ALBASTRE, NATO, UE, TRIBUNALUL PENAL INTERNATIONAL de la HAGA si CEDO si UNESCO si CRUCEA ROSIE si multe altele.

De asemenea, evreii jideani spurcati si perciunati sunt constituiti in diverse organizatii masonice planetare, ei constituie ELITA PLANETEI, numai ei au dreptul de viata si moarte asupra tuturor fiintelor de pe Terra, inclusiv asupra fiintelor umane.

Acestia controleaza toate corporatiile industriale, agricole, farmaceutice, militare particulare, vezi BLACKWATER (apaneagra) cu care au atacat Ucraina sa devina colonia evreilor jidanilor spurcati si perciunati, dar si toata media internationala in care striga hotii si guita ca porcii ca ei lupta impotriva TERORISMULUI, dar evrei jidani spurcati si perciunati sunt cei mai mari si importanti teroristi de pe Terra.

Pentru care motiv Mazare nu este anchetat in stare de libertate si Udrea si Cocosii si alti, sunt acasa?

Mai trebuie sa amintesc de protejati Israelului si a comunitati evreiesti jidanesti spurcate: Videanu, Berceanu, Boc, Olteanu, Balega, Udrea, Basescu si alti, sau PNL-isti precum Electrica Ghiorghiu si alti, implicati in jaful de la CFR-Sud si nu numai.

Justitia romana dupa 1989 a devenit o grupare criminala infractionala subordonata comunitati evreiesti jidanesti spurcate, vezi retrocedari ilegale de terenuri, case, paduri sau returnari de TVA ilegale si false pentru jefuirea statului roman, procese judecate ca hoti noaptea si sunt implicati romani si straini.

Unde sunt dosarele Mineriadei, Bancorex, Apartamentul si altele, dar si infractori  si criminali care au jefuit si jefuiesc Romania si natia romana si care au comis si crime impotriva natiei romane, vezi macelul dupa 22 decembrie 1989 sau macelul de la Otopeni, ori crimele de la Targu Mures 15 martie 1990 si Mineriada 13-15 iunie 1990, care de fapt a fost o incercare de LOVITURA de Stat externa pentru aducerea regelui Mihai la putere si Ion Ratiu premier si sunt si liberi impreuna cu judecatori si anchetatorii lor?

Unde sunt procurori care au participat la distrugerea si vanzarea Romaniei, cei care au PRIVATIZAT Romania, oare sunt procurori de azi de la DNA care il ancheteaza pe Poanta sau alti corupti si care sunt judecati in libertate, pentru ca nu suporta DETENTIA?

Unde sunt procurori si anchetatori atunci cand directori si functionari din banci jefuiesc bancile impreuna cu diversi politicieni sau persoane private cu date, semnaturi si acte false, renumitele credite neperformante in care e implicat si Truica si alti, si e vorba de miliarde de euro si franci elvetieni si dolari, dar ATENTIE procurori si anchetatori, toate aceste credite sunt deja platite-achitate din taxele si impozitele romanilor, adica de buni romani prin Guvrnatorul BNR Mugur Isarescu, mason si satanist care e implicat si in dosarul lui Avram Muresan PNTCD care e deja in puscarie.

Guvernatorul MUGUR ISARESCU este liber si este vinovatul principal, intrucat in perioada mai si noiembrie 1999 si aprilie 2000 a intocmit mai multe memorandumuri, pe baza rapoartelor facute de Ioan Avram Muresan pentru scoaterea din rezerva statului sub forma de imprumut a unei cantitati de 5 000 tone de ulei, iar premierul Radu Vasile le aproba, si se deturneaza fonduri in valoare de 25,5 miliarde de lei vechi, fiind paguba romanilor si a Ministerului Agriculturii si alimentatiei, bani care ajung intr-o banca offshore din strainatate.

Procurori si anchetatori pentru  motiv care nu anchetati aceste jafuri bancare nationale, si pentru care MOTIV nu ii chemati la cercetari penale cu presa pe directori si functionari bancilor implicate in aceste jafuri bancare nationale in care sunt jefuiti si uniliti milioane de romani fara stirea si scordul lor, chiar si pensionari carora bancile le confisca pensia si directori si functionari bancilor sunt liberi?

