Liberalii nu sunt liberali, ci doar nişte băsişti lupi în blană de oaie

11391319_1630849740462134_798051817449578309_n

Pentru cei care nu ştiu, cuvântul „anschluss”are pe săseşte – înafară de altele, – în primul rând înţeles de legătură, de conexiune.

Bon! Ceea ce se petrece zilele astea în România nu seamănă absolut deloc cu ceea ce propovăduia lutheranul înainte de alegeri că el vrea să fie cu totul altfel decât piratul din Constanţa – Traian Chiorete.

Ne zicea Klauss din amvonul catedralei sale că va fi un Preşedinte neutru şi că scopul principal al domniei sale (aici în înţeles de conducere a „valahlandului”) este acela de a reunifica turma de oi mioritice care au ajuns să se mânânce unele pe altele mai ceva ca o haită de lupi după catastrofala dominaţie a ciobanului ceacâr.

Mai zicea Hanţi al nost’ că el nu va fi niciodată un Preşedinte jucător ci va acţiona ca un mediator pacifist şi unii chiar au pus botul la asta şi l-au crezut…

Nu mă mândresc nicicum că nu am avut încredere absolut deloc în faţa asta de statuie nefinisată cioplită de un tânăr învăţăcel în artă în beton din demolări. Am strigat în gura mare atunci când toţi vă repezeaţi să-l înlocuiţi pe Crin Antonescu pe care l-au porcăit curvele de la Antena 3 şi scursurile băsiste din presă cu sasul, că asta o să vă iasă curând pe nas şi nu va trece multă apă pe ţeava de la buda din Cotroceni şi veţi înţelege ceea ce unii am intuit din prima.

Hanţi aparţine demult Sistemului…A stat mulţi ani după perdele şi a fost recuperat anul trecut când Antonescu l-a adus cu scopul să-l facă eventual Premier pe când dumnealui ar fi ajuns Preşedinte.

Curvele securisto-băsiste legate ombilical de nevestele Unchiului Sam de la CIA, NSA, FBI şi Mossad, au dictat însă să i se bareze calea lui Antonescu pe care nu-l putea şantaja nimenea cu mai nimic şi s-a profitat de nişte conjucturi create tot de Sistem care au condus la ceea ce s-a întâmplat.

Ponta a făcut perfect jocul ce i s-a dictat fiind un biet pion din Sistem care ar fi fost în stare să-l împuşte chiar şi pe Tata Socru şi s-o mărite pe Daciana cu Vasile Blaga dacă primea ordin de la ofiţerul său de legătură.

Jocurile au fost făcute oricum în altă parte şi naiba ştie de unde au aterizat acel un milion şi jumătate de Buletine în favoarea lui Hanţi în detrimentul lui Pinochio Plagiatorul. Important e că n-a ieşit acest maimuţoi plin de emfază, că sub multe aspecte ne-ar fi fost infinit mai rău intern şi internaţional. Era după regimul chioretelui un fel de lac în puţ(ă).

Oricum turma de oi mioritice e doar masă de manevră şi orice ar vota există un acar universal care schimbă macazul exact cu un minut înainte de a sosi acceleratul.

Ceea ce se petrece acum cu aşazisa criză politică este clar o gogoriţă petrecută doar în laboratoarele unora care fac încercări amestecând diferite substanţe în eprubete în diferite proporţii să afle nişte rezultate.

Ca societate civilă, eu vă îndemn să staţi complet detaşaţi şi să nu vă implicaţi nicicum în acest rahat manipulator. Închipuiţi-vă că asistaţi la o partidă de tenis şi urmăriţi mingea, întorcând alternativ capul de la stânga la dreapta într-un meci fără o miză dintre un polonez şi un australian – că românii au ieşit din joc.

Dă-i în mă-sa! Şi pe Ponta şi pe sas şi pe Alinuţa cea sadică cu bunelu Vasile şi pe Kodruţa Chioveşi şi pe baba cu sprâncene cariocate de nu dă banu la salariaţi şi pe gheneraru’ Coldea – şpionul chioretelui…

Voi vedeţi-vă de treabă, înjuraţi-i pe toţi deopotrivă, fără părtinire, că niciunul n-are dreptate că unul este mai corupt şi mai ticălos decât altul. În stradă nu ieşiţi decât atunci când ne cheamă Osama Bin în loden.

