Trecerea Romaniei la EURO ar insemna piatra de pe mormant

Trecem+la+euro.+Sunt+mai+avantajoase+creditele+%C3%AEn+euro+sau+%C3%AEn+lei+pe+termen+lung%3F_482761

Am auzit ca Romania prin „minunatii” ei conducatori si-a propus ferm sa trecem la Euro de la 1 Ianuarie 2019. Dragii mei, aceasta stire este cea mai proasta pe care am auzit-o in ultimul timp. O sa va intrebati multi probabil de ce este o stire asa de rea. Am sa va explic simplu in cateva cuvinte, trecerea la EURO insemna cedarea totala de suvernaitate a tarii. Cat timp ai moneda ta proprie, esti inca stapan, chiar daca sa zicem mai ai nevoie de o infuzie de LEI pe piata si se mai printeaza ceva bani, creste inflatia, dar acesta este singurul lucru rau.

Odata ce vom renunta la LEU vom depinde total de Banca Centrala Europeana

Ce inseamna treaba asta? Pai de fiecare data cand Romania va primi bani de la BCE, va trebui sa plateasca o dobanda pentru acesti bani, exact cum fac toate statele care au trecut la Euro si la fel cum e situatia in SUA, doar ca acolo cei care printeaza banii sunt Federal Reserve, tot banca privata, care imprumuta statul american, la fel cu dobanda. Iar in felul acesta s-a ajuns ca o gramada de tari sa aibe datorii uriase, cum sunt Grecia, Italia, Spania, Franta toate peste 100 de miliarde, iar de SUA nu mai zic, are cea mai mare datorie care a avut-o vreodata vreun stat, 18 trilioane de dolari. Totul culminand cu un somaj extrem de ridicat in toate aceste state, de peste 20%.

Iar aceste tari au ajuns in aceasta situatia dezastruasa dupa ce erau la un nivel destul de ridicat, ganditi-va unde ar ajunge Romania daca ea porneste cu EURO din situtatia foarte dificila in care se afla deja.

Toate tarile care nu au trecut la Euro incerca sa fuga cat pot de mult de trecerea la acesta moneda, iar cele care au Euro, vor sa revina la monedele traditionale si noi ne impunem date limita de trecere, incredibil! Totul se lucreaza cred, dupa un plan foarte bine gandit ca tara asta sa se destrame de tot.

Singura noastra sansa este ca Spania, Italia, Grecia sa iasa pana atunci din zona Euro si Uniunea Europeana sa colapseze. altfel Dumnezeu cu mila!

Dacă întrebați oamenii din Italia,Spania,Franța,Grecia sau orice stat care face parte din zona euro,toți vă vor spune că problemele lor au început atunci când au trecut la moneda unică europeană. Asta s-a întâmplat deoarece,statul nemaiavând control asupra monedei naționale,care este emisă acum de o entitate externă,suprastatală,a pierdut și controlul asupra propriei economii. Odată ce nu îți mai poți tipări proprii bani,singura modalitate de finanțare rămâne cea a împrumuturilor externe și de aici și criza datoriilor suverane. BNR s-a gândit că ar trebui să trecem și noi la moneda euro,tocmai acum când statele europene fug de ea ca de dracul de tămâie.

Conform preceptului masonic ,,cu pași mici spre marele scop final“,România îndreptată treptat spre sclavia totală. Mai întâi ne-a fost impus Băsescu cu forța sfidându-se grosolan voința populară,apoi a urmat liberalizarea prețurilor la gaze și energie,urmează regionalizarea și desființarea statului național și în final vom avea trecerea la moneda euro,care va însemna dezastru total pentru țara noastră. Nu vă cer să mă credeți pe cuvânt. Dar țineți minte ce vă spun acum și aduceți-vă aminte de asta după 2-3 ani de la data la care vom trece la moneda euro!

Surse articol :

1, https://vremuritulburi.wordpress.com/2015/05/28/trecerea-romaniei-la-euro-ar-insemna-piatra-de-pe-mormant/

2, http://dantanasescu.ro/2013/02/07/am-incurcat-o-bnr-vrea-sa-trecem-la-moneda-euro.html

Halal iubire de patrie mai avem dacă lăsăm ca Uniunea Europeană sau NATO să ne dicteze ce să facem în ţara noastră. Spunem că suntem patrioţi, dar marea majoritate a noastră am fost de acord să intrăm într-o organizaţie militară agresivă ca NATO, care s-a implicat în războaie injuste şi nemiloase (vezi conflictul din Serbia din 1999 sau cel din Libia din 2011). Cum naiba ne mai putem considera patrioţi, când ne-am trimis proprii soldaţi să lupte departe de ţară, în Afghanistan, Iraq sau alte teatre de războaie? Unii din ei au fost ucişi…în numele cui? Pentru ce au murit ei? Pentru ţară? Să ne apărăm fiinţa naţională? În niciun caz. La fel şi în cazul Uniunii Europene. Aproape toţi am aprobat intrarea în Uniunea Europeană, fără să ne dăm seama că o parte din suveranitatea noastră am pierdut-o. Uniunea Europeană ne spune cât să fie accizele, cât să fie preţurile, ce standarde trebuie să respectăm în construcţii, cum să creştem plantele sau cum să tăiem porcul de Crăciun. Bine că nu ne-au zis de câte ori avem voie să folosim baia în fiecare zi.

Ne iubim atât de mult ţara încât am lăsat-o pe mâna străinilor…Halal patriotism!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s