Pentru care motiv trebuie sa plateasca  buni romani prin taxele si impozitele lor jafurile bancare comise si fabricate de directori si functionari bancilor?

Pentru ca, bancile sunt perivate si particulare ale evreilor jidanilor spurcati si ei nu trebuie anchetati si bagati la puscarie si acestia nu trebuie sa plateasca nimic pentru jafurile lor bancare din Romania, ci numai romani si politicieni romani.

Aici apare DIFERENTIEREA si DISCREDITAREA evreiasca jidaneasca spurcata, adica romani trebuie sa plateasca jafurile bancare comise si fabricate de directori de banci in numele lor, fara stirea si acordul lor, iar romani si Romania raman cu paguba si evreii cu BENEFICIUL, asa doresc procurori si anchetatori si asa solicita comunitatea evreiasca jidaneasca spurcata.

Cine este EUGEN TOMAC?

Omul lui Soros ca si Monica Kakavei care este finantata de elita evreiasca jidaneasca spurcata si este vocea lui Soros in Romania si la UE sau Basina chioara care e varful de lance al lor si alti.

eugen-tomac-agerpres.ro_

Eugen Tomac este un cetatean ucrainian adus la studii gratuite in Romania si care apara intereselel evreilor jidanilor spurcati in Romania.

Tomac, amantul lui EBA din functia de consilier al lui Basescu a negociat in numele statului roman si natiei romane aducerea de trupe americane-israeliene in Romania si instalarea scutului antiracheta american in Romania si cumpararea de avioane fiare vechi F1.

Tomac este trimis in cercetari penale de catre CURTEA DE CONTURI, dar pentru ca este protejat de comunitatea evreiasca jidaneasca spurcata si Israel si Soros nu este anchetat de procurori si este liber si constituie varful de lance pentru actiuni teroriste in Romania sau DIASPORA cu sprijinul lui Basescu care a numit consuli si ambasadori, cei care au povocata toata nemultumirea de la alegerile din noiembrie 2014.

Eugen Tomac si alti tineri din R. Moldova si din alte tari sunt adusi la studii gratuite in Romania si face parte din planul de exterminare nationala impus de comunitatea evreiasca jidaneasca spurcata sau mai bine zis de Pavel Corut in cartea Balada Lupului Alb care spune:

“Golesc tara de romani, o populeaza cu alte alea si o declara stat multinational.“

Presedinta PNL ELECTRICA Ghiorghiu are dreptate trebuie alegeri ANTICIPATE, intrucat PMP-uli si Eugen Tomac si Basescu nu au ce cauta in Parlament cu acest PMP-uli pentru ca nu au participat la alegeri si nu au avut sigla si program si nu au ajuns in Parlament prin votul romanilor, ci pe inselaciune evreiasca jidaneasca spurcata, cu complicitatea si perversitatea intregului spectru politic.

JAFUL si HAOSUL din Romania dupa lovitura de stat din 1989 sunt provocate de comunitatea evreiasca jidaneasca spurcata.

Cine nu crede sa priveasca toata clasa politica si o sa vada urmele inselaciunii evreiesti jidanesti spurcate, JAFUL si HAOSUL national.

Hoti striga hotii de 25 de ani. Jean sau Ion Klaus dosar penal in care sunt implicati numerosi jurnalisti care lupta pentru ADEVAR, dar sunt invinsi de procurori-magistrati INAMOVIBILI care il apara pe acest infractor german si mai mult, este gasit INCOMPATIBIL, intrucat a folosit banul public, taxele si impozitele romanilor pentru finantarea asociatiei sale germane si a unei edituri particulare si mai mult, a vandut trei pui de copii romani pentru a li se fura organele in Canada si in continuare e salvat de procurori.

Care e diferenta dintre un corupt Poanta, asasinul procurorului Panait si jaful fratesc masonic realizat impreuna cu Sova, sau jaful lui Ion Klaus la primaria Sibiului ori a presedintelui PNL ELECTRICA Ghiorghiu care s-a infruptat si ea si familia ei si tot PNL-ul din taxele si impozitele romanilor?

