Jean-Claude Juncker Președintele Comisiei Europene este membru cunoscut al Ocultei Mondiale

11351457_398835883633855_5863402535553903489_n

Jean-Claude Juncker este membru cunoscut al Ocultei Mondiale. Mai exact, el apare pe lista Comitetului celor 300. Comitetul celor 300 este societatea secretă formată din membri de vază (ca de exemplu, regina Marii Britaniei, regina Olandei şi alţi membri regali), din oameni extremi de bogaţi şi de politicieni influenţi, al cărui scop principal este acela de conducere a destinelor lumii. Aşa cum spunea Walter Rathenau (fondatorul lui General Electric) acum peste 100 de ani “cei 300 de oameni, care se cunosc între ei, conduc destinul economic al Europei”. Acest lucru era valabil acum 1 secol… în prezent ei conduc destinul economic al lumii. Comitetul celor 300 acţionează prin organizaţiile care le controlează, ca Clubul de la Roma, NATO, Naţiunile Unite etc. Există informaţii conform cărora Comitetul celor 300 este subordonat organizaţiei malefice Illuminati.

De ce la conducerea Uniunii Europene trebuie să se afle o personalitate din Oculta Mondială? De ce nu pot să acceadă în funcţii înalte şi oameni obişnuiţi? Şi ştiţi cum lucrează Uniunea Europeană, sub conducerea Ocultei Mondiale? Chiar Jean-Claude Jucker a declarat-o… ascultaţi cât tupeu şi cinism are acest om ce doreşte să fie comisarul UE:

“Noi decidem asupra unui lucru, îl lăsăm aşa şi vedem ce se întâmplă. Dacă nimeni nu se revoltă, întrucât marea majoritate a oamenilor nu ştiu ceea ce noi decidem, atunci contiuăm pas cu pas, până când nu ne mai putem întoarce.” Aţi înţeles, nu? “Marea majoritate a oamenilor nu ştiu ceea ce noi decidem”. Parcă trăiam într-o “democraţie”, nu? Sau doar ăsta e un concept pentru proşti? Normal că da. Toate deciziile importante în lume se iau cu acordul a 300 de oameni. Sutele de milioane de locuitori ai Europei nu mai contează…

Comitetul celor 300

Datele, informatiile despre aceste structuri sunt de cele mai multe ori disparate. E greu sa refaci intregul puzzle. Oculta financiara nu are natie. Ei sunt uniti de tel, de pozitia socio-financiara, de conceptii, de conjunctura.” Expun doar niste date…cu timpul poate vom intelege. ” A fost infiintat in 1729 de BEIMC (British East India Merchant Company) pentru a se ocupa de problemele bancare si comerciale internationale, pentru a sprijini comertul cu opium si este condus de coroana britanica. Reprezinta intregul sistem bancar mondial si cuprinde si reprezentantii cei mai importanti ai natiunilor vestice. Prin „Comitetul celor 300” toate bancile au legatura cu Rothschild. Dr. John Coleman publica in cartea sa „Conspirators Hierarchy : Comitetul celor 300” alaturi de 290 de organizatii si 125 de banci, chiar 341 de nume de fosti si actuali membri ai comitetului, din care vom enumera doar cateva nume cu rezonanta :

– Bush, George

– Carrington, Lord

-Constanti, Casa de Orania

– Delano, familia ( Frederic Delano a fost membru in Consiliul Rezervelor Federale

– Du Pont

– Frederik IX, regele Danemarcei

– George, Lloyd

– Grey, Sir Edward

– Hohenzollern, Casa

– House, Colonnel Mandel

– Kissinger, Henry

– Morgan, J.P.

– Oppenheimer, Sir Harry

-Rainier, Print

-Rockefeller, David

– Rothschild, Baron Edmond de

– Schultz, George

– Warburg, S.G.

Originile comitetului vin din Aristrocratia Neagra (The Black Nobility), care erau in secolul al 13-lea lideri bancheri si membrii ai curtii regale Europene, Cavalerii Templieri. Ei erau in stare sa castige imense bogatii si putere prim camata si speculatii, infiintand structuri independente in toata lumea. Unii dintre marii jucatori, pana in ziua de azi, au legaturi de sange cu familii ca Warburg, Hapsburg (care descinde din Merovingian) si in special cu familiile regale britanice care sunt relationate cu German-Venetian Guelphs via Queen Victoria.

Aceste casatorii intre familii si dinastii regale cu legaturi intre conducatorii statelor si lumea afacerilor internationale controleaza lumea azi. Capul este insasi Regina Angliei. Acest comitet are legaturi cu The Order of the Garter, The Priory of Sion, The Knights of St. John of Jerusalem (Protestant), The Knights of Malta (Catolic) si The Order of the Bath… si multe altele. Toate acestea sunt asociatii masonice. Una dintre principalele dorinte ale comitetului este Unirea Statelor Europei prin Uniunea Europeana, o renastere a Imperiului Roman. Acesta va avea propria lui monarhie, cu oricare din Hapsburgii Catolici sau din monarhii britanici romanizati ca liber. Biserica Romano-Catolica si Papalitatea, prin miscarea ecumenica si Consiliul Mondial al Bisericilor, ar forma o singura spiritualitate religioasa mondiala. TELURILE Comitetului celor 300 sunt :

O singura guvernare mondiala, cu bisericile unificate si sistemul monetar sub controlul lor

1, Distrugerea identitatii tuturor natiunilor si a mandriei nationale

2, Legalizarea drogurilor si a pornografiei

3, Depopularizarea unor orase mari potrivit experientei mesagerului evadat din regimul lui Pol Pot in Cambogia

4, Sfarsitul industrializarii si producerii de energie electrica produsa nuclear in ceea ce numesc ei „cresterea zero a societatii post-industriale”

5, Reducerea populatiei lumii, prin moartea a 3 miliarde de oameni, numiti „mancatori fara valoare”

6, Distrugerea unitatii familiei

7, Controlul culturii tinerilor de astazi realizat prin proiecte elaborate in cadrul institutului Tavistock sau al institutului Standford.

8, Raspandirea unor noi culturi religioase

9, Sa cauzeze un colaps total al economiilor lumii si sa genereze un total haos politic

10, Sa preia controlul sistemului educativ in America

11, Penetrarea si subminarea tuturor guvernelor lumii

12, Sa organizeze o lume deschisa dispozitivului terorist si negocierii cu teroristii oricand au loc activitatile acestora.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s