O minoritate elitista oculta detine puteri asupra celor multi

3070765.large

Toată istoria secolului XX a fost determinată de acțiunile acoperite, în secret, ale cartelului bancar privat mondial – conflagrații și războaie, revoluții și lovituri de stat au avut ca rațiune profitul enorm rezultat din finanțarea ambelor părți beligerante și, mai ales, consolidarea puterii cartelului asupra tuturor guvernelor naționale. Puterea de a controla din umbră toate economiile statelor prin controlul băncilor centrale naționale, se pare , nu este de ajuns cabalei bancherilor occidentali. Astăzi, pas cu pas, au trecut la asamblarea scenei internaționale pentru constituirea noii monede de rezervă mondiale.

Lumea, este dominată de bancherii globaliști reprezentați de organismele financiare internaționale FMI, BM și BIS, Bank for International Settlements, precum și de marile bănci occidentale precum Société Generale, Deutsche Bank, Credit Suisse, Goldman Sachs etc.

Centralizarea puterii se face, predilect, în istoria strategiei elitelor, în perioade de calamități induse cu acest scop, când popoarele sunt confuze și înfricoșate de criză și devin mai maleabile în a accepta soluția oligarhiei ca fiind salvatoare, deși presupune concentrarea absolut nedemocratică a puterii. Această strategie împrumutată din dialectica hegeliană a fost folosită cu succes în toate evenimentele istorice ale secolului XX. Datorită propagandei din mâinile oligarhiei, nu numai că națiunile au acceptat noua ordine (ca pe o salvare) dictată de elite dar rolul acesteia în declanșarea războaielor sau crizelor a fost șters din memorie și exclus din istoria care se predă generațiilor tinere. Astfel ca istoria să se repete și manipularea maselor prin mass media să se perpetueze.

Ceea ce va conduce națiunile la acceptarea, ca soluție de ieșire din criza economică, a monedei unice, a guvernului mondial și, probabil, forța militară sub auspiciile Națiunilor Unite. Dictatura oligarhiei va fi completată cu măsuri tehnologice sofisticate de control, îndoctrinare și depopulare masivă . Am convingerea că dacă acest plan diabolic de trecere în sclavie a națiunilor reușește, atunci, condiția generațiilor viitoare va fi mult mai rea decât în care am trait.

Astăzi, citesc printre rânduri în presa românească temele propagandei oligarhiei, guvernului mondial din umbră (acea parte a presei și acei autori care slujesc interesele oligarhiei). Confuzia, mocirla, mistificarea și dezbinarea fac parte din arsenalul dictaturii din umbră care pregătește noua dictatură mondială. Țelul conspirației oligariei bancar-corporatiste occidentale de a institui un guvern mondial și o dictatură,înseamnă abolirea libertății și condamnarea la sclavie. Nimeni nu trebuie să-și facă iluzii că poate fi altceva decât sclavie! Cred că lupta împotriva acestui demon merită orice sacrificii.

Ce se petrece acum in lume este tot un experiment care incearca pe doua cai realizarea aceluiasi obiectiv final: GLOBALIZAREA. In final una din tabere va fi sacrificata in favoarea celeilalte care se va dovedi mai utila scopului .
Ce se va alege oare de noi?
Dumnezeu cu mila!

“Un singur guvern mondial, o singura moneda si o singura religie, sub o oligarhie permanenta, nealeasa de popoare, care se alege singura din cercurile ei, sub forma unui sistem feudal, ca in Evul Mediu.”

Agenda elitelor presupune in mare urmatoarele :

1,Crearea unui guvern mondial dominat de catre o mica elita.
2,Crearea unei monede unice electronice cu ideea de a diviza lumea in doua clase : stapani si sclavi.
3, Implantarea in fiecare persoana a unui cip cu informatie biometrica cu datele sale si banii electronici care ii detine, asa obtinandu-se controlul asupra fiecarei persoane de pe planeta.
4, Reducerea drastica a populatiei pentru a ne controla mai usor si a administra resursele naturale.

Cum se va ajunge acolo ?

Planul este in desfasurare. Criza economica face jocul marilor corporatisti ce au in biroul lor masina de facut bani. Prin aceasta criza foarte multi oameni si-au pierdut economiile si locul de munca, in special in Europa si Statele Unite. Dupa cum s-a vazut in ultimi ani multe corporatii au inregistrat cresteri economice tocmai datorita crizei.

Elitele promovează pe toate canalele faptul că suprapopularea ar conduce la înfometare, deoarece pământul nu mai poate hrăni atâtea guri.