Pardon, dar Basescu si Flota si 300 de milioane de euro disparute, datorita procurorilor care executa ordinele evreiesti jidanesti spurcate, au disparut Flota si paguba in triunghiul Boc, Poanta, Basescu si Antonescu sau mai pe larg PSD, PDL si PNL si UNPR si PNTCD si alti, plus cojile de portocale PC fost PUR sau asociatia de bloc maghiara si nu partid politic UDMR, inselaciunea este mama hotilor si banditilor si arma evreilor jidanilor spurcati in Romania.

Mai trebuie sa amintesc despre impunerea cu agresivitate de catre comunitatea evreiasca jidaneasca spurcata, an de an si de 25 de ani a DIVERSITATII SEXUALE in Romania, pentru a distruge institutia suprema a statului roman FAMILIA in care copilul e lumina casei si familiei, iar Ion Klaus nu este crestin si nu a citit despre SODOMA si GOMORA si promoveaza si el aceasta plaga internationala sociala evreiasca jidaneasca spurcata.

Vorbim de PDL? PD a fost aripa tanara a FSN 2, ulterior Basescu a dorit sa creasca numarul membrilor de partid si a amenintat si chiar a bagat la puscarie membri PSD si PNL si multi PSD-isti au fugit din PSD si au alcatuit UNPR, si membri PNL au fugit in FSN 2 si au format PDL si cu toti sunt la furat si jefuit, asa solicita comunitatea evreiasca jidaneasca spurcata.

Scopul PDL  este sa se ascunda de mania cetatenilor pentru inchiderea spitalelor si scolilor si disponibilizarea romanilor si au fugit in PNL.

Adica, la cei pe care ii ataca zilnic si-i baga la puscarie, si a facut acest lucru timp de 10 ani de zile. Aceasta alianta are si scopul precis de a confisca sediile PNL, asa cum a facut si cu partidul lui Magureanu si altele, iar vocea in PNL sunt Raluca Turca PDL si buldogul infractor Balega, EADS.

Deci, e clar PNL nu mai exista, dar in schimb avem infractori din PDL care nu se mai numesac PDL-isti, ci PNL-isti. Pardon. NOUL PNL, dar cu vechii corupti si infractori.

Disponibilizarea este o expresie si o arma jidaneasca spurcata cu care sunt aruncati romani in strada si din tara si care au datorii la intretinere si banci, adica exterminarea romanilor in numele DEMOCRATIEI, dar de fapt avem fascism sionist criminal evreiesc jidanesc spurcat.

Ce zice Ion Klaus?

“Punct si de la capat.“ 

Adica, ati furat voi, acum trebuie sa fur si eu la nivel inalt. Acest Ion Klaus este foarte aerian, nu stie ca el a participat la alegeri presidentiale si nu parlamentare si ca parlamentul si guvernul sunt suverane si sunt cei mai abili hoti si infractori condusi si manipulati de comunitatea evreiasca jidaneasca spurcata.

Ion Klaus doreste un nou guvern si un premier PDL-ist, Predoiu, dar acesta nu a mai fost oare ministru in guvernul Boc-Basescu si ce au facut PDL-isti?

Chiar doresc sa vad si acest lucru, Predoiu premier PDL si PNL-isti aruncati de la guvernare. Cine nu crede priveasca ce au facut PNL-isti-Tariceanu cand au aruncat PD de la guvernare sau PDL-isti care au aruncat PSD-isti de la guvernare ori mai recent, PSD-isti au aruncat in opozitie PNL-isti care erau frati masoni in USL Asta e politica jafului si coruptiei impusa de comunitatea evreiasca jidaneasca spurcata in Romania.

Mai trebuie sa vorbim de Geoana? In 2009 Geoana a fost sustinut de Antonescu si PNL si in 2014 a atacat PNL-ul si pe Antonescu si a cerut ca Ponta sa fie presedinte si nu Antonescu, asa cum a fost intelegerea USL, iar acum este aliatul PNL-ului!