Liberalii nu mai sunt liberali, ci doar nişte băsişti lupi în blană de oaie, iar pesedeii lui Ponta nu sunt altceva decât nişte curve care se ascund după gardul stânii în blană de câini, da’ tot lupi flămânzi sunt…

Să şădeţi ghinişor cu to(n)ţii şi să-i lăsăm să se sfâşie între ei că Ţara demult este sfâşiată şi nimeni dintre noi nu mai poate face ACUM nimic, indiferent pe cine votăm sau de partea cui suntem.

Băgaţi-i în mă-sa şi pe ăia de la Antena 3 care îl vrea pe Ponta cu speranţa că va produce o răzmeriţă în justiţie să-l răzbune pe varan şi s-o bage la zdup pe baba Autostradă şi pe blonda de la Zoo care l-a priponit pe dom’ Profesor.

La fel ignoraţi-l pe Chiorete cu excepţia când îl prindeţi dezlegat prin târg, şi atunci vă îndemn să-i stâlciţi mutra ceacâră şi să-i secţionaţi jugulara cu o unghieră. Pe javrele din PMP lăsaţi-i pe seama jândarilor şi nu vă băgaţi!

Cam asta ar fi acum de făcut dragilor….Să ne rugăm la Doamne-Doamne să avem un mic şi-o bere la 1 Mai şi să nu tragă Putin cu racheta în Carrefour!

Zău aşa: „fiţi deştepţi şi s-auzim de bine”!

Autor: Gabriel Mihaila

Sursa: Justitiar de serviciu

terminal-aeroportul-international-sibiu-3-klaus-johannis (1)Afacerea “Aeroportul Internațional Sibiu” este un exemplu clasic de țepuire a bugetului de stat. Autori: Klaus Iohannis primar al Sibiului și Martin Bottesh, fost președinte al consiliului județean Sibiu ( 2004-2012). Lucrările au început în 2006 și nu s-au terminat nici astăzi. S-a dorit a deveni un aeroport modern, la standarde internaționale, special pentru evenimentul „Sibiu, capitala culturală europeană” și a devenit o mlaștină plină de corupție, care a înghițit peste 100 de milioane de euro.
Este o afacere pur germană, orghestrată de primarul Sibiului, în colaborare cu colegul său de partid, din Forumul Democrat al Germanilor din România, cu proiect adus din Germania, cu firmă selectată (nu prin licitație, ci prin încredințare directă) cu capital german. Consiliul municipal Sibiu avea , la momentul desfășurării acestei afaceri, peste 70% consilieri ai FDGR, iar consiliului județean, peste 50% reprezentanți ai FDGR. Un adevărat gheșeft pentru buzunarele celor doi lideri sași!

Alegerea firmelor pe sprânceană

Cei doi s-au ocupat personal de alegerea firmelor pentru executarea lucrărilor, ei s-au pus în fruntea comisiei pentru urmărirea derulării lucrărilor, eliminând toți specialiștii, inclusiv pe directorul general al Aeroportului Sibiu. Nu au ținut cont de recomandările celor de la Autoritatea Aeronautică Civilă Română. Nici după ce terenul de pe pista aeroportului s-a surpat și a fost acoperit de apă. Cei doi sași și-au pus și semnătura pe recepția lucrării, deși erau numeroase nereguli în executarea proiectului. Organele de anchetă s-au jucat de justiția (ba dădeau NUP, ba soluția era invalidată, ba dosarul era trimisă la București, ba se întorcea la DNA Alba Iulia). Ultima informație legată de afacerea aeroportului Sibiu ne parvine din 2012, 3 aprilie, când Doru Țuluș, procuror șef la DNA București propunea începerea urmăririi penale a lui Martin Bottesch pentru săvârșirea infracțiunii de abuz în serviciu.

Concret, despre ce este vorba? Într-o plîngere penală din 26.06. 2010, depusă de consilierul județean din acea perioadă, Corneliu Bucur, se solicită “anchetarea conducerii Consiliului județean Sibiu și a primăriei Sibiu pentru modul incompetent și fraudulos în care a fost derulat contractul privind lucrările la obiectivul extindere și modernizare Aeroport Internațional Sibiu, lucrări contractate la începutul anului 2006, la valoarea inițială de 52 de milioane euro și ajunse la sfârșitul lucrărilor contractate, cât și a lucrărilor angajate suplimentar față de contractul inițial, la valoarea de 69 de milioane euro”(n.r. pînă astăzi suma depășește 100 milioane de euro).