Trebuie adaugat faptul ca problema reala, din punct de vedere demografic, nu o reprezinta suprapopularea, ci IMBATRINEA populatiei globale. Atunci de ce ONU interpreteaza intr-un sens alarmist propriile sale proiectii statistice? Dintr-un motiv foarte simplu: institutia este ghidata de ideologii si practici malthusiene, menite controlului populatiei –adica reducerii sale – fie prin masuri planificate (avort, contraceptie, euthanasie, renuntarea la membrii bolnavi, slabi si batrani ai societatii), fie prin masuri “naturale” (razboi, cataclisme, foamete etc.). Problema foametei este strans legata de celelalte teme pe care se face tapaj in mod deosebit, ca teme-cheie ale agendei malthusiene ce pleaca de la axioma ca suntem prea multi oameni in conditiile in care resursele se imputineaza si economia nu mai este productiva, ci consumatoare.

Periodic, în mass-media sau în cercurile Puterii Mondiale apar persoane care se declară extrem de îngrijorate de soarta planetei noastre și de faptul că oamenii sunt din ce în ce mai mulți, iar hrana din ce în ce mai puțină.
S-a iscat în acest fel o nouă falsă problemă: problema suprapopulării planetei.

Am scris de multe ori despre faptul că teoria conform căreia planeta ar fi suprapopulată este doar o propagandă a Elitelor Oculte,pentru a justifica planurile de reducere a populației la nivel mondial în scopul dominației globale mai eficiente. Nu mai reiau argumentele și explicațiile,pentru că nu acesta este scopul de față.

Oamenii din Africa mor de foame pentru că americanii şi alţi occidentali le-au luat pământurile agricole, i-au îndatorat la FMI şi acum nu mai au cum să-şi cultive hrana. În Ghana mari suprafeţe agricole au fost concesionate de firme americane, care cultivă pe ele legume şi le exportă în America, iar localnicii din jur mor de foame sau sunt împuşcaţi de soldaţi.

Capitalismul este în mod clar o dictatură a corporațiilor

Controlul asupra economiei mondiale complexe se află în mâinile corporaţiilor private care subordonează toate problemele economice intereselor de profit pe termen scurt.

Monopolul exercitat de către o oligarhie financiară lacomă asupra vieţii economice conferă capitalismului modern un caracter deosebit de malign. În toamna anului 2008,Guvernele, care le aprobaseră activităţile, au răspuns pompând miliarde în sectorul financiar – băncile americane primind trilioane de euro. Preţul este plătit de muncitori, fiecare guvern impunând tăieri brutale de slujbe, salarii şi servicii sociale esenţiale.

Noua „Epocă a Austerităţii” este produsul unei contrarevoluţii sociale destinată să arunce milioane în sărăcie abjectă impunând dominaţia nestingherită a băncilor şi marilor corporaţii. Ea îşi găseşte expresia politică în acţiunile „Troicii” – Uniunea Europeană, Fondul Monetar Internaţional, Banca Mondială şi Banca Centrală Europeană.

Această politică deliberată de sărăcire în masă confirmă caracterul reacţionar al guvernului din umbră. UE nu reprezintă unitatea popoarelor europene ci mai degrabă dictatura celor mai puternice interese economice şi financiare asupra Europei. Ea reprezintă mediul prin care puterile europene îşi organizează atacurile asupra clasei muncitoare, prin care îşi poartă conflictele şi prin care îşi plănuiesc războaiele în Africa, Orientul Mijlociu şi Asia Centrală.

Cei care încă au un loc de muncă primesc în general un salariu de mizerie sau sunt forţaţi să accepte internshipuri neplătite. Şcoli, universităţi şi centre de pregătire sunt privatizate, închise sau supuse unor tăieri devastatoare de fonduri.

În concluzie, nu există democrație, tot teatrul cu alegerile fiind o parodie penibilă. Acum poate apare întrebarea: și dacă nu trăim în democrație, care este de fapt orânduirea socială în care ne aflăm? Momentan această planetă este condusă de o oligarhie a plutocrației, care la rândul său este ghidonată de un tiran, nimeni altul decât vrăjmașul lui DUMNEZEU, încă de la facerea Lumii. Responsabilii organizaţiilor care exercită puterea reală nu sunt aleşi în mod democratic şi publicul nu e informat în ceea ce priveşte deciziile lor. Raza de acţiune a statelor este din ce în ce mai redusă datorită existenţei unor acorduri economice internaţionale în privinţa cărora cetăţenii n-au fost nici consultaţi, nici informaţi. S-a decis menţinerea unei democraţii de faţadă şi o deplasare a puterii reale către alte focare de putere. Cetăţenii continuă să voteze, dar votul lor a fost golit de orice conţinut. Ei votează pentru alegerea unor responsabili care nu mai deţin, practic, adevărata putere. Tot astfel, deoarece nu mai este nimic de hotărât, programele politice de „dreapta” şi de „stânga” au ajuns să se asemene extrem de mult în toate ţările occidentale.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s