Rade toata planeta de Romania pentru situatia in care a ajuns dupa 1989, stat care nu mai avea datorii externe la comunitatea evreiasca jidaneasca spurcata si avea industrie si economie si facea comert cu peste 80% din statele planetei, NU avea someri si persoane marginalizate, azi avem jaf national si international si coruptie politica nationala si internationala si evreii rad cu curul de Romania pentru ca acestia sunt vinovati pentru situatia de azi a Romaniei.

Am spus ca evreii jidani spurcati rad cu curul de Romania si de toate marionetele lor politice, pentru ca gura lor e plina de cacat evreiesc jidanesc spurcat POGROM, vezi ce a facut Patapievici in America cu ICR-ul si cum a denigrat Romania si natia romana, HOLOCAUST, CRIME COMUNISTE si guita asa de peste 60 de ani si ataca tari si natiuni in numele DEMOCRATIEI, adica a jafului si crimei si terorismului planetar practicat de evrei jidani spurcati pe Terra.

Toate acestea au fost si sunt posibile datorita armelor evreiesti jidanesti spurcate, implementate in Romania: PRIVATIZARE, RESTRUCTURARE si DISPONIBILIZARE si dupa 25 de ani Romania arata ca dupa un atac militar nuclear.

In Romania nu mai exista agricultura, intreprinderi, fabrici si uzine, scoli si spitale, multe au fost distruse si au ajuns la fiare vechi ori au fost facute cadou sau vandute la romani si straini, dar tot romani le finanteaza si intretin si pe acestea prin taxele si impozitele lor, si mai mult, le finatam corporatiile EADS, Ford, Renault si aletele, inchidem Institutul Pasteur si Cantacuzino si cumparam medicamente si vaccinuri otravite de la evrei jidani spurcati si la preturi infinite, asa solicita si cere comunitatea evreiasca spurcata.

De asemenea, e bine de amintit ca au aparut policlinici si spitale particulare romanesti si straine si romani sunt obligati sa le intretina prin taxele si impozitele lor, inclusiv Regina Maria, dar nu sunt bani pentru scoli si spitale de stat ale poporului roman si pentru poporului roman, locatii de unde romani si copii lor sunt aruncati in strada si bolnavi si ologi si copii abandoneaza scoala ca nu sunt bani de transport si hrana lor si ajung ANALFABETI, platim HOBISTI evrei jidani spurcati si placerile si mofturile lor, asa cere evrei jidani spurcati si criminali planetari.

In aceste institutii sanitare private evreiesti spurcate finantate de natia romana, romanu nu se pot trata si nici nu poate solicita afectuarea unor analize, intrucat preturile sunt in valuta si infinite. Despre e vorbim?

Isus Cristos a fost ucis de evrei jidani spurcati pentru ca spunea ADEVARUL si lupta impotriva speculei evreisti jidanesti spurcate  si a spus ca:

“Cunoasteti ADEVARUL si ADEVARUL va va elibera!“

In cazul natiei romane, acesta trebuie sa stie ADEVARUL despre tradatori, asasini si criminali natiei si de unde a pornit tot raul impotriva Romaniei si natiei romane.

In cazul de fata Romania are nevoie de ADEVAR, SPERANTA si CREDINTA.

Dupa 1989 daca spui ADEVARUL devi puscariabil si ANTISEMIT, dar cei care au inventat acesta otrava evreiasca jidaneasca spurcata ANTISEMITISMUL au inventat-o cu bunastinta, intrucat evreul jidanul este cea mai spurcata natie de pe fata Terrei si cei mai mari infractori si criminali si teroristi de pe fata Terrei.

ANTISEMITISMUL este gresit scris si inteles de Adrian Nastase care este o victima si o papusa a evreilor jidanilor spurcati si perciunati si care a implementat legea ANTISEMITA in Romania in 2001, pentru ca SEMITISMUL conform Dictionarului general al limbii romane scris de Vasile Breban in 1992 spune ca:

“Semit sau semita este o persoana care face parte din grupul de popoare inrudite prin limba, din sud-vestul Asiei si din nord-estul Africii si caruia ii apartin evreii, arabii, sirienii etc.“

A fi antisemit inseamna a fi impotriva evreilor, arabilor, sirienilor si a altora si nu este delimnitat numai impoptriva evreilor sau a arabilor ori a sirienilor, povestea e luata in mod general.

A fi impotriva unor teroristi si criminali care prin sangele si rasa lor jefuiesc si ucid fara mila milioane de fiinte umane pe toata planeta inseamna ca esti ANTISEMIT si SEMITI sunt unsii lui Dumnezeu si le sunt permise jafurile si inselaciunile si crimele planetare si mai mult, evreii jidani spurcati recunosc pe fata ca singurul lor scop pe aceasta planeta este exterminarea umana planetara si reducerea fiintelor umane pe Terra si o fac zilnic prin atentate, revolte planetare, razboaie, mancare si medicamente otravite si multe altele.

Cine nu crede sa priveasca asasinarea presedintelui SUA Kennedy de catre soferul sau agent CIA care s-a intors si a tras in fata lui Kennedy folosind un cartus DUM-DUM care explodeaza cand intra in contact cu tinta, iar capul presedintelui Kennedy a explodat si sotia sa se arunca pe capota din spate a masini sa culeaga ramasitele de oase, par si creier, iar procurorii americani au spus ca Kennedy s-a impuscat singur.

Kennedy a fost asasinat pentru ca a atacat interesele evreiesti jidanesti spurcate, a scos din jocul financiar din America SRL-ul particular-privat evreiesc jidanesc spurcat: REZERVELE FEDERALE AMERICANE, vezi si atentatul si crimele din Oslo, Norvegia sunt edificatoare si propaganda fascista sionista guita ca porcii pe toata planeta ca lupta impotriva TERORISMULUI, dar cei mai mari TERORISTI sunt evrei jidani spurcati, vezi Siria care e rasa de pe fata Terrei si evreii jidani spurcati au ucis peste un milion de copii nevinovati, dar pardon nu este nici GENOCID si nici HOLOCAUST.

Cine nu crede sa citeasca BIBLIA si o sa vada ca evreii sunt cei mai mari criminali si BIBLIA e plina de INSELACIUNILE evreiesti jidanesti spurcate.

Evreii poporul ales de DUMNEZEU, asa spun preotii catolici si ortodoxi masoni sau toata religia ADVENTISTA, nimic mai fals si mai ordinar si mai mincinos, intrucat DUMNEZEU nu e PARTINIC si nu DISCRIMINEAZA, asa cum procedeaza comunitatea evreiasca jidaneasca spurcata si nu face DIFERENTIEREA dintre alb si negru sau dintre evreu si neevreu. Din contra evreii folosesc DIFERENTIEREA si DISCRIMINAREA ca arme de discreditare si subjugare planetara, iar in cazul Romaniei, minoritatile sunt la putere dupa 1989 si romani au devenit sclavii lor si mai grav, romani au ajuns VIERMI si CIUMPALACI, asa suntem numiti de evrei jidani spurcati, vezi Baconsky si romani nu au nici un drept ca cetateni ai Romaniei.

Pardon, ne sunt confiscate taxele si impozitele care au ajuns sursa de jaf si coruptie si de FRAUDA NATIONALA si cu care se finanteaza propaganda fascista sionista, asociatii, fundatii, vezi cazul SOROS sau printul Charles si ONG-uri si am ajuns:

“Buni romani!“ 

Adica, diferentierea si discreditarea jidaneasca spurcata de care vorbeam mai devreme. Buticari platesc taxe si impozite si sunt vanati de ANAF, pentru ca castiga un ban la vanzarea unei paini, iar banii din taxe si impozite ajung la IMM-uri, ONG-uri romanesti si straine, agricultura si ferme private si pasuni cu sau fara animale si acest lucru e posibil dupa ce marionetele politice criminale romanesti au vandut terenurile agricole si padurile la straini, asa cere comunitatea evreiasca jidanmeasca spurcata.