Bani mai mulți, spații mai mici

Consilierul județean Bucur susține că „majorarea valorii generale a costului lucrărilor s-a produs în condițiile absolut stupefiante ale reducerii spațiilor terminalului de călători cu 21 m, ceea ce a avut consecințe dintre cele mai dezagreabile, faptul că o serie de funcțiuni ale activităților aeroportuare nu au fost în situația de a beneficia de spații necorespunzătoare, cele realizate fiind subdimensionate. După începerea zborurilor de pe acest aeroport internațional modernizat, a fost necesară instalarea unor containere total inestetice pentru un obiectiv internațional, practic reparat capital și pretins modernizat la cerințele unui aeroport internațional”.

Sursa: Anchete online

11224371_783344568447584_9094104339103462556_nNici o ticăloșie a lui Băsescu, nici o insultă adusă românilor sau bunului-simț nu a fost făcută fără sprijinul total, fără supunerea oarbă a celor din PD-L. Personaje grotești precum Boc, Blaga, Videanu, Berceanu, Boagiu, Udrea, Sulfina Barbu, Raluca Turcan, Andreea Paul-Vass, Flutur, precum și mulți alții, s-au transformat într-o adevărată sectă a Martorilor lui Băsescu, gata să aplaude necondiționat infracțiunile și crimele stăpînului lor, să rîdă cu gura pînă la urechi la obscenitățile și mîrlăniile dejectate de șeful lor pe gură.

Deși, în cele din urmă, regimul Băsescu a pierdut în 2012 guvernarea, iar trădătorul de țară de la Cotroceni s-a confruntat cu un vot de blam covîrșitor din partea populației în același an, cu ocazia referendumului de demitere, susținerea din exterior a făcut ca baciul PD-L să își păstreze o puternică influență în politica și societatea românească, prin intermediul organelor de forță din Justiție și al propagandei feroce diseminate în continuu de așa-zisele organe de presă aservite.

Aflați în minoritate, pedeliștii și băsiștii de tot felul au început un proces minuțios de regrupare, beneficiind de ajutorul serviciilor secrete, al trădătorilor din celelalte partide și al ”formatorilor de opinie” care au încercat, pe toate căile posibile, să sperie opinia publică de pericolul comunist sau rus, două marote foarte la modă în România, și să o convingă de necesitatea revenirii la putere a ”forțelor de dreapta”.

Acum, la nici trei ani de zile de cînd a pierdut guvernarea, PD-L este foarte aproape să revină la putere și să își continue politica fascistă de distrugere a României. Deși acest lucru părea foarte improbabil nu cu mult timp în urmă, intrigile și mașinațiunile puse la cale de pedeliști, dimpreună cu stăpînul lor Băsescu și cu tartorii lor din afara țării sînt aproape de a-și atinge scopul.

Cei ce se grăbesc să voteze cu Klaus Iohannis pentru a împiedica întoarcerea comuniștilor, cucerirea României de către Rusia, subordonarea țării către China sau alte asemenea fantasme pritocite în laboratoarele băsiste de propagandă nu înțeleg că accederea neamțului în funcția de Președinte echivalează cu instaurarea unei noi guvernări Băsescu, indiferent de cum va arăta chipul noului Premier.

11390011_715023595309891_5421373834118665468_n

Venirea lui Klaus Iohannis în jilțul de zapciu de la Cotroceni va însemna reluarea politicii demente de austeritate în România, linia PPE și Comisia Europeană, va repune pe tapet genocidul social pe care UE, Băsescu & comp. l-au declanșat în țara noastră.

Iar indivizi precum Boc, Blaga, Videanu, Berceanu, Boagiu, Udrea, Sulfina Barbu, Raluca Turcan, Andreea Paul-Vass, Flutur și alții ca ei, care au adus țara pe buza prăpastiei, sînt gata să revină în prim-planul vieții politice, de data asta în piele de liberali, pentru a implementa, ca și pînă acum, fără să crîcnească, măsurile prin care UE să își continue jaful în România.

Autor: Adrian Cosmescu

Sursa Imagine : Klaus Prompter Iohannis

2 gânduri despre &8222;Liberalii nu sunt liberali, ci doar nişte băsişti lupi în blană de oaie&8221;

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s