Globalizarea inseamna furtul puterii, de catre bogati, de la detinatorul de drept al acesteia, poporul

index

Globalizarea inseamna furtul puterii, de catre bogati, de la detinatorul de drept al acesteia, poporul. Aceasta se face prin cardasii care includ guverne tradatoare ce transfera puterea din zona politica (unde poporul are acces) in zona economica  (unde poporul nu are acces), in beneficiul privatilor, proprietari de băncisi de corporații

.
Votul (alegerile) nu are legatura cu democratia, si nu produce democratie. Conducerea lumii este asigurata astazi de catre mici grupuri ascunse, formate din cei mai bogati si mai puternici.
Sistemul bancar este instrumentul central al interesului, controlului si strategiei Vechii (si Actualei) Ordini Mondiale – Stapanii Lumii – circa 6000 de oameni. Atata vreme cat acestia detin controlul banilor, puterea lor nu poate fi revendicata. De aceea, controlul lor asupra banilor trebuie sa inceteze. Bancile trebuie sa fie in responsabilitatea poporului.

Un guvern democratic ce nu conduce bancile, nu conduce țara, astfel incat alegerile sunt fara rost. Este simplu ca “Buna ziua” ! Daca bancherii in trecut au investit in razboaie (finantand ambele tabere), si au facut profituri uriase, astazi au constituit uriase retele internationale cu interese pe intreg globul. Atata vreme cat aceasta situatie persista, tot ei vor fi castigatorii finali ai oricarui razboi pe care oamenii l-ar duce pe acest pamant. Asa cum nici un particular nu este indreptatit sa detina arme de distrugere in masa, trebuie sa fie absolut interzis de asemenea ca o organizatie particulara sa detina arme financiare de distrugere in masa.


Interminabila dezbatere despre economie, politică şi libertate se reduce la o singură întrebare: cine trebuie să controleze banii : angajati ai poporului sau un mic grup de privaţi ultrabogati, nealeși  si care nu dau socoteală în faţa nimănui dar care controlează poporul? Nici o banca PRIVATA nu trebuie sa mai existe pe suprafata pamantului. Orice altceva este propagandă.

Uitati dragilor de ce e saracie in ROMANIA : nu ca fura clasa politica ci pentru ca CORPORATIILE SUNT LASATE sa scoata profiturile fara a fi impozitate.

Ce incerc sa argumentez este sa renuntam sa gandim in termenii cutiei de lemn in care ne forteaza sa gandim SISTEMUL DIN  ROMANIA CARE ESTE UN LAGAR DE EXTERMINARE IN MASA.

CAPITALISMUL NU INSEAMNA LIBERTATE SI NICI DEMOCRATIE INTRUCAT PE TOATA PLANETA CAPITALUL (Masa monetara adica banii fizici) APARTINE DOAR UNUI GRUP RESTRANS SI LIMITAT DE PERSOANE CARE-L FOLOSESC DUPA BUNUL LOR PLAC!

Oamenii nu inteleg ca OCCIDENTUL (tarile din Vestul EUROPEI) NU MAI AU RESURSE! Ei trebuie sa le ia de undeva! Modelul colonial britanic este sa le fure!

(Luci Lucescu)

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s