Cum se numeste finantarea strainilor, finantarea ONG-urilor straine si propaganda lor fascista sionista sau a scriitorilor, jurnalistilor si sportivilor straini fara stirea si acordul romanilor?

“INSELACIUNE evreiasca jidaneasca spurcata.“

Mai mult, taxele si impozitele romanilor au ajuns sursa de jaf si coruptie politica nationala si internmationala, nu conteaza ca este de DREAPTA sau de STANGA pentru ca au fost impreuna la furat si jefuit in diverse coalitii CDR: PD-PNL-PNTCD, sau Alianta DA: PNL-PD, sau USL: PSD-PNL, sau ACL: PNL-PDL, sau noul PNL sau gasti politice care la TV sunt dusmani si in afaceri de jaf si coruptie nationala sunt frati masoni si colegi de parlament si prieteni politici.

Politicieni au privatrizat Romania la ordinul evreilor jidanilor spurcati, adica au vandut si inchis mine sau au inchis si vandut institute de cercetare, scoli si spitale si romani au fost disponibilizati si aruncati instrada fara serviciu si fara salariu si fara nici un venit si cu datorii la intretinere si banci si cu copii si parinti si bunici de intretinut, in final fiind obligati sa paraseasca familia, casa, copii si parinti si sa fuga in strainatate sa caute un loc de munca sa castige niste prapaditi de bani sa poata ajuta pe cei ramasi in Romania.

Ce spune Basina chioara dupa ce a inchis scoli si spitale si a redus salariile si pensiile si scolile si spitalele le-au vandut sau facut cadou la romani si straini sau a folosit banii din salarii si pensii pentru a construi piscine si terenuri de fotbal in panta?

“Daca nu va convine, plecati din Romania!“

In Romania dupa 1989, au aparut doua teme evreiesti jidanesti spurcate pentru inrobirea si jefuirea natiei romane, teme sustinute de PDL-ista Lavinia Sandru si de un tanar nerealist de la Realitatea TV, Bogdan Rares condus si manipulat de agentul CIA si MOSSAD fostul secretar PSD, Gusa (lucrul acesta e sustinut de Ambasada SUA in Romania), fiind si actionarul principal de la Realitatea TV:

“HOLOCAUST in Romania si CRIME COMUNISTE in Romania.“

HOLOCAUSTUL in Romania a fost comis de Casa regala germana de Hohenzollern, regele Carol al II-lea, intrucat acestea a emis decrete impotriva evreilor care nu aveau dreptul sa se casatoreasca cu romance si multe altele si nu ROMANIA si NU natia romana si daca cineva trebuie sa platesca pentru acest HOLOCAUST EVREIESC JIDANESC SPURCAT, aceasta Casa regala germana de Hohenzollern trebuie sa plateasca si nu Romania, NU natia romani si NU copii, nepotii si stranepotii nostri.

Pe acesta cale fac apel catre toata natiunea romana politicieni, jurnalisti, functionari, medici, invatatori sau militari si alti, NU condamnati copii, nepoti si stranepoti vostri si Romania pentru faptele Casei regale germane de Hohenzollern si regilor Carol al II-lea si fiului sau Mihai.

Regele Mihai este cel mai mare TRADATOR si CRIMINAL al Romaniei.

O intrebare regeasca maieustate.

Cand ai mintit cu nerusinare maieustate cu ADEVARAT?

Atunci cand ai comis lovitura de stat la 23 august 1944 si ai arestat guvernul Antonescu sa aperi viata dumitale si a rudelor dumitale si toata averea Case regale germane de Hohenzollern si ai anuntat la radio ca ai semnat ARMISTITIU cu Uniunea Sovietica, cu bolsevici-comunisti-kominternisti evrei jidani criminali, conservele de ieri si de azi, viitori TORTIONARI ai natiei romane si ai condamnat la moarte sute de mii de militari romani care o parte au ajuns prizonieri in lagarul evreiesc jidanesc spurcat din Siberia, iar o mica parte s-au intors in Romania si printre acestia multi erau agenti NKVD care au ucis militari romani si le-au furat actele si identitatea pentru a ajunge in Romania sefi si stapani si TORTIONARI si la furat si jefuit?

Pardon, maieustate.

“ARMISTITIU a fost semnat pe 12 septembrie 1944.“

Sau atunci cand ai negociat cu Chur-kill ABDICAREA ta in schimbul primiri a 191 tone de aur la 30 decembrie 1947, drept despagubire pentru castelele abandonate in Romania, castele oferite de poporul roman pentru ca acest neam de HOTI-nzollern a venit cu mana in cur in Romania, adusi de masoneria LIBERALA in Romania, azi PNL si care te vrea din nou la putere si in 1989 minti cu nerusinare din nou:

“Am fost gonit de comunisti.“

Care COMUNISTI maieustate? Comunisti-kominternisti evrei jidani spurcati agenti NKVD adusi la putere de maieustatea voastra, prin intermediul amantei tale Doly Khrisolegos care te-a pus in legatura directa cu evreul jidanul spurcat Emil Bodnarenko, zis si Bodnaras agent NKVD si cu care ai negociat salvarea ta si a familie tale si  a rudelor tale si a prietenilor tai si mai mult, impreuna cu acesta si alti agenti NKVD, Lucretiu Patrascanu si chiar ofiteri ai armatei romane ati organizat LOVITURA DE STAT de la 23 august 1944, precum generalul Sanatescu, Dumitru Damaceanu, colonel Ionescu Emilian si alti, iar o parte au ajuns membri ai guvernul bolsevic-comunist evreisc jidanesc spurcat GROZA in 1946, guvern instituit sub directa obladuire si prin DECRET emis de maieustatea voastra evreiasca jidaneasca spurcata.

Maieustate ai o mare supriza. Au aparut probe in care se arata clar actul tau de tradare nationala, s-au gasit insemnarile maresalului Antonescu chiar din ziua LOVITURI DE STAT din 23 august 1944 se gasesc postate pe pagina online a lui Ion Coja.

Maresalul Antonescu cel mai mare patriot roman care avea sansa si posibilitatea sa scoata Romania din ghiarele bolsevice, dar a fost arestat si ucis de Regele rahat Mihai reprezentantul Casei regale germane de Hohenzollern.

Priviti insemnarile lui Antonescu din ziua arestarii sale de catre acest TRADATOR si CRIMINAL GERMAN, este HALUCINANT. Romania avea o mare sansa, dar a anulat-o acest tradator si criminal german.

Daca e sa vorbim corect si normal despre CRIME COMUNISTE in Romania, aceste crime sunt comise in perioada 1944-1947 si vinovatul principal este regele Mihai pentru ca emitea decrete impotriva romanilor care erau condamnati la moarte sau la puscarie pe viata si copii komiternistilor evrei jidani spurcati Petre Roman, Vladimir Tismaneanu, Horia Patapievici si alti.

Conservele evreiesti jidanesti spurcate, intrucat evreii jidani spurcati sunt criminali, sunt cei care au umilit, batjocorit si ucis fara mila cetateni romani si nu invers.

Interesant,  apare un aspect mentionat de de Pavel Corut in cartea FULGERUL ALBASTRU:

“Alegerile din 1946 au fost castigate de national-taranisti, adica de PNTCD de azi. Prin fals, au fost declarati invingatori comunistii. Iar regele a acoperit falsul cu augusta lui semnatura. E vorba lui Mihai Hohenzollern care acum se arata mare anticomunist. Si e vorba de tranistii care acum se arata mari monarhisti.“

Dupa 1989, taranisti PNTCD si Emil Constantinescu au solicitat sa ii se restituie castele Regelui Mihai, achitate si despagubite de Romania cu 191 tone de aur la abdicarea sa si la parasirea Romaniei in 30 decembrie 1947, dar sa primeasca si o despagubire de 30 de milioane de euro, pentru ca dupa lovitura de stat din 23 august 1944 a abandonat militari si cetateni romani si a fugit din Bucuresti la Savarsin, lasand Romania si natia romana la cheremul armatei sovietice eliberatoare si a kominternistilor evrei jidani spurcati.

Istoria politica se repeta in Romania. 10 ani Basescu si PDL au atacat si vanat PNL-iesti si azi sunt aliati la ciolan si vor sa-l goneasca pe Poanta si PSD-ul si sa revina ei la furat si jefuit.

Cel mai importan lucru care este impus Romaniei si natiei romane, evreii jidani spurcati ne interzice ADEVARUL si ne jigneste patrioti zilnic si ataca Romania si natia romana.

Priviti la EMINESCU care face parte din categoria celor mai mare patrioti romani, este CADVRUL DIN DEBARA sau ANTONESCU este interzis si comunitatea evreiasca jidaneasca spurcata ne interzice sa aflam ADEVARUL despre el si evenimentele din 23 august 1944, intrucat evreii jidani spurcati sunt vinovatii principali in cazul lovituri de stat din 23 august 1944 si nu trebuie sa stim despre crimele comise de evrei jidani spurcati impotriva romanilor.

Evreii jidani spurcati vorbesc despre Antonescu ca a fost antisemit, dar numerosi evrei jidani spurcati recunosc ca Antonescu a protejat evrei jidani spurcati si mai mult, evreii jidani spurcati nu vorbesc derspre crimele comise de ei impotriva militarilor romani care se retrageau din Crimeea. Nu vorbesc de ATENTATELE comise de evrei jidani spurcati impotriva garniturilor de tren ale armatei romane sau impotriva parlamentului Romaniei, vezi Ana Pauker, numita de Regele Mihai ministru de externe al Romaniei si azi tabloul lui Ana Pauker este postat in biroul fostlui premier PDL  Mihai Razvan Ungureanu, consilierul impus de Basescu lui Ion Klaus.

Un ultim lucru trebuie precizat, toate jocurile si jafurile si inselaciunile evreiesti spurcate de tip SAFI si FNI-Vantu si CARITAS au aparut in guvernarea CDR: PNTCD, PNL si PD 1996-2000 si membri lor de partid sunt beneficiari si romani cu paguba, nu mai vorbesc de inchiderea minelor si aruncarea minerilor in strada sau privatizarea UMGB, Republica sau Comtim Timisoara ori desfiintarea Institutului Pasteur care a devenit o industrie imobiliara pentru PNL sector 6 si acest aspect rebuie vazut de PROCURORI si anchetatori, asa a cerut comunitatea evreiasca jidaneasca spurcata: privatizarea Romaniei.

In final, doresc sa amintesc faptul ca resusrele energetice naturale ale Romaniei au ajuns la comunistea evreiasca jidaneasca spurcata, ENEL, APA NOVA, EXON MOBIL resursele din Marea Neagra cedate gratis de Basescu si Stolojan in 1992 sau recent aurul de la Rosia Montana de catre Poanta, iar acestia sunt proprietari si au actiuni pe aceste resurse energetice si ne impun taxe si impozite infinite si scumpesc zilnic aceste resurse ale natiei romane si NU ale evreilor jidanilor spurcati si perciunati.

Toti cei care au sange de romani ii rog sa iasa in strada impotriva intregii clase politice si chiar a lui Ion Klaus, incompatil, deci infractor si mai mult, este implicat in trafic de organe si crima, fiind protejat de procurori din Sibiu si nu numai. procurori care au vandut si privatizat Romania, trebuie sa ne luam tara inapoi.

Romania nu trebuie sa devina a doua Palestina, adica ISRAEL II, o tara a lui Itiuc si Strul si romani sa fie exterminati si ucisi zilnic si fara mila, asa cum se intampla in Palestina de peste 60 de ani.

STOP ALTERNAREA LA GUVERNARE!

NU TREBUIE SA INLOCUIM HOTI CU HOTI!

Vom lupta si vom invinge!

Sursa articol

https://raportatacarearomanieideonu.wordpress.com/2015/06/08/s-a-imputit-cacatul-evreiesc-jidanesc-spurcat-eugen-tomac-e-papusa-si-teroristul-lor/